Covid Day16 (Gödény telefonpróba)

Majka official

170 E megtekintés234

  Közzététel: 2 hónapja

  Megjegyzés

  1. Fox You

   Volt az száma :Belehalok🤣🤣🤣🤣

  2. I RED.

   Az a baj hogy nem érted vagy nem fogod fel hogy mitmond a Gödény! Nézd végig mit mond és értelmezd ha van mivel!!!!

  3. vikisabitomi

   Majka bazdmeg miért érezted szükségesnek,hogy bejelentkezz "lájv" a karanténból? Miért nem a családoddal,üzleteddel foglalkozol és bohóckodsz tovább a tévében?Gődényt szidod te mint "szakember"....a sarkában se vagy.

  4. Zoltán Maka

   Nagyon jò làtni a kommenteken, hogy az emberek többsège nem veszi be a hülyesègedet. Làtszik, hogy színèszkedsz, kèt oldali tüdögyulladàssal, mellhàrtya gyulladàssal ennyit dumàlni:) neked sem mehet màr olyan jòl, ha ilyen bohòc showt kènyszerûlsz csinàlni.:)

  5. Tamás Bella

   Kedves Majka. A népszerűség egy ostoba emberrel párosítva, pusztító hatású. Ha nem tartod magad ostobának nézd meg a másik oldalt is. Kicsit üritsd ki a buksidat! Tudod tele korsóba nem...... Elárulok egy titkot is: Vannak családok, akik a legroszabbra készülve önfentartásra rendelkeznek be. Nem őrült "konteosok", csak 1 lépéssel elöbbre gondolkodnak a játszmában, ahol a "lét a tét". Gondolod nem lesz gáz? Népírtás, éhínség? Akkor gondolkodj el rajt, miért használsz biztonsági övét az autóban! Ne jöjjön el az idő, amikor a te segged kell megmenteni, a mi (konteos barmok) életünk feláldoásával, mert sok lesz a lelkifurdalás!

  6. Kozma Csaba

   Szevasz MAJESZ Tudod imádom a zenéidet ! Rengeteg kedvencem van közöttük ! Voltam is a koncerteden itt Londonban ! Óriási volt ,nagyon élveztük és biztos vagyok benne hogy otthon a nagyobb koncertek még jobbak ,de amit ezzel a COVIDOS videósorozattal műveltél az valami igazi hányinger volt ! Egy hatalmas csalódás volt nem csak nekem hanem rengeteg embernek ! Olyan “igazi” “volt” COVIDOS barátom is kinevette aki tényleg kórházban volt és igaz és igenis keményen èlte meg a vírust ami valóban tud ritkán de erős lenni DE ... amit te műveltèl a videóidban az kigúnyolása volt az igazi betegeknek és még ha tényleg pozitív is voltál a vírusra akkor is végtelenül szánalmas volt ahogy és amit nyujtottál! Egy okádék ,hányinger volt amit emberileg előadtál és hidd el semmi személyeskedés nincs bennem! Mèg azzal is nézettséget akartál csak növelni hogy a Gödényt hivogattad te szerencsétlen bohóc ! Mindegy ki milyen véleménnyel van róla azzal már több nálad hogy nem alacsonyodott le a Te szintedre hogy mindenki arról beszéljen hogy te meg ő összeugrottatok,bár neked ez csak jó lett volna már mint szerinted ... Az idősebb korosztályt te is könnyen megtévesztetted,ezzel is olyan vagy csak mint az a szánalmas Fidesz ,de a fiatalok többsége nem szopta be a “show-műsorodat” Bár ez is volt olyan nevetséges és semmirekellő mint a ValóVilàg sorozat ,de legyen inkább siralmas ,ez jobban illik rád is meg az efféle értéktelen szar műsorhoz.. Mikor jön ki az új lemezed ? Alig várom már ,biztos tele lesz nagy slágerekkel,de mielőtt kiadod fertőtleníts kérlek és miss kezet legalább 20 másodpercig és esküszöm ha valamelyik fellépéseden maszk nélkül látlak a következő évben,hozzádvàgok egy csomaggal ! Megvettem a könyvedet is hiszen a rajongód vagyok és az egyik álmom válna valóra ha aláírnád,de csak messziről mert ha meglátnálak lehugyoznám a lábszàradat miután szemenköptelek 3-szor ! Mondanám hogy pacsi de inkább hagyjuk ! Legyen szép napod !!

