A LEGELSŐTŐL A LEGDRÁGÁBB AUTÓMIG

Polgar net

54 E megtekintés7

  Legdrágább, legöregebb, legszebb, legőrültebb- életem autós storyjai. Ha már ilyen bekuckózós az idő, gondoltam, mesélek nektek arról, hogy mi mindent vezettem eddig, miért fontos nekem az autózás, milyen hajmeresztő dolgok történtek az eddigi autós pályafutásom során. Természetesen most sem a magamutogatás, hanem az inspiráció és a szórakoztatás a célom. És mivel az autókat főként használni szeretem, így alig találtam olyan képet, ahol valamelyik négykerekűvel pózolok.
  Kommenteket olvasunk, de Facebook stb. üzeneteket nem, így kérjük, hogy kommentben írjál nekünk!
  polgar_tunde
  polgararpad
  polgartundehivatalos/
  arpadpolgarhivatalos

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. László Zsebe

   A Gullwingot szerintem láttam.

  2. Roli Toth

   Egy Ferrari az még hiányzik. :)

  3. Andrea Andrea

   Nem érdekelnek különösebben az autók,de olyan lelkesen tudod magyarázni a dolgot,hogy kénytelen voltam végig nézni ezt a videót... :)))) A Mercedes,azért aaaaz Mercedes! (... 14é vig volt ilyen autóm, és az első évben akárhányszor közeledtem felé mindig rácsodálkoztam,hogy " úúúúristen ez az enyém...?!" Nagyon jó érzés igen,ha valami olyan van a tulajdonodban amit már régóta szerettél volna,aztán egyszercsak sikerül megszerezned...)

  4. Gergő Godó

   Szerintem a következő legyen a Tesla Cybertruck

  5. Robert Morar

   Hihettelen mennyire tud motivalni amilyen lelkesen beszelsz az autokrol🙏

  6. Vercingetorix

   Támogatnád magyarországon az önvédelmi fegyver vásárlását ? Bizonyos feltételekkel?🇭🇺 Hát mesélni azt tudsz! Gondolom, ki a társaság köpontja a társaságodban!😂

  7. Zoltán István Balogh

   audija nem volt?

  8. Miki Kiss

   😍😍

  9. Ibolya Ujj

   Ez igen. 🥰🥰

  10. Bikalakat

   "nem mutogatni akarom magam, távol áll tőlem"...

  11. Remakers Audio

   Vegyél egy taycant Árpi de ha még neked is drága akkor merci eqc vagy audi e-tron

  12. Erik Zsarnóczay

   Nagyon jók a videód! Szeretem ahogyan mesélsz, viszont a hang általában rossz minőségű, mármint halk.

  13. István Horváth

   Mi azért kattanunk az autókra, mert azzal lehet csajozni, az adja(adta) meg először azt a szabad érzést, hogy életünk nőjét elvigyük egy körre, ahol aztán csinálhatunk bármit. A lényeg, hogy azt ketten tegyük, ehhez viszont elengedhetetlen az autó megléte. Aztán ott a puszta gépiesség, a mechanika, a benzinszag.

  14. Vanessza Erdős

   Az én Apukám nem szereti a luxusfeleségeket. Nem is győzködtem Őt. Csak beindítottam ezt a videót. Apa ebéd közben mesélte el Anyának, hogy "Nem tudom kit mutatott a gyerek, de nagyon vicces volt. Ahogy mesélte a dolgokat "itt felidézte azt, hogy ellopták a motort az autódból" egyszerűen szenzációs volt. Akkor forma ez az ember." Engem meg eltöltött a melegség, hogy végre Apa nyit az én ízlésem fele. (Én nagyon szeretlek Benneteket.)

   1. Arpad Polgar

    Kedves Vanessza! Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a törtènetet! Igy ismeretlenül is azt kell mondjam, ne érts félre, hogy èn is szeretlek! Kivànom, hogy minden sikerüljön neked az èletbe , ès köszönöm hogy vagy nekünk!

  15. Gergely Simonyi

   Nah eldöntöttem,megnézem az összes videótokat! Itt van még mit tanulnom. Nekem a legnagyobb élményem az Escalade. Üdv

  16. Redstone Race

   9 éves vagyok és a régi autókért rajongok

  17. Andras Libal

   A Tesla sokkal jobban szennyezi a környezetet mint egy normális benzines vagy főleg dízeles autó. A lítium bányászattól kezdve az elektromos energia előállításáig, szállításáig és az end of life életciklusban is végig szennyez. A saját napkollektorokhoz való nyersanyag, előállítás (energia), életciklus végén a termelődött szemét stb ... egy sem semleges. Amit megspórol az a kibocsátás a városon belül ezt lehetne mondani hogy ebben segít, de összességében szennyezőbb.

  18. Radics Tibi

   Kedves Árpád ! Szerintem nálunk férfiaknál ez gyerekkorban kialakul már ! Csodáltam minden autót . Imádtam vezetni . 3 párna és a kormány és a műszerfal között neztem ki de már egyedül vezettem a határban . Aztán ahogy anyagiak engedik szerintem minden férfi erősebbre és szebb autóra vágyik. Volt sok autóm és motorom, de érdekes módon nem a legdrágább hiányzik sem autóból sem motorkerékpárból. Bátran mondhatom , nálunk férfiaknál inkább érzelmi alapon veszünk autót . Folyamatos motiváció nekem , hogy nézhetem a videóit ! Remelem egyszer személyesen is beszélgethetek önnel , önökkel. :) Jó egészséget kívánok !

  19. Robert Feher

   Üdv.Orient expresszen nem terveztek utazást?

  20. Balint Szoke

   Ez egy remek és vicces videó volt. Azon a sztory-n, ahogy elmeséled, hatalmasat nevettem! :) A válasz a kérdésre pofon egyszerű.: Gyermekkorban a fiúknak az ajándék az egyenlő a kisautóval (matchbox), vagy motorral. Lányoknak pedig értelem szerűen a nőies dolgok imponálnak.: Ruhák, táska,... És mint tudjuk, amit 7 éves korig kap a külvilágtól az ember (gyerek), olyanná válik felnőtt korában. Ezt saját szavaimmal fogalmaztam meg, orvosilag nem így bizonyítják. De ez tényleg bizonyított tény. Üdv!

  21. Elmer Fudd

   Árpi most hogy nincsen kacsa szezon én a nyúl szezont jobban szeretem Nem tudnál nekem adni egy kis pénzt puskák ra????

  22. Gabi Gavi

   Szép estét! Lehetne egy videó arról is hogy mien könyveket szokott olvasni. Éngem érdekelne! 😊

  23. Teo music production

   Árpi,esetleg az összes autód ami Magyarországon van,nem szeretnéd bemutatni? Én nagyon kiváncsi lennék rá,szerintem rajtam kívül még elég sokan! Köszönöm előre is a válaszod!

  24. Fabiano.00

   Pontosan autóvásárlás előtt állok, és olyan modell, amit gyerekkorom, tinikorom óta imába foglalok. Nem egy nagy érték, de talán egy első álom teljesülhet. Őszintén nagy útmutatás számomra ez a videó Árpi bácsi! Az utolsó gondolatkora válaszolva, miért vagyunk mi férfiak rákattanva autókra? Nem tudom, de ezt érezhetik a nők is egy számukra szép cipő láttán, ez a szívdobbanás, szerelemre emlékeztető érzés, ami NEM a birtoklásáról szól. Valóban egyfajta kapcsolat ember és gép között. Lovas és lova. Ez az én gondolatom.

  25. Gábor Bíró

   Már alig vártam! Nagyon szuper volt.......még még még!

  26. Márton Farkas

   14:10 a hitle... hitel :DD

  27. GÁBOR BOGDÁN

   65 ÉVESEN MÁR CSAK ÁLOM A TESLA DE AMENNYIT AUTÓZOM NEKEM A RENAULT SAFRANE TÖKÉLETESEN MEGFELEL A CÉLOK SZŰKÜLTEK LE EZ A BAJ...

  28. Zoltán Hegyesi

   Kedves Árpád, megértem és köszönjük a szándékot, hogy segítesz kiszakadni a valóságból a filmjeiddel! Átjön, hogy nem dicsekvés, és nem azért csinálod, hogy a nélkülözők még kevésbé érezék embernek magukat! Nem akarom elrontani a hangulatot. Jelenleg azonban az elektromos energia előállítása döntő többségében fosszilis energiából származik! Tehát szénerőmű, olaj-gáz, most ez úgy 55% körüli... A maradékot atomerőművek termelik, ez úgy 15% majd jön a vízerőmű, és a megújuló energiák. Az autók villám, vagy gyorstöltései opciójából akár 30% veszteség is származhat. Vagyis 100KW-nál ez 30KW veszteség. Így nézve, bár a kocsi "zero emission", de a számára megtermelt energia, az elektromos energia létrehozása már annál inkább környezetszennyező! Globálisan nézve, egy tanulmány szerinte a ma megtermel áram közel annyira környezetszennyezővé teszi az elektromos autót, mintha benzines lenne. Sajnos ez a valóság jelenleg. Kivéve persze, ha van az embernek úgy 10, de inkább 15KW-os naptelepe otthon... ami nem épp filléres tél.

  29. Nagy Balazs

   Árpi bacsi minden tiszteletem magának! Egy sikeres jó ember! Jó egészséget 🙂

  30. Lévi VL

   Semmi gond nincs azzal ha mutogatod az autóid, amire irigykedni lehet az csak a tudàs ami a fejben van nem az autó vagy a pénz.

  31. Krisztián Báló

   Én adnék egy esélyt a BMW-nek is! Nagyon jó videó volt! köszönjük!

  32. Gabriela Nagy

   imadtam ezt a videot nagyon szeretem a regi autokat

  33. Aba Sandor Erdei

   A Lanciánknak miközben mi elmentünk az üzletbe ellopták a 400000-ft os visszapillantóját 🤷🏼‍♂️🤨

  34. Janos Stiller

   Fantasztikus videó! Köszönöm!

  35. David Klein

   Épp eladó a Gullwing: www.kidston.com/motorcars/1956-mercedes-benz-300-sl-gullwing-4/

  36. Invisible Channel

   Juj az a merci te jó isten

  37. Stephan Patai

   Én egy trabantal kezdtem amit motor nélkül vettem 2 ezer forintért most jópár neves márka is képviselteti magát a tulajdonomban. Nagyon jók a videói hatalmas motiváciot adnak nekem.

  38. Nem Men

   Top

  39. Béla Tóth

   Olyan jól meséli el a sztorikat, hogy már nem is irigykedem. Egy külső mikrofon beszerzését javasolnám, ha nem sértem meg.

  40. tedd oda

   Tök jol meselsz Arpi! Sok ötletet adsz nekem hogy kamuzzak majd en is trottyos koromban 😂 hihetö a sztori, fegyverrel varta a sok nezelödöt a gyerekek meg a nök beveszik ezt 😂

  41. Zeno Marton

   Egy Bmw i8 a továbbiakban elég szép darab vagy a jövőre ki hozott Bmw i4 is szép darab

  42. László Tóth

   Kedves Árpád.Köszönöm ezt a videót,gyönyörű járművek.Igazi autó őrülteknek való rész volt.Én kisgyermek korom óta imádom az autókat.Keresztapámnak köszönhetően már a 80-as években Mercedes-ben Bmw-ben ülhettünk.Mindt gyerek akkor nagyon megfogott.Imádtam és imádom most is az autókat.Mégegyszer Köszönöm.

  43. Viktor Görög

   2:44 - Hogy került bele? Kilopták egy másikból ? :D

  44. Patrik Dombi

   Árpi! Nagyon szeretem hallgatni a történeteidet, amikor mesélsz és nagy élvezettel szoktam hallgatni! További sok sikert nektek! köszönöm, hogy földobod a napomat!!

  45. Zsolt Hegedüs

   Hát ezek az autók... hihetetlen, teljesen elbújhatnak a mai autók ezek mellett, nekem kedvencem egy 72-es Chevi Camaro :))

  46. TheSzaboZE

   5:32-nél kutyafül a oldalablak mögött :-D

  47. Acélmókus

   A strucc bőr nem rossz választás, de képzeld el ugyan ezt hangya bőrből! Na az a menő!

  48. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó

   18 évesen, friss jogosítvánnyal. 1995. Szüleim vettek egy Zsigulit. Véletlenül pont annyi idős volt mint én. 60.000 Ft volt az ára ha jól emlékszem. Csóró falusi gyerekként nagyon örültem neki. DFR-790. Fehér gyönyörűség. Számomra akkor nyílt ki a világ kicsit. Igaz nem volt pénz nagyon benzinre. Zalaegerszeg kellett lakom..Az első nagyobb út Keszthelyre vezetett. És sosem felejtem el, micsoda megható érzés volt a séta végén újra megpillantani az utcán parkoló autóm. Egy idegen helyen, olyan mintha hazaértem volna.

  49. Janos. Papp

   Az én első autóm egy Opel kadet volt. 1964.-ben vettem használtan. A rendszáma:CA 11-63.

  50. László Csendes

   Nekem személy szerint azért jelentenek sokat az autók, mert azok között nőttem fel úgymond. Kiskoromban rengeteget voltam nagyszüleimnél akiknek van egy autószerelő műhelyük és autósboltjuk. Egyszerűen rám ragadt az autók szeretete. Ha egyszer sok pénzem lesz akkor nagy gyűjtő leszek, és egy elég érdekes gyűjteményem lesz. W123-as zöldséges Merci, 1967-es Eleanor Shelby gt500, Audi A4 B8, Porsche 911 (996), új Suzuki Jimny, ezek a nagy kedvenceim. Igen, elég érdekes kis "banda"😂. (De például mikor valaki kimondja, hogy Mercedes nekem mindig a W123as ugrik be.) Az új autók pedig annyira nem tetszenek, szerintem túl sok az elektronika és a Downsizing sincs ínyemre. Egy rendes, nagy löketű szívómotor szerintem több élvezetet ad bármilyen autós kütyünél...

  51. Judit Lelovitsné

   Nagyon köszönjük ezt a vidám videót, jól esett hallgatni ezt a lelkes előadásmódodat😀.

  52. parmshot

   Nagyon jók voltak a sztorik és az értékelések. Szerintem érdemes lenne hűséges maradni a Teslához, és érdekes is lenne a S-t összehasonlítani az Y-al.

  53. Richard Gabor

   Micsoda életút jó hallgatni, tiszteletem Árpád

  54. Ritschye

   A video első 18 perce nagyon jó volt!

  55. Majdnem Kamionos,csak C-m van

   De miért csak a motort lopták ki,miért nem a komplett autót?Nem értem a tolvaj logikát..

  56. Árpád Móricz

   Gratulálok a gyűjteményhez és persze mindahhoz amit eddig elért/elértek! Jók a videók Nem vagyok naprakész......Az órát megnyerte valaki a feliratkozók közül?

  57. Vitos Alpar

   A merivámot nem cseréljük el a legolcsóbbal ?? 😎

  58. Dávid Sándor

   Nagyon jó videó lett 😁

  59. Kristof Szóka

   Valaki az intro zenének a címét letudná írni?

   1. moaki007

    NEFFEX - Blow up

  60. Gyula Pénzes

   Árpibá,w140 s osztálya volt?Tudom,hogy ez nem olyan drága önnek,ha nem volt akkor vegyen egy jò állapotút,ezt mèg hiányolom öntől ha nincs

  61. Németh László

   Kövezzetek meg de, nekem az összes bemutatott autó közül...az 500-as fiat kellene a leginkább.Talán azért ,mert volt már a tulajdonomban egy zastava 750-es.

  62. Inspir

   Annyira jó beletekinteni az ilyen sztorik által ebbe a fajta életbe :D de azért 14:11 nél hitel helyett csak én hallok Hitlert?😅😅😅 további sok szerencsét és kitartást az életbe!

  63. Antal Heckmann

   Nagyon kedveljük a videókat amit készítetek. Nagyon tetszik ez a közvetlenség, őszínteség ahogyan beszéltek. Csak így tovább ! És jó egészséget !

  64. Robert Csorba

   Köszönjük Árpi ezt a videót is!Nagyon "átjönnek" a történetek ahogy meséled nagyon jó hallgatni.Legyen több ilyen történet mesélés imádom.

  65. Zsolt Radosza

   Kedves Árpi! Az elmúlt hetekben túl vállaltam magam, azután kimerültem és rajtam még a Duracell sem segített. Nem is folytatom a negatívoskodást. Az én elhívatásom az, hogy jó kedvre derítsem az embereket. Sok embernek van problémája, nem erőltetem senkire, ha nekem is adódik ezernyi megoldandó feladat. Lelkes típus vagyok, komolyan veszem az empátiát. Köszönöm szépen, nagyon jól esett. Minden videót megnéztem és „kedvelem” lájkoltam is mindet. Természetesen jöttek a gondolatok, hogy miket írok le kommentben, de mire elkezdtem volna az írást, mindig valaki megzavart……. Akkor most bele is vágok……. 8 éves korom óta vezetek autókat. Nagyapám TSZ elnök volt. A fekete Volgába párnákat kellet tenni az ülésre, mert abban nem volt ülés magasság állítási lehetőség. Éppen hogy elértem a pedálokat és a kormányba belekapaszkodtam, hogy el bírjam fordítani. De amikor megindult velem a jármű, onnantól könnyen lehetett kormányozni. Csakhamar bankigazgató lett a keresztapám és ő kezdte el a nyugati autók vásárlását, mert ugye az dukált neki. Ford Orion akkoriban ihaj csuhaj dínom dánom volt. Később már inkább BMW-ket vásárolgatott az ártatlan. A nagyapámnak fehér 300D automata Mercedesze volt. Na ez az autó már igen jó és komfortosnak számított, meg persze a presztízse is ott volt a szeren. Nyílván keresztapám sem akart lemaradni és ő is beszerzett egy Jockey-Mercit. Közben szüleim elváltak és az anyu szép asszony lévén kapós volt. Több férfi is majdnem apukám lett. De ezeknek mindnek volt autója és én a történetekben ezt az autózós részt élveztem igazán. Legfőképp a nyugati autósokat, azok közül is a Ford Granadásat. 1978-ban Németországból járt anyuhoz az akkori apu-jelölt. A Granada 2000 cm3, V6-os, benzines csudakocsi volt. Ezüstmetál, megőrültem, amikor megláttam, rohantam oda, könyörögtem anyunak, hogy ez legyen az új apukám, akié ez az autó. Nem gondolom, hogy sok gyerek az autók alapján szeretne választani új apukát, de én ezt a szegmenset vettem célba. Az én friss jogsim könnyedén szereztem, mert a vezetés már a véremben volt akkorra. Nem terveztem el, hogy milyen autót veszek, hanem a 20. kerületben siettem haza és az utcán parkolt egy fehér kisautó és rá volt írva, hogy eladó. Becsengettem és örömmel fogadtak. Éppen volt nálam pénz is. 18éves voltam. A hölgy pedig rám repült és alkudnom sem kellett. Olcsón eladta a Zaporozsec márkájú léghűtéses V motoros 1200-as benzines orosz csodát. Bordó műbőr ülésekkel, ahogy illik. Nem is emlékszem, hogy mi volt az extrája. Örültem, hogy egyáltalán működik. Talán ha 2hónapig használtam, amikor is egy óvatlan pillanatomban gázolajat tankoltattam bele és a kocsi felmondott, azután skoda 100-ast vettem és a zaporkát elvontattam egy kietlen helyre, ahol az illetékesek megoldották a sorsát. A skoda 100 1976-ban az év autója volt, de mindez hiába, mert nekem nem jött be. Eltelt 3hónap és 105-ös skodát vettem, mert a 100-asba úgy belerohantak Daciával a 7. kerületben a pirosnál, hogy a skoda motor azonnal befejezte a pályafutását nagy örömömre. A 105-ös már barátságosabb formavilágával kezdte elnyerni a tetszésemet. 19éves voltam. Ez is farmotoros, mint a Porsche és gondoltam ez lesz az igazi. De hamar meguntam. A skodám nagyon jó állapotban volt és egy használt Toyota Celica csere áldozata lett. A Celica brutál jó volt, de alkatrészt pótolni 1989-ben hááááát , tudjátok. Az autó a bontóban végezte. Innentől Ford Taunus coupe, meg Volkswagen Golf-ok, meg Derby, azután Alfa Romeo, aztán Rover stb……. Szóval a véleményem erről az egészről, hogy az autó az én életemben nem luxus. Nekem egy alapvető közlekedési eszköz. Az autó nem egyszerűen egy tárgy. Visszagondolva mindegyik autómmal(-ban) volt intim kapcsolatom. Húúú, ha némelyik elmondta volna, hogy benne mik történtek, jahahaj. De elegánsan és civilizáltan történtek és mindig volt rendőr haverom, akit vittem magammal és máris minden okés, ha éppen arra kanyarodott egy járőrkocsi. Nyílván a nagyobb méretű autókban sokkal kényelmesebb volt négy személynek……. (Haza nem vittem az ilyen csajokat.) Ejnye, már, hogy ilyesmiket írogatok itt. Hát ezek privát dolgok. De a lényeg, hogy az autó mindig kéznél volt. Sosem tudtam milyen számozású buszok, villamosok honnan, hova viszik az utasokat, mert én autós kalandjaimat élveztem mindig is. Még a sarki közértbe is autóval mentem. Mai napig sem változott ez. (mármint a sarki közért) Az autó létszükséglet. Volt Doblóm is. És ugye annak van egy pont jó méretű raktere. Nyílván nálam nem raktérnek volt berendezve. Amikor eladtam, a vevő ledöbbent, hogy ilyen szép rakterű kisteherautót használtan még nem is látott. Természetesen nem UV lámpával nézte meg. Jaj már megint miket írok. Az autó egy olyan barát, aki nem szól vissza. Kell vele foglalkozni, és lehet kényeztetni, de meghálálja. Nagy szeretettel kívánok sok-sok autós élményt is Neked és Tündének! Hálás vagyok, hogy a rajongótok lehetek! Nagy ölelés! Zsolt (a Duna másik oldaláról)

  66. Solti Balázs

   Az autókra való kattanás evolúciós folyamat: a férfiak vadászni és csatába lovakkal jártak.És nem mindegy milyen gyors vagy strapabíró volt a ló vagy a harci szekér! A nőknél a táska meg a vásárlás a gyüjtögetéssel van összefüggésben. Mit és hol lehet begyüjteni válogatni és mibe lehet belerakni a leszedett magokat gyümölcsöket stb.

  67. Solti Balázs

   Neked nincs unalmas történeted Árpi!

  68. Bálint Szalay

   Szerinted hol lehet Magyarországon megfizethető áru oldtimer autót venni?

  69. Csányi Krisztian

   Neked zöld kártyád van kintre, hogy ennyit lehetsz kint Amerikában,vagy ennek van egyéb módja?

   1. Andersen Hans

    Mivel van kinn ingatlanbefektetése és egy s más üzlete valószínű igen . Plusz évekig kinn éltek tehát biztos ...más módja meg nincs . Ez nem film hogy jön fekete limuzin és feketén elsimitják .... arcfelismerők térfigyelők mindenhol konkréten már a reptéren megszerzik az arcprofilt és ujjlenyomatot... 3 hónap után akár örökre is kitoloncolhatnsk plusz minden egeszsegugyi juttstastol elesel ..

  70. Janos. Papp

   Kedves Polgárék! Az autóval kapcsolatos a hozzá szólásom. Fel találtam a pedálos autót. Ez egy olyan jármű amely a kerékpár és a személyautó közötti hiányzó láncszemet fogja pótolni. Anyagi gondjaim miatt nehezen tudom megvalósitani. Ezért lett volna jó ha bele fértem volna a "pályázatba". A kinaiak ostromolnak az ötletért. A járványra való tekintettel valószínű hogy eladom nekik. Mert így legalább meglesz valósitva. (Nyolcvanéves szivbeteg vagyok, nem akarom sirba vinni a tudományom).Érdekelne hogy mi lett a sorsa a pályázatnak? Még mindig nem késő ha felvennéd velem a kapcsolatot. A döntően fontos bizonyitékot megtudom. mutatni az V. ker-ben. (danibeni76@gmail.com). Üdv: Papp János. Kérlek hogy juttasd el az elérhetőseged, hogy többet tudassak a találmányomról.

  71. Volvoliver

   Egy Lincoln Towncar lett volna nekem is az elso valasztas anno az USA-ban, de egy 1989-es Cadillac DeVille lett vegul a befuto. A nagysaga es a lagy hullamzo mozgasa annak is megvolt, imadtam. A regebbi ilyen amerikai autoknak van egy megmagyarazhatatlan varazsa.... Nagyon jok a videok, elvezet hallgatni Arpi ahogy story-kat meselsz! 👍

  72. László Máró

   Gyönyörű autók főleg a 300sl, remélem lesz több rész is

  73. Bence Kiràly

   Nagyon Èrdekes , Jò Videò volt !

  74. Bèci Baba

   Like👑👍🌠imàdlak👍👑 Így tovàbb👍👑👑👑♥️ Megnèzek egy ilyen videót ès mindig bemotivàlódok,kevès ilyen jó tartalom van.👑🌠👑

  75. TRL Z

   Nagyon tetszett az epizód és kíváncsi vagyok mi lesz a következő autód. Az elektromos Mercedes EQC terepjáró megér egy misét 😉

  76. Fernando Alonso

   Ha valakinek?? Na neked jól állna egy Porsche Taycan !! Árpi bá, a Tesla után szerintem a következő lépcső.

  77. Marcell Tóth

   Nem szeretetitek a sportautókat? Pl a Ferrarit?

  78. Attila Konkoly

   hogy vajon miért rajongunk mi férfiak az autókért? Nos ez egyszerű kérdésnek számít, de mégse az úgy érzem, és elég mély gyökerei vannak, függ attól hogy a társadalomban mia sztereotípia(értem ezt azalatt, hogy fiú akkor autót szoktak venni neki játékként vagy ilyesféléket), függ attól, hogy a szülök mi szerint válogatják meg a játékokat gyerekkorban, milyen behatás lri az embert mintdcsaládi mind külső forrásból! De tuti mélyenn okai is vannak talán ennek. Én is imádom az autókat mindnek története van, karrierje akár, mesél, és általunk él!(no persze én is képletesen értem) Az elő autó mindig nagy szó akármelyik korszakban is vagyunk! Nekem nincs olyan storym mint neked Árpi, de áttudom érezni a dolgokat amiket közöltél velünk :) Szerintem jó hogy elkészítetted ezt a videót! köszi :)

  79. Radványi Ferenc

   Koszi a videot. Nekem egy Franciaorszagban tortent "elmenyem" a legkiemelkedobb az autokkal kapcsolatban. Egy hidon szetdurrant a kipufogom egy regi Swift-el. Mindenki engem nezett.

  80. Peter Peter

   Szia Arpi bacsi ,nem egy 1200-es zsiga volt az elso autod?? Csumi nektek!

  81. Bálint Traktoros

   Régen az ló meg a szekér volt az érdem egyik jelképe, mára az autó.

  82. Szabolcs Oross

   Pa 04-50 👏🏻

  83. Yanagisawa elimona800

   Nagyon jó videó lett. ÁRPI bá a széken amin ülsz abban jade berakas van?

  84. rycsi1976

   Sziasztok! Szuper videó volt! Nem vesszük dicsekvésnek, élveztük!

  85. Komáromi Zsolt

   Maximális tiszteletem Árpád, hogy megosztod Velünk a színes, örömteli életed! Jó egészséget kívánok Nektek!

  86. ARMANIS695

   Árpi báttya egyet nem értek a mercedes 300 sl gull-wingot coupet 1957-1963 ig gyártották és ön úgy emliti ez volt Ferenc Ferdinánd autoja de ő már 1914 ben elhunyt vagy valamit félre értettem? Amugy király videó!!!!😘

  87. Krisztian Csizmas

   Gyönyörű autó csodáid vannak voltak!Nekem a packard super eight tetszik a legjobban.Amikor üzletelsz akkor a megérzéseidre vagy az eszedre és a marzsra koncentrálsz?

  88. *******《》《》《》

   Árpi mértnem vágtad szajon az öreget

  89. Nándor Fekete-Gergely

   Az 1936-os kocsinak mi a neve?

   1. Kránicz Lajos

    Packard Super8 Coupe

  90. xqcL edem

   Képzeld nálunk a szomszédban egy pontosan ilyen fiat van. Színre mindenre egyezik. Imádom azt az autót

  91. Istvánné Murányi

   Nagy szerelem lett az autó az életedben, az általad felsorolt indokok alapján. Volt olyan amelyiktől nehezen váltál meg, vagy mindig könnyen váltasz autót? Igaz mindegyik kiöregszik. Igaz, hogy hitelt nem kell felvenni, elég abból gazdálkodni, ami van.

  92. Pikler Pikler

   Na ezek után már el kezdtem gondolkodni a konyv meg vásárlásán. Csak így tovább, mindenbol a legjobbat kívanom neked és a kedves családodnak :-)

  93. Zoltán Mészáros

   Inspirálóak a videók! Jó őket nézni hétről hétre!

  94. István Altman

   Issstenem, a Town Car! Nekünk egy 10,5 méteres Town Car-unk volt, életem egyik legkedvesebb autója (egy csodálatos, nagyon igényesen összepakolt limuzin, Beatrice-nek hívtuk, céges szinten űztük vele az ipart, béreltettük, akkoriban gyakorlatilag az adta a kenyeret). Azt a luxust a maiak már nem hozzák! Végeláthatatlanul tudnék mesélni, hogy mennyi felejthetetlen kalandunk volt vele! "Reped a benzincső, semmi gáz! Limó, limó, limó láz!" :D 4,8L V8, ITTA magába a benzint!

  95. Hajós Robi

   Hát ez szuper volt ez az adás árpibácsi👍👍Köszönöm szépen és jó egézséget a családodnak és persze neked is. Várom a további adásokat tőletek. Szép nap SZIASZTOK🖐👋

  96. Ambrus Dániel

   Mercedes G65 AMG vélemény?

  97. Timea Dudas

   Nem vagyok oda az autokèrt de ezt vègig èlveztem!!! ❤️🙋‍♀️

  98. tivohummer

   Üdv! Érdekelne neked személyesen mi a véleményed a Volvo-ról? Volt valaha Volvod? Illetve ha nem akkor miért nem?

  99. Zoltán Horváth

   Élmény hallgatni! Iszom szavaid.

  100. Zoltán Kalafusz

   Szia.Nálam az autó családtag..nem vagyok tehetős de amit csak kell megkap.Imadom az egyedibb különlegesebb autókat.Barátaimnak is sok kis csemege lapul a garázsaikban.Sikerült szert tennem egy opel astra g opc autóra az első szériából ami sorszámos ezért különleges.Kezdenek kihalóba lenni így 1 év után hozzájutottam egy másik példányhoz is ami még kinti papiros de a megmentése folyamatban van.Így a 3000db os gyártásból már 2 db 2 színben megvan...Ha sikerül akkor még 1 tervben van mert 3 színben gyártották.Ezek persze azért nem annyira drágák mint a te autóid de az én pénztárcámnak ez még pont elfogadható hobby...Nyugodtan jöhetnek még autós sztorik videók ez nem dicsekvés számomra,mert aki szereti a kocsikat szívesen nézegeti őket főleg az ilyen darabokat amellyekre sose lesz pénze.