Kilométerórát tekert a Becsületesnepper ! ! ! !

163 E megtekintés36

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Toe Camel

   Ha 430000km volt benne, nem lett volna jobb 43000km re állítani? Akkor mért volna 10x annyit is relatív pontossággal.

  2. Árpád Sörös

   Kb. ötven éves aktiv autós muúlttal rendelkezem és SOHA nem érdekelt az autó kilóméteróra állása. Vettem autót annélkül,hogy nem tudtam mennyit ment.Ez legfeljebb a háziasszonyoknak,meg az igen amatörröknek számít!!! Na meg akik csak mennek a többi után,mert mindenki úgy csinálja alapon. Terejesztem is régóta, nem az kilóméterállás számít mert az természetes okok miatt is lehet téves adat!Nem az a lényeges! Semmiféle használt eszköznek nem nézzük,mennyit használták,hanem az ÁLLAPOTÁT! Ki kérdezi meg pl. egy Tv-nél,mennyit használták???AZ ÁLLAPOT emberek! Személy szerint megkérdöjelezem azt a törvényt is miért kötelezö,de ez magánügy. Én felnött önálló ember vagyok,természetes emberi jogokkal és nem eröforrása a kormánynak és ennek okán ök ugráltathatnak mint egy tárgyat. Meg is teszik..... De elfogadom,vannak másként gondolkodók,az is magánügy.

  3. Pál Horvath

   És műszaki nem lesz gond hogy előtte pl.240.000volt benne.......most meg nulla???

  4. fujimotosan

   Toyota ugyfelszolgalat egy rakas ganaj szerencsetlenseg mindenhol

  5. ddk

   Nyilván egy kettes priusban a világ összes kilómétere bennvean szóval kurva mindegy, de amúgy előretekerni nem lehetett volna az órát? Ha ilyen 300 fele akad meg az agya akkor 430-nál nem működne tovább vígan?

  6. Robert Agoston

   Minden autó nepper kedvenc hobbija a tekerés.... nem kell a rizsa.....

  7. Liv Marlin

   Egyik este, amikor egyedül voltam a házban, Kopasz kopogott be. Gondolta, ha nincs ellenemre, átjön beszélgetni. Persze, hogy rögtön beengedtem, bár csak egy vékony háziruha volt rajtam, ráadásul áttetsző is, és alul nem viseltem se bugyit, se melltartót. Meghívtam egy csésze teára. Amint leültünk a konyhában, észrevettem, hogy alig leplezve engem bámul. A melleim és nagy sötét mellbimbóim körvonalai tisztán látszottak a ruha alatt és úgy látszik, hogy annyira felizgatták, hogy végül nem bírta tovább, szinte önkéntelen mozdulattal megsimogatott. Magam sem tudom, hogy tehettem, de megfogtam a kezét és rátettem a mellemre. Ettől felbátorodott és átölelt, majd megcsókolt. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy keresztbe fekszem a térdén, ő pedig irgalmatlanul fenekeli a pucér hátsómat. Nem bírtam ellenállni neki és a kéjtől önkéntelenül is sikoltozni kezdtem, hogy még, még! Ő pedig lapát tenyerével nagy piros foltokat hagyva a fenekemen alaposan ki is tett magáért. Az egész testemben megrázkódva hatalamsan elélveztem. Ezt persze ő is észrevette, ami nem lehetett nehéz, mert szerintem még a szomszéd házban is hallani lehetett. Ekkor felkapott és az ölében bevitt a hálószobába. Letett az ágyra, majd ledobálta magáról a ruháit és rám vetette magát. Nemi szervét a számba dugta, én pedig lelkesen szopogatni kezdtem. Ő úgy látszik nem volt megelégedve a munkámmal, mert kihúzta a mellette heverő nadrágjából a szíjat és néhányszor végigvágott vele a fenekemen. Biztos meglepően hangzik, de remek érzés volt! Kivette a számból a szerszámát és hanyatt döntött. Ekkor a nedveim már valósággal dőltek és teljesen elárasztották a lepedőmet. Ekkor erőteljesen belém hatolt. Évek óta ilyen kéjt nem éreztem! Sikoltoztam, dobáltam a fejem és rövid idő alatt háromszor is elélveztem. Végül az ő lihegése is felgyorsult, kihúzta a nemi szervét, a mellemhez térdelt és négy vastag sugárban beborított a nedveivel. Utána a számhoz tette és én lelkesen tisztára nyalogattam. Végül felöltözött és először szólalt meg a fenekelés óta. Csak ennyit mondott: "Holnap este megint eljövök!"

  8. Attila Kalmar

   Tyü micsoda verda. Farmotoros Toyota Prius. Gondolom egy èlmény volt.😂

  9. Majdnem Kamionos,csak C-m van

   De ha nem jött volna igazolás? :)

  10. Gคвσг Đคŋςṥ

   Ma már vannak olyan OBD-s Odometer Correction eszközök, amivel ez a mutatvány 5 perc csak rátolod az OBD-re beírod amit akarsz, és voálá...Persze így is lehet, csak felesleges meló.

  11. Ati Csekusz

   Tízezer volt a tekerés? Az én autómnál ez autómatikus és ingyenes. A videóim között megtalálható. ;) hufast.info/plan/vide/oanGeNCP1Jipln0

  12. Zsolt Lukