1955-BEN ELTŰNT, 37 ÉV UTÁN LESZÁLLT?! - A 914-ES JÁRAT REJTÉLYES TÖRTÉNETE

Magyar TOP 10

119 E megtekintés34

  1955-BEN ELTŰNT, 37 ÉV UTÁN LESZÁLLT?! - A 914-ES JÁRAT REJTÉLYES TÖRTÉNETE
  Nézd meg ezeket is!
  EZ A REJTÉLYES FÉRFI ÁLMOK EZREIBEN SZEREPELT! TE LÁTTAD MÁR?
  hufast.info/plan/vide/ba7QZ79i2Xy2l5c
  11 ÉVVEL AZ ELSŐ TALÁLKOZÁSUK ELŐTT KÉSZÜLT EZ A KÉP A HÁZASPÁRRÓL! - [TOP] ELKÉPESZTŐ TÖRTÉNETEK
  hufast.info/plan/vide/a3rKhtudsqyleGg
  FOLYÓBA ESETT A TELEFONJA! - 8 HÓNAP UTÁN TALÁLTÁK MEG [MŰKÖDÖTT!]
  hufast.info/plan/vide/lJq0bJKotGame3k

  Repüljünk vissza az időben 65 évvel ezelőttig, 1955 júliusáig. Egy amerikai utasszállító repülőgép felszállt egy new-yorki reptérről és Miami felé vette az irányt. A probléma akkor kezdődött, amikor a gép nem jelent meg Miami repterének radarjain. Ekkor az ott dolgozók azonnal tájékoztatták a new-yorki repteret, akik haladéktalanul értesítették az illetékes hatóságokat. Kezdetét vette a keresés. Mivel sehonnan sem érkezett hír, hogy láttak volna lezuhanni egy repülőgépet, ezért valószínűsíthető volt, hogy az az óceán felett hibásodott meg. A keresés azonban nem járt sikerrel. A 914-es járat 57 utasával és a személyzettel együtt örökre eltűnt. A hivatalos álláspont szerint a gép lezuhant, ezt azonban senki sem tudta bebizonyítani. 1992-ben, azaz 37 évvel az eltűnés után egy dél-amerikai férfi hajmeresztő történettel állt elő. Juan de la Corte légiforgalmi irányító Caracas repterén. Szeptember 9-et írunk, mely egy átlagos napnak tűnt. „Éppen mikor a kávémat iszogattam egy ismeretlen repülő jármű tűnt fel a radaron. Azonnal megpróbáltam felvenni vele a kapcsolatot, mely hamar sikerült is. A pilóta szólt a mikrofonba, aki egy szokatlan kérdéssel fordult hozzám. Azt kérdezte hol van. Rémülten ugyan, de válaszoltam neki, hogy Caracas repterén. Ő erre azt mondta, hogy ők New Yorkból indultak és Miamiba kéne eljutniuk 1955. július 2-án 9 óra 55 perckor. Ezek után már mukkani sem mertem, elintéztem, hogy a gép zavartalanul le tudjon szállni, a kérdések ráérnek, amikor már mindenki biztonságban lesz. Mindenki azt hitte, hogy az egész csak egy rossz vicc, ám amikor megjelent a gép a leszállópályához közeledve, tátva maradt a szánk. Egy régi repülőgép készült leszállni, egy olyan, amelyet már nagyon rég ki kellett volna vonni a forgalomból. A jármű gond nélkül földet ért. Ekkor megkérdeztem a rádión a kapitányt, hogy tudja-e, hogy ma 1992. május 21. van? Ez idő alatt a helyi erők megpróbáltak közelebb férkőzni a géphez, ám az úgy tűnt máris továbbállna. Tisztán látszódott az ablakon keresztül, hogy a kapitány a kezével hadonászik, feltehetően azt kiabálta, hogy tűnjenek innen. A motorzaj erősödni kezdett, a gép elindult a kifutópályán és pillanatokon belül már el is tűnt az égbolton. Azóta senki sem látta őket.” Így szólt a légiforgalmi irányító története. Különös, nem igaz? Ám még mindig nincs vége. 1985-ben, vagyis 7 évvel Juan de la Corte beszámolója előtt egy amerikai hírlap írt egy cikket erről. Az írás tulajdonképpen ugyanezt írja le, egy bizonyos Juan de la Corte beszámolóját a 914-es járat rejtélyes megjelenéséről. Hab a tortán, hogy a Vissza a jövőbe című film is ebben az évben, 1985-ben jelent meg. Az újság, amely lehozta ezt a hírt, évekkel később, 1993-ban és 1999-ben is írt erről a történetről, azonban mindkét esetben más férfi képét mutatták de la Cortéról, illetve magáról a repülőgépről is.

  Song: Erik Lund - Tokyo Sunset (Vlog No Copyright Music)
  Music promoted by Vlog No Copyright Music.
  Video Link: hufast.info/plan/vide/YqDSo7OHpmfJhYk

  Közzététel: 6 hónapja

  Megjegyzés

  1. sjtostejfölös pringles

   Az lehetetlen ki fogy a benzin!

  2. Anikó Haraszt

   😱😱😱 az mi??? Woow , hát esküszöm ezen tátva maradt a szám videó nézése közben😯😯😯

  3. kisskovacsbernadett

   El kellett volna fogynia az üzemanyagnak

  4. B.B Gamer

   Amerika&Anglia

  5. Elek Kecskés

   Vajon miért volt olyan sürgős ismét útra kelniük?Főleg miután megtudták hogy időközben eltelt 37év.Köszönöm

  6. Zsolt Nemeth

   1989. június 14-én utaztam egy TU-154essel Budapest - Berlin schönefeld. Valamint rá 2 hétre Lipcse - Budapest (TU134) Schönefelden rá 3 napra történt egy katasztrófa... :( Az Interflug 102-es, Berlin-Moszkva járatát teljesítő Il-62 repülőgép (DDR-SEW) 1989. június 17-én egy szerencsétlen indulás során akadályokba ütközött a futópályán és darabokra tört; a fedélzeten tartózkodó 113 ember közül 21-en haltak meg.

  7. MÁNYOKI VAZUL FEJEDELEM

   Én inkább meg sem szólalok!

  8. szikla90

   Nem 513-as járat?? Vagy több ilyen kamu sztori van?

  9. Anna Gyorfi

   En mar voltam repulovel de semi baj nem volrr

  10. Tibor Tóth

   Minek kell hazudozni?

  11. Bella Anna

   Máltára

  12. Cube

   mivel én üzlet ember vagyok ezért szinte hetente repülök vagy akár naponta is más országokba pl Amerika Japán Kína stb

  13. dideki01

   A sztorihoz elég sok kokót kell felszívni...

   1. s gellert

    igaz mert a story egy lehetetlen fa@@ág 30 valahány évig fent lenni a levegőben ... istenem ki az a hülye aki elhiszi ezt. Max kirepültek az ürbe de még az is csekély mert egyre fogy a levegő Logic

  14. Dávid Kalmár

   Ahogy az index képen is látható a videó főszereplője egy DC 7-es típusú amerikai repülőgép. Ahogy már többen is mondták egy repülőgép nem képes 37 éven keresztül folyamatosan repülni. Mivel 1955-ben még nem alkalmazták a levegőben történő tankolást ezért a gépnek muszáj volt leszálnia ahhoz hogy tankoljon. Ha pedig a gép leszállt a repülőtéren dolgozó személyzet valószínüleg észre vette volna hogy egy rég eltűnt gépről van szó. Szintén többen említették hogy elég érdekes hogy gép személyzete az évet és a hónapot is említette. Az én szemszögemből ez egy hamis történet, elég sok sebből vérzik. Ha ez a gép elis tűnt,: maximum egy két órára. Abban az időben szinte napi szintent tűntek el gépek, ugyamis a komunikációs rendszer még nem volt olyan fejlett mint napjainkban. Miután a gépek eltűntek egy, két órán bellül elő is kerültek. Valószínű ennek a gépnek az estén is így történt, csak eléggé el van nagyolva. Persze ez nem a videó készítőjének hibája, mert ő csak információkat használ fel. Köszönöm hogy elmondhattam a véleményemet.

   1. Dávid Kalmár

    @s gellert Áhh.... Értem. Hát van benne igazság amit mondasz. Nem mond teljesen hülyeséget maga a videós, csak nem teljesen igaz a story.

   2. s gellert

    egyszerüen : még egy óvodás se hiszi el amit itt mond a "videós" , ha már lehet e annak mondani XD

   3. Dávid Kalmár

    @s gellert Öhm... Pontosan nem tudom mi a szándékod ezzel az üzenettel ugyanis nem igazán értem.

   4. s gellert

    biztos fére irta az ember aki irta ezt hogy 3,7 óráig volt láthatatlan a radaron XD ha jobban belegondolsz még egy óvodás se hiszi el , annak is van annyi esze , hogy tudja hogy mi az üzemanyag nem?

  15. Marko Ballo

   Igen

  16. B4T3

   Igen! Dubai

  17. József Nagy

   Hali. 21 szer repültem. De csak egyszer száltamle!

  18. Bufy

   7 évesen elvesztem az Intersparban, jött a kasszás néni és mondtam neki hogy anyával kéne vásárolnom Kr.u. 2013. március. 19-én.

  19. ok pro ok pro

   Ot voltam a titanik on!!

  20. Daniel Hamed

   ez kamu

  21. Daniel Hamed

   ausztriába szeretnék

  22. TMC-David

   Nem!Amerikába

  23. Horváth Péter

   Hát ez szerintem elég kamu mert annyi év után hogy lehet ki bírni étel és kaja nélkül?? Meg utas is rajtuk voltak minden okok nélkül ez tuti hogy valami nincs rendben

  24. Agri Gento

   Egy hangulatos szép történet, minden alap nélkül....

  25. Máté Magyar

   Tiszta manifest

  26. Zsombor SZOPKA

   Igen, torok ország, airbus a320 al

  27. Beni -channel

   Nem hogy bírnak ki 37 évet enni és inni nélkül??)

  28. Patrik Kovács

   Manifest😳😂

  29. Áron LoL

   Honnan anyi üzemanyag ? 🤔

  30. Jäger Dávid

   Nem igasz

  31. Itzz Matee

   Én angliába repültem

  32. Mate Radvanyi

   Igen Skóciába repültem

  33. Matyas Dominik.

   Meg nem de mongolia😀

  34. Erzsebet Fuzer

   828-as járat. Manifest.

  35. Zixuan Chen

   UFO?

  36. Szabolcs Tóth

   Szerintem a csávó túl sokszor nézte meg a Vissza a jövőbe című filmet és behalucinálta🤣🤣

  37. Bálint Horváth

   lehet ido utazás is

  38. Dominik Szabó

   Még nem és New Yorkba

  39. BATTLE GAMEING

   Hölgyeim és úraim a New York ból Miami ba tartó 914 es járat feltehető késési ideje 37 év. Köszönjük figyelmüket és türelmüket.

  40. Marcell Katus

   Szerintem igaz csak az emberiség még nem olyan fejlett hogy teljesen megértse a másik kérdésre az a válaszom hogy egyszer utaztam repülőn ami New Yorkból indult és még mindig rajta utazom😂😂😂

  41. Gabor Sandor

   Hatalmas kamu!

  42. Pálmai Attila

   Kávéreklám

  43. Jázmin Vass-Róza

   Ötször utaztam repülőn, négyszer Svédországba, egyszer Londonba.

  44. Krisztiánné Karvai

   anglia

  45. Andris Siliga

   2003-ban egy B52-es szőnyegbombázó 2 atomtöltetet vitt de North Carolina területén lezuhant. Azt hogy North Carolina területén most nem egy hatalmas öböl van eggyetlen egy 2Amperes Killswitch akadályozta meg.

  46. Bercel László

   Igen, Erdélx

  47. Kifli Fej

   Nem de el akarok jutni a vakondokhoz a hegybe de természetes nem akármilyen hegyre hanem arra a hegyre ahol Jani leköszönt!!!!

  48. léber laszlo

   igen cyprus

  49. Marcsi Nagy

   Igen Angliába

  50. Viry14

   New Orleansba mennék

  51. Richárd Petrik

   Szerintem nm igaz mert addig elfogyott volna az üzemanyag

  52. Katalin Erdős

   Komolytalan handa banda...........

  53. Mátyás Babos

   Én már utaztam repúlővel Minden evben repülök Azt h hova azt nem mondom meg ,ert nem adhatok ki személyes információt😂😂😂

  54. Benkő Malis

   Legendának elmegy

  55. Benkő Malis

   Igen utaztunk már sok helyre repülőn.

  56. RASH SKINHEAD

   MESE

  57. Benjamin Bacsa

   hihető is és nem is . mindenki figyeljen miért kell leszólni ? ő elmondta te meg tapló paraszt módon viselkedsz vele !!! : /

  58. Lajos krisztián

   Az odáig tiszta, hogy eőkerült. Ok. De valószínűleg nem volt üzemanyag a gépben. Annélkül nem szál fel és vízre is szüksége lehetett. Tehát a tőrténet további része hitelét veszíti mert értelmetlen.

  59. milu gamer

   Ez igaz !!! Szerintem !!!

  60. Timur 121

   Én utaztam és nem is egyszer elég sogszor és hogy hova? Török országba és ukrajnába

   1. SieO

    kit érdekel? mármint hogy most csak flexelni akarsz hogy huh te már repültél vagy csak szimplán hülye vagy és azt hiszed hogy nagy dolog??

  61. Laszlo Veszprémi

   Honnan van annyi üzem anyag a repülőben?

  62. Balázs official

   en meg nem repultem de szeretnek elmenni LosAngelesbe

  63. Olivér Rossel

   AMERIKA

  64. Gabriella Boros

   dubáj

  65. maci

   Utaztam repülövel Zazburkba!

  66. Red night Bence

   Legenda mert 37 évet nem lehet túlélni kaja víz nélkül.

  67. VIKI GAME

   Igen török ország

  68. István Németh

   Már amikor a hangodat hallom akkor is hányingerem van.

  69. Zsolt Fülöp

   Jézus a pilóta és több mint 2000 éve repül ő!

  70. ivan tatar

   nyilvánvalo hazudozás. Az a reptéri forg irányito faszi hiressé akart válni.....egy tanu különben is kevés..min. 2 kell.....by cabalist

  71. Viktor Portik

   Igen utaztam,tavaly Romániából Dániáig

  72. István Kókai

   New York-Miami járatok NEM az óceán felett repülnek !

  73. M Sz

   Ki ez a Végbéltüzér aki ilyen faszságokat kitalál?

  74. Tamás Rakovics

   Hallottatok már a Bermuda- háromszögről? 1955- ben még át lehetett repülni fölötte egy NY- Miami útvonalon. Történt ott egy- két érdekes dolog. Ma már szinte minden gép kikerüli ezt a zónát!

  75. nagy margit

   Én tudom, hogy megjárták a Marsot és csak most engedték haza a kicsi marslakók. UFO nyelte el őket akkor is és most is. Majd még jönni fognak, készüljetek!

  76. Jonas Jordison Nathan

   Hát ez érdekes volt...... Amolyan időutazás féle dolog lehet vagy nem tudom.

  77. Horváth Károly

   Huan mi? Nem is létezik kamu hogy látta nem is létezik huan.

  78. Adrián Kis

   Nem is tudtam hogy percek alat repülnek a hónapok

  79. Adrián Kis

   Én még nem de egyiptomba szertnék menni

  80. Laszlo Kreutz

   :D erről írt a Kex zenekar! Elszállt egy hajó a szélben. Hallgassátok meg :D

  81. Bertu Fuxer

   A szokásos mesedélután , sok volt a fehér rum🤣🤣🤣

  82. Attila Tábori

   Ahogy kérted, nyomtam egy lájkot, negatívot!

  83. Gellert Perenyi

   Meg a nagy lfszt!! Az óvodásoknak mesélgessetek B+!!

  84. Tamás Németh

   Szerintem Soros György ördögi terve!

  85. Benfica

   Bullshit

  86. Aron gaming

   kamu

  87. bella bella

   én 2 éves korom ota repülök angliába minánoba amerika stb stb.........

  88. Alexander Focht

   Gyerekek nem unjátok a hülyeséget?

  89. Adam Grunfeld

   Lehet azzal ment az apám tejért ;((

  90. Gyuri Dóra

   JA. Átlag 3 évente leszáll egy eltűnt járat egy eldugott kis reptéren, mindenhol ugyanaz a muki vezényelte le. Már várom, mikor fog landolni az MH370-es B-777-es.

  91. K Sanya

   jó kis kamu...

  92. János Károvics

   Humbuk

  93. Peter Zentai

   Elképzelhetőnek tartom, de nagy összegben nem fogadnék rá

  94. Tibor Szántó

   Nem utaztam de szeretnék szigdtorszàgokra repülni

  95. Ervin Incze

   De akkor készült a Vissza a jövőbe Az igaz de a gép utasai addigra hogy Nem haltak meg már ilyen sziget hogy egy ilyen szarért egységes hogy olyasmi mint kicsi kezd a gép mint Adrienn az a kis teleportálós a eléri ezt és ezt a 88 km t akkor teleportál a visszautazik és a céget hogy ugyanaz lett a gép Párizs és a nem nem játszik mással százalékolás történt a repülőgépen

  96. Email Address

   Mi ez Andersen meséi??

  97. Gábor Farkas

   Hogy lehetne már egy gép egy tankkal 37 évig a levegőben? Miért nem gondolkozunk?

  98. Bence Zsombor Takács

   Igen franciaországba spanyolba és dubaiba

  99. Ferenc Szász

   Ez nem igaz mert 37 évig honnan volt üzemanyaga a gépnek!