Beszéljünk a halálról!

Avram Latosca

60 E megtekintés7

  A “Hogyan legyél tökéletes” című könyv elérhető a www.latosca.hu oldalon!

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Barbara Miskolczi

   Nem engedi hogy nyomtatott könyvet rendeljek, csak az ebook elérhető az oldalon 😢 segítség! 😀

  2. M Renata

   Szia avram! Nekem 3 pici gyerekem van, fiatalabb vagyok szerintem, mint te. A HUfast mindig kidobja a videóidat és bele szoktam nézni. Sokszor olyan téma van ami az én életemben aktuális. Pl én voltam az az anyuka aki már egyszer írt neked, hogy majdnem egyszerre szültünk, így én sokszor észre vettem, hogy sok a közös bennünk és akaratlanul is mindig látlak, pedig nem vagyok követő típus. Őszinte leszek a konyvedet sem vettem meg, én is magamból merítek erőt ahogy te. Ezt abból gondolom amilyen nehézségeid voltak, vannak (pl a családodban). Ez is hasonló az én esetemhez. Emlékszem amikor nekem is egy babám volt, nekem is mennyire nehéz volt. Ma 3al azt már nem tudom mi volt akkor nehéz. Most amiért írok neked, hogy én személy szerint a halál küszöbén állok, egy nagyon ritka és agresszív tumor van a fél arcomban és úgy írom ezt neked, hogy ez nem panasz, mert én tudom ha akarok meg tudok gyógyulni. Számomra ez nem kérdés. A halált nem tartom rossz dolognak, úgy érzem nincs mitől félnem viszont élni szeretnék. Az okát is tudom, hogy miért kaptam ezt. Sokan vannak akik csak sírnak, panaszkodnak és nem tesznek semmit, mástól várják a megoldásokat. Ők a követőid nagy része is pl. Olyanok akarnak lenni, mint te vagy én de a nehézségeket nem látják.. Nem tudják mennyi erő és mennyi tapasztalat kell ahhoz, hogy egyedül menj és csináld az életet úgy, hogy neked jó legyen. Én soha életemben nem voltam még ennyire elszánt.. Úgy érzem csak jól jövök ki mindenből úgy ahogy eddig is. Sokat tudnék mesélni szerintem ami számodra is érdekes lehet de most csak megerősítést adok neked abban ahogy én is így gondolom ahogy te beszélsz és ez így hiteles tőlem! :)

  3. joel berta

   Úgy imádom a videóid olyan értelmes vagy most nézem vissza a videoid ma egesznap téged neztelek így tovább a picur nagyon édes ❤️

  4. Jázmin M.

   Hát csajszi.. igy smink nélkül otthoni ruhában is egy csodálatos, gyönyörű anya vagy! Paloma büszke lehet hogy ilyen anyukája van👑❤😊

  5. Cirmog Cirmog

   Gyönyörű csaj,kettyintelek

  6. Nákics Tilámb

   miért beszélsz így

  7. Adél Schmidt

   A felkapottak között. :-o Gratulálok! :-)

  8. Krisztina Nagy

   Nagyon igazad van mindenben.részvétem a nagypapád miatt☹

  9. Martina Balogh

   Csináltam egy fanoldalt avramnak instán aki akarja kövesse be avramlatosca_legnagyobbfan

  10. Boglárka Fodor

   hufast.info/plan/vide/qY63npKXs565aJs kérted hogy küldjünk ilyen jellegű vidit remélem tetszeni fog szeretlek szuper nő vagy puszi 😘 alig várom hogy megvegyem a könyved.

  11. Tünde Tóth

   Baromi jó lett a videó :) Ilyen megközelítésben még nem gondoltam a halálra nekem ez mindig is egy szörnyű dolog volt.Pl mikor meghalt az apám felőli nagyim igaz még kicsi voltam és nem úgy éltem meg mint ahogy most megélném,de akkor is nagyon szomorú voltam és kicsit dühös is hogy ennek miért kellett így lennie.Többet nem tudok a nagyival kártyázni és nem fog nekem olyan izgis és vicces történeteket mesélni mint addig.Már több mint 12 éve halt meg,nem túl sűrűn de eszembe szokott jutni és olyankor mindig gyorsan elhessegettem a gondolatot mert fájt emlékezni.Így viszont hogy ezt meghallgattam rájöttem hogy ez butaság,ha eszembejut a nagyim nem kell hogy rossz érzésem legyen inkább arra kell gondolnom hogy milyen jó hogy ő volt nekem és neki is jobb volt már így mert már nagyon öreg is volt,szegény az utolsó időkben már csak tolószékkel tudott közlekedni plusz többféle betegsége is volt már amikre nagyon sok gyógyszert szedett.

  12. Ákos Varga

   Nem tisztelnéd meg azokat ,akik nézik a videódat, hogy nem játszód el 30 percig, hogy éppen konnektorba nyúltál ?!?

  13. laura

   nagyon aranyos a kisbabád!❤️❤️❤️

  14. György Bogdán

   Végre valaki aki beszél erről is... Engem nagyon izgat ez a téma és örülök neki, hogy meg tudtam nézni ezt a videót❤️

  15. jo jo

   Halálosan lebuktak: hufast.info/plan/vide/qaOzjJqf3Jurhqs Valószinűleg azért nem kopik le a román taxis mert apósa volt KOMMUNISTA párttag, FIDESZ ÁLTAL KITÜNTETETT "007"-es és kormány ügynök ő is naplopó feleségével! Évek óta próbálják lejáratni és börtönbe juttatni hazugságaikkal és zaklatásaikkal provokálni a célszemélyt!

  16. Kedves Boldog

   Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (János 3:16)

  17. Dzsennifer Horvàth

   🤍🤍🤍🙏

  18. Bettina bettina

   Jujj de jò làtni.jò egèszsèget nektek:)jò hallani a gondolataidat. Nagyon èpitö amiket mondasz:)

  19. Alilla 2018

   Nézd meg az OTTHONUNK c filmet, médium irása alapján készült a film! Minden igaz és így van! Egy orvos életéről- haláláról és sok mindenről szól, nem lövöm le a poént!

  20. Roli Horvàth

   Valaki segitsen 😁 csak a lànyoknak szól? Vagy a fiuknak is ? 🥰

   1. Barbi Balaz

    Mindkettő 😁👀🤗

  21. Gyopár Liksay

   Had ajánljam ugyanitt mindenkinek Polcz Alaine könyvét: Meghalok én is? Remek kis könyv a gyermekek haláltudatáról. Alaine az onkológiai intézet gyermek leukémia osztályának pszichiátere volt, művve korszakalkotó szakirodalom és mindenkinek érdemes elolvasni, akinek gyermeke van, annak is, akinek nincs.

  22. Boglárka Puskás-Búza

   Teljes mértékben én is ebben hiszek a halállal kapcsolatban😊

  23. Ripkáné Fehér Mercédesz :

   Szia Avram! Mikorra várható könyv? Elő rendeltem, de semmi infót nem írt a továbbiakról.

  24. Aisa Mashkri

   Ez egy boldog de egyben szomorú video is volt . Amikor mondtad hogy mondta a nagyapád hogy mennyire büszke rad a könyv miatt bekönnyeztem . Nagyon edi a babád . Várom a következő videót

  25. FBogi

   Sziasztok! Aki megrendelte a könyvet, mondana véleményt lécci? Nagyon szemezek vele, csak még nem biztos, hogy meg fogom venni. Tényleg ennyire szuper?

  26. Irenke Ercse

   Hogy meg not a kicsi Hercegno!❤❤❤

  27. Kags Ao

   En mar sokszor voltam olyan helyzetben, hogy az anyukamat majdnem elvesztettem. Nagyon szeretem ot, rengeteget szenvedett az elete soran es megse tudom at erezni mennyire. Lenyegeben a pajzsmirigye nem mukodik neki jol (nem tudom a pontos bbetegseget sorry) es hat ha ideges szokott lenni, ott konkretan fullasztja ot az a betegsege:( rettenetesen felek attol hogy elveszitem, mert velem volt mindig tamogatott. Rengeteg mindent a fejehez vagtam hisztiztem, stb stb. De o akkor is ugyan ugy megha nem is tud megteremteni mindent a szamomra igy egyedul (elvaltak a szuleim) en akkor is tiszta szivbol szeretem. ❤️

  28. Szigli Mirci

   VISSZATÉRT!🥰

  29. Tompa Emese

   Ha a karodban elvan, vegyél valami jó hordozóeszközt, ami nem kenguru. 😊

  30. Beáta Macsári

   milyen ironikus, egy új életet fogva a kezedben beszélsz a halálról.

  31. Olívia Faludy

   23:36-nál, mikor leírod a lelket. Nekem volt szerencsém látni egy ilyen entitást. És pontosan olyan volt, amilyennek leírtad. Fehér színe volt egyébként.

  32. Cukor Mánia

   Szia mennyi a könyved ?

  33. Andrea Jakab

   Te fogytál babám :) gyönyörű vagy ❤️ és a hajad is jobb így barnán :)

  34. Lotti Dér

   Nagyon örülök hogy visszatértél.🥰❤️

  35. Harcos Hercegnő

   Jó ujra látni tèged csajszi🙂😊😘 örülök hogy jól vagytok, kis Paloma nagyon szèp🥰

  36. Csenge Balogh

   Úgy ragyogsz!✨✨✨ öröm nézni 😊

  37. zs9107

   Óó én nem is láttalak, amióta megszületett a picid, gratulálok! :) Igyekszem bepótolni a lemaradásomat... A hajszíned is gyönyörű, mellékesen megjegyzem.

  38. B. Vivi

   Amikor fogod a babát a kezedben, Ő hallja a Te szív verésed, ez megnyugtatja. 😊

   1. B. Vivi

    @Tudor Happy Viszont a szívverést hallod bárhol a mellkhasodon... Ne kotekedj mar pancser 😂

   2. Tudor Happy

    A sziv baloldalon van !!!

  39. Adri Papp

   Mi a konyv cime hol lehet meg nezni? Vagy rendelni

  40. Adri Papp

   Menyi most a pici nagyon szep vagx jo ujjra a videodat nezni vartam mikor lesz ujj videoid💓🙏🥺🥺🥺

  41. 3BitBee

   Őszinte részvétem! Tegnap volt édesanyám temetése. A kórházban elkoszontem tőle, elengedtem,de én ezt soha nem fogom tudni feldolgozni! Mérhetetlenül nagy fájdalmat érzek! Idővel biztos megtanulok együtt élni a hiányával , de soha soha nem lesz már semmi olyan mint volt!

   1. Alexa aa

    Mérhetetlenül sajnálom! Gondolj arra, amit Latosca mondott. Gondolj arra, hogy ő nem szeretné hogyha sírni látna.

  42. V

   ❤️

  43. Kawaii Candycorn

   De hianyoztal csajsziii

  44. Monika Sendula

   Szia dràga Avràm, őszinte részvétlem, én 13évesen vesztetem el az apukàmat, ma màr 33 vagyok és még ma is elsirom magamat👨😿😿

  45. JUDIT ESZTER BOTOND

   Olyan szép lelked van,...27 evesen pedig máris nagyon bölcs!

   1. Bettina bettina

    @Avram Latosca sok elözö élet:)sok tapasztalat

   2. JUDIT ESZTER BOTOND

    Sokat megélt,..sokat tapasztalt sok reinkarnãció karmikus eredménye az ,,idős,,lélek,...tovabb melyītve a spirituális elmélyülést,az önmegismerést,...elérhetjûk a hőn vágyott allapotot,megszabadulva az állandõ újraszületés,a SAMSARA nyűgétől...igy tudom spirituális tanítómesterektől,...a mi Hamvas Bélánktól,...de Eckhardt Tolletøl is es sok más lelket,szellemet csíszolõ útmutatøtõl,...de meg kevesen lépnek erre az útra,...bár kezd feltamadni az érdeklødės a materialis vilagból való kiabrandulás folytán...:)

   3. Avram Latosca

    Koszonom! Nagyon idos lelkem van!☺️

  46. Bagoly Bettina

   hufast.info/plan/vide/fYPWpNyEtZ3MpnU egy halálközeli élményes videó

  47. Emília Gulyas

   Szia Avram! Sajnalom hogy gyaszidoszakon mesz keresztul,remelem jol vagytok a kicsi Paloma meg gyonyoru! 🥰🥰Orulok hogy vissza tertel mar hianyoztak/nak nagyon a videoid! Puszi🥰

  48. Judie

   Épp egy hónappal ezelőtt születésnapomra kaptam meg Kiss Kató A médium c. könyvét.Témába vág ajánlom mindenkinek.

