Fájni fog a luxusautó másodkézből? - Audi A6 Allroad a Vezess Értékbecslőben

Vezess TV

54 E megtekintés10

  Egy igazi csillagromboló érkezett a Vezess Értékbecslőbe a 220 000 kilométeres Audi A6 Allroad V6 TDI-vel. Vásárlás előtt ellenőrizzétek a kinézett használt autót! A múlt feltérképezése www.carvertical.com/hu/landing/v3?a=Vezesstv&b=2cbb4205 fájdalmas kiadásoktól kímélhet meg benneteket. A C7-es A6 terepkombija kiváló minőségű autó, de használtan van mitől tartani a 4G-s A6-ban.
  Feliratkozás a csatornára: bit.ly/VezessTV-feliratkozas
  www.vezess.hu/
  vezess/

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. WaifuRacer

   Hű! Nézd már! Egy használt német autó amire vigyáztak és nem esik szét? 😲😲😲 ki gondolta volna 🤔🤔🤔🤔🤔

   1. Zoltán Lukátsovics

    Annyira nem vigyáztak: Mentek vele télen sózott osztrák-német utakon sokat, így jött össze a relatív sok km 6 év alatt. Rozsda sehol a kasznin. Előző gazdája 200 000-ig 30 000 ezrenként hordta szervizbe. Annyira eszi az olajat, hogy az olajszint 15 000 km alatt maxról 2/3-ra csökkent a digitális nívón.

  2. Imre Márton

   Azért nem kell ám hasra esni előtte, az Alfa 166-om 20 évesen, 360 ezerrel az órájában volt kb. ilyen műszaki és esztétikai állapotban. Ha majd ez is megéri -ha megéri- ezt a kort és futásteljesítményt, na majd akkor beszélgessünk...

   1. Zoltán Lukátsovics

    Meg fogja érni, max cserélni kell egy-két kopóalkatrészt. Kuplung, futómű, kardán, remélem a lánc bírja majd. A légrugós szintszabályzós futóműhöz pl a lengéscsillapítók is tízszeres áron vannak..

  3. Laszlo Antal

   hol lehet megnezni azt hogy adott autonak mennyi a gyari festekreteg vastagsaga ? csak hogy legyen mihez viszonyitani mereskor . van ilyen katalogus ?

  4. Vasoli90

   Milyen jól néz ki a háttérben oldalán lehúzott Opel

  5. Istvan Zoltan Szabo

   Ez mitől luxusautó? Ez csak középkategóriás. Igaz abból a jobbik fajta.

   1. Janko.95

    Sokan szeretnének ilyen "középkategóriás" autót. :D Azért ez nem egy ötös Golf, persze a fenntartása se. De azért ezt középkategóriának nevezni eléggé megmosolyogtató.

   2. Csuklóskanabé

    A középkategória az a vw golf, opel astra, ford focus, toyota corolla, csak hogy néhány példát emlegessek. Szerintem ezt már nyugottan nevezhetjük luxusautónak. Főleg ilyen motorral és felszereltséggel.

  6. Norbert T

   Sokat gondolkodtam, hogy kommenteljek-e de nem bírtam ki😀 “Világ legjobb dízel motorja,jobb mint az évjáratban azonos E osztály és 5-ös BMW a tulaj azért vett újra ilyet mert nincs feljebb” Maga a videó minőségének színvonala az jó lett de hogy ezeket ki mondtátok szerintem egy ország röhög 😀 Személy szerint E osztállyal járok ami nem ilyen fiatal de a Sógoromnak van egy 2013-as 3.0 tfsi supercharged A6-Ja a minősége a pár évvel régebbi E osztályom-hoz képest silány 😀 A zene minősége,a beltér elemei stb Ebben az évjáratban pedig nagyon finoman fogalmazva sem egy kávéház az E osztállyal egy ilyen Audi 😀 Nem értem a mindig is problémás V6-os vw dízelmotort, hogy lehet így ajnározni.Itt valaki vagy fizet ezért vagy más gondok vannak.Az Audi még az életben nem volt jobb a másik két nagy németnél ezek a csúf száraz tények😀✌🏻

