DTK: Elviszlek magammal - Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó

WMN Magazin

97 E megtekintés14

  Katt a feliratkozáshoz! hufast.info/up/HKl.html...
  Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
  Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és jogász, aki személyes példájával és előadásaival is nagyon sok fiatalt motivál arra, hogy sportoljon vagy akár sportolói pályára lépjen. Őt hallgatva nehéz elképzelni, hogy milyen messziről jutott ide: azért kezdett el úszni, mert majdnem vízbe fulladt és kisgyerekként annyira nyomasztotta a színpad, hogy egy iskolai előadás néma (!) szerepétől szabályosan rosszul lett. Őszintén beszél D. Tóth Krisztának a jelenlegi önmagához vezető út állomásairól, többek között arról a pontról, amikor felesége, és három lánya édesanyja úgy döntött, hogy feladja saját vízilabda karrierjét azért, hogy kiköltözzön vele Olaszországba. Apaság, csapatszellem, a megfelelő sportág megtalálása, az egykori olimpiai bajnok csapatot összetartó erő, és Benedek Tibor - van miről mesélnie, és mesél is.
  Aki még többre kíváncsi, a videó után olvassa el Kiss Gergő: Életem a játék című önéletrajzi könyvét (www.boook.hu/hu/shop/kiss-gergo-eletem-a-jatek/).

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Gábor Farkasvölgyi

   Élmény hallgatni amit mondott és AHOGY mondta. Hihetetlen kultúrált, választékos, elegáns...igazi példakép a medencében és azon kívül is. Szuper beszélgetés, köszönöm!

  2. Anikó Bódi

   Gergely egy csodálatos ember, érdemes felnézni Rá.

  3. Johanna Eszes

   Szada gyöngye ❤️

  4. Sándor Borsos

   Életem egyik LEGKELLEMESEBB beszélgetése. Imádtam minden egyes percét! Nem csalódtam ebben a csatornában, itt MINŐSÉGI beszélgetések vannak MINŐSÉGI emberekkel, akik MINŐSÉGI dolgokat tettek/tesznek le az asztalra! Csak azt tudnám, hogy ki volt az a 27db nemnormális aki nem kedvelte ezt a beszélgetést???

  5. fitt fitt

   Nagyon színes, sodró lendületű, jó hangulatú, élvezetes beszélgetés volt. Emberileg is nagyra becsülöm a Gergőt, egy örök PÉLDAKÉP mindannyiunk számára.👍😊

  6. ESP Ildikó

   szeretem ezt az embert...mindig is szerettem. Nagy csapatnak volt a tagja, mindenki remek volt, de Benedek mellett nekem ő meg Molnár papesz volt a legkedvesebb. És ez nemcsak a sportról szólt.

  7. Kálmánné Hegyi

   Köszönöm ,nagyon tetszett ! :)

  8. Windlespoon

   A végén az a kép. :)

  9. Túró Rudi

   nagyszüleim nyaralója...akkoriban ritka volt a nyaralózás..jókor jó helyen, jó szülői háttérrel.

   1. Túró Rudi

    @3 pont külföld, dollárbolt..egyik szülő otthon tudott dolgozni (ez még ma is erős luxus, nem a 80as évek...hazamész és mindig van egy szülő aki megtörli a szádat a meleg ebéd után, estig veled tanul. elmondja megérti, ha rossz a leckéd. a legújabb külföldi játékok)...lada..telefon. Ugyan már. nagyszülői nyaraló??? átlagos? nyolcvanas évek elején..ez így bőségesen átlag feletti volt. onnan nem nehéz jól teljesíteni. a hátszél...nem kellene megint úgy tenni, mintha átlagból indulna. teljes magyar 80as évek társadalmát kellene nézni..illene.

   2. 3 pont

    Cipész és építőipari brigádvezető, VII. ker. Ha figyeltél, neked is megvolt, ugye? A nyolcvanas évek elején ez messze volt a jókor jó helyentől, inkább csak átlagos. Ami az átlagnál sokkal jobb lehetett az talán a szülői hozzáállás a gyerekükhöz.

  10. Dorka Horváth

   KISS GERGELY!

  11. Judit Kissné M.

   Ez a mostani az "Év fotója". Nagyon helyes!

  12. hopapeable

   Egy Kiss Gergő kaliberű embert megdicsérni, hogy ügyesen kommunikál 😱😱😱 Kriszta, ne vicceljünk már!