  7. Kozma Csaba

   Szevasz MAJESZ Tudod imádom a zenéidet ! Rengeteg kedvencem van közöttük ! Voltam itt a koncerteden itt Londonban ! Óriási volt ,nagyon élveztük és biztos vagyok benne hogy otthon a nagyobb koncertek még jobbak ,de amit ezzel a COVIDOS videósorozattal műveltél az valami igazi hányinger volt ! Egy hatalmas csalódás volt nem csak nekem hanem rengeteg embernek ! Olyan “igazi” “volt” COVIDOS barátom is kinevette aki tényleg kórházban volt és igaz és igenis keményen èlte meg a vírust ami valóban tud ritkán de erős lenni DE ... amit te műveltèl a videóidban az kigúnyolása volt az igazi betegeknek és még ha tényleg pozitív is voltál a vírusra akkor is végtelenül szánalmas volt ahogy és amit nyujtottál! Egy okádék ,hányinger volt amit emberileg előadtál és hidd el semmi személyeskedés nincs bennem! Mikor jön ki az új lemezed ? Alig várom de csak messziről mert ha meglátnálak lehugyoznám a lábszàradat miután szemenköptelek ! Mondanám hogy pacsi de inkább hagyjuk ! Legyen szép napod !!

  8. Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű

   Húzzàl vissza a valóvillàba az àgy alà

  9. RØẞREDØ HAPPY

   29:25 beszarás ez a ember, Te tényleg beteg vagy de a fejedre 🤒 átt vagy kokozva pajti🤮

  10. Gyula Reich

   hufast.info/plan/vide/bYmlf8yuw6alqJc

  11. Péter D

   Majka most már véglegesen bekerült a celeb-társadalom legaljára, most valahol Kiszel Tünde és a béka segge között van. Ez a gusztustalan valóságshow mindenki számára megmutatta, hogy milyen ember is valójában.

  12. skuló skuló

   Bohóc

  13. Waranus36

   Na, ezt nem kellett volna.

  14. Hajnalka Hecskó

   Mielőtt valótlant állítunk, érdemes előtte tájékozódnunk.... hufast.info/plan/vide/emijbpaJuImdinU

  15. Gábor Zoé

   Sajnálom ezt kell írnom de bìrtalak de mellé nyúltál majka. Kire hogy hat a virús nem értek a mostani elveiddel tetteidel.

   1. Richi Richi

    Nincsenek elvei. Ö csak szócső

  16. Gábor Zoé

   hufast.info/plan/vide/emijbpaJuImdinU

  17. mazsi6000

   hufast.info/plan/vide/emijbpaJuImdinU

  18. Annamária Mendler

   Nekem nem is az emberrel van problémám, hanem a jelenséggel! Aki beteg az gyógyuljon meg és ne videózgasson! Ez már megélhetési, feltűnési viszketegség!

  19. Ódor Emília

   Ct, vérvétel stb. Akkor se jutottam ilyen "finomsagokhoz" mikor 49% állt a vesêm.. Azt mondta az orvos "tessék tudomásul venni ez egy szegény ország!!" és 40 ezrembe került anno, hogy vérvételhez és antibiotikumhoz jussak.... Most szineszkedessel, livozassal full ellátás jut..

  20. Rita Sipos

   Kívánók jó eredmeny es jo jobbulást

  21. László Boros

   Egy beteg ember helyét veszed el... Másik dolog, Gödény sosem volt "vírustagadó".. te viszont egy kormánybérenc vagy!

  22. Tóth Mihály

   Ez nagyon béna próbálkozás volt.

  23. boone effie

   Művész Úr! Sokat tett a covidosokért.

  24. Csaba Horvàth

   Nagyon beteg..annyira rosszul volt,van hogy videot készít...szepen beszopjàk egyesek😂😂😂🤮

  25. Dokka Dokka

   Antibiotikumot baktériumnál alkalmaznak, nem vírusoknál. Remélem, valami antivirális medikációt kapsz! Kívánok mielőbbi felépülést, és millió örömteli, egészséges pillanatokat a családoddal! Isten áldása legyen rajtad, családodon és az összes emberen, aki ebben a kínban szenved! Béke!

  26. Sandor Szilágyi

   Hallod te Majka, szerintem kicsit már ezt túl tolod tesó. Én elhiszem hogy vírusvan meg minden faszság de ezt már túl tolod kicsit ratyis vagy

  27. Stefan Futo

   Majka, a kommenteket visszaolvasva, téged az emberek nem szeretnek. De ezért szerintem csak te tehetsz!! Amúgy szerintem is csak egy szar vagy, mint ember, a munkáságod azt elismerem. Üdv

  28. Varga Erwin

   Na ez az igazi Biden Show

  29. Igazság Igazság

   Nagyon vicces ez a show, de azért pár percnél tovább nem bírtam aki ezt beveszi nem tudom sajnálni😂😂😂

  30. Monyó Hétszúnyű Koponyányi

   Ez a proli, egybites stílus teljesen hiteltelenné teszi az álláspontodat.

   1. Tóth Mihály

    @Ágnes László Majka széles látóköre nyilvánvalóan nem terjed ki Dr. Gődény által vallott nézetekre. Máskülönben nem beszélne ökörségeket róla. Majka széles látóköre nyilvánvalóan nem terjed ki általában a medicinára. Ha ismerné pl. a távol-keleti gyógymódokat, akkor eleve nem került volna kórházba. Nem nyomták volna tele szteroidokkal és emiatt nem kellene paráznia. Nevetséges, hogy Cecília nyunyóka vele példálózva próbálja demonstrálni, hogy milyen jó a magyar egészségügy, miközben Japánban van összesen kb 2000 covid halott. Erről persze Majka nem tehet. Ő csak a nevetséges maszkos nyuszika, aki áll a sarkon és a hozentrógerjét húzogatva baromságokat beszél.

   2. Monyó Hétszúnyű Koponyányi

    @Ágnes László A stílust minősítettem. Hogy milyen a mindennapi életben, azt nem tudom, de ez a performansz egy kissé gagyisztikusra sikeredett. Egyrészt azért, mert leidiótázik valakit csak azért, mert nem ért vele egyet, ami a kőbunkónál éppenhogy csak néhány szinttel van feljebb. Aztán ez a teátrális invitálás, hogy "na gyere be a covid osztályra, ha mersz" blabla. Ha már ott van és az ottlét ekkora szakértőt csinált belőle, akkor tudhatná, hogy látogatási tilalom van érvényben, ergo be sem engedték volna Gődényt. Főleg emiatt a blőd baki miatt kapta az egybites jelzőt ez az előadás. Aztán meg miről szeretne vitázni Gődénnyel? Hogy annyira szarul van, hogy közben még vlogolgatni is futja a kevéske erejéből? Mert azt nyilván nem gondolta komolyan, hogy körbevezetheti Gődényt az intenzíven, ne adja ég a bonctermen keresztül a covid veszélyességét demonstrálandó, majd helyreteszi Gődény ismereteit a PCR teszt, a kórlefolyás stb tekintetében. 🤣 A cipész maradjon a kaptafánál.

   3. Ágnes László

    “ magyar nyelvhasználata dacára, mondhatni azóta igen eszes és főleg azt ismerve, honnan indult fantasztikusan fejlődött, tanult értelmes ember! A csúnya beszédet, hosszú munkáséveim alatt megszoktam, nem zavar. Szóval bocs! de én kedvelem Majkát és nagyra tartom! Ennyi év alatt, mióta a nyilvánosság előtt él, volt alkalmam megismerni. Nagyon nem “egybites” és nagyon nem “proli”!

   4. Ágnes László

    @Monyó Hétszúnyű Koponyányi nem, nem vagyok ügyvédje senkinek, de Majkát a tévéből az első VV óta ismerem és “ékes

   5. Monyó Hétszúnyű Koponyányi

    @Ágnes László Nem róla, hanem a stílusáról alkottam véleményt. Te vagy az ügyvédje? :D

  31. Angel HK

   Hajléktalanfejű 😄😂😅

  32. Angel HK

   Kamugeci nagyon gyenge vagy 😂😅😂😅😅

  33. Angel HK

   Szarjak a fejedre egyet....!!!!!

  34. Angel HK

   Remélem két év múlva se lesz fellépés 😅😂😅😅😅😂😂

   1. Angel HK

    @Don't Let The World Go Under de azt kívánom neki szívemből..éljen át 20szor szarabbat mint amit elszimulált !!!!!!!

   2. Angel HK

    @Don't Let The World Go Under szartalicska semmi más !! :D :D

   3. Don't Let The World Go Under

    Elég érdekes lesz "keménycsávó" rapperként hip-hopot szimulálni a színpadon ezután a nyafogás-sorozat után. Rugdalózós járóka-gengszter.

   4. János Kovács

    Én meg remélem hogy soha

  35. Angel HK

   Koporsót ennek a rákosnak!!!!!!!

  36. tamas holecsko

   !!!

  37. Fikusz kukisz

   A proliból öltönyös proli lettél :D nomen est omen a vér nem válik vizé barátom. Egy magán szobába csucsulsz siratod magad, próbálsz nagy szavakat használni. De mint mondtam ahhoz tanulni kellett volna nem repülni király.