  49. 93princessin

   Ez egy nagyon érzékeny és szomorú téma, de te annyira aranyosan beszéltél róla, komolyan jó volt hallgatni. Szinte mindenben egyetértek veled, és nagyon hasonlóan gondolom a dolgokat. Amikor papám kórházba volt hónapokig, minden nap mentem/mentünk hozzá, az utolsó 3 napba nem mentem az iskolai elfoglaltságok miatt. Azóta is lelkiismeret furdalásom van, pedig ennek már 14 éve.

  50. Bacsi Petya

   ISTENEM DE DRÁGA VAGY!! Nagyon Nagyon Szeretlek drága Avram!! Szeretünk!! 😍😍🥺🥺

  51. Molnárné Horváth Laura

   De jó végre újra látni ❤ Nagyon csini anyuka vagy 😊❤

  52. Vanessza L

   Azthiszem izomlázat kapott a szemem miközben néztem ahogy jobbra-balra dőlöngéltetek Palomával🤣🤍

  53. Laszlo Gaspar

   amen 🙏🏻 a jo isten algyon meg beneteket

  54. Ferenc Rácz

   A téma komoly és jó.. de egy csecsemővel a képben talán a halál nem a legjobb témaválasztás.. Mondhatni kicsit morbid.. :D xD (viszont érthető módon megindokoltad. :) )

  55. Beiland Pati

  56. Cynthia Nete

   Örülök,hogy itt vagy újra Királynő❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  57. Ibolya Jenovai

   Úristen....annyira cukik vagytok így együtt! 💗🤗

  58. Hanga

   Én meg gyerek vagyok és alig él pár családtagom....

  59. LPS Zsófi 11

   Ugyan olyan karkötőd van mint anyának

  60. Laura Nagy

   Részvétem a nagypapádért idővel majd könnyebb lesz kicsivel.

  61. M Evelin

   Amit a háziállatokról mondtál, azzal én is teljesen így vagyok. ❤️ kitartás! Örülök hogy újra itt vagy.

  62. Krisztina Bereczki

   De nm ál jól a barna haj

   1. Krisztina Bereczki

    @p Vi úgy látom téged 😂

   2. Krisztina Bereczki

    @p Vi És? postai üzenetben írjam vagy mi attól értem a videó lényegét

  63. Molnar Krisztina

   Köszönöm a videót ❤️nekem tavaly halt meg pár hónap különbséggel a nevelő apukám és a papam ❤️és teljesen igazad van ebben amit mondtál

  64. Goth angel sinner

   Őszinte részvétem a nagypapád miatt nagyon tetszett a videód és bisztos vagyok benne hogy nagyon sok embernek segítettél ezzel🙏🏼

  65. fruzsiii

   VEGREEEE😍😍

  66. Barbara Horváth

   Részvétem , meg sirattal

  67. Erik Szilagyi

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  68. Andrea Kulcsar

   Szia Avram oszinten sajnalom a veszteseged tudom nem konnyu en is ezen megyek at pont most. Kitartast. En hollandiaban elek es szeretnek egy ntomtatot konyvet van ra eselyem? Valami lehetoseg?

  69. Fruzsina Perényi

   Végre Végre!! Épp egy régi videódat néztem vissza, amikor jött az értesítés, hogy új videó!

  70. EszterChan Weeby_

   Szia! Köszönöm ezt a videót tőled nekem tavaj novemberben nagymamám itt hagyott minket nem láthattam mert kórházba került és onnan már nem jött vissza és igen meg mindig fáj hogy nincs itt... És igen nehéz...és sokat gondolkozom mi lezs ha én meg halok mi lesz a ezután emlékezni fogok még a csaldomra? Vagy mi lezs velünk... Ezzel a videóval sokat segítettél nekem 💖

   1. EszterChan Weeby_

    @Evelynn köszönöm 💖

  71. 999

   Ezaaaz

  72. julcsi farkas

   jó a hajad szép vagy

  73. Alexandra Smuczer

   Végreee😍

  74. Kincső B .

   De hiányoztál Cuki a babu

   1. Kincső B .

    ♥️❤️

  75. Melinda B

   ❤️❤️❤️

  76. Avram Latosca

   Sziasztok! Jo ujra itt lenni, bar nem teljes pompaban, de akkor is😬 ahogy mondtam is, egy csomo minden eszembe jutott meg a video elkeszitese utan...pl, hogy az sem mindegy, ki milyen korulmenyek kozt tavozik. Sokkal konnyebb elengedni valakit, aki elaludt idos koraban, mint valakit, akit szornyu baleset ert vagy meggyilkoltak, vagy sorolhatnam...es attol is fugg hogyan dolgozzuk fel, hogy mi hany evesek vagyunk amikor elveszitjuk az illetot...rengeteg minden kozrejatszik. En is megsirattam a nagypapamat, es beszeltem hozza par nappal azutan, hogy itt hagyott. Fognom kellett a telefont, mintha telefonalnank, mert nem hittem el, hogy mar nincs itt es fura volt magamban beszelni. Viszont nem szomorkodok tovabb, mert ha tenyleg lat most engem, biztos elszomoritanam azzal ot is, ha engem folyton sirni latna. Ugyhogy egyszeruen csak boldog es halas vagyok azert az idoert, amit kaptunk.🥰

   1. Kedves Boldog

    Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (János 3:16)

   2. kati kiss

    Oszinte reszvetem! Beke a lelkere!

   3. Kuga

    Pont ezt akartam pluszban véleményként leírni :) hogy nem mindegy,kit és milyen körülmények között veszítünk el.. A többivel egyetértek,és van pár könyv amit ezzel kapcsolatban nagyon szeretek pl a Lélek útja és az Odaát ..de több Buddhista könyv is taglalja ezeket. Én is ebben hiszek,nekem is ez ad nyugalmat ,sőt a betegségekre és nehéz helyzetekre amiket nem győztem megválaszolni,hogy miért történik velem - olyan választ adnak ezek a könyvek /felfogások ,ami számomra a legelfogadhatóbb...kinek mi. Bebizonyítani úgyse bizonyítottak egyiket sem,de pont ezért miért ne hinnék sorsszerű ,váratlan,megmagyarázhatatlan ,felfoghatatlan dolgok miatt megmagyarázhatatlan és felfoghatatlan teóriákban:) Ui.: azért közben néha lehetett hallani hogy el-el csuklana a hangod 🥺 Remelem minél hamarabb felszabadulsz belulrol ,szerintem jó dologban hiszel ami ebben segít 🤍❤️

  77. Bernárd Baróti

   A Mónikás részt imádtam a könyvben, annyit röhögtem azon

  78. Szonja Bodnár

   De szépek vagytok! Girlll! ❤️🥺🥰

  79. Bíbor Belányi

   Juhhúúúú! Itt vannak a szépségek! 💋🥰❤️😁

  80. Emese Gerstnekker

   VISSZA TÉRT A MI SZÉPSÉGES KIRÁLYNŐNK🥺🥰

  81. Bogii

   20 megtekintés 105 likee xdd

  82. Bernárd Baróti

   She is an angel

  83. Bernárd Baróti

   Avram is our queen

  84. Inotay Réka

   Jujj de hiányoztak az életemből a videóid❤️❤️🥺

  85. jazmin nemes

   Miért törölted le videókat? Amiben benne volt Paloma?

   1. Laura Huszár

    Instastory-ba mondta, hogy szeretne visszavenni belőle Paloma érdekében.

   2. Sara Anna

    Tényleg,észre sem vettem..☹

  86. Viktória Bálint

   Imádlak!😍 Olyan sok erőt adsz!

  87. Katalin Durko

   Imadlakk. Már nagyon hiányoztál❤❤❤

  88. Lili Lengyel

   Juhee uj vlog 🤩💕

  89. Nina Walsh

   ❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕

  90. Ani. S

   Végreee újra itt vagy 🥰😍😍😍❤

  91. Angelika Horváth

   VEGRE UJ VIDII

  92. Lara Pauko

   Sziaaa végre anyira vártam már az új videót 😍😍😍😍😍😘😘

  93. Bernárd Baróti

   Subidu

   1. Pati Lys

    Ez már a 7. Komment amit látok tőled lol

  94. Barbara Andolinni

   Végre itt vagy Vivi 😇💜

  95. Bernárd Baróti

   Zsigubigule

  96. Bernárd Baróti

   We missed you

   1. Laura Huszár

    Te meg nem tűnsz intelligensebbnek, hogy ezért szólsz be. 🤷🏼‍♀️

   2. canned crickets

    Nem tunsz intelligensebbnek attol hogy angolul beszelsz

  97. Olah Napsugár

   De gyonyoruek vagytok❤❤🥰epp elobb irtam instan , legyszi irj vissza sos

  98. Bernárd Baróti

   Szép vagy

  99. jazmin nemes

   Ahhw végre videoo❤❤❤❤❤