   1. Z R

    @zsenialis1 W214 E class nem létezett manuál váltóval sem. Ismétlem: kösz hogy írtál. 😂😂😂

   2. Z R

    @zsenialis1 7 g-tronic nem létezik 2016 óta e merciben. Kösz hogy írtàl. 😃 9-g tronic van. 😉

   3. zsenialis1

    @Z R Nálad elgurult a gyógyszer? Most száltam ki egy e 300 merciből, összegezzem? KATASZTRÓFA!!! Kifelejtették belőle a hátsó utassor helyét, szűk, nem tudsz kiszállni belőle, csak ha a térdeddel álonrúgod magad, olyan magas a küszöb. Ehhez képest csúnya mint a veszedelem. Egy kijárt úton kiveszi a kezedből a kormányt, minden szart érezni, ha rámegyek egy 10 forintosra, megmondom fej,vagy írás. Alapban 6 gangos kézi! váltóval veheted meg. Ha fizetsz rá kapod a 7 G Tronic-ot ami fényévekkel az S-tronic mögött kullog. Nem véletlen cserélték le a német kormányzati mergákat.

   4. Nightwolf

    @Z R Szerencsés a feleséged engem nem akarsz elvenni?:D

   5. Nightwolf

    @Norbert T Nekem egy Vw polom van és büszkeséggel tölt el amikor rànézek a bajuszkapcsolora hogy a dràga audikba is ilyen van.... Minden nézôpont kérdése. Én igy élem meg...:D

  7. istvan vass

   Már csak az lenne a kérdés, ha annyirara jó autó, akkor a 2005-6 -os évjátatuak miért Renault Clio árba mennek?

   1. Zoltán Lukátsovics

    Ez 2014-es. Addigra elfárad a drága légrugó, ez is belekalkulálódik az árba, ennek még sok van addig..

  8. Mátyás Vásárhelyi

   gyönyörű autó! Végre autót vizsgáltatok,nem fordot!

   1. Herr K

    Akkor nézd meg mennyire autó amikor javítani kell.

  9. Nagyok Nagyok

   The Best! 👌😘

  10. ast5515

   Ez konkrétan jobb mint a mostani A6. 1. Nincs telefosva zongoralakkal a beltér 2. Nincs láncfűrész hangja a V6 TDI-nek 3. Nem csak a vonalzót ismerték a rajzmesterék.

   1. Zoltán Lukátsovics

    @ast5515 Én többet megyek messze, azért a diesel, néha egy nap 4-500 km-t. Meg ezt a “luxust” ezt a menést, ezt a designt csak egy ilyen autóban kaphatom meg.

   2. ast5515

    @Zoltán Lukátsovics Én nem is vagyok abban a helyzetben hogy ezen kelljen gondolkodni. Ezért van a tiéddel közel azonos értékű, de 2 éves villany bödönünk. Ez a racionális(abb) döntés. Viszont ettől függetlenül nekem jelent valamit az, hogy egy autóra ránézek, beülök, vezetem, az kelt-e bennem birtoklási vágyat. És az új Audik közül egyik sem ingatja meg a hitemet a 2 éves villanyautó helyességében. A régebbieknek ez néha sikerült.

   3. Zoltán Lukátsovics

    @ast5515 Igen, ültem már az újban, tudom milyen. Nekem is jobban tetszik ez, pláne hogy nem szeretnék kiadni 30 milliót az újra..

   4. ast5515

    @Zoltán Lukátsovics Mellé igen. De az infotainment körül, illetve az utas előtti csik mindig zongoralakk marad.

   5. Zoltán Lukátsovics

    @ast5515 Az újban is kérhetsz fabetétet a zongoralakk mellé :)

  11. Kis Balázs

   Engem az érdekel a tulaj mivel foglalkozik :)

   1. IceCor72z

    Nem azzal amivel mi az biztos 😄

  12. YELLOW

   Így is lehet csávertikált reklámozni, ha már muszáj. Legalább nem zavaró és nem 2 perc.

