Három nap Pokorny Liával a Tisza-tavon

Ljasuk Dimitry

289 E megtekintés49

  Sátrazás, úszókunyhó, nyaralóhajó a vadregényes és varázslatos Tisza-tavon. Pokorny Lia volt a vendégem. Íme a Tisza-tó életérzése és csodái. TARTALOM: A terv: 0:30, Halsütő: 02:09, Az úszókunyhó: 02:31, A nádas tánca: 04:18, Kenuzás az esőerdőben: 05:08, Színház: 06:32, A piac és Zsóka: 06:55, Sátor előkészítés 08:42, Grúber József: 09:57, Az időgép: 11:53, Buli a szabadstrandon: 13:29 Sátor, szalonnasütés és a róka: 16:03, Óhalász és a tündérrózsák: 19:01, A kulcs: 22:55, A sziget: 25:01 Vacsora a Tiszán: 28:15 Aranyosi napfelkelte: 31:33, Rajz és szövegpróba: 32:53, Tisza-tavi jacuzzi 34:11

  „Az egyik leghangulatosabb program a Tisza-tavon az, ha az ember a vízen töltheti az éjszakákat. Éppen ezért egy olyan háromnapos programot terveztem Liának, amiben átélheti a vízparti sátrazás, a hangulatos úszókunyhó és a fényűző nyaralóhajó hangulatát is, azaz legegyszerűbbtől a legkényelmesebbig vezetett utunk.”

  A film három szereplője a Tisza-tó, a vendég, Pokorny Lia színésznő és a házigazda Ljasuk Dimitry
  Megtudhatod, hogy mi is az az úszókunyhó, milyen a civilizációtól távol sátrazni a Tisza-tó közepén, vagy milyen a kényelmes nyaralóhajón egy sziget csücskében éjszakázni. Vízparti történet révén közvetlen kapcsolatban vagyunk a Tiszával, ahogy a virágzó tündérrózsák között úszunk, vagy az amazonasi esőerdőkhöz hasonlítható titkos kis csatornában kenuzunk. Bepillantást kapsz a vidéki kisváros szombatjába, a vízen élő horgász érzéseibe de a szabadstrand éjszakai lüktetésébe is. Tábortűz, szalonnasütés, vagy a halsütés a nyaralóhajón, kinek melyik tetszik jobban - alternatívák az időtöltésre a természetben, a Tisza-tavon.

  Ez a film nem a klasszikus riport vagy beszélgetős műsorok tematikáját követi. Nem a nagy monológokról, vagy szakmai beszélgetésekről szól, hanem arról, hogy hogyan érzi magát két ember a természetben. Megmutatja milyen az élményeket megélni, benne lenni és rácsodálkozni. Egyszerű, mert a természetben lenni is az. Bárki lehetne ez a két ember, bárki érezheti magát így a Tisza-tavon.
  ………….
  Óriási megtiszteltetés számomra, hogy Pokorny Liával készíthettem egy filmet, egyben ez az első és leghosszabb filmem (36 perc), amelyben igazi színésznő szerepel, de mégsem színészként, hanem civilként. Nagyon inspiráló volt Liával dolgozni és rengeteg szakmai tanácsot is kaptam tőle. Egy belevaló, természetszerető és élettel teli színésznőnek lehettem a házigazdája, aki minden színésznői allűrtől mentesen, önmaga volt a filmben.

  Ahogy az eddigi filmjeim, ez sem tartalmaz fizetett promóciót. A filmem fő célja ugyanaz, mint a Tisza-tavi kalandok korábbi részeinek, szeretném közelebb hozni az emberek szívéhez a Tisza-tavat és a természet szeretetét.
  A Tisza-tavi kalandok sorozatom minden része a természet, a körforgás és az élet szeretetéről szól - és arról, hogy az ember hogy él együtt az általa létrehozott mesterséges tóval szimbiózisban. Bízom benne, hogy át tudom adni sajátos nézőpontommal.
  SZEREPLŐK:
  - Főszereplő a Tisza-tó
  - Pokorny Lia színésznő
  - Nagyné Török Zsóka népművész
  - Grúber József fotóművész
  - Ljasuk Dimitry mesélő és házigazda
  Forgatókönyv, szöveg, operatőr, szerkesztő, vágó, zenei szerkesztő, drónpilóta, koncepció: Ljasuk Dimitry

  Közzététel: Évvel

  Megjegyzés

  1. Balázs Kalmár

   Igazából teljesen véletlenül találtam rá és nem is volt időm megnézni ezt a videót, de nem tudtam abbahagyni. Azóta követlek és nézem a videóidat. Köszönöm!

  2. websterhp

   Gyönyörűek a Drónos felvételek. + A narrációd is.

  3. László Jóni

   No1

  4. R. Maj.

   A videó végén a Volt Egyszer egy Amerika betétdala - Deborah's Theme! De nagyon szép Istenkém - nagy-nagy kedvencem. Pokorny művésznő pedig mindig is egy lélegzetelállítóan jó nő volt, ahogyan a környezet is csodálatos. Nem is gondoltam, hogy van még egy ilyen hely Magyarországon! Nekem mindig a Tüskevár című zseniális, és a végtelenségig imádott ifjúsági sorozat jut erről eszembe. Az Illatszertár próbája nagyon cuki volt. :-)

  5. István Tukacs

   Egy természeti filmet ne egy "dohánymanóval" promotáljuk.........ha lehet....

  6. János Nagy

   Az időgépes résznél majdnem behánytam. Ritka kellemetlen egy fél perc volt.

  7. kilencven Rocks

   Pokorny Lia akárhol szerepel, feltűnik vagy interjút ad, olyan könnyedséggel és természetességgel tud beszélni, mesélni, hogy az hátborzongató. Jó értelemben. Szuper kis film lett. 😊

  8. Mandragóra Dream

   Már attól felöltődtem hogy megnéztem. Gyönyörű, köszönöm a videót

  9. tesorohun1

   jól érzik magukat a zsidók a magyarok földjén

  10. Zsuzsanna Hont

   Varázslatos!! Köszönjük, hogy megmutattátok!

  11. Miklós Nagy

   Rendkívül szimpatikus emberek.. elragadó, gyönyörű táj.. Szép volt.

  12. TISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4K

   Szép nyugodt hangnemben is lehet jó videót csinálni ,nagyon kellemes a hangulata a videónak.

  13. Gizi Mayer

   Nagyon igényes, jó videó! Szerintem, gratulálok!

  14. István Tóth

   Naaaagyon jóóóóóóó!!!!

  15. Pal-Katona Csaba

   Inspiráló, nyugtató, profi összeállítás! Gratulálok! :)

  16. Hypnotic / Audio-Visual Trip

   Kicsit kellemetlen hogy ennyire bevontok a szerelmi életetekbe,... kár, pedig érdekesnek tűnik a film. :)

  17. stuntface

   Apum ágáról nagypapám volt ennyire szerelmes a Tiszába. Bükkben laktak egy ekte szlovák faluban, öreg nagyon törte a "madzsárskit". Volt egy lakóhajója tavasszal lement ősszel hazajött. Mamám meg minden héten lent volt nála 3-4 napot. Állatok miatt jött haza, hogy minden rendben van e. Sokan vagyunk testvérek, de nyáron 3-4 hetet fejenként lent töltöttünk. Papa, én, kedvenc szlovák könyvei, természet, Tisza és sok szúnyog :) Alufóliás hagymás-szalonnás krumpli házi fűszerekkel, nyárson sült hal. Ami a legjobban hiányzik 20 év távlatából, hogy akkor mennyire tiszta volt a Tisza, mostani állapotához képest. Papa örökzöld mondata minden este: "Toto je život sám, môj malý vnuk" Ez maga az élet, kis unokám.....

  18. Miklós Erdős

   Köszönöm!

  19. 67UR1

   Rendben van a képi világ, a tervezés is ügyes volt... számomra viszont egy cseppet egoistának tűnt a dolog.

  20. Dávid Petró

   Full olyan, mint a Nagy Ervin

  21. Istvan Tibor Toth

   Az Alkotók nagy cár vagy Dimitrij🍀🍀🍀

  22. pirannyaklub

   Köszönöm hogy ezt láthattam,sajnos csak most bukkantam rá a videóra,de csak ámulok és bámulok,azt hiszem valahol itt kezdődik az élet... mindig is szerettem a tisza tavat,de most rendesen hiányozni kezdett,az azonnal indulni akarok érzés fogott el,és rengeteg emlék tört elő belőlem,köszönöm még egyszer.

  23. Balázs DOSEK

   57/2011. (XI.22.) NFM rendelet 7.04 cikk - Kikötés 3. Kikötéshez vagy zátonyról leszabadításra tilos élőfát........ használni.

  24. Tamás Farkas

   Jot basztatok legalabb🤔

   1. xerxes hadrianus

    No és .......

  25. Balázs Arany Tóth

   🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

  26. HappyLord

   Had kérdezzem meg, hogy József a hajóban hogy csinált fűtést? Hasonló hajóm van, de nincs fűtés, pedig nagyon szeretnék bele! Köszönöm! 🙏🏻

  27. darkdreams

   Imádom ezt a videót és az egész csatornádat, Liát remélem rommá kefélted a sátorban, igazi kedves milf alany.

   1. xerxes hadrianus

    No vedd vissza magad ....

  28. Alex Kirov

   12:50 ennek a négy dolognak a hatására villámgyorsan visszarepülök a gyerekkoromba amikor apámmal pecáztunk, söröztünk , cigiztünk miközben lassan szivárgott a benzin a csónak motorjából ha jól értem :) :)

  29. Kovács Sándor

   A lényeget nem kérdezi senki....dugás volt a végén? xD

   1. xerxes hadrianus

    @Kovács Sándor Nem hinnem , csak En egy regi stilusu manus vagyok. Lattam , hogy "domborit" a Dimi ... A Muveszno viszont nagyon korrektul kimerten "asszisztalt" a filmhez ,mert latom O igy fogta fel az egeszet. Az hogy volt e tobb ennel a kamerak nelkul , adszolute nem tartozik senkire. Bennem is vegeligfutott a gondolat persze. Az egesz film a rajongasrol szol ...a termeszet ...es mas szepsegek irant. Ez akar egy romantikus negyvenes evekbeli hollywoodi mozi is lehetett volna ....nehol. Modern termeszetjaro-vedo kontosben. Kicsit felemas. Kicsit tul lett tolva itt ott. Nehol termeszetfilm , nehol egy kicsit "macsos" felig love -sztoris- baratkozos. Nehol reality. Szerintem a legutobbinal kellett volna maradni ! Akkor jobban moge lathat az ember az egesznek. De szerintem pont ezt nem akartak !!!!!

   2. Kovács Sándor

    @xerxes hadrianus Nem vagy te egy kicsit túlérzékenyített, médiafogyasztó? Eléggé úgy tűnik! Minden egészséges férfi fejében megfordul a gondolat, vajon volt-e valami, a sátrazás közben :D

   3. xerxes hadrianus

    Hogyne , bele dugtak egy uveg bort a vizbe behuteni es szepen elkortyolgattak..... suketagyu ! Tudom , hogy nem kicsit ez a dolog jott le , talan nem is veletlenul.... de kit erdekel ....senkinek semmi koze....

  30. Kovács Sándor

   Ugyanezt csinálja egy angol nyugdíjas is. Vesz egy kis hajót, csak ő nem a tiszán, hanem a mediterrán tengeren vitorlázik :D

   1. xerxes hadrianus

    @Kovács Sándor En meg Skociaban..... de egyszer regebben , mar vagy tiz eve lattam egy sorozatot egy hires angol (ha jol emlekszem szinesszel es a felesegevel) . Akik a hazassagi evfordulojukon....nagyon sok ev utan , ujra elmentek egy ilyen lakohajo-turara a volt naszutjukat visszaidezve . Nagyon meghato es gyonyoru sorozat volt. Azt hiszem a "Great Canal Journey ".....es a szinesz neve- Timothy West es felesegevel . A BBC n ment. A HUfast- on is megtalalhato. Tobb evadja is volt. Most ellenoriztem , mikozben a kommentet irom. Nem tudom ,hogy magyar teve leadta e valamikor is. Azt hiszem En valahogy ilyen stilusban gondolkodom.

   2. Kovács Sándor

    @xerxes hadrianus Tudom, Angliában élek! Vannak magántulajdonú gőzös hajók is, lapátkerékkel, és nagyon szép kis csatornák vizein hajókáznak velük! Szinte nem is folyó, hanem patak. Szép látvány egy-egy ilyet látni a vonatról. Fimbe illő helyszíínek.

   3. xerxes hadrianus

    Bizony , de ha nem tudnad Angliaban tobbszaz kilometeres kis hajozo - csatorna halozat talalhato. Ott kis keskeny de eleg hosszu lakohajokkal talalkozhatsz. (kb. 2.5 × 12 m). Rengetegen elnek ezzel a lehetoseggel es toltik napjaikat heteiket , London es a kisebb nagyobb varosok kozott hol ide hol oda kikotve . Sok helyen egeszen romantikus kornyezetben. Nem kell hozza a tenger.

  31. Balázs N

   Like ha szerintetek is megvolt neki a csaj :D

   1. Balázs N

    @xerxes hadrianus :D :D :D

   2. xerxes hadrianus

    No es .....kozod ? Persze nekem se...

  32. László Zsolt Nagy

   Ma találtam erre a csatornára. Ez volt a második video amit megnéztem. Ment a like és fel is iratkoztam.

  33. K Danny

   Szúnyog nem volt?

  34. Sándor Becker

   Isteni köszönöm

  35. Oláh Mátyás

   Csodalatos!

  36. WaterSister

   Dejo ezt a magyar nyaralast megelni egy este!! Alig varom hogy eljussak ide. Koszonet az elmenyert

  37. Slim Shady

   Csodálatos videó, gyönyörű környezet :-)

  38. FINS & WHEELS

   Fantasztikus erzes volt a filmedet nezni!!! Bevllom konnyek szoktek a szemembe! ❤️👌🤙

  39. János András Sebák

   Fajin pecás hely 😃👍

  40. Bela Hobor

   Hihetetlen hogy egy mesterséges tónak mekkora varázsa van!😍😍😍

  41. Attila Bagota

   20:07 ennyi szemetet termeltetek és persze nem is hagyjátok ott a táborhelyen, a természetben, hanem elhozzátok magatokkal! Igen, TE is, baba nézésű! :-)

  42. Andrea Kernya

   Fog majd vki rajzolni tanítani. Aki a legjobb.

  43. Földi Kornél

   Ez egy csoda! Köszönöm hogy részese lehettem! Ha sikerül megnyernem a saját küzdelmemet a betegséggel, ígérem megnézem. Bár ilyen idegenvezetés nélkül nem ugyanaz az élmény, de mindenképpen páratlan! ❤️

   1. Földi Kornél

    @Ljasuk Dimitry nagyon köszönöm!

   2. Ljasuk Dimitry

    Köszönjük! Kívánom, hogy sikerüljön eljönnöd, azért is, mert a Tisza gyógyítja a lelket és testet egyaránt! Lehet pont erre van szükséged a felépüléshez. Jobbulást Kornél! Üdv: Dimi

  44. Zoltán Lehóczky

   ....ez is egy olyan film, amit nem lehetne abbahagyni, ha nem érne véget.....mesteri!

  45. Ficula

   A tizenhatodik percre megkönnyeztem azt, hogy mekkora kaland van a hátuk mögött. Nem sok dolog köti gusba a kezem de ami teszi az pont arra elég, hogy mindenféle kalandot csak a kijelző előtt élhessek át. Csak remélhetem még a látott kalandok tapasztalását és, hogy ne kelljen erőltetve x órakor aludni menni és felkelni. Sajnálom, hogy a helyzetem a fenti három mondatban csapódik le itt a videó alatt, de valahogy nagyon mély dolgokat hozott fel amit láttam (a felvételek beültek a hiányom helyére). Mennyire hiányoznak az olyan emberek mint önök a világból. Amikor festéskor rohangálok a kaszás pókokkal, egyenként, meg bogarakkal, építkezésen, vagy itthon, azt hittem az én marhaságom ez, hogy megmentek bárkit akit lehet. Aztán egy másik film-ben láttam a visszadobott halat. Így összejött az amit írtam, de már mennem kell mert vár a következő napfordulón a munka. Én nekem kellett, hogy idetaláljak, önöknek pedig az, hogy oda. Köszönöm.

   1. Hypnotic / Audio-Visual Trip

    Mi a jóisten???

  46. Eszter Judit Pappné Nagy

   Ez valami fantasztikus! Azt elárulod, hogy úszó házat hol lehet bérelni? 😊🛶

  47. Dóka B. Dániel

   Kopp-kopp! A sulyom nem gyűjthető vízinövény. Ejjj-hopp! 😄 Isteni volt a playlist! A Warpigs nagy meglepetés! ❤️

  48. Rita K

   Már kétszer láttam, és még biztosan meg fogom nézni, különösen majd hűvös és szürke téli estéken. Úgy faltam fel a filmeket, mint azokat a könyveket, amiket nem lehet letenni, mert magukkal ragadnak. Kíváncsian várom a következő videót. Egy lelkes rajongó Berlinből.

   1. Rita K

    @Ljasuk Dimitry Wow! Nos, azóta meglehetősen sokat változott minden. Ha sikerül egyszer erre "eveznie", akkor szívesen adok öteleteket, hogy mit érdemes megnézni és lefilmezni. Hálás téma lehet Befor/After film Berlinről, különösen, ha még élnek az emlékek a falról. Én a Kőrösökön nőttem fel, és alig várom, hogy beleszagoljak a tiszai levegőbe jövő nyáron!

   2. Ljasuk Dimitry

    Rita K köszönöm!!! De jó lenne újra látni Berlint! Akkor láttam utoljára, mikor még kelet és nyugat volt... még a falat is láttam :)

  49. SikerVitamin - Így leszel sikeres vállalkozó!

   El nem tudom képzelni, hogy milyen ember az a 65, aki erre diszlájkot nyom!? Én csak egy dolgot tudok mondani a lájk mellett, hogy köszönöm! Mivel én napi vlogot csinálik, csak gyönyörködtem benne és tudtam, hogy ez hatalmas munka volt! KÖSZÖNÖM! Parajdi István

  50. Komfort Ingatlaniroda

   Csodálatos. Mostmár meg is tapasztaltam. Köszönet neked! :) Ja és Liának! Nála jobb alanyt, nem is találhattál volna! Várom a folytatást!

  51. Dr. Varga Orsolya

   Azért amikor a kulcspörgetés után elkezdődött a Montecarlo, hangosan felnevettem... 😆😆😆

   1. Dr. Varga Orsolya

    a film persze fantasztikus lett, mondanom sem kell...

  52. István Czirák

   Szép helyek, szép nő..... kva jó lett a kis ‘film’.

   1. Ljasuk Dimitry

    Köszi :) István!

  53. T. Sz.

   Köszönjük ezt a csodálatos videót. Gyerek koromban végigbuliztam az Abádi öblöt,most felnőttként elkezdtem bejárni a morotvákat. Hogy nem tudtam 20 éve erről a csodálatos világról,miközben itt buliztam tőle nem messze....😉

  54. Halasz Attila

   Csodás videó, ámulatba ejtett! Szívmelengető érzést éreztem amikor végignéztem! Gratulálok!!

  55. Judit Bartáné Bodnár

   Csodálattal néztem végig,és a többi kis filmre is kiváncsi vagyok.Hihetetlen,hogy itt van a csoda mellettünk ,de sosem kerültünk ennyire közel hozzá.Köszönöm az élményt,a látványt !Kívánok az A/4-es tervek teljesítéséhez további sok ötletet,erőt,egészséget,tehetséget kedves Dimitry!

  56. Pál Némety

   Csodállatos, ide faltétlenül el kell menni....:)

  57. Törjék Gyula

   Imádom a művésznőt,mert nemcsak nagyszerű színművész(Beugró!),hanem egy közvetlen nyitott nagyszerű ember is.Nameg csinos,szép nő.

  58. Jantech 81

   Lenyűgöző! Tökéletes videó és művésznő meseszép! Köszönöm az élményt 👍

  59. csaba balogh

   Születtem Tiszafüreden. És sajnos nem láttam még a Tisza tavat.

  60. ЛюбэRus

   "Nemizbisztos" Pokorny Lia - imádom! Tisza-tó egy gyönyör! Jó egészséget mindkettőtöknek!

  61. Степан Ч

   Nagyon jók a videóid. Csak igy tovább várjuk az újabbakat.

  62. csaba balogh

   Szerencsés vagy Dimitry. Ha én csak egy órát eltölthetnék liával...... Sex nélkül annyira tisztelem... Nagyon jó színésznő

  63. Sz László

   Ez varázslatos hely! Ha nem tudnám, azt hinném ,hogy egy Brazil trópusi folyón mentetek !

