Keménymag (2020-10-13) - HÍR TV

Hír TV

37 E megtekintés17

  Szűk egy év alatt két öngyilkosság is történt egy fővárosi lőtéren. A Hír TV Riasztás magazinja körbejárta az esetet.
  Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Tamás dhGEBrQ

   Jakab Burgonyás Péte, ahogy a krónikások emlékezni fognak rá: Egy seregély az égen fenn csiripli, Hogy Jakab úr beteglelkü trampli, Nagyszájú, de eszenincs szimpli, Kinek roppant erogén a krumpli. Amint a nap felkél, készül az imához, Föleg ha nincs kedve a jó meleg Tinához. Majd krumplit tisztit és gondosan zsákoz, Egyet Orbánnak, egyet Kövérnek hámoz. Beszédet nem ír ö, mindent fejböl vonyít, Öt nem zavarja, hogy semmihez nem konyít. Hangerövel, böszmén vajon mit bizonyít? A pokol rút bugyraiból folyton egyet felnyit.

  2. Judy S.

   👍👌✌

  3. laszlomanga

   Az új budapesti mese címe Karigeri és a negyven rabló.

  4. Ildiko Riester

   Egy vadonatúj pesti vicc: Annácskát magához kéreti az EU bizottság. Egy kitüntetést vehet át a szorgalmas magyar-gyalázó, hazaáruló tevékenységéért. Mikor hazamegy így szól a párja: Hallom kaptál egy plecsnit és pénzt is kaptál, vagy csak a szégyent hoztad haza?

  5. Gyula Dobo

   Amúgy tök jó, hogy a Gyurcsányi diktatúra után van egy kormány, aki az elnyomottakra is odafigyel. :)

  6. 1899gabor

   Leirast nem ide akartatok szerintem 😁

  7. Pálmai Attila

   Ezek után ki a franc csodáxik még, hogy Márki-Zay lett a zország melexakértője? Ehhez bizony nagyon sok empirikus esettanulmányt kellett a saját bőrén megtapasztalnia. (Egyébként nem márkizaj, hanem márkizaji.)

  8. Pálmai Attila

   Látod Kínhalmi, az lesz az igazi, ha szorosan tapadsz a fidesz finxelére, lobogjon csak a hajad!

  9. József Osztronkovics

   Én gondolom hogy Soros zsido banda vakarja a fejét fizeti a haza árulokat hogy győzzőnek - de nem éppen sikerűlt nekik --

  10. József Osztronkovics

   Tisztelt Keménymag -- elfelejteték a bedragozor hazaárulo Kunhalmi Ágnest amikot beszéli akart és esztelenűl kezdet rőhőgni

  11. Béla Flórián Kovács

   Jó a műsor változatlanul, még így, kicsit kevésbé diszponáltan is.

  12. Kakuk Tamás

   Egy VÁLASZTÁSI CSALÁSON alapuló SZÖRNYKOALÍCIÓ csak így érhet véget ! A neoliberális gazemberek , baloldali hazaárulók ÖSSZEFOGÁSA a nácikkal , egy SZÖRNYKOALÍCIÓ , ami csak tragédiával végződhet A mocskos KOALÍCIÓJUK egy választási CSALÁS !! Nem több ,és nem más ! GYURCSÁNY EGY VÁLASZTÁSI CSALÁS FŐNÖKE ,VÉGREHAJTÓJA GYURCSÁNY EGY VÁLASZTÁSI CSALÁST KÍVÁN ELKÖVETNI 2022 BEN IS !! FIGYELEM !! EZ A GAZEMBER , VÁLASZTÁSI CSALÁS ÚTJÁN KÍVÁN BRÜSSZEL, MAGYARORSZÁGI ÖRÖKÖS HELYTARTÓJA LENNI !! GYURCSÁNY EGY HELYTARTÓ KÍVÁN LENNI ,EGY ADÓBEHAJTÓ !! EGY NÉPNYÚZÓ .

  13. Laszlo Elias

   TIBOR Bolla / Egyszeru , HA nem jottel volna meg ra , segitek neked nem valo DURO DORA +(Mi Hazank) velemenye, neked meg mindig a 30eves KOMOLY BUNOZOK ORBAN es KURCSANY es slepjeik mondjak meg a tutit, akik szet loptak es lopjak az orszagot, PERSZE KOVETKEZMENYEK nelkul, (privatizacionak titulaljak a MELYEN LEBUTITOTTaknak ) vagy esetleg alanlom meg figyelmedbe a zsenge Zsidesz utani legujabb Sorosos Banda a VOLTT kommunistak kis unokaibol allo ver 😈 voros G Momentumot , ezekkel biztos tudsz azonosulni !

  14. Istvan Toth

   Pataki Tomin az egy Evolvens ora??

  15. Ferenc Moór

   A műsorvezető úgy kacag,mintha nyereg nélkül biciklizne a hullámpalán.

  16. Pal Gabriel

   Ha egy mihazánkos megeszik egy ilyen órejó kekszet akkor jobbikos lesz? És mit üzen az órejó? Kívül fekete belül meg mindenki fehér? Hogyis van ez?

  17. Imre Kolozsvári

   Idióta újhülye!

  18. István Sebestyén

   Ezek a csicska szolgák tudják, mi a konzultálás és a beszélgetés közt a különbség?

   1. István Sebestyén

    Álmodozol nyüves csíra jobbágy? Téged elvert rendszeresen a párttitkár apád, mint a köpcös tróger Orbáncot? Mint szódás a lovát, hogy idézzem a puffancs führert.

   2. Pálmai Attila

    Hát te tudod-e, se99estyán, mi a difi az inzultálás és a tökönrúgás közt, amit te naponta kapsz?

   3. lovasy levente

    @Rákos medúza Ne remenykedj! Gazdaid meg nem adtak el az egesz orszagot ugy mint a repülöteret ketszer is! A nep levaltotta a Dobrev maffiat! Meg nem lehetsz rabszolga brigadvezetö! 2/3 - 2/3 - 2/3

  19. Imre Békési

   A hazugok koalíciója Donáth és Gyurcsány. Ugye hamarabb utolérték őket, mint a sánta kutyát! Donáth a bébi elefánt a politika porcelán boltjában, Gyurcsány pedig az öreg feledékeny elefánt, aki hazudott reggel este meg délben, aztán bevallotta, de elfelejtette, hogy ezután igazat kellene mondania. Ezek ösztönből hazudnak, csak akkor mondanak igazat, amikor azt hiszik, hogy nem kerül nyilvánosságra. Donáthnak már nem kell sokat tanulnia és egy szép termetes szenilis elefánt lesz belőle.

  20. Ádám Karácsony

   Azt mondta a Jakab hogy aki otthon maradt az mind a Biróra szavazott volna, Ebben az esetben pláne el kellene tűnnie a párt éléről, mert nem tudta az urnákhoz vinni azokat

   1. Pálmai Attila

    Hát most majd a Jákobot teszik urnába, ha nem hülyék.

   2. lovasy levente

    @Rákos medúza A filmen latszott, ahogy a krumplijat felcimkezte! Ilyenkor becsukod a szemed?

  21. Bea Farkas

   Fogtam az oldalam:))))))))))))

   1. Pálmai Attila

    Röhögősérv prevencójára az nagyon hasznos. De azért így is szúrt, gondolom...

  22. Bat of Gotham

   Erdély milyen csoda világ lehet hogy ilyen klassz emberek jönnek onnan mint Pataki Tamás. Nagyon szimpatikus. Minden magyarnak látnia kell Erdélyt.

  23. endre gerege

   A vírustól és baktériumoktól rettegő honfitársaimnak melegen ajánlom Dr. Lenkei videóját a vírusokról és baktériumokról az elménkben tanyázó, beíródott, bevésődött tévvedésekről, és lerántja a leplet az Igazságról. Semmi Scientologia és csak minimális vitamin reklám van benne. Szeretettel ajánlom 15 éve alternatív gyógyászattal foglalkozó emberként: www.jogazegeszseghez.hu/koronavirus-atveres/

   1. Pálmai Attila

    @endre gerege Igazság szerint én Szendi Gábor híve vagyok egészség és életvitel dologban, nagyon sokat olvastam tőle mind a neten, mind nyomtatott formában - van vagy 6-7 könyve a könyvtáramban. Néhány emailt is váltottunk.

   2. endre gerege

    @Pálmai Attila - Jó hogy reagáltál, mert neked is el akartam küldeni a Lenkei linket. Gyakorlatilag Lenkei Cenzurázott Egészség könyve (1-70 oldal) alapján szoktam levezetni, hogy Rokefeller hogyan vásárolta fel az orvosi-képzést, és hogy arra tanítsák meg az orvos-hallagatókat, hogyan írják fel az ő általuk gyártott "gyógy"-szereket, CT-t, Röntgent. Azóta Lenkeinek csak a sóról szóló videóját láttam, amit Weixl Várhegyi László videói oldalvizén találtam. Ja ha nem láttad még, akkor "az igazság a sóról" HUfast video 1-2 részt melegen ajánlom neked, amit egy Miklósi István (mert a neve ott nem szerepel) nevű Természetgyógyász készített. Száraz és nem olyan szórakoztató, mint a Weixl videók. Egyik kulcs kérdése a trombózis megelőzése. (és mit okoz a COVID 19? Trombózist) Vissza Lenkeire: nem akartam hinni a fülemnek, hogy egy a Rokefelleri képzésben végzett ember el tud jutni egy ilyen megértési szintre. Ja a másik hozzászólásodhoz: Én is remélem, hogy Ovi meghallja a hangunkat és nem lesz kötelező oltás. Minél több helyen írjuk ezt le. Mert olvassák ám! Már Ovi átvette tőlem pl. a Fenyőfire kitalált Mekk Mesteres hasonlatomat is pár nappal később, hogy egy komentben felvetettem. :)

   3. Pálmai Attila

    @endre gerege Bili Gatyesz nagyon a gatyeszomra fókuszál, erőszakosan letolná azt, de nem a bilire járás ürügyén. Nagyon hajt arra, hogy jól mexurkodja a se99emet valami transzkriptor erenessel. Remélem, ebben a kormány nem lesz partner, s nem játssza el a kataton végrehajtót.

   4. Pálmai Attila

    Ismerem azt a hosszú videót, és lényegében egyetértek a szemléletével, sőt még szórakoztató is. Tényleg szcientológia-mentes, ami engem is meglepett.

   5. lovasy levente

    @endre gerege Ezzel en is igy vagyok: az Ü dolga.

  24. Varga Eva

   Visítanak a libernyakok 😂😂😂😂😂😂😂

   1. Varga Eva

    Moslék, pereputty útálatos medúza 😂😂😂😂😆ez komoly visít 😆

   2. lovasy levente

    @Rákos medúza Az eletrajzodhoz egy kis segitseg: "A rosszindulatú daganatsejt abban különbözik az egészségesektől, hogy elveszti azt a genetikai információt, ami a testet alkotó sejtek érdekközösségének hasznos tagjává tehetné és egysejtűként vagy pontosabban mondva fiatal embriósejtként viselkedik. Nem rendelkezik a szükséges struktúrákkal, mértéktelenül és öntörvényűen osztódik, belenő a még egészséges környező szövetekbe, és azokat működésükb en megzavarja" Konrad Lorenz

  25. János Szabó

   Egyre jobbak az adások😂

  26. László Szikra

   Ez a Hitler-videó annyira lerágott csont ..., hogyan jutott eszetekbe? Eszetekbe ..., miket beszélek? Ki csinálta?

   1. pmiki

    @László Szikra tudjuk, hogy ti vagytok a legjobbak!!!...ja nem!

   2. László Szikra

    @pmiki Ez lenne az?

   3. lovasy levente

    @László Szikra Ne sirj picinyem. Lesz nektek meg rosszabb is.

   4. pmiki

    @László Szikra ízlik a moslekosbukta vagy nem?

   5. László Szikra

    @pmiki Saját ötlet nincs ugye, pedig , meg kellene mutatni végre azt a hírhedt intellektuális fölényt!

  27. László Szikra

   Mind a négyen kemény magok vagytok. Na nem akkorák Mint Orbán, de ivarsejtek a javából!

   1. lovasy levente

    Te Pernye! Kibögted magad ejszakanket? Te is undorodsz mar az ATV es az RTL müsoraitol es mindig itt esz a fene?

  28. Groose82

   Véletlenül kihagytátok azt a részt, ahogy a fideszes lábtörlő bácsi mondja, hogy Gyurcsány hozott egy olyan törvényt,hogy az óvodákban, iskolákban a b..iskodást oktatni kell. 6:26-nál. Ott van a Hír TV-s mikrofon is, kétlem, hogy nem került felvételre. hufast.info/plan/vide/ZWbUgKpnymq7k4E

   1. Groose82

    @lovasy levente Ne a hablatyot, tényeket, állítást. Az idióta bullshitet hanyagold. Felnőtt létedre úgy írsz, mint egy óvodás, aki most tanul írni. Vagy állítasz valamit, amit meg lehet vitatni, vagy picsogsz tovább, és elköszönünk. Nekem mindegy.

   2. lovasy levente

    @Groose82 Miert terelsz? Valoban nem tudod, hogy a törveny elö volt keszitve? Valoban nem tudsz Klarissa nagyasszonyod piszkos tevekenysegeröl? Vagy csak rettegsz, hogy lecserel egy masik nyaloncra? Ha ilyen tudarlan lennel es nem csak önvedelemböl jatszod az ostobat, akkor tanulj-tanulj-tanulj es csak utanna beszelj bele a felnötek kommentoldalara!

   3. Groose82

    @lovasy levente Ez most olyan volt, hogy beszélj már hogy mi is van azzal amit a Fidesz 2009 május második felében mondott. WTF MAN :D

   4. Groose82

    @lovasy levente Hát itt azért vannak problémák. Én beszéljek arról, aminek az állításával is problémáid vannak? Először talán meg kellene fogalmazni egy állítást, nem?

   5. lovasy levente

    @Groose82 Azt kertem(!) irjal Klarika programjairol a picik oktatasaban, aminek 2010 elött a fövednöke volt! Valoban ennyire tudatlan, tajekozatlan vagy? Esetleg csak mimeled a libernyak ostobat a fajdalmas kerdeseknel? A gyengebbeknek ismetles; "Kicsikem! A Dobrev Klarika ovodai programjairol irjal! A "globalis felmelegedes" harcosait vezette az ovodai oktatasba. Mar elfelejtetted?....."

  29. gytaka

   Szegény Donáth apuka. Ez meg fogja viselni a máját! Nincs annyi zsíros kenyér, ami ezt semlegesíti...

   1. Pálmai Attila

    Nem kell őket félteni. Ha kiszorul mindkét donut a politizálásból, visszatérhetnek az eredeti hobbijukhoz, a szexuális zaklatáshoz.

   2. lovasy levente

    Generaciokon vegigivelö tradicio........

  30. endre gerege

   Kedves ILLIBERÁLIS hozzászólók. Provokátorokra ne reagáljatok! Nézzétek őket levegőnek! Köszi.

   1. Pálmai Attila

    Színes levegőnek nézem mindet, sok-sok szivárvánnyal...

   2. lovasy levente

    @endre gerege OK

   3. endre gerege

    @lovasy levente - Ne. Akit ismersz, hogy provokátor az arra vár, hogy megtámaszd. Ha nem teszed ezt, akkor támasz híján eldől. Nekem megy. Neked is sikerülni fog, és így nem pazarolod feleslegesen az energiádat, és több értelmes hozzászólást tudsz elolvasni, kiegészíteni, vagy reagálni rá. Drukkolok neked.

   4. lovasy levente

    Igazad van, de akkor szova sem tegyem, hogy a kutyapiszkukkal boritjak be a környezetünket?

  31. László Katona

   Ebben a jól végződő szavazásban azért van egy bántó mozzanat. Méghozzá az, hogy egy 50 millás uniós pénzt elsíboló embert a varrónőknek kell visszatartani a hatalomtól, és nem a bíróságnak. Ebből arra következtetek, hogy a pl az ügyészségen és bíróságokon is sok bírólászló lehet.

   1. Pálmai Attila

    @Rákos medúza A te gazdádra, Nyeglédyre nem is gondolsz?

   2. lovasy levente

    @Rákos medúza "A rosszindulatú daganatsejt abban különbözik az egészségesektől, hogy elveszti azt a genetikai információt, ami a testet alkotó sejtek érdekközösségének hasznos tagjává tehetné és egysejtűként vagy pontosabban mondva fiatal embriósejtként viselkedik. Nem rendelkezik a szükséges struktúrákkal, mértéktelenül és öntörvényűen osztódik, belenő a még egészséges környező szövetekbe, és azokat működésükb en megzavarja" Konrad Lorenz

  32. Ágnes Magyar

   Szeretheted Harácsonyt, minden további nélkül, de azért azt elmondom, hogy semmi szín alatt nem fog megdugni téged és te sem dughatod meg őt! Sorry!