  13. Pista Kiss

   A legmegbizhatobb a 3.0bitdi 313le-s kivitel. Elegge hianyosnak erzem a videot, mivel ez a kivitel nem kerult az ajanlottak koze a maga tiptronic valtojaval.

   1. Zoltán Lukátsovics

    @Pista Kiss Én is biturbót akartam, de ennyiért, sőt még egy millióval drágábban se volt olyan, ami tetszett volna. Nagyon lelakottak voltak, vagy nem jó felszereltség (pl zongoralakk dekor, alap ülés nekem nem kell) Ez meg szinte fullos, nagyon nem bántam meg, a váltónak semmi baja, nem kell üvegen indulni és bírja.

   2. Pista Kiss

    @Zoltán Lukátsovics bitdik altalaban jol felszereltek, de 95x inkabb a tiptronic mint a dsg/multitronic...

   3. Zoltán Lukátsovics

    Inkább a jó felszereltség és szép állapot, mint a tiptronik.

  14. Zsolti H

   Egyetértek, egy mestermű ez az autó. Szerintem ha gondolkoznának az emberek, ilyet vennének, és az Audi Q5 és kategóriatársainak nem lenne létjogosultsága (kamu SUVok). Ez autópályán csendben suhan 200al, terepen meg felemeled, és lehidalsz, mit tud.

  15. LL94 D.

   Létezik ember aki 1nél többször végignézte már azt a nyomorult Carverticalos hirdetest és nem tekeri át azonnal? Egyébként nagyon jó videó, grat. :)

  16. István Vékony

   Gratulálok a tulajdonosnak 👌💯

  17. Dániel Horváth

   Szerintem sokat fejlődött a vezess.hu az ilyen jellegű videók terén. Szörényi úr előadásmódja pedig sokkal élvezhetőbb, mint a korábbi adásokban! Így tovább!

   1. András Szörényi

    Kedves Dániel! Nagyon köszönöm, tényleg igyekszünk a többiekkel érdekes autókat bemutatni, alaposan felkészülni, szépen felvenni és részemről jobban artikulálni:-) Üdv, Szörényi András

  18. Tim Tom

   Egyszerű kérdés, egyszerű válasz: Van pénzed, nem! Nincs pénzed, igen!

  19. Zoltán Héjjas

   Minden tiszteletem a műsornak, de attól,hogy egy autó fehér még ugyan úgy "bázis+lakk" a fényezése. Ez már 20 éve nem neolux spray. Nem kritika "csak" észrevétel. Jó és hiánypótló a műsor.

   1. Gyula Dániel

    @Zoltán Lukátsovics Értem. Kár érte! Ennek ellenére nagyon jó, tetszetős autó, jó fogyasztással, gratulálok hozzá!

   2. Zoltán Lukátsovics

    @Gyula Dániel Ezen van lakk is. Van egy ajtónyitás nyom az oldalán, lepattant 0,5 cm2-en, ott látszik.

   3. Zoltán Héjjas

    @Gyula Dániel Igen az úgynevezett "akkril" festékeknél valóban. De nem az autógyárban és főleg nem egy un. "prémium autónál". Az olcsóbbik verzió.

   4. Gyula Dániel

    Sima(nem gyöngyház) fehérnél én úgy tudom nem használnak lakkot, csak bázis+edző 2:1 és az keményszik ki.

  20. Voldemort

   Ki megy most a videó miatt a hahu-ra? 😁

  21. János Tóth

   Ugyanilyenem van, de a normál változat. Ugyanez a motor, de 204 LE. Imádom. Ami a kényelemről elhangzott, az mind igaz. Regensburg-Nyíregyháza, akár egy tankkal, akár egy seggel is meg lehet csinálni. Németországban 200 tempomat, otthon meg 130 alapjárat! :D (Mein Liebe!!!) XD

   1. Zsolti H

    Szerintem a C7es az egyik legjobb Audi, amit gyártottak, és nem is lesz már jobb. Ismerek olyat, aki újonnan vett volna C8ast, de végül C7et vett, mert ennek sokkal szebb a belseje, gombok vannak benne még.

   2. zsenialis1

    Nekem is ilyen van, 272 lovas, jobban extrázott mint ez, led fényszóró, headup, 360° kamera. stb.... faceliftes 18 máj. Tíz alatt kijövök a városba vele, előtte is A6 V.2.7 TDIm volt Multitronic, az sem volt takarékosabb. Megvolt 10 évig, asszem ez is meglesz, most még csak 65 .000 van benne.

  22. István Bereczky

   Azért mert fehér nem egy komponensü szintelen laakal lakkozva gyárilag.

   1. Zoltán Lukátsovics

    Ezen is van lakk, nem jól mondta.

  23. Kornél Kocsis

   Ejnye bejnye....de hiszen nagy gázadásra ez is felpörög mint a hibrid hajtásláncok.

   1. Kornél Kocsis

    @Zoltán Lukátsovics Az tény hogy olyan a moci járása mint egy leszedált svájci óra.Jól tippeltem hát hogy ez becsípődés nálad.Azt is megtippelném hogy tartós "betegségről" van szó!:)Ettől szép a világ hogy különfélék vagyunk.Én a mérleg "ellenkező serpenyőjéhez" tartozom.Így biztosítva az egyensúlyt.:)Ha nálam az autó 5 felett fogyaszt bárhol,bármikor akkor rosszul alszok...és a -5,-10 fokokban sajna 5.5-6 bizony lecsúszott városban.Azóta lett egy újabb ősz hajszálam..😂

   2. Zoltán Lukátsovics

    @Kornél Kocsis Igen becsipődtem, mert álom az autó: csöndes, kényelmes, gyönyörű, megbízható, bivalyerős és ahhoz képest jól fogyaszt. Én városban alig használom, messzebbre járok vele. Olyan pörgős motor, hogy autópályán 2000 es fordulaton 140-el megy, de lehet vele menni 80-al is 1200-as fordulaton, akkor pont 5 litert eszik úgy, hogy egyébként 6 mp alatt van 100-on. Nyilván az 5 literes fogyasztást és a 6 másodperces gyorsulást együtt nem tudja :)

   3. Kornél Kocsis

    @Zoltán Lukátsovics Biztos valami Audi-s "becsípődésed" lehet.Van ilyen.De ha neked ez bejön és élvezed a későbbi finanszírozását hát váljék egészségedre:)...Megmaradok a hibrideknél...míg át nem ülök EV-be vagy PHEV-be.

   4. Zoltán Lukátsovics

    @Kornél Kocsis Enyém ez az autó.

   5. Kornél Kocsis

    @Zoltán Lukátsovics Te már mentél ilyennel?Mert én igen.Még vezérműlánc csere is volt.Na meg szívósor csere.Tény hogy a 6 henger miatt szebb a hangja mint egy 4 hengeresnek na de az hogy nem hallani a hangját...viccnek elmegy.:)

  24. Ferenc Bertalan Róth

   "A világ legjobb autója", "a világ egyik legjobb dízelmotorja"... Ennyi költői túlzást ritkán hallani tesztben. Kevés a hiba egy 6-7 éves autóban? Még szép. De ne szálljunk már el egy olyan autótól, ami megeszi a pénztárcádat pár év múlva. Ezt az ömlengést... 😣

   1. zsenialis1

    @szekreny0 vegyéé biciklit

   2. Janko.95

    @Ferenc Bertalan Róth Nem megbízható? Volt már ilyened? Nyilván ha nem tetszik, hasraütésre lehet ilyet mondani rá, de elárulom, ez egy nagyon jó széria, főleg ha vigyáz rá a tulaj, mivel szerintem általánosságban igaz, hogy nincs sz*r autó, csak hanyag tulajdonos. Az, hogy nem szép, megint egy szubjektív dolog, ezer másik embernek tetszik, így ez nem is releváns. LFA-t meg Bentley-t ehhez hasonlítani enyhén hülyeség, azok már luxusautók, ez meg csak "sima" premium.

   3. Zsolti H

    Ez az autó 3 az 1ben, és mindhármat tudja tökéletesen, nagyon sokan imádják emiatt.

   4. Zoltán

    @Zoltán Lukátsovics Rendben van ezzel nincsen semmi baj.A baj azokkal a vásárlókkal van akik a saját anyagi lehetőségeinken túl nyújtva vásárolnak ilyen autókat azután pedig sírnak amikor kezdenek előjönni a drága problémák.

   5. Zoltán Lukátsovics

    @Zoltán Én azért vettem ezt, mert a kínálatból ez volt a legszebb autó kívül belül, ráadásul brutális ereje van. Engem a presztízs nem érdekel. Bónuszban megbízhatóságban sem rossz!

  25. Falb Bence

   Akkor ez kapásból kardán csere? Mi költség lehet ez egyből?

   1. Zoltán Lukátsovics

    20 000 ft a kardán szervizben. Gyári új nagyon drága.

  26. Heisz Marcell

   hufast.info/plan/vide/bXvXoM6M1WSbgKM

  27. László Kasza

   Csak az e class.✌️🤭

   1. Zoltán Lukátsovics

    @Norbert T Le*arom ki mennyi kocsit ad el, nekem ez a kocsi a Nirvana. Csöndes, erős, kényelmes, gyönyörű! Tudja azt a nagyautós siklást, azt az út felett lebegést. Sose adom el! Mindenki vegye, ami neki tetszik. Most nézem Pista 2015 C class tesztjét a másikon, ennél drágábban, negyed ennyi extrával, harmad ennyi km-rel és már jobban le volt lakva, esett szét a bele. Meg az a sok gyerekbetegség, hiába ajnározta, nem kívántam egy pillanatra se.

   2. Norbert T

    @Zoltán Lukátsovics Nem tudom te milyen statisztikákat nézel de egész Európában 4-5 évre vissza menőleg az idei és a tavalyi évet is bele értve az Audi úgy le van maradva mint a borravaló.Direkt német lapokat is elolvastam most 🙂✌🏻

   3. Zoltán Lukátsovics

    @Norbert T 2019-es statisztika: "a felső-középkategória. Ezt az Audi A6 uralja" Nem linkelhetek, mert kitörlik!

   4. Zoltán Lukátsovics

    @Norbert T Pontosítanék 2013 és 2014 esetén az Audi vezetett a Merci előtt, 2015-ben fordult ez meg, de annyira most sem nagy az előnye a Mercinek, csak 20%, ami azért nem a fele! Ráadásul ez az összes autóra vonatkozó összesítés, kimondottan ezt a kategóriát nem találtam meg.

   5. Norbert T

    @Zoltán Lukátsovics Abban az évjáratban lehet hogy pont éppen az Audi adott el pár darabbal többet, de négy öt éve az Audi fele annyi autót ad el mint a Mercedes és a BMWtől is jóval le van maradva

  28. Gergo P

   Nagyon informatív video. Nekem egy f30-as bmw-m van, de az audi belső minősége miatt rakívántam egy sima a6 v6 tdi-re. Köszi a videot!

   1. Péter desing

    @Attila B. Arra volt visszahívás a probléma elhárítására,nézz utánna ,hát ha még aktuális!

   2. Attila B.

    Sajnos az F10-F30 leggyengébb pontja a kormánymű. Nekem a 2016-os F10 3,5 évesen, 80 ezer km-nél elkezdett kotyogni, pedig vigyázva volt rá, mint a hímestojásra, autópályás autó volt. Előtte egy 2007-es E92 volt, szintén kormányműves lett.

  29. Richard Vicena

   Ez egy nagyon jo auto amint latni is a videoban , Rendben van ugy ahogy van .

  30. András Mészáros

   Persze, hogy tökéletes, győri motor ✌️

  31. Cs Adam

   Ez a kocsi max prémium autónak nevezhető. A luxus teljesen más kategória, pl Bentley, Rolls Royce, stb.