  38. Balázs Csizmadia

   Szarházi csináljad csak ugraszd össze az embereket kis pènzèrt utáljon mindenki mindenkit

  39. Ádám Zoltán

   Hallod, te....még ebből pénzt csinálsz? Rohadj meg!! Úgy vagy beteg, mint én..azaz sehogy!!

  40. Transvervolutio

   Oltalom hufast.info/plan/vide/m4athZWEvmXZfaM

  41. Laszlo Papp

   Gondolom azért nem veszi fel, mert belefáradt, hogy agyhalottakkal vitázzon értelmetlen dolgokról! De legalább most megutálnak páran...

   1. jimin is Cutie pie Bts Army can't stop Loving

    @ret kenny hufast.info/plan/vide/goy8m7xuzH_OqmQ

   2. ret kenny

    A "NAGY" Celeb nem tudja megkülönböztetni a foglalt hívást a letevéstől :)

  42. K Bm

   Ha felnyomják az agyadig a tesztet, akkor nem tudom mi a francot csodálkozol, hogy szarul vagy.

  43. official Crypto

   Az ios14 óta az ismeretlen számokat is tiltja ha bekapcsolod

  44. official Crypto

   Mondom a görény letiltott olyankor jelez azonnal foglaltat....

  45. Zsuzsanna Kozma

   Esküszöm irigylem, hogy ennyire unatkozol. Én eddig kedveltelek, de most hiteledet vesztetted számomra, szánalmas amit csinálsz, másról sem szólnak ezek a videók, csak hogy lealázd Gödényt. Szégyelld magad!! Az külön felháborító, hogy lehülyézel valakit, aki papíron is okosabb nálad!! Köpj fel és állj alá. :/

  46. Zsolt Baranyi

   Miért a Dr Gődény a hibás? Egészségtelenül éltél az immunrendszered nulla! Hiába ülsz Teslaba ha kocsiba cigizel!

   1. E1_Offic1al

    Tesla? A mercedes az szép Tesla tényleg 😂

  47. GyatraTenyeres

   Elmagyarázom Majka, hogy megértsd végre, mit jelent ha pozitív a Covid 19 PCR teszted és beleéled magad. Covid pozitív = IQ negatív !

  48. Gábor Erdélyi

   Megvett bohóc lettél ;) . Ugyanitt bontott tégla eladó, katalizátor felvásárlás.

  49. László Cseke

   Milyen fura hogy pont a telóban volt Gődény száma...3ezer forint van rajta és te nem a családod meg a barátokat hívod hanem vitatkozni akarsz Gődény elvtárssal....

  50. László Cseke

   Peti!Azt nem értem hogy mikor már pozitív covidos voltál miért mentél,engedtek haza hogy más embereket lefertőzz?Már olyat is hallottam hogy pénzt kapsz azért hogy hírdesd az igét a covidról.....amit látunk rólad ettől még én is betegebb voltam....persze kell a nézettség de ez nem áll jó neked.....más is beteg de nem videózik ennyit mint te....

  51. Réka Szabó

   Azért nem akarsz a Puzsérral vitatkozni mert tudod, hogy ezerszer intelligensebb nálad, és ő jönne ki sokkal jobban belőle a végén.

  52. János Ignéczi

   Bárcsak az összes beteg ember annyira lenne beteg, mint te! 🤣😂

  53. rainny

   Annyi hülye ember van... Megnezném azoknak az arcát, aki azt mondja, hogy befekszik Majka mellé, elkapja, mindenkinek máshogy reagalja le a szervezete ezt a szart. Valaki észre sem veszi, de aki éppen azt írja, hogy simán befekudne Majka mellé, semmi baja nem lesz azt megnezném, hogy utána mi történik vele..

  54. PUA TV

   Azon sem lepődnék meg ha az összes videót egy nap alatt vették volna fel egy háttér stábbal...

  55. zoltan juhasz

   Tisztelem a munkáságod,de vírusok vannak s voltak is de ez a covid felvan fujva mint a lufi...de szerintem tulzasba viszed,inkabb igyal meg 3 4 pálinkát s el is fog tűnni a covid...

  56. Sz. L

   Majka! Közted és Puszér között tudod mi a különbség téged a média emelt fel őt meg az esze. Soha nem leszel azon a szinten mint ő.

  57. toth laszlo

   Sajnálom,hogy beteg lettél!Viszont ha jól tudom elvileg nem lehet megosztani videót a kórházból.Gondolom itt is előjön a kettősmérce!Nagyon nem tartom etikusnak,hogy elönyt kovácsolsz a betegségből.Sőt a PIROSMOGYORÓS marketing is bejön,ez a gusztustalanság teteje!!Semmi rosszat nem kívánok,mielőtt itt meg lennék vádolva! Minnél előbb gyógyulj meg!

  58. Judit Sarvari

   MAJKA ! Gógyulj meg !!!!

  59. Zsolt K

   Perelhető a magyar kormány is! A portugál bíróság szerint a PCR-tesztek megbízhatatlanok és jogellenesen alkalmazzák a kormányok, amikor a tesztre hivatkozva karanténba helyeznek embereket. A portugál bíróság kijelentette, hogy a teszt megbízhatósága az alkalmazott ciklusok számától és a jelenlévő vírusterheléstől függ. A bíróság megjegyzi továbbá, hogy a Portugáliában jelenleg folyamatban lévő PCR-vizsgálatokhoz használt ciklusküszöb nem ismert. Az indiai PCR-tesztekben alkalmazott küszöbciklusok 37 és 40 között vannak, ami miatt a PCR-teszt megbízhatósága kevesebb, mint 3%, a hamis pozitív arány pedig eléri a 97% -ot. „Ha valakit PCR-tesztként pozitívnak tesztelnek, ha 35 ciklus vagy annál magasabb küszöbértéket alkalmaznak (amint ez a legtöbb laboratóriumban Európában és az Egyesült Államokban érvényes), annak valószínűsége, hogy az illető fertőzött, kevesebb, mint 3%, és annak valószínűsége, hogy az említett eredmény hamis pozitív, 97%. " Ez az ügy arra a tényre vonatkozott, hogy a Regionális Egészségügyi Hatóság négy embert karanténba helyezett. Ezek közül az egyik PCR-teszt alkalmazásával pozitívnak bizonyult a COVID szempontjából; a másik hármat magas expozíciós kockázatnak tekintették. Következésképpen a Regionális Egészségügyi Hatóság úgy döntött, hogy mind a négy fertőző és egészségre ártalmas, ezért el kell különíteni őket. Fontos megjegyezni azt is, hogy a PCR-t úgy találták ki, hogy a genetikai anyagok másolatát létrehozzák. Soha nem szánták diagnosztikai eszköznek. A szokásos koronavírus tesztek rengeteg pozitív esetet eredményeznek naponta. Ezeket a teszteket hibás WHO-protokollok alapján végzik, amelyeket úgy terveztek, hogy hamis pozitív eseteket is tartalmazzanak.Ezt a tényt a PCR-tesztek hamis pozitívumairól először Dr. Beda M. Stadler svájci biológus, emeritus professzor, a Berni Egyetem Immunológiai Intézetének korábbi igazgatója vette észre. Tehát, ha PCR koronatesztet hajtunk végre egy immunszemélyen, akkor nem a vírust detektáljuk, hanem a vírusgenom egy kis összetört részét. A teszt pozitív eredményt mutat mindaddig, amíg a vírus apró, összetört részei benne vannak. Még akkor is, ha a fertőző vírusok már régen elhaltak, a koronateszt pozitív lehet, mert a PCR-módszer a vírus genetikai anyagának még a parányi részét is megsokszorozza. Korábban a WHO vizsgálati protokollját még Finnország nemzeti egészségügyi hatósága is megkérdőjelezte. Enek ellenére a WHO felszólította az országokat, hogy a lehető legtöbb beteget vizsgálják meg koronavírus szempontjából. greatgameindia.com/portuguese-court-pcr-tests-unreliable/

  60. Gábor Szarvas

   Nagyon nagyra tartod magad..Kifordultál önmagadból!

  61. Ksp162 Fuxi

   Ma nincs lájv?

   1. Richi Richi

    Meghalt

  62. Magyar Labdarúgó Válogatott

   Idiótaa Majka, kurvára beteg vagy.... ez már csak bohockodás.

  63. makai irma

   Szia majka jobulast

  64. Laszlo Piszar

   AKKOR ROSZ HEJEN VOLTA ROSZ IDOBEN MIKOR ELKAPTAD A VIRUST

   1. Richi Richi

    Te is rossz helyen voltál mikor írni tartottak volna.

  65. Laci Kéri

   Covid osztályon dolgozó doki mondta, hogy "olyan furcsa, mert annyi szkeptikus nyilatkozik a neten, az ember azt várná, hogy hoznak be a kórházba párat, már csak a nagy számok törvénye miatt. De aki ott fuldoklik náluk, egyikük sem mondta hogy ez csak kamu" :)))))

   1. Laci Kéri

    @Ódor Emília Ja bocs, az én hibám. Nem számoltam bele, hogy ennyi betű nem fér bele az agyadba. Milyen jól tudod mi az a Frontin...most már bánod hogy olyan sokat ittál rá, ugye?

   2. Ódor Emília

    Vagy a fekete penteken learazva egy guminot dobjon neked:) Tul eros a frusztraciod:)Na sza@jal sünt es maradj magadnak , mig az asszony a 8. oratol a 36-ig Blazsejjel kamatyol:) Unlak pubi, hiaba vakkantasz nem reagalok tobbet.

   3. Ódor Emília

    @Laci Kéri am, gyakorold meg a telenovella irast . A masodik mondatnal asitottam es nem olvastam tovabb. Jobban erdekel Popper P konyve. Asszony lopjon neked egy kis frontint . Rad ferne.

   4. Ódor Emília

    @Laci Kéri🤣🤣🤣🤣Higgadsag, nyugodtsag:)) 😙

   5. Laci Kéri

    @Ódor Emília Idegesnek csak te vagy mondható cuncimókus, én jól szórakozom a hülyék cukkolásával. ;) Értem én, hogy nehéz elismerni hogy nem érsz semmit, de kérlek idézd hol említettem a kormányt, vagy bármilyen politikai irányzatot? Segítek. Sehol. Mert ez nem politikai téma, és nem vélemény kérdése, legalább is a normális embereknél, oldaltól függetlenül. De látom neked azért jól kimosták az agyad, már ha volt mit., mert a hogy a józan ítélőképességed sincs meg, hiszen neten hisztizve veted a szememre hogy használom az internetet. Azért lásd be ez erősen ironikus. :D Az asszonyra meg büszke vagyok, mert bár valóban ritkán látom, a COVID miatt, de ő és a többi orvos, és ápoló, valódi hősök, akik a te és hozzád hasonló ostobák valagát is megmentik, lehetséges, miután, a kétoldali tudőgyulladástól fuldokolva MINDEN esetben rájönnek, hogy még sem kamu a COVID. Te viszont egy szánalomra méltó gerinctelen kis pondró vagy, hogy ezeket a hősöket becsmérled, akik szó szerint az életüket kockáztatják nap mint nap, akik erejükön felül is értünk dolgoznak, félreteszik a családot, és az alapvető szükségleteiket, mint az alvás, evés WCzés, hogy még egy embert meg tudjanak menteni. Te hány ember életét mentetted meg ma? Még létráról sem érsz fel ezekhez az önfeláldozó hősökhöz, szóval ha maradt még két agysejted, akkor rájöhetsz, hogy jobban jársz ha nem égeted magad a primitívséged hirdetésével.

  66. Laszlo Piszar

   György Dr Gődény ​Majorosi Péter a bíróságon találkozunk.... MIRE FOO...????Mond ijet

   1. Imrènè Szèkely

    @Klára Zsuzsanna Tóth Elveszett a téma?

   2. Klára Zsuzsanna Tóth

    A patikusnak börtönben lenne a helye,az elcsalt milliókért!

  67. András Horváth

   SZERETÜNK MAJKI VELED VAGYUNK SZÉKESFEHÉRVÁR!!!!!!

  68. Vékás Éva

   Kedves majka kezdesz hiteltelen lenni !!!!!!! De te tudod

  69. Laszlo Piszar

   szia Majka.

  70. Pál Gyulay

   Gyógyulj meg hamar!

  71. Németh Gábor

   Elhiheted hogy Toroczkai ugyan úgy fosik rád ahogy te is, sőt....! Egy színház amit csinálsz, szánalmas! ... de valamivel reflektorfénybe kell maradni!

  72. Dóra Géza

   Csak azok nem tudják, hogy Gődény nem tagadja a covid létezését, akik NEM AKARJÁK meghallani! Rajtuk nagyon nehéz segíteni. Te ennél sokkal értelmesebb vagy, de erre (fölöslegesen) nagyon rágörcsöltél... Nyugodtan nyugodjál meg! Attól megnyugszol.. ;)

   1. Dóra Géza

    @Hajnalka Hecskó Erről "beszélek". Petink ezt nagyon benézte, mondjuk sajnos nincs egyedül vele... :(

   2. Hajnalka Hecskó

    hufast.info/plan/vide/emijbpaJuImdinU

  73. Èvike Mrsan

   Szia Majka jobbulást kivánok neked🙂❤ vigyázz magadra

  74. Sline Gang

   Majka te ózdi sinter dögevő 🤣🤣🤣

  75. N Pali

   Megtennéd hogy a köv. élő adásodban kinézel az egyik ajtón a kis okos telefonod kamerájával a folyosóra ? Köszi. Amúgy szép a díszlet amiben kotlasz.TV2 vagy RTL klub ?

   1. Peter Balazs

    Tényleg hasonlít rá 😀

   2. Trollfikázó Trollt Fikázó Troll

    TV2, Jóban Rosszban stúdió 😉😂😂😂

  76. Fanni Molnár

   Nagyon szeretem Puzsért, de igazat kell adnom abban amit róla mondtál, és örülök, hogy ilyen szépen fogalmaztál.

  77. Miklós Paksi

   Ez tényleg egy szánalmas vergődés. Jelen pillanatban nincs csak koronás vírusos betegség, a többi betegre meg csak a /Tv-s Gyurcsók/ modern változata jut telefonos távgyógyítás. Szuper. Újra a 90-es években lehetünk. Aki nem hisz ebben az átverésben miért tagadó? Senki nem tagadja hogy létezik, csak azt mondja fordíts meg a számokat és azonnal kiderül mekkora átverés. Hány százaléknak nem volt más betegsége? Hány százaléknak volt? Mindenkit sajnálok aki elkapta, azokat akiket keményen meggyötör és akik bele halnak, de nyissuk már ki a szemünket. Gödényt pedig csak hívogasd.

  78. Bernike Pöttyike

   Jobulást Majka

  79. Trabant 601 Special

   Mint ahogy az M C nevű hozzászóló által megosztott 2019-es és 2020-as magyarországi halálozási statisztika is mutatja,nem hogy nem haltak meg többen az idén,hanem kevesebben kicsi trianoni csonka országunkban.M C hozzászóló nem véletlenül teszi fel a jogos kérdést,miszerint elfelejtettek szólni a KSH-nak?

  80. Trabant 601 Special

   Az egész világon félrevezették és jelenleg is félrevezetik az embereket a halálozási statisztikákkal.A Tv-ből,Rádióból folyamatosan ömlik a hazugság.A világon eddig több ezer orvos,kutató orvos,tudós és jogász emelte fel a szavát a kialakult helyzet miatt.Persze erről semmiféle hír nincs a fősodratú médiában.A Facebook körülbelül egy hónappal ezelőtt eltávolította Dr.Lenkei Gábor és Dr.Gődény György Facebook oldalát,így korlátozva az orvosi tudományos tényekhez való hozzáférést.Ha pedig netán felsőbb utasítás miatt távolította el a Facebook a fent nevezett Facebook oldalakat,abban az esetben alkotmánysértést követett el az utasítást adó: Alkotmány 70/D. § (1) A Magyar Köztársaság területén élőknek joguk van a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez. Alkotmány 70/G. § (1) A Magyar Köztársaság tiszteletben tartja és támogatja a tudományos és művészeti élet szabadságát, a tanszabadságot és a tanítás szabadságát.

  81. Nincs

   ki vagy te?

  82. Marcsi Adam

   Majka ne foglalkozz a hülyékkel magaddal és a szép családoddal.Jobbulást kivánok.Marcsi

  83. Orban Tibor

   Udv Lacikám. 1 otlet.... ma is lehetne Gödényes cime a videodnak ,sokkal tobben megnezik ugy látom. Egyébként jobbulast kivánok Lacikám.Hamarossan meggyogyulsz.Amugy én is Miskolci gyerek vagyok szinten itt pesten.Asszonykádnak is jobbulást'

  84. Miklòs Sinkò

   Drága kenyèr,miken mentem èn már keresztül ès nem csajoskodok itt...:):):)

  85. Éva Mészárosné Kiss

   NEM tudod kihagyni a trágár beszédedet.Minden második szavad a b...meg ,erre nem vagyok kíváncsi.

  86. RJ45

   Mennyi professzor nyomja itt a gyűlölet beszédet. Így neten keresztül sok vér van egyesek pucájában, de face-to-face is lenne-e? Tessék akkor bemenni maszk nélkül a fertőzőre! Elmondanám hogy a halálos daganatos betegek is tudnak telefonálgatni, amikor az ember nem bírja felemelni a telefont sem az a halál előtti utolsó órákban-napokban van. A koronavírus nem influenza, délelőtt a beteg még jól van, délután már lélegeztető, magyarul nagyon gyorsan tud változni a beteg állapota. Ezt kellene felfogni pár embernek.

  87. BüszkeMelegFideszes Focista

   Még nem vagy eléggé covidos Majoros, aki tényleg beteg, annak nincs kedve telefonbetyárkodni. Pocsék előadás volt...

  88. Balazs Sebestyen

   Egyreszu kis paraszt gyerek vagy ne okoskodj bele nálad jóval értelmesebb emberek dolgaba ráadásul ne minositsd őket hülyének mert pont te tűnsz így végtelenül annak. Kívánok mielőbbi gyógyulást...mármint fejben!

  89. Bálint Tóth

   Gödény doki száma, meg benne van gyárilag mi?? 😂😂😂😂😂Ezta sok agyhalott követő talán benyalja😂😂Ja, meg, hogy mennek be hozzá, mikor covidoshoz nincs látogatás???🤔

   1. Ida Dósa

    Ki mondta, hogy bemennek, csak a kaját adják be neki :D

  90. eva Rozsavolgyi

   szia,kitartast

  91. Tomi Schmidt

   Csalódtam benned Majka .. de úgy minta a COVID teszted :( .. pozitívan :) .. egy értelmes, okos, laza pali vagy .. sok sikert a továbbiakban .. majdnem pszichológusként, meg külön örülök annak, hogy tudod a különbséget a pszichó. és a szociopata között (amit most már gyűjtő néven antiszociális szemilyisézavarnak hívnak :) .. bár Puzsér egyik sem .. :)

  92. Trabant 601 Special

   Tudod kedves Majka,a ,,halálos" betegségeddel te is azok táborát erősíted,akik pánikot keltenek.Pánikot kelt jó néhány lefizetett orvos és egészségügyi dolgozó.Pánikot kelt a média és sok újság is.Ráadásul vannak olyan emberek,akik még tesznek a tűzre egy lapáttal.A politikusoknak,a médiának és az orvosoknak egyaránt hatalmas felelősségük van az általuk közzétett adatok tartalmáért.A pánikkeltés,rémhírterjesztés a BTK.337.§-ba ütköző bűncselekmény.Müller Cecília és Szlávik János elmondták,hogy ha bárki szervezetében egyszer volt korona vírus valamikor az élete során,majd később meghal,akkor a nem normális magyarországi szabályok miatt a halál okát korona vírusban adják meg.Ha autóbalesetben,vagy szív-érrendszeri betegségben halt meg az illető,akkor is.Az említett felvételt bárki visszanézheti.

   1. M C

    Végre valaki leirta a lényeget! Ezt próbáltam én is többször leirni, hogyha a villamos üt el, papíron akkor is a korona vitt el... Érdemes ezt a linket megnézni, olyan halálos a vírus hogy kevesebben haltak meg idén mint tavaly! Vagy a ksh-nak elfelejtettek szólni! www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh001.html?fbclid=IwAR3FJn1o7Auh6j6m36jCd6LNfadpwgDg1-m62pSjRyvHAw7_7-vCZU3O8pM

  93. tímea ludányi

   Át kéne adni a helyet a nagyobb betegeknek már túl vagy rajta bele már nem halsz.

   1. Richi Richi

    Sajnos!

  94. csaba lászló

   Pffff....Full pribék lettél, totál szégyen vagy hosszú évek óta, te bohóc...!

  95. nádi páp

   Menj haza mert az asszonyt, lassan elrendezik hamár törlöd a kommenteket

  96. nádi páp

   Idióta, miért hívogatna téged Gődény, azért mert te kamu telefonálsz ? Hívj fel engem akkor elhiszem hogy azzal a kaputelefonnal tudsz hívni valakit!

  97. Szilvia Czegő

   Hello....Itt a srácommal Szabival (9. éves) minden nap csekkolunk 🥰 gyógyulgass! Puszi

   1. Richi Richi

    Csodálatos példakép. Apukája nincs a “srácodnak “akit kövessen.

   2. Carp Hunter Tomi

    Remélem elmondtad a fiadnak,hogy ìgy néz ki egy agyhalott ember!!

  98. Miholics Viktor

   😂

  99. Szabolcs Marák

   Majka szerintem ezt hanyagold,mert bohócot csinálsz magadból. Ne te mond már meg ki mit gondol erről a vírus mizériáról. Az hogy nálad így hat ki hát istenem. Hogy jössz ahoz hogy bárkit is felkérdezz,aki nem azt gondolja mint te... Csíplek,de bohócot csinálsz magadból

  100. nádi páp

   Koncert nincs most ezért fizet a Fidesz, szánalmas nyalonc vagy!