  33. Ágnes Magyar

   A ballib pszichológusok, ne petíciózzanak, dolgozzanak! Van egy nagy rakás szivárványos akit kezelni kéne! Így házon belül megoldható!

   1. Ágnes Magyar

    @Rákos medúza Majd ha megnyalod a stukkerem csövét menten helyrerázódik a agyad! Ha meg nem...

   2. lovasy levente

    @Rákos medúza "A rosszindulatú daganatsejt abban különbözik az egészségesektől, hogy elveszti azt a genetikai információt, ami a testet alkotó sejtek érdekközösségének hasznos tagjává tehetné és egysejtűként vagy pontosabban mondva fiatal embriósejtként viselkedik. Nem rendelkezik a szükséges struktúrákkal, mértéktelenül és öntörvényűen osztódik, belenő a még egészséges környező szövetekbe, és azokat működésükb en megzavarja" Konrad Lorenz

   3. Ágnes Magyar

    @Rákos medúza Inkább a hajléktalanokat, mint egy szivárványos tökömse tudja micsodát! A hajléktalan az egy állapot, de hogy deréktájon és az agyad közt nincs kontaktus az meg végképp szánalmas! A nicked méltó hozzád!

  34. endre gerege

   Tolerancia: Ugye a Libernyák oldal, csapat, szimpatizáns, Orbán-gyülölő egyöntetűen a tolarenciáról beszél a ferdékkel kapcsolatban, hogy legyünk elfogadóak. Hát akkor legyetek elfogadóak és elnézőek Orbánnal, Borkaival, a Fidesszel, a Kormánnyal, a szavazótáborával, a sajtójával. És ha nem tudjátok ezt megtenni, akkor legalább azt nézzétek el nekünk, hogy mi sem vagyunk mindenkivel toleránsok, és az LMBTQI propagandát nem nézzük feltett kézel OK?

   1. Pálmai Attila

    @lovasy levente A Lackner is egy vérrasszista csávó. A zacskójában az ő pora is fehér volt.

   2. lovasy levente

    Borkaira különösen azert haragszanak, mert szöke feher lanyokkal es nem fekete kisfiukkal lett levideozva. Ma mar ez nem menö dolog a libernyakoknal, csak a leszbiknek szabad. Pfuj feher...pfuj leany......es idösebbek 5-6 evesnel....... A csecsemök meg nem következtek sorra de az ovodasokra mar nagyon fenik a............meregfogukat.

  35. Ágnes Magyar

   Harácsony! Muslincás Fléto bá, azt mondta én ugyan, nem mutatkozom a választáson, de neked Gergő fiam , ha törik ha szakad ott kell lenned! Lám a bohóc kapta magát és ment! Fleto bá mosolyog a többi meg sunnyoghat! Hiába magyarázkodnak,hiába pocskondiázik Jourova, van a baloldaliaknak is, egy értelmes része, aki azt mondja azért az én torkomon se lehet mindent lenyomni!

   1. Pálmai Attila

    @László Szikra Ne fényezd magad, pernye! Kaptál egy női alaposat a pofádra, lásd be, s utána kussolj!

   2. László Szikra

    @Pálmai Attila Gyengébb? Észnél vagy? Az egri nők ehhez képest szende, intézeti leánykák!

   3. Pálmai Attila

    @László Szikra Na miwan, nemtelen pernye, kaptál egy nagyot a pofádra a gyengébb nemtől?

   4. lovasy levente

    @László Szikra Meg mindig undorodsz a nöktol te szegeny aldozata a globalis felmelegedesnek?

   5. Ágnes Magyar

    @László Szikra Igen! Csak nem veled!

  36. endre gerege

   Szerintem felháborítóan szoros lett ez az időközi. Egy rasszista, 50 milliót eltüntető, alkalmazottait nem kifizető (mert ugye az 50 millábólazért azt a kis morzsát nyugodtan kifizethette volna, hiszen volt), a szavazók szemébe belehazudó emberre 46% szavaz?????? Ez már a Kispesti szavazók szintjét közelíti akiket abszolúte nem zavar, hogy az általuk megválasztott MSZP-briganti fejenként évente min. 100 millát ellop a kereület pénzéből. Ugye eddíg az volt a védekezés, hogy hamisított, összevágott stb. Most előjött egy tanu, aki ezeket hallotta és látta, és semmi sem történik Kispesten. Senki sem tiltakozik. ??????? Milyen emberek ezek, akik ilyen emberekre szavaznak, és ezeket eltűrik nekik???????

   1. lovasy levente

    Van az a penz.......

  37. Erzsebet Sarosi

   Donát Anna jo pofára eset. Jakab nagyon hülye. Csillag hullás? Nemjöttössze neki. De ők széthullattak. Marakodnak a koncon. Momentum egy náci párt magyarellenesek. Remélem őkis széthullanak és megszünnek. Sohanemfogják a fideszt leváltani. Gyurcsányék akarnak a nép felet uralkodni.? Soha többet nemfog. Sőt tünjön el a közéletböl. Ő csak az embereket veretni tudja szemüket kilövetni alázni egy rohadt alkoholista. Mindenáron a kétharmadot akarják lebontani? Ha igy csinálják akkor háromharmad lesz. Hajrá......Donát meg az emberek szemébe hazudik. A video meg lebuktatta. Miért nincs még börtönben az a kis k..... a. ?Kint Brüsszelben csak az országellen hazudozik. Szorakozik az országal?közben milliokat keres? Hol élünk? Más ember meg kétkezével alig keres kétszáz ezer forintot. Ezek meg odabdobják az országunkat? Hazaárulásért már igazán feljelenthetné valaki. És rohadjon meg a börtönbe. A többi hazaáruloval együtt.

   1. Erzsebet Sarosi

    @Rákos medúza hiába törlöd le. Győkér vagy

   2. lovasy levente

    @Rákos medúza "A rosszindulatú daganatsejt abban különbözik az egészségesektől, hogy elveszti azt a genetikai információt, ami a testet alkotó sejtek érdekközösségének hasznos tagjává tehetné és egysejtűként vagy pontosabban mondva fiatal embriósejtként viselkedik. Nem rendelkezik a szükséges struktúrákkal, mértéktelenül és öntörvényűen osztódik, belenő a még egészséges környező szövetekbe, és azokat működésükb en megzavarja" Konrad Lorenz

  38. Péter Nemes

   Milyen színű Lentulai Krisztián?? Hiszen itt se volt!!! 😁😉

  39. Péter Nemes

   Ez nagyon nem szép dolog! Követeljük, hogy Bányarém Krisztina ne legyen kirekesztő, ne nyomja el a KICSIket! Tessék felvenni a kis G(r)eczyt!!

   1. Groose82

    @Péter Nemes Érdekes, hogy nem az volt a kérdésed, hogy az, aki megvádolta zaklatással, miért felejtett el minden részletet a tárgyalásra. Az, hogy kicsinálta saját magát, mert kicsit perverz volt, az egy dolog, az még nem jogosít fel senkit arra, hogy hazudjon róla. Ezért nyert másodfokon pert.

   2. Groose82

    @lovasy levente Talán el kellene gondolkodni, hogy a magamfajtáknak miért adnak igazat, bár szerintem neked más lesz az értelmezésed róla, mint nekem. Azért szoktak a magamfajtának igazat adni, mert nem az vagyok, aki hazudik, de te az vagy, aki elvárja tőlem, hogy valamiről beszéljek, amit jómagad nem voltál képes behatárolni, hogy mi a bánatot akarsz. Mondtam neked ma már kétszer, hogy valamiről úgy lehet vitát folytatni, hogy megfogalmazol egy állítást, nem pedig picsogsz, mint ahogy tetted.

   3. Péter Nemes

    @Groose82 Mit is hazudtak a kurtafarkú kismalackáról? Mesélj valamit tesó! Hátha egyszer lesz valaki, aki megmagyarázza, hogy miért kell valakinek ilyen szinten nyomulnia, hogy saját magát kicsinálja? (Nem az első eset volt ugyanis.)

   4. lovasy levente

    @Groose82 A magadfajtaknak a birosag majdnem mindig igazat ad.

   5. Groose82

    Ez a mutogatós bácsi, aki jogerősen pert nyert a KESMA ellen, mert hazudtak róla?

  40. Világ Figyelő HírMagazin

   "MAGYAR KÉRDÉS" ??? Micsoda nácifasisztabilsevikkomcsi kifejezés

  41. Endreffy Miklós

   Oreo?? TIsztes magyar emberként csak Pilóta kekszet eszem Erős Pistával.

   1. Gyula Ágopcsa

    @István Sebestyén amit , te soha nem fogsz tudni elmondani magadról !!!

   2. Tibor Novak

    Nagyon helyes! És utána rántott húst iszunk! Vagy eszünk. Esetleg veszünk! :)

   3. lovasy levente

    @István Sebestyén A szived gyorsabban dobog?

   4. István Sebestyén

    Micsoda férfi!

  42. LibsiKiller 33

   Vili, egy kicsit gonoszak vagytok. Ez így nem mehet tovább. Legyetek NAGYON genyók😁

   1. Gyula Ágopcsa

    @Pálmai Attila ezt magyarázom már jó ideje , az agyhalott seggestyénynek , hogy csak kimondottan tőlük lopnak !!!!....felét ideadják nekünk , felét meg zsebre teszik !!!

   2. Pálmai Attila

    @lovasy levente Nem attól büdös, hanem attól, hogy a BojlerBálna ganyézni küldte a pincébe, a részegen hentergő Böszme alá friss alom kellett...

   3. Pálmai Attila

    @István Sebestyén Ne félj, ha loptak volna, akkor azt nem tőlem, hanem csakis tőled!

   4. lovasy levente

    @István Sebestyén Megint tele szad a napi munka utan? Megint haragszol az Apro-villa lakoira, hogy toalettpapirkent hasznalnak?

   5. István Sebestyén

    A brutális mennyiségű ellopott közpénzből arcoskodnak a g.-zihuszár csicskák.

  43. Béla Fischer

   Bagdy Emőke az egyik legvilágosabb elme akit valaha hallottam. Tiszta gondolkodású, egyszerre érzelmes és racionális. Őt támadni, szakmaiatlansággal vádolni? Ledöbbentem. Aláírás Bagdy Emőke mellett: www.peticiok.com/kiallok_bagdy_emke_pszichologus_professzor_mellett

  44. gradit27

   12:34 Lássuk be, a hangfelvétel már szinte 100%, hogy megvolt, és ezen a vitán Annácskát jól behúzták a csőbe. Nem sajnálom a csajt, profi politikai lebuktató akció volt a Fidesz részéről.

   1. Pálmai Attila

    @gradit27 De ahhoz kellett egy donut is, hogy beüljön a stúdióba, és ezt a tényt nem valami előtte 3-napos egyeztetés előzte meg. A video pedig nem régi keltezésű. Szerintem nem koordinált, tervezett dologról van szó, hanem jó volt az időzítés. Az viszont lehet, hogy improvizatíve le lehetett csapni a magas labdát. Szijjártó is ezt tette. Ott is csak annyi tér lehetett, hogy a külügyér elemző stábjában megnéztek a riporternő korábbi Mo.-gal kapcsolatos beszólásaiból néhányat, és valószínűsétették, milyen irányban folyik majd a kérdezősködés. Ezt nevezik felkészültségnek, amelynek két fontos (vagy több) eleme van: a tervezés és a spontán intelligencia a villámgyors, frappáns replikára.

   2. gradit27

    @Pálmai Attila De! Ezért írtam, hogy jelen esetben is profi akció volt. Erre mindenféle "zorbánozást" meg "agyamramentezést" kapok...

   3. Pálmai Attila

    @gradit27 Ezt hívják dramaturgiának. Tán agyadra ment a konteó, tán nem. A Szijjártó is így húzta csőbe a BBC-s luvnyát, direkt tudta, miket fog kérdezni, elég volt csak kimutatni a hirtelen rökönyt az arcon. Neeem?

   4. gradit27

    @lovasy levente Te valamit nagyon félreértettél. Nem az Orbán a hibás! Csak annyit írtam, hogy a kiszivárgott hangfelvétel már a Fidesznél volt - szerintem -, és ezért szervezték meg Annácskának a vitát (HírTV szervezte), mert sejtették, hogy le fogja tagadni a szoros kommunikációt Jurovával. A miniszterasszony direkt ilyen kérdést tett fel neki, majd amikor Annácska kicsit félreviszi a témát, a műsorvezető újra rákérdez: "Elhangzott egy kérdés..." Annácska pedig beszopta, letagadta, és ez volt a cél. Egy cseppet sem sajnálom az egészet, mert egy hihetetlenül káros emberkének tartom.

   5. lovasy levente

    A nyomentumos laskafülü es az öszödi Böszme, belsö maffiatanacskozasokon szonokoltak!!! Nem minden maffiatagnak a szive csücske a kis vagy nagyfönöke! Ezert kerülnek nyilvanossagra a titkos tanacskozasok anyagai. Persze a sok esöert es a hidegert is a Zorban meg a Fidesz a hibas! LOL

  45. Tamás Reiter

   Miért kell úgy csinálni mintha a zs típusú állampolgárok nem dolgoznának meg az antiszemitizmusért? "Megdolgoztak" érte jár nekik. Undorító tetű egy banda.

   1. Pálmai Attila

    Az, hogy valakinek izzadt az inge, még nem biztos, hogy agyondolgozott volna a látszatért.

  46. deesseone

   Egyébként egyik ellenzéki figura sem volt képes Dr. Koncz Zsófinak gratulálni, ennyit a "tessék méltósággal veszteni" című Lyakabpetya mantráról.

  47. Gizella Andrei

   A Pulai azt monda, hogy a Biro ur elhatarolodott magatol! 🙃🙃

   1. Pálmai Attila

    A Pulai nagyon okos, de tényleg!

  48. Amalia Lakatos

   Ez a figura kuldozget mesztelen fotot magarol noknek? Ijjeszgetes a celja?Mas mi lehet?. Hu, szornyu, gondolta, hogy a nok raugranak? Ennyire nem tevelyedhetett el!

   1. Amalia Lakatos

    @Pálmai Attila 🤗🤗🤗🤗🤗

   2. Pálmai Attila

    Vásárolt egy vadiúj ballonkabátot, és azt hiszi, visszajöhet a közéletbe, mert a margit-szigeti kopott ballonkabátos riogatóra így már senki sem ismerhet rá.

  49. Amalia Lakatos

   Szegeny Karacsony, bevalasztottak egy ilyen komoly pozocioba es halvany fogalma sincs mit is kellene csinalni, de a41 tanacsadonak sem. Epesszel nem lehet felfogni, miert kelettek ezek az emberek Budapest valasztoinak?

   1. Pálmai Attila

    @Rákos medúza Hát ezt nem sejtettem. Kislány létedre nagyon mocskos a pofád!

   2. Pálmai Attila

    @Rákos medúza Rákos Rißana anyád parancsolgat neked ilyeneket, amikor a putribugyra flaska fenekére néz?

   3. Pálmai Attila

    @Rákos medúza a tiédre meg hogy "rißi"

   4. Pálmai Attila

    @Rákos medúza Hogy emeljem a neurózisod, sosincs kizárva, hogy Fenyőfi kénytelen lesz lemondani, és időközi választást kell majd itt is kiírni.

   5. Amalia Lakatos

    @Rákos medúza Tudod mit? Igazad van! Azt ertem, hogy a bevalasztott politikusok jol jartak- nyitott penzeszsak, amine gyorsan beleisnyultak, megemelve a fizetesuket. Amit nem ertek, mi hasznuk ezekbol az emberekbol a budapestieknek? Mazohistak? Valoban, ha ezt meg akarom erteni 18 eves koromtol halalomig kulonbozo egyetemeken kellene tanulnom.

  50. M Margareth

   Donáth: " ő fogja tovább vinni a magyar kérdést". Döbbenet!

   1. Pálmai Attila

    @Zoltán Tóth Bezony! Miközben a zaklatást sem fogják hanyagolni, mivelhogy ma már bírói védelem alatt is megtehetik.

   2. Zoltán Tóth

    Az örökölt selejtes géneknek hordozójaként folytatja felmenői agitprop tapasztalatait,már nem az elvtikéket árulgatja,hanem a hazát.Fejlődő képes ez a család,egy két generáció,és ha még lesz mit elárulni megteszik.

   3. Pálmai Attila

    Annyira zűrös ügy nekik is a magyar kérdés, hogy csak mostanra tudták eldönteni, ki vigye tovább a szargentin luvnya stafétabotját, aki már egy éve nincs sehol. A francia luvnya húzta a rövid gyufaszálat, mert ugye önkéntes, az egy sem akadt, de a szaroszjorgosznak - aki a lóvét darálja - meg kell felelni, nincs mese...

   4. M Margareth

    @skola2051 Mindent.

   5. skola2051

    Ez bizony sokat elárul.

  51. M Margareth

   Lassan már rettegek kinyitni a bizonyos körök szerint rasszista Negro cukorka zacskóját. Megemészthetetlen lenne a szivárványos propagandával szembesülni egy magyar termék esetében.🤮🤮

   1. Pálmai Attila

    Nemtom, Lackner is nem festi-e újabban feketére a porait?

  52. Nemes Olga

   Ez a sok vidéki mucsai nááciraasszistaa gáddistaa ember ciggányyoziik.Pedig milyen kellemes az élet Ózdon Arlóban Farkaslyukban,Szomolyán Tarnaságban a Nyírségben Tatabánya meszesben és a többi NO GO zónában.A bbuuuzzzeervánns balettos 2 percig sem húzná az Avason még az anyját is véresre kkurnákk a nyálas méédiagenyának.

   1. Awe Iop

    Olga Olga!!!! Egy nő, hogy lehet ilyen alpàri bunkó??? "Kérdem itten??

   2. ______

    Iq2

  53. FideSS KERESZTÉNY GOEBBELS

   Ez a sok vidéki mucsai nááciraasszistaa gáddistaa ember ciggányyoziik.Pedig milyen kellemes az élet Ózdon Arlóban Farkaslyukban,Szomolyán Tarnaságban a Nyírségben Tatabánya meszesben és a többi NO GO zónában.A bbuuuzzzeervánns balettos 2 percig sem húzná az Avason még az anyját is véresre kkurnákk a nyálas méédiagenyának.

   1. Bazsalovics János

    Te nagyon flusztrált lehetsz,kapj be egy xanaxot és húzz le rá egy öblös pohár vodkát!🤪

  54. Attila Bakonyi

   Aki a fidesznyik humort gagyizza, az Magyarországot gagyizza.

   1. lovasy levente

    ATV RTL! Eltevedtel Picinyem!

  55. Szilárd Kővári

   Te, Peti...gyere csak ide fiam...gyere ide. No: Emlékszel még, mit mondott nekem a Horn Gabesz a szociális népszavazás estéjén, 2008-ban?

  56. Lüszi K

   Elnézve ezt a "Skizofrén, "Hiperaktív" Donàth "Honleànyt", újra és újra elképedek! Szerkesztő Úr! Mi az, hogy mért nem kér bocsànatot? Ön szerint ezek utàn az elég lenne? A "Kisgyermek" ha csúnyàt mond, és bocsànatot kér utàna. Ez rendben van. Àm ha "Felnőtt" Ember sorozatban aljasul rosszat tesz, arra màr nem megfelelő reakció az "ejnye-bejnye"! Àljunk màr a sarkunkra!

   1. lovasy levente

    @István Sebestyén A komcsi birokat (neveltjeikkel együtt) a moszkvai vedelem utan magahoz ölelte es megvedte a brüsszeli libernyak csürhe.

   2. István Sebestyén

    @64 Klyk A 133 ,,bátor" ember bármire törvényt hoz, ha Orbány király úgy akarja.

   3. 64 Klyk

    Van KONKRÉT és törvényes keretek között megvalósítható javaslatod? Jó lenne!

  57. Mónika Rónaszéki

   Jó a műsor! Bírom Pataki Tamás egyedi, hosszú magánhangzós, tartalmas erdélyi lassúját, Apáti Bence pattogós gyorsát, Velkovics Vilmos víg kivárósát, és Lentulai Krisztián tökéletesen normális tempóját. Jó ez a négyesfogat! :):):)

   1. Péter Nemes

    Micsoda elemzés!!! 😁👍 Tetszik nagyon! 😘👍👍😊

  58. Lajos Baki

   Nagyon utos a csapat! Kivalo musor,! Minimum 3x megnezem minden reszet. Hajra fiuk, igy tovabb!

  59. GS

   Fruszträltnak tünnek a Trolljaink🤓

   1. lovasy levente

    Kostolgatjak A Szerencsi Csokolade-t

  60. S

   Nekem a Tanu cimu film jut eszembe... mi mas jutna eszedbe? Az osszes ilyen musorban a Tanu cimu film jut az eszebe mindenkinek

  61. S

   De unalmas ez a musor! Mindig megadom az eselyt, de par perc utan kinyomom.

   1. Pálmai Attila

    S rámész egy archív "A tanú"-ra? Az RTL-t se hagyd ki útközben!

  62. Mónika Rónaszéki

   kiettemeg.pestisracok.hu/2020/10/mar-tobb-mint-ezer-magyar-pszichologus-tett-hitet-a-genderideologia-mellett/ Kinek is érdeke a sok aberrált, abuzált, megzavart, lelkibeteg ember? Alsó hangon 8-10000 ft/ óra szorozva a kellően hosszú terápia alkalmainak számával. Pedig tudjuk, hogy üdvösebb a prevenció, vagyis a normális család, szülők, nevelők, tanárok, és ha már ott a baj, akkor inkább a gyógypedagógus, művészeti nevelés. (Pszichológusból elég volna annyi, amennyi a maiaknak a java. A nagy tudásúak és etikusak, mint pl Bagdy Emőke.) És igen, Pataki Tamás teli találattal mondja, itt lélekkufárokról van szó : magyarnemzet.hu/ahelyzet/a-pszichologusok-arulasa-8806544/

   1. Janos Ferencfia

    Huuuuu, milyen gondozottak lennenek a tereink, utjaink ennyi kozmunkassal! Tartok tole, ezek a belterjes, kontraszelektiven pozicioba sejthalmazok arra sem lennenek alkalmasak.

  63. Zoltán Nagy

   Gréci nem fog elnézést kérni. A baloldalon tolják a q.rvaerős képeket.

   1. Pálmai Attila

    Ha valaha is, csakis az icipici farkincájáért.

  64. Zoltan Harangozo

   Ezt a dilettans bandat! Nem ertitek Kari Geri miert szervez ingyen seta-turakat a fovarosban? Nos, gyerekkoromban a csaladunk vendege szokott lenni egy akkor nekem idos holgy, zenetanarno. O es a novere ebed es vacsora utan el szoktak jarni a faluban egy kiados kis setara. Ezt ok "fingatonak" hivtak. Tehat Karigeri is csupan fingato-turakat szervez, es jobb ha megkoszonitek neki, hogy Budapest lakossaganak egeszseget ovja. Szegyelljetek magatokat a keretlen kritika miatt! :-)

   1. Zsuzsanna Pakune Kovacs

    Zoltán Harangozó na csak óvatosan ezekkel a fingató túrákkal! Tuti, hogy egy idő után karigeri rájön, hogy magas a CO2 kibocsájtás, és adózni kell ha egy ilyen túrát akarsz csinálni!🤣🤣🤣

  65. Zoltán Nagy

   Az amerikai prájd kissé monokrómra sikerült.

   1. Pálmai Attila

    Ámerikában már a kokót is feketére festve terjesztik.

   2. Pálmai Attila

    👌🤣🤩😜🍻 !! (A hét beszólása!)

  66. Zoltán Nagy

   Lehet itt minden féle színű kekszet gyártani, de nekem a natalia oreo a tetszetős. Bár a neonzöldről üvölt, hogy bio.

  67. Beata Dawson

   Ezektől a 'pszichológusok'-tól óvakodjatok: docs.google.com/document/d/14bfWizU5eZCtCFUIT2N3q87e0gpy7OE2_i2qvsF52Xo/mobilebasic?fbclid=IwAR3eL13pqvlCjnk-ErGPjSTigcPhrAfOurIwlX8uBmJ5DXe-204svEJhQFI

   1. Pálmai Attila

    Azért az, enyhén szólva, lelomboz, hogy létezik 1200+ férges cihológus, és hogy milyen hamar összejött ez a szám. Gondolom, még növexik is egy darabig.

   2. Pálmai Attila

    Csak úgy hemzseg a tipikusan libernyák "szakkifejezésektől". Ebben az ötbekezdéses ultraprogresszív eszmefolyásban csak a "kirekesztés, kirekesztő" legalább négyszer szerepel.

  68. Gimli a törp

   uraim a szarkazmussal csínján kell bánni mert a végén még nem fogják érteni -- sőt komolyan veszik

  69. István Sebestyén

   Varga Judit a politikai prostituáltak legszemetebb, legaljasabb alakja.Ahogy Hofi mondta mint varrónő: pénzért b-szok varrok.

   1. lovasy levente

    @István Sebestyén Az otthoni szokasaidat (a falat kenegetni) a legkisebb helysegben miert nem a libsik oldalain mutogatod?

   2. István Sebestyén

    @pmiki Végre egyetértünk indus.

   3. pmiki

    Ok román!

  70. István Sebestyén

   Közpénzből zabáló csicska médiaprostituáltak.

   1. István Sebestyén

    @Pálmai Attila te gyűjtöd még a Führer értékes DNS-ét?

   2. Pálmai Attila

    Nem kellett volna itt bemutatnod a családodat! A se99estyán-familiához hasonló deviánsokat mindig a vurstliban mutogatták.

  71. Zoltán B.

   Ah pohhlgárokh itt is szehetnek khhuncoghni ? ? ? :D :D :D :D :D

  72. János Szakadáti

   Jaaaaj,... és a "Bukás" jelenetnek a vége volt a legjobb: "... Már csak Klárikám segíthet..." 😂

   1. Pálmai Attila

    @István Sebestyén Inkább arról van szó, hogy a Bojlerbálna berúgott, merő családi szolidaritásból

   2. István Sebestyén

    Anikó nagyasszony kírúgott?

  73. Zsolt Kappel

   Ez a magyar nemzetes újságíró megtanulhatna helyesen magyarul beszélni.. pl "kilyukad a pincébe a hordó", illetve "mer" mert helyett és "miér" miért helyett! Tényleg nincs egyetlenegy kormánypárti újságíró, aki ezt a nem túl magas szintet megütné?

   1. Zsolt Kappel

    @Gábor Deme Nem cikiztem. Leírtam,h engem zavar. Hozzáteszem, még mindig senki nem írta le,h melyik területen szokás így beszélni.

   2. Ildiko Riester

    A beszédforma népies változata ismeretlen számodra. Szerintem a fojtás szót "LY"-nal írni szégyenli való egy parlamenti képviselő részéről.

   3. Pálmai Attila

    "Te agos bakota Kappel, egy Székelyföldi kocsmába', ha oda bétekersz, legyen puccos nagy ám a lájbid, s akkó' merjé' csak abajogni!"

   4. Gábor Deme

    @Zsolt Kappel Kappel-ka! Szerintem legközelebb jobban gondold meg, hogy egy kommentedbe egy embert származása, a származásából adódó beszéde miatt mikor cikizel, mert ez nagyon gáz. És ezt a tanácsot fogadd meg politikai, ideológiai hovatartozásodtól függetlenül.

   5. Zsolt Kappel

    @Gábor Deme hogy jön ide bárkinek a liberalizmusa, világnézete ahhoz,h zavarja ha vki helytelenül beszél?

  74. Janos Ferencfia

   Jomagam elegge kritikus szoktam lenni a narancsos pajtasokkal szemben is, de az valami gyonyoru, hogy a MOSLEKKOALICIO egy ZSIRDISZNO-val indult.....a Lodoktor pedig megadta nekeik a kegyelemdofest! Tiszta Allatfarm.

   1. Péter Nemes

    Adom! 😁😅👍

  75. Tibor Bolla

   Szuper a műsor!!! Köszi szépen!

  76. Péter Nemes

   Jakab rabbi dala: (Á la Mágnás Miska) Hülye vagyok, nem tagadom. S náci, mint a barátom.. De egyre azért büszke vagyok : Kettőnk közül ő a nagyobb!! Csiribiri, csiribiri kék dolmány, Gárda mellénytől vért hány. Csiribiri, csiriibi Spinoza-ház, Gyurcsánnyal is kezet ráz. S lassan viszlát Országház!

   1. pmiki

    🤣🤣🤣🤣

  77. suni popovici

   Ismet Vilmos ment a legnagyobbat...Mar cspobol nyomja a tutit...Tusnadon ,mar lattam,hogy alakulgat. Csak igy tovabb..Oltogatni kell a libsiket....Mert van beloluk eleg...sajnos....

   1. Gyula Ágopcsa

    @István Sebestyén bujkáló bohóc !!!

   2. István Sebestyén

    Téged is Posványoson szedáltak le jobbágynak?

  78. Pál Régeni

   Nyamm, megint jott egy kis finom 65 IQ-s kakiadag, unnepeljuk! Elkepesztoen ostobak vagytok. :D

  79. Tökös Makkász

   Két kérdésben bizonytalan vagyok, kérném a véleményeteket: 1. Nem tudom eldönteni, hogy a Momentum most az SZDSZ 2.0 verziója, vagy a Károlyi kormányzat lemásolója....(én ez utóbbit tartanám valósabbnak: idegen érdekek kiszolgálása, hazánk megcsonkításának támogatása életszerűtlen-utópisztikus képzetektől megzavarodottan, hatalomra kerülés esetén gyorsan bedarálva a fullbalos-komcsik Tan(ács!:)köztársaságába...) 2. A bölcsödés/óvodás gyermekek közötti LMBTQstb. propagálás leginkább ahhoz lenne hasonlatos, mint a pelenka jóságának reklámozása? (emlékeztetőként: éppen arra szeretnénk megtanítani a gyermekeket ebben az életkorban, hogy a társadalmi-, együttélési normáknak is megfelelően elsajátítsák a WC-mosdó használatát...) Egyébként az inkontinencia brutálisan ható betegség/tünet az érintettek részére, de mégsem látok olyan kezdeményezést, hogy a felnőttpelus menő lenne - pedig benne volna a "másság",de a "szabadság" is akár (a buszon, trolin, akárholis), vagy legalábbis belemagyarázható a hűjéknek (lásd 1-es pont)!

   1. Gábor Deme

    @S Ezt a „komoly” illogikus megállapítást miből tudtad leszűrni?

   2. pmiki

    @S te meg az OPNI menekültje!!!!

   3. S

    Orban a nemzetkozi nagytoke embere.

  80. Kincses Éva

   Ezek a cégek szerintem csak sajàt mugukkal b......nak ki. Ritkàn iszom colàt, de màr csak pepsit , ha megkivànom. Nivea termékeit sem hasznàlom màr. Az Absolut vodkàt is lecseréltem Eristofra. 😀

   1. Kincses Éva

    @Groose82 Igen! 👍 Én is így gondoltam!😀😀😀😀😀😀😀 Oké félretéve a viccet. Hidd el nem vagyok egyedűl , aki elvi kérdést csinàl a dologból! SZÉP ESTÉT!

   2. Groose82

    Szerintem ettől most csődbe fognak menni.

  81. Julianna Kovács

   Ejnye-bejnye,tisztelt Keménymagosok!Annak idején Jakab Péter kinyivákolta Megadjáékat a műsorból,és most "meghívjátok " őt?! Ezen az emberen a választási kampányzárón látszott,hogy beteg,kezelésre szorul.Ajánlom figyelmébe,hogy az ezer "szakértő pszichológusokból" válogasson ,és kérjen "szaktanácsot" !

  82. ______

   A momentumban vannak a melegek. A momentum az lmbtq part

   1. Gyula Ágopcsa

    @Groose82 szép lassan , te leszel a Hír tv...ellenzéki trollbohóca !!!!!

   2. Groose82

    @Molnár János Ha lenne egy csepp eszed, elgondolkodtál volna azon, hogy vajon mit jelent a 82 a nevemben.

   3. Varga Eva

    Isti seg estye anyuddal alszol még mindig?

   4. Molnár János

    @Groose82 Te Nagyonhülye Groose! Az országgyűlésbe bekerült pártokra leadott szavazatokról írtam, --- nem a "futottak még" kategóriáról. Mielőtt még megkérdeznéd, hogy miért írtam egybe és nagybetűvel a nagyon hülyét, inkább leírom, hogy megjegyezd, és ne csodálkozz, ha legközelebb is így szólítalak, --- tehát a hülyeség olyan mértékű lett nálad, hogy jelzőből személynévvé avanzsált e szóösszetétel és mint ilyen, nagybetűvel kezdődik, meg egybe is írandó. Látod Nagyonhülye, hogy az állításoddal ellentétben, ---- neked volt párt könyved, ---- olyan sokszor láttad helytelenül felírva a könyvecskédre, mikor úton útfélen előkapdostad mindegyik közlekedési rendőrnek, amelyik meg akart bűntetni a pökhendi --- "ki, ha én nem?" vezetési stílisod miatt, miközben robogtál 140 - nel az 1500 - ös zsiguliddal? Szóval olyan sokszor láttad, te megélhetési parazita, a kis párt könyvecskédet, hogy a helytelenül egybeírt két szó beleégett a retinádon keresztül az egyik agysejtedbe, --- a másik agysejted meg azt hiszi, hogy te tudod jól, --- több nincs neked, bolsi - libsi - bibsi.

   5. Groose82

    @Jánosné Gajda Az értelmi szintetek azért tükröződik a hozzászólásaitokon.

  83. Balázs Turcsányi

   Te Jakab vasárnap volt neked és nektek a nagyon nagy pofára esés.

   1. Varga Eva

    Isti seg estye anyuddal alszol még mindig?

   2. Zoltán Tóth

    @István Sebestyén Téged arctalan sehonnai bitang Sebi mi vörös ördögnek látunk,akit ördögűzéssel kéne eltávolítani az országból.

   3. Pálmai Attila

    @István Sebestyén Téged viszont le is tudunk leprásnak rajzolni, még emlékezetből is.

   4. István Sebestyén

    Orbáncot leprásnk nézi Európa többsége.

  84. Az anya nő Az apa férfi

   Kifestették az oreós kekszet :D hatalmas ez a műsor, ezért imádjuk :D

   1. Pálmai Attila

    Kokóból is már csak a feketére festetteket csíkozzák.

  85. gábor nagy

   Csak így tpváb fiuk!

   1. lovasy levente

    @Brancho A hitvesed megint szolgalatban van? Töröl mindenkit akit szerelme nem szeret?

   2. Brancho

    tpváb!

  86. Jozef Meszaros

   Ma 100% Donáth Anna, de nem mint holmi balfék! Hanem, mint elkopott WC puculó kefe!

   1. Pálmai Attila

    Elkopott botmixer az, ami ezeket közösen jellemzi.

   2. István Sebestyén

    jozefina! Te ki a rák vagy ilyen névvel?

  87. Ferenc Tolnai

   Most is bebizonyosodott,hogy a momentum náci párt.

   1. Szilárd Kővári

    @Zsolt Sáska Aha... és ezt Merkel, Soros, ill. a migránstaxi hajókat üzemeltető embercsempász maffia is tudja?:)

   2. Zsolt Sáska

    @Szilárd Kővári Azt hiszem, elragadott az indulat. De Európában senki nem akar jelentős mértékű bevándorlást.

   3. Szilárd Kővári

    @Zsolt Sáska Igen, aki papírok nélkül be akar törni az országba a zöldhatáron, annak a leghatározotabban, hogy menjen vissza a francba! Ekkora büdös fasiszta vagyok.

   4. Zsolt Sáska

    @Szilárd Kővári Nem tudok mit kezdeni az olyan kijelentésekkel, hogy valakinek "eleve otthon kellett volna maradnia". Te megmondod tehát, hogy kinek hol a helye és mit kellett volna csinálnia. Az önbizalmadat irigylem!

   5. Zsolt Sáska

    @Szilárd Kővári Bevallom, hogy logikailag már nehezen tudlak követni.

  88. Égenjáró Lukács

   Sajátos hogy a rendszeresen antiszemitázó ellenzék bűnös közreműködésével Jakab Péter - önnön gyökereivel is szembefordulva - egy nyíltan antiszemita képviselő-jelöltet támogatott.

   1. 64 Klyk

    Nyilván példaképét követi, a drága Gyuri bácsi is magyar-ellenes antiszemita!

   2. István Sebestyén

    A közpénzt herdáló.fosztogató-osztogató maffiaállamot építő, üzemeltető fidesztálibok jelöltje ellen.

  89. Sz. Adam

   Az 1000 fő kamu, bárki aláírhatja, kipróbáltuk sokan egy csoportban

  90. eoroca eroica

   dögunalom ez a műsor ja, Borsodban azért meg lett szorongatva a szétreklámozott Zsófika krumpli, nem ciki?

   1. Pálmai Attila

    @eoroca eroica és persze meg is ismétlődhet... déjà vu...

   2. eoroca eroica

    @Pálmai Attila bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is

   3. Pálmai Attila

    @eoroca eroica Szegényes a fantáziád. Az a 2014-es, választásnapi ill. -éjjeli látvány ahogy az akkori összefosás "kulcsemberei" felmásztak a pódiumra, hogy elrebegjék a sóhajtozásaikat. Annyi lógó orrot és kámpicsort még életemben sem azelőtt, sem azután nem láttam.

   4. eoroca eroica

    @Pálmai Attila hát siratópódiumról még nem hallottam siratófalról siratóasszonyról siratóénekről igen te egy nyelvújító vagy

   5. Pálmai Attila

    @eoroca eroica A bitón? Csak mert csalódottnak mutattad magad a siratópódium miatt...

  91. Fregatt Kapitány

   A moslékkoalíció csúcsra járatott kampánnyal alacsony részvételt tudott csak elérni úgy, hogy aki vevő az üzeneteikre, az *biztosan mind elment szavazni* ! Az emberek - a veszettségig hergelt kemény magot leszámítva - NEM VEVŐK a folyamatos agyatlan uszításra, az üres fetrengésre, a cirkuszolásra és a billegő körzetekben is csak a Fidesznek vannak mozgósítási tartalékai!

   1. Fregatt Kapitány

    @Brancho Persze, persze, mikor azzal hirdették, hogy "MEGDÖNTJÜK A Fidesz KÉTHARMADÁT", akkor aki kormányváltást akart, az nem ment el .. 🤭 😂 Az elkeseredés beszél belőled, egyre idegesebb és feszültebb vagy, ahogy mind világosabban kirajzolódik előttetek a moslékkoalíció előtt álló sivár jövő, és a 22-s újabb magabiztos Fidesz győzelem, sőt, az esetleges újabb 2/3! Pedig , ha Borsodban összejött volna, az valós lendítőpontot adott volna, amire felfűzhették volna a teljes további kampányt.. De, mindez a múlté, oda van, elveszett lehetőség!

   2. robert mitas

    @Brancho Mint 2018-ban?

   3. Gyuri Guti

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! ollé!

   4. Brancho

    És amúgy meg a szektás megfélemlített, felhergelt fideszes nyuggerek mennek el minden áldott szavazásra..... hufast.info/plan/vide/mGmylJ5mz4eVmn0

   5. Brancho

    Aki kormányváltást akar, az 2022-ben fog elmenni szavazni.... annak a választásnak van tétje, ne képzelődj.

  92. Istvan Tibor Toth

   Az otthon maradottak azok a MI Hazankra szavazott volna nahh az lesz a meglepi amikor Velkovic vegre abba haggya es a sok suletlenseget.Lentulai nagy kiraly.

  93. Boogey man

   👍 Már alkalmazzák a magyar remdesivirt súlyos koronavírusos betegeken pestisracok.hu/mar-alkalmazzak-a-magyar-remdesivirt-sulyos-koronavirusos-betegeken/

   1. Groose82

    A remdesivir még véletlenül sem magyar. A Gilead Sciences fejlesztette, és a Richter csak elkezdte Magyarországon is gyártani. www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-eu-remdesivir-idUSKBN26S1PS

   2. István Sebestyén

    Orbány király kapott egy extra dózist?

   3. Gyuri Guti

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! ria,ria,Hungária!