   1. Zoltán Lukátsovics

    @S. Gergő Akkor már lehet, nem mondta volna ezt rá András, hogy Luxus.. Ezeknél a kocsiknál óriási különbségek vannak felszereltségben is, nem véletlen olyan drágák az extrák. Csak ülésből volt vagy 5 fajta.

   2. S. Gergő

    @Zoltán Lukátsovics Ugyanebbe a karosszériába tudsz venni 4 hengeres motort és szövet ülést, meg műanyag betétet is.. Akkor az az A6 már nem luxus?

   3. Zoltán Lukátsovics

    @S. Gergő Ennek a kocsinak felszereltsége és külső-belső designja mondatja azt az emberrel, hogy luxus. A Suzuki Across-ban van 6 henger és 20 irányban állítható, illatos, szellőztetett bőrülés, éjjellátó hőkamera, jachtokra emlékeztető gyönyörű igazi fabetét?

   4. S. Gergő

    @András Szörényi Kedves András! Szerintem attól luxusautó a luxusautó, hogy nem áll minden sarkon 5db belőle. Az elméleted alapján a Suzuki Across is luxusautó, mert 20 millióba kerül, ami 75 havi nettó átlagfizetés jelenleg.

   5. Zoltán Lukátsovics

    @Cs Adam A Bentley-t is az Audi gyártja. A német motor is elmegy 1 000 000 km-t. Lásd 1,9 tdi és fele annyit fogyaszt ugyanakkora nyomatékkal, mint a japán.

  32. zalán ocskó

   Műhely prn-be azert egy 800e kijott volna javitasra 🤣

   1. ast5515

    @Zoltán Lukátsovics Egészen megnyugtatóan hangzik. Ez továbbra is jó autó, csak tudni kell mibe ugrik bele az ember. Úgy tűnik te tudod, használd egészséggel.

   2. Zoltán Lukátsovics

    @ast5515 Már utánajártam, a kardán szervízben 20 000 ft a javítás, de még nem szántam rá magam, majd ha fokozódik a helyzet, elklattyog még egy darabig, mostanában nem is hallom.

   3. ast5515

    Az a bizonyos klattyanás önmagában lesz 800 ezer...

   4. László Ördög

    az olaj is folyt volna belőle több helyen

  33. Gábor Demeter

   Kérdezzétek már meg Ságit mit mond a V6 tdi-ről :D DÖGTELEEEP

   1. Ali S

    Sági is megmondja hogy jók ezek a v6 tdi -k Többször is azt mondja : "viccet félretéve megbízható motorok"

   2. Zsolti H

    Aki azt mondja a 3.0 TDI-re, hogy dögtelep, fingja nincs az autókról.

   3. Zoltán Lukátsovics

    Tudod, ennek hány generációja volt már? Ez olyan, mintha azt mondanád, Gábor dögvész! Ok, de melyik Gábor..

   4. Gábor Roland Tóth

    Dögvééész! :D

   5. Zoltán Lukátsovics

    @Gábor Demeter Köszi szépen!

  34. Attila B.

   A kardán kotyogás megszüntetéséről lehet tudni, hogy mi pénzt emészt fel?

   1. Zoltán Lukátsovics

    Amikor megvettem a kocsit, elkezdtem keresni nagyítóval a hibákat, mert az mondom nem lehet, hogy negyed áron vettem, csak van valami baja. Ezt találtam.. Ma néztem a másikon 45 000-et futott Ford Mustangot, hát annak jobban kotyogott a kardánja, mint ennek 220 000 után. Egyelőre nem fogok hozzányúlni.

   2. Zoltán Lukátsovics

    20 000 ft a kardán szervizben. Gyári új nagyon drága.

  35. P.t

   Nem fenyeget a helyzet hogy ilyet vennék, a magas fenttartási költstégen kívül ami persze normális minek idehaza ilyen ? valamelyik nagyokos összetörje ? kösz nem

  36. Tamás Fodor

   2:25 jól látom, hogy az ajtó nyelvének rögzítésnél már ocsmány rozsda van??? Azért ez ciki szerintem.

   1. Zoltán Lukátsovics

    @grandepinto1 Ja, le fogom törölni. Márkaszervíz gondoskodás... :)

   2. Orosz Norbert

    @grandepinto1 Pontosan. A kenőanyagra rakódott por,kosz.

   3. grandepinto1

    zsír / konzerváló anyag

  37. Dmate89

   Értjük, szerelmes a szemüveges, zártszájú úriember a kocsiba

   1. KASZNAR PAVOL

    @András Szörényi inteligens valasz ......irigyeseid sokan vannak mint a kutyak ugy ugatnak........trala lala la....Andras ezt nem tudtam kihagyni.....amugy meg az auto csodaszep 💪👍

   2. András Szörényi

    Kedves Dmate89! De még mennyire, csakhogy nem véletlenül! Nagyon jó autó, a mai kategóriatársakhoz képest is. Ezert tartom sokra. Üdvözlettel, a szemüveges zártszájú úriember

  38. Crazy Gecco

   Nekem más volt ebből az évjáratból, hasonló felszereltséggel a konszernen belül. Hozta az életérzést, de a gyerekbetegségekre oda kell figyelni. Futómű, váltó, egyebek. Összejön évente 2000 euró karbantartásra, de meghálálja! Sajnos a barátnőm kukázta egy szerencsétlen balesettel. Kevés alkalommal sírtam eddig életemben. Szerencsére a kocsi miatt, mert a párom egy kis nyak meg hátrándulással kiszállt belőle.

  39. avian avian

   Srácok, ismét egy 5 csillagos rész! ✌️👍

   1. András Szörényi

    Köszönjük szépen, átadom majd Tibornak és Lócinak, az operatőr-vágó kollégának is!

  40. Minta Roland

   Persze légrugó 120 ezerért első 10km meg olyan mint a kígyóuborka után gyártott szarok!

   1. Minta Roland

    @Zoltán Lukátsovics Az általában külön van a valamelyik segédlengőkarom az egy pontméter ami adja a szintet de ha ledes vagy xenon azon is van a fényszóró beállítás miatt általában hátsó futóműre rakják. Az egy olcsó dolog. A lengés csillapító típus függően általában külön van a csatolt futóműben. Nyilván a keményedő lengéscsillapító az egy másik dolog. De szerintem légrugós rendszerbe nem rakják mert leengeded sport módba egyszerűen leengedi a futóművet. DE ezt nem tudom pontosan. A légrúgónak a szavatossága kb mint gumi ami rajta van az autón. Ez egy koppanód dolog de másabb mint a hagyományos tekercsrugós példány az biztos.

   2. Zoltán Lukátsovics

    @Minta Roland A légrugókkal nem lesz gond még egy jó darabig. De pl ha a lengéscsillapítók elkezdenek fáradni, az is vastagabb történet a speckó szintszabályzós cucc miatt.

   3. zsenialis1

    @Minta Roland Ja ha a wish ről rendeled. Mert a nejem pont ezeket a légrugókat csinálja, és ugyanazt küldik a gyárba, meg az alkatrészpiacra is.

   4. Minta Roland

    @Zoltán Lukátsovics Mert nem volt légrugós autód. Az olcsó után gyártott légrugó gumi köpenye nagyon vékony a gyárihoz képest ezáltal idomtalanok deformálódnak.

   5. Zoltán Lukátsovics

    Kaktusz legyek, ha értem..

  41. Ferenc Tóth

   inkább a mellette álló SuperB-t venném ! :)

   1. Nagyok Nagyok

    @Zoltán Lukátsovics Behatlam! 🤣🤣🤣 De igazad van!

   2. Zoltán Lukátsovics

    @Dávid András Klubert Addig álljál vívóállásban :)

   3. Dávid András Klubert

    @Zoltán Lukátsovics ha meg beszarik, mert be fog, te is követed a példáját! :D

   4. Zoltán Lukátsovics

    @Ferenc Tóth Ezen kívül luxus illat, szebb kárpitozás, szebb műszerfal, kényelmesebb ülés és nem jön szembe minden utcában egy.

   5. Ferenc Tóth

    @Zoltán Lukátsovics jó rendben :D