  64. Botond Lehel Csikos

   Nagyon jó filmecske. A sátor is nagyon tetszett, meg is fogom venni köszi a tippet :)

  65. Wasser TV

   Brávó! Az elmúlt 20év magyar romantikus filmféléknek simán odavertetek most ketten :) Mi a feleségemmel a Velencei tavon csináltunk hasonlót,körbetekerés,lakókocsiban alvás,hajókázás. stb. Sokszor mondtam már,egy laza szalonnasütés többet ér mint a drága wellness svéd asztala :) Tuti célpont lesz a Tisza-tó egyszer ;)

  66. csaba balogh

   Párszor megnéztem. Nyugalom relax minden... Annyira jó..

  67. Ádám Molnár

   És az ilyen videót/videóst nem veszi észre a HUfast szörfösei

  68. Jozsef Kiss

   Csodálatos ! ❤️

  69. Attila Urbán

   És még milyen jókat lehet ott windsuring-ezni :-)

  70. Andrea Kőrösi

   Varázslatos... hmm... Lehetne, hogy legközelebb én legyek Pokorny Lia, és engem vigyen Dimitry egy 3 napos Tisza-tavi túrára? :-D

  71. Orshy

   Gyönyörű romantikus videó! Lia igazi mázlista, nagyon jó házigazda vagy. Irigykedem. A Tisza-tó bakancslistára került nálam. Üdv Sydneyből :)

   1. Ljasuk Dimitry

    Orshy wooow, Sydney-ből is vannak nézőim! Micsoda megtiszteltetés!!! Köszönöm!!! Gyere haza és csobbanj egyet a Tisza-tóban! :)

  72. Fyrie

   Azta 35perc csak úgy elrepült :D

  73. Domi Channel

   Na Ez az ember Érdemelme több 100Ezer Feliratkozót! Olyan Videó ez amit imádok nézni ezeget folytasd! Imádom a Csatornádat.... Ebből több rész legyen! Vigyázz Magadra❤😊

  74. thaifold

   Már mindent leírtak helyettem. Lélegzet-elállítóan szép volt. Köszönöm. Az eddigi 57 "diszlájkolónak" nem irigylem a lelkivilágát.

  75. Kakszi Krisztian

   Dimitry, őrült jók a filmeid. Gyönyörű tájak, szép színek, nyugalmat sugároz minden pillanata. Köszönöm!

  76. buadam288

   Az biztos, hogy mennék veled amerre csak viszel! Még videótól is megkapom azt a kalandvágy löketet, amire szükségem van! 🙂

  77. Gábor HANOL

   Csodaszép videó.. Emberközeli közlés mód... Minden atjön a videóból... Természet fotózom és azt hiszem tudom hol fogok fotózni a jövőben..

  78. Artúr Hegymegi

   Egy fantasztikus szereposztás egy lenyűgöző helyen. Magával ragadó, szeretni való, nyugalmat árasztó. Hálás vagyok hogy megkaptam és átélhettem a film által ezt az életérzést és élményt. Köszönöm!

  79. Henriette Novak

   Mesebeli..barcsak ittragadtam volna a karanten idejere.. no de nem baj, legalabb van cel hova is utazom legkozelebb!!!! 🥰 koszonom az elmenyt!!!

  80. eHarminc

   Los Angelesbol nagyon koszonom es orulok Angolul van felirat 😏

   1. Ljasuk Dimitry

    Nagyon örülök, köszönöm! Én is éltem LA-be egy évet :) Whittier-ben! Szinte minden nap lejártam szörfözni és bejártam a környékbeli államokat. Gyönyörű egy év volt az életemből, még ma is álmodok vele :) Vigyázzatok magatokra! Üdv.: Dimi

  81. Ili Kovacs

   Nem tudom hogy keveredtem ide, de igy kellett lennie. Olyan nyugalom es eredendo termeszetesseg araszt el, hogy csak nezem a videokat es mosolygok kivul-belul. Es szeretek. Azon kapom magam, hogy szeretet araszt el. Ez egy varazslat! Fantasztikus videok! El sem hiszem :)

  82. Dezider Borsanyi

   Hát ez tényleg elbuvôlô. Nagyon szép, film.

  83. Gábor Pechó

   Szeretett helyeket latok viszont =)

  84. Ungvári Tamás

   Zseniális. Köszönöm

  85. Gyzee OnTheRoad

   Tavaly a párommal a Tisza- tóval ismerkedtem. Annak is volt egy varázsa mint minden folyónak, tónak számomra van egy egyedi vonzása. Talán csak azért, mert otthon nekem az az itthon. Üdv.: Angliából! 🤗

  86. Károly Süveges

   Szép Napot! 52 éve Szerelmem a Tisza folyó, ide születtem,itt kezdtem az életem! :-) Köszönöm ezt a filmet,ezeket a dolgokat,sok embernek kellene átélni! :-)) üdv :süvi

  87. Béla Géza

   Remélem azért "odapörköltél" a csajnak... ;) Csak vicc volt, fasza nagyon a videó!

   1. Alter27

    Annyira adja magát ez a gondolat, hogy en is gondolkodtam rajta, bekommentelem, viszont olyan minőségi ez a kisfilm, hogy kicsit rosszul éreztem volna magam miatta. Köszönöm, hogy te megtetted :D

   2. Dóka B. Dániel

    Beletudnék szeretni ebbe a nőbe. 😄

  88. Ágnes Bem

   ♥️🚣‍♀️🚣

  89. Gábor Havasi

   Ez az egyik legjobb videó amit eddig láttam a Juhtyúkon. Gyönyörű, zseniális, bravó!

  90. Zoltán Jáger

   Nagyon jó videó! Kedvet kaptam én is! A kérdés a következő: idegenvezető vagy szervezett túrákat csinálsz e? Koszonom

  91. Ferenc Dancs

   A mostani, járványos-kijárási korlátozásos időkben jót tett a lelkemnek ez a film. És újra megerősít abban a tudatban, hogy az én hazám a legszebb a világon. Hálás köszönet érte, és csak így tovább! 8-)

   1. Ljasuk Dimitry

    Ez jól esett nekem is :) Köszönöm!

  92. Gábor Holló

   Betyár Balaton, imádom

  93. markusz444

   Elég 'karizmatikus' vagy 🤔😃😆😂.

  94. George Gazafi

   Nekem szebb mint a Balaton!

  95. Zoltán Balázs

   Nagyon szép videó, profi kivitelezés, gyönyörű téma(ák).... Egy kérdésem lenne, hol lehet olyan úszó kunyhót bérelni? Köszönöm!

   1. Zoltán Balázs

    @Ljasuk Dimitry Köszönöm szépen!

   2. Ljasuk Dimitry

    Zoltán Balázs helló! Köszönöm! :) pont ilyen kunyhót itt lehet bérelni: kormorankikoto.hu/portfolio-posts/vizikunyhok/

  96. Szövérfi Zoltán Márton

   Üdv Dimitrij! Örülök hogy belecsöppentem ebbe az élménybe. Nagyon -nagyon tetszett, amit és ahogy bemutattad-bemutattátok e csodás helyet! Köszöntelek a Kárpátkanyarból,Erdélyből, Bodoláról: Zoltán

  97. Sándor Kiss

   Gyönyörű minden köszönöm neked !

  98. Tímea Pászti

   Fantasztikus képek, tájak, zenék és hangulatok. Elképesztően szép helyek, igazi természeti kincs. Öröm volt minden perce.. 😊 Profi munka, gratulálok!

  99. Peter Kovacsi

   A Szigetköz mellett a Tisza-tavon lehet még jó csillagtúrákat szervezni, hisz a legtöbb folyón szakaszokat érdemes evezni naponta, és többnyire csak lefelé. A Tisza-tó még fehér folt a számomra, de ez a videó megerősített abban, hogy egyszer ide is érdemes elmenni, sőt még túrákat is szervezni ide. 👍 De előbb járjuk be! 🙂 Ha annak idején nem látom a Dunáról készült dokumentum filmsorozatot, talán ma nem is foglalkoznék vízitúrázással. Ennek legfőbb oka, hogy iskolás koromban nem tájékoztattak az ilyen sportolási lehetőségekről. Ma pedig már én hirdetek hasonlókat, azért, hogy jöjjenek edzeni a gyerekek a túrákra. Kár volna kihagyni Őket az ilyen csodákból. Ezért is lettem túravezető.