  94. Night Wolf

   Exkluzív interjú Karácsony Gergellyel N.W : Főpolgármester Úr 1 éve választották meg. Milyen volt az első napja? K.K: Aznap reggel ÉN úgy éreztem hogy enyém a világ. ÉN és a stábom kikocsikáztunk a biciklimhez készítettünk néhány címlapot és vágóképet a független médiának. A hivatalban ÉN eltévedtem ezért gyorsan ki is neveztem egy Főpolgármester helyettest és annak két helyettesét hogy ilyen ne forduljon elő még egyszer. N.W : Főpolgármester Úr első intézkedései közé tartozott a klíma vészhelyzet kihirdetése. Kifejtené hogy miben nyilvánul ez meg? K.K : Kihirdettem. N.W :Bővebben? K.K : A kihirdetés mellet ÉN nagyon féltem attól hogy támadnak a klímák ezért nem is szereltettem fel se a 3-as metróra se sehová egyet sem. Így megesszük a kecskét is és a káposztát is. N.W : Főpolgármester Úr milyen beruházásokat tervez a jövőben. K.K : A Lánchídból ÉN csak a láncokat fogom felújítani. Kell a konyhapénz. De ÉN felhúztam fél tucat szállodát. N.W : Szállodákat ? K.K : Az Én ötletemre rovar szállodákat hoztunk létre. Így minden 157 milliomodik Budapesti rovar 5 csillagos hotelben élhet. N.W : Önnek nagy szívügye az állatok védelme. K.K : Ez pontosan így van. Én Nem bírom elviselni ha az állatok szenvednek vagy éheznek. ÉN a minap a sintértelepen jártam és mint mondjak amikor megláttam azt a sok kutyát a rácsok mögött összeszorult a szívem. ÉN azt mondom vágjuk le a kutyákat és a több száz tonna hússal jól laknak a macskáink . N.W : Főpolgármester Úr sajnos nem tudom megkerülni a kérdést. Mi a véleménye az antiszemitizmusról? K.K :ÉN képes vagyok teljes mellszélességgel kiállni az antiszemita rasszista emberek és kijelentések mellet és ellen is. Persze Én ezeket állandóan és soha nem tagadom. N.W : Köszönöm az interjút Főpolgármester Úr.

   1. skola2051

    Jóóó!

   2. skola2051

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! Gerinctelen csúszómászó, aki nem meri vállalni saját magát.

   3. Az anya nő Az apa férfi

    jóóóó :D

  95. Boogey man

   👍 A lengyelek az asztalra csaptak: készek megvétózni az uniós költségvetési tervet www.vadhajtasok.hu/2020/10/13/a-lengyelek-az-asztalra-csaptak-keszek-megvetozni-az-unios-koltsegvetesi-tervet

   1. Gyula Ágopcsa

    @István Sebestyén álmodj királylány !!!!

   2. István Sebestyén

    A lengyelek, azaz a szektás-bigott álszent kormányuk húzzon el p.-ba!

   3. Gyuri Guti

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! hajrá pabbéla, szalaggyá a p.csába! Bruhahaha

   4. Gyuri Guti

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! ollé,ollé,ollé-ollé,ollé,ollé!

   5. koldulóbarát x

    Baba.!

  96. Az anya nő Az apa férfi

   Sok mindent megértünk már, meg meg is fogunk még, de szerencsére ott még nem tartunk hogy transzvesztita gender náci bolsevikok vegyék át a hatalmat Magyarországon :) 2022: Egy döntés NORMÁLISOK vagy transzvesztitahomi bolsevikok? ÉLJEN A NORMALITÁS!

   1. Groose82

    @Molnár János Hát nem, nem ott van. 😂😂

   2. Molnár János

    @Groose82 Nagyonhülye Groose! Nem ott van a választóvonal kettőnk közt, bolsi - libsi - bibsi.

   3. Groose82

    @Molnár János Nem, a helyesírás szabályai szerint, amit ajánlok lapozgatásra. Ha reménytelennek érzed, még mindig begyújthatsz vele, ahogy valószínűleg az előzővel is tetted.

   4. Molnár János

    @Groose82 Nagyonhülye Groose! Nálatok, bolsi - libsi - bibsiknél.

   5. Groose82

    @Molnár János Még mindig egybe írjuk. Ahogy a tagkönyvet is. Három nappal ezelőtt óta sem változtak meg a helyesírás szabályai. 🤷🏻‍♂️

  97. pmiki

   A bolond kovach bela gabrielle alias bolondkinai nagyon szenved a bukta óta!!!

   1. pmiki

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! azok hát mocskosak mind, veled együtt

   2. Gyuri Guti

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! ollé, ollé, ollé-ollé,ollé,ollé!

   3. pmiki

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! azaz bllondbéla!

  98. Boogey man

   *A ballibek vélemény- és sajtószabadsága (például):* - jobboldaliak letiltása a facebook-ról, - a Pesti Srácok letiltása a youtube-ról, - és.. Bősz Anett kiakadt a Vadhajtások.hu-ra, valószínűleg az EP-be viszi az ügyet, hogy tiltsanak be minket vadhajtasok.hu/2020/07/29/bosz-anett-kiakadt-a-vadhajtasok-hu-ra-valoszinuleg-az-ep-be-viszi-az-ugyet-hogy-tiltsanak-be-minket Felemelő: Soros Political Capital központja szerint a Vadhajtások és a PestiSrácok álhírportál vadhajtasok.hu/2020/07/31/felemelo-soros-political-capital-kozpontja-szerint-a-vadhajtasok-es-a-pestsracok-alhirportal

   1. Brancho

    @lovasy levente Vizsgáltasd ki magad....

   2. lovasy levente

    @Brancho A kerdes jo es forditva hogy gondolod? Akkor te, piece-papp bela neni-sebestyenke-szikra es a többit, az ugy 50 fös rohamosztagotokat vajon miert eszi a fene itt a kommentfalon? Meg a müsort se nezitek csak ronditgattok mindenhol, mindennap mint a tyukok a kertes hazak udvaran. Na kicsim! Teged miert esz itt a fene, ha a müsor se tetszik meg a magyarokat is utalod? Csak nem azert, mert itt van randid a tudatlan berkommentelö barataiddal? Valaszt nem is varok, mert a hazudozasotok mar uncsi.........

   3. Brancho

    @lovasy levente Szerinted, aki 3-4 hónapja több százszor linkelgette már be ugyanazt, az egy normális, és nem fizetett ember?

   4. lovasy levente

    @Brancho Kicsikem miert akadt be neked Boogey man? A m. klubtarsad a sok ostobe kommentutanzataival miert nem zavar?

   5. Gyuri Guti

    @MAGYAROK !ITT BASSZÁK SZÉT AZ AGYATOK! nassolj.

  99. pmiki

   Buktál olyat, mint jákob a Borsodi 6 osban!!!!

   1. Groose82

    @Gyula Ágopcsa From *_you_* I take this as a *_compliment_* . 😅

   2. Gyula Ágopcsa

    @Groose82 te megint más filmet nèzel !!?😂😅... ostoba csicska vagy !!🤪😜😛

   3. Groose82

    @Gyula Ágopcsa Az ezzel a probléma, hogy a végén mindig ti vonultok el csendben. 😅

   4. Gyula Ágopcsa

    @Groose82 hééé....vadász !!!....te miért jársz ide ???

   5. Groose82

    @lovasy levente A mai agyérgörcsöd után én a helyedben tudnám, mikor kell lehúzni a rolót.

  100. Fregatt Kapitány

   ----- *BORSODI DISZNÓVÁGÁS* ------- Összeháltak mindahányan, szivárványos házasságban, gátlástalan ocsmányságban, a moslékkoalíció az ágyban. Hej regö rejtem! A tsírp-hofájú, dnisznósszemű, thetűtsú- szdázó tsheg-gfjű! Leutazott hát a triád, Karigeri, Jakab, Donáth, disznót simogattak párban, támogatták mind a hárman! Hej regö rejtem! A tsírp-hofájú, dnisznósszemű, varrónőket fenyegetőt! Elbukott a hájas ártány, moslékkoalícióra kátrány! Hágj a torkára hát, nosza, taposd meg jól, Koncz Zsófia, negyvenkilós kicsi csoda! Hej regö rejtem! A tsírp-hofájú, dnisznósszemű, mocskos natzi tekintetűt! R- húgd a máját, a nagy háját, a vastag toka szalonnáját! Legyen példája mementó, így jár minden senkijankó, momentumos, DK-s suttyó, szaros bélbe töltött bnkó! Hej regö rejtem! A tsírp-hofájút, dnisznósszeműt, judapestisező tetű- t!

   1. Molnár János

    @Brancho Nem akarod érteni. A "vezéretek" Gyurcsány szavajárasa.

   2. Brancho

    @Molnár János Katolikus vagyok, és elsőáldoztam, majd bérmálkoztam.... bérmálkozni pedig csak egyszer lehet, nem értem a kérdést. Az áldozásra gondolhattál, ezek összekeverése pedig azt sejteti nem vagy gyakorló keresztény....

   3. Brancho

    @Fregatt Kapitány Egy ilyen embertől, mint te, az imádság olyan, mint k.rvától a szüzességi fogadalom

   4. Molnár János

    @Brancho Nem válaszoltál a múltkori kérdésemre, --- miszerint te melyik felekezethez tartozol és hányszor bérmálkoztál? --- Ha már annyira foglalkoztat a kereszténység.

   5. Fregatt Kapitány

    @Brancho Most mire vársz? Mi győzne meg? Imádkozzam érted?