   1. hopapeable

    @WMN Magazin Nem, nem bántó, csak talán kevésbé helyénvaló. Ahogy DTK is biztos ügyesebben nyilatkozik és kérdez, mint 15 évesen, nyilván Kiss Gergő is 🙂. És ezt biztosan tudja is, a nézők is tudják, szerintem kicsit kínos ezt verbalizálni. No, de ez már így esett. További sok sikert és hasonlóan szuperül kiválasztott utasokat kívánok Önöknek is, magunknak, a nézőknek is. 🙂

   2. WMN Magazin

    bizony nem, már nem az - épp erre (is) mutatott rá a műsorvezetői kérdés. Valamint utalt arra, amit Gergő kollégája és volt játékostársa, Gergely Pista is mond róla (akihez, nem mellesleg, perceken belül megérkeznek; hogy szeret "csacsogni". Többszörösen releváns felvetés volt ez, és cseppet sem bántó - ahogy KG reakciójából is érződik. Üdv

   3. hopapeable

    @WMN Magazin csakhogy Gergő már nem az a szorongó kisfiú, kedves Admin 🙂 és ez bizony nem vicc. Üdv.

   4. WMN Magazin

    A kontextusból pontosan érthető, hogy mire gondol DTK. Gergő maga mondja el, mennyire nem szerette, ha nézik, szorongott ha szerepelnie, beszélnie kellett emberek előtt. Ne vicceljünk már, hogy kiforgatjuk a szövegkörnyezetéből azt a felvetést. ;) üdv admin

  13. Pálné Bereczki

   Példás szerénység! Sokaknak ajánlanám.

  14. Eti Sz.

   Kriszta itt nagyon csinos vagy. Ez a blúz nagyon jó. Gyakrabban kellene V nyakút hordanod!

  15. Emese Szathmári

   Egy végtelenül rendes és elhivatott embert láttunk(köszönjük,hogy vagytok nekünk drága magyar sportolók) u.i.: Kriszta nagyon cuki voltál a két nagy ember között :)

  16. Aranka Köblös

   Az - ALÁZAT - az, amit Kiss Gegőtöl el lehet tanulni, ennek a beszélgetésnek a nyomán - is. Szülők, Barátság, Értékrend, Siker. Olyan egyszerűen beszél minderről, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna... Meghatódtam. Köszönet.

  17. Gábor Lukács

   Nagyon sok ilyen EMBERRE lenne szüksége még ennek az országnak. Minden tiszteletem!

  18. Orsolya Lengyel

   A legjobb évkezdés.... ❤️

  19. Katalin Tóth

   Szivet,lelket melengető beszélgetés volt! Köszönöm!!

  20. Istvánné Varga

   Művelt intelligens kulturált ilyen egy példakép.Gratulálok!És a könny csepp megint a szemembe hisz Tibor.

  21. Gábor Butor

   Remek interjú egy hatalmas es sikeres sportolóval, nagyon értelmesen beszél, élmény volt hallgatni!

  22. Orsi Tokes

   Ha lehet itt ilyet, szeretnék ajánlani meghívott alanyt. Nagyon izgalmas lenne, és szívesen megnéznék egy Fekete Ádámmal készített interjút. Sokoldalú, fiatal alkotó - színész-rendező, dramaturg, író és nem mellesleg youtuber. Ráadásul hihetetlenül színes egyéniség, komoly háttértörténettel. :)

  23. Erisen

   17 vizilabda kapus erre járt.

  24. Dávid Németh

   Mr. Incredible

  25. Angéla Baracsi

   Az egyik legjobb interju volt!!! Tiszteletem a sprotoloknak es neked DTK!!!

  26. Gyongyi Czar

   Koszonjuk Kriszta ❤ Szuper beszelgetes volt...

  27. 88elieli88

   Mintha Kriszta zavarban lenne egy- egy résznél 😁

  28. Tamás Ramasz

   Milyen érdekes, hogy az összes sikeres ember Budapesten nőtt fel. Magyarországon még mindig 2 világ létezik: A főváros és vidék. Könnyű sikeresnek lenni pesti elitgimnáziumból elrugaszkodva, nem úgy mint annak, aki egy borsodi zsákfaluba születik.

   1. Virtuozso

    Nem vitatom, hogy létezik némi egyenlőtlenség, de a "minden sikeres ember Budapesten nő fel" kijelentés nagyon erős túlzás. Ha csak a vízilabda aranycsapatot nézzük, közülük is jónéhányan más városokból származtak (ahogy azt Kiss Gergely is említette az interjúban). Biros Péter: Miskolc. Fodor Rajmund, Molnár Tamás: Szeged. Madaras Norbert: Eger. Varga Tamás: Szolnok. Gergely István: Dunaszerdahely. Igen, ezek mind hagyományosan nagy vízilabdás műhelyek. Az egyáltalán nem meglepő, hogy nagy bajnokok ilyen műhelyekből kerülnek ki, ezt el kell fogadni. Sok más sportágban is lehetne sorolni a neveket, akik nem Budapestről indultak, de miért volna meglepő az, hogy a legtöbben a "legnagyobb méretű műhelyből" kerülnek ki? Ez a nagy számok törvénye alapján teljesen logikus. És akkor még nem is beszéltünk a nem sporttal kapcsolatos műhelyekről, mint pl. az egyetemek, egyéb oktatási intézmények. Egy-két példa: Karikó Katalin, a Covid-19 ellen kifejlesztett Pfizer-BioNTech vakcina tudományos alapjainak egyik feltalálója Szolnokon született, Szegeden járt egyetemre. A szentesi Horváth Mihály Gimnázium drámatagozata, vagy a kaposvári színézképző műhely is sok művészt adott az országnak. Persze, jó lenne, ha nem lenne ennyire "vízfejű" az ország, de azért vannak olyan tudományos és művészeti területek, melyekben a főváros messze nem egyeduralkodó. Az pedig, hogy egy nagyobb városból ( = több emberből) több sikeres ember kerül ki, a nagy számok törvénye alapján teljesen logikus. New York-ban is sokkal több híres művészt találsz, mint mondjuk az új-mexikói Albuquerque-ben. Az amerikai vízilabda "vízfeje" pl. Kaliforniában van, Texasból vagy Floridából ne nagyon keress sikeres pólósokat nagy mennyiségben.

   2. Eti Sz.

    A Kriszta erre rácáfol.

   3. Márton Kis

    Biros Péter például miskolci.

   4. Bbi12

    És ebben mi is az érdekes? Jó reggelt, ez a való világ, teljesen egyértelmű hogy vannak születéskor előnyök és hátrányok. Ez ilyen. És még így is van arra példa, hogy valaki rengeteg viszontagság és hátráltatás után sikeresebb lesz, mint aki sokkal jobb pozícióból indult. Nehezebb? Persze. Lehetetlen? Nem. Ez így működik. :)

  29. Anikó Tamás

   Igazi jó ember, profi és szerethető személyiség is egyben ez a fiú.. Szuper beszélgetés volt.

  30. Judit Konrad

   Imádtam ezt a videót!🥰

  31. Emese Majoros

   Klassz beszelgetes egy klasszissal! Milyen välasztekosan beszel, itelligens, okos.....a sportolo peldakep!Benedek uän, közvetlenül.Köszönöm.

  32. Orna Stein

   Awesome interview! My 5 cents is that as a Dad he's amazing. Also, as a mediator, I learned that you can avoid having two stars in one household, and his smart wife realized it well:-) thanks! Barna Orna

  33. Tamas Sneider

   Legenda!

  34. Hodzsa Enver

   Ennyire kultúráltan, választékosan beszélő, nyilatkozó embert rég láttam/hallottam!!!! Igazi IKON - hajrá Gergő :)

   1. Hodzsa Enver

    @Judit Kiss most akkor nem vagy igen?🙃

   2. Judit Kiss

    Judit.kiss36@gmail.com nem

  35. Hovirag18

   Csodálatos ember, remek beszélgetés. Köszönöm a videót. 🙂

  36. caterina2

   Mekkora Ember?! Köszönjük!

  37. Kiss Ildikó

   Ez az egyik legjobb riport volt. Nagyon tetszett. Köszönöm szépen, hogy hallgattam, láthattam.

  38. bec6a

   Imádtam minden percét! Köszönöm! Kriszta, olyan cuki voltál a két óriás között 🥰 ...ooo, de várom a következő részt!!!!

  39. Csilla Megyeri

   Micsoda pasi, kívül-belül igazi Férfi !

  40. Veronika Kiss

   A Kemény-legények egyik legjobb játékosa! Még sok ilyen sportolói,őszinte és kellemes interjút látnék az oldalon! ☺️

  41. Kriszta Gádzsa

   Végtelen szimpatikus EMBER! ❤️ Köszönöm, hogy hallhattam! 😊

  42. Fruzsina Toth

   Lehetne tobb sportolo a musorban😍🙏🏻

  43. Zoltán Büki

   Aranyos...

   1. Dora Szili

    De arany ez a fotó!

  44. Igor G

   Regota nem volt olyan EMBER, aki miatt neztem volna... vegre talaltunk valakit, akire a mai napig fel lehet nezni, es nem csak a 198 cm miatt☺️

  45. Linda Püspök

   Ez egy óriási WOW!!! Le vagyok nyűgözte. Köszönöm az élményt

  46. Tunde Tedd

   Amikor ember nem tudnà megmondani, ki a lóhere nyom erre dislike-ot???! 🤷‍♀️ Remek sportoló, remek ember, megkérdőjelezhetetlen teljesítménnyel! Köszönet a beszélgetésért!

   1. Eva Nemeti

    Pont ez szurta ki az en szemem is. 🤔🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

   2. Tunde Tedd

    @Anita Szeifert igazad lehet! Akkor csak sajnálhatjuk őket...

   3. Anita Szeifert

    szerintem aki irigy... vagy jóval bulvarabb vendégre számított :D és csalódott hogy nem egy celeb jött stb.

  47. Eszter Vas

   instagram.com/p/CBk-sVyhjiy/

  48. Erika Bodainé Nagy

   Nagyon tetszett. Példaértékű ember.

  49. Zsuzsanna Bodonyi

   Nagy vagy Kiss Gergely!

  50. Annamária Tischler

   Nagyon kellemes ember, jó volt hallgatni. A Benedekről még mindig nehéz akár csak a sztorikat is hallani.. :'(

  51. Vago Daniel

   ezek a buta, iskolázatlan, tuskó sportolók... oh, wait!

  52. Julia Simonne

   Csodalatos ember! Koszonjuk!

  53. valéria heidtné mészáros

   Nagyon gratulálok.Szuper volt.

  54. Zoltán Angelico Stift

   Elgondolkoztató: "Erről szól az élet manapság, hogy annyi mindenre figyelünk, hogy szétfolyik a figyelmünk, és aki ennek ellenére tud koncentráltan ténykedni, (ez lehet nyilván valakinek a szabadidejében is, vagy, ha a saját munkájában, saját hivatásában oda tudja tenni magát) az már önmagában egy versenyelőny lehet a többiekkel szemben, akik száz felé figyelnek (kis telefon, kis ez, az, amaz... hat dolgot akarunk egyszerre csinálni)."

   1. Lidia Sakovics

    A

  55. Andrea Tóth

   Jajj de szeretem az ilyen értékes embereket..❤

  56. Alma Piros

   Szuper volt.Nagyon szimpatikus ember.Koszonjuk!

  57. Andrea Danyi

   Minden szempontból óriási ember Gergő! Jó lehet a lányának lenni

  58. Krisztina Cseres

   Mekkora Példakép!❤️ I M Á D T A M! Tibor🖤💔

  59. Ildikó Nagy

   ❤️❤️❤️

  60. Susanne Wittmann

   Azok a nagy kezek : DDD Ilyen amikor az interjúalany örömmel és könnyedén megnyílik, mesél magáról, szívesen együttműködik és élvezi. Nagyon tetszett!!!

  61. Bagi Gina Gigi

   Nagyon tetszett a Jóbarátok hasonlat. Én 2000 be 10 éves voltam. És nekem ők voltak az első sport élményem. Azt mondtam akkor apunak, hogy nem baj veszítenek csak a Szécsi védjen ki mindent.

  62. TISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4K

   Az ilyen nagydarab emberek általában jószándékúak és birka türelműek....nem véletlenül hogy az őrmestereket 170 centis férfiakból válogatják ki...:)))))))))))))))))

   1. TISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4K

    @x x Össze ne vesszenek már rajtam hölgyeim...:))))))))))))

   2. x x

    @Erzsebet Kelemen Valamit benézett, kedves Erzsébet. Ez nem egy társkereső oldal. Egyébként azt honnan TUDJUK, hogy Ön valóban Kelemen Erzsébet? És azt tapasztalatból tudja, hogy milyenek a talp- és seggnyalók: :D .D .D UI: a hozzászólásom pedig nagyon komoly. És magára is vonatkozik. :D

   3. Erzsebet Kelemen

    @x x Vicces hozzászólás valakitől aki még a nevét sem vállalja. Persze talp-és seggnyalók ilyenek..

   4. x x

    @Andrea Danyi Mindenképpen csak a saját nevében beszéljen. Az ilyenfajta ítéletek azokra jellemzőek, akik saját maguk frusztráltak és szükségük van egy bűnbakra a külvilágban, mert nem vállalnak felelősséget saját magukért.

   5. Andrea Danyi

    Egy egész ország nyögi a "kis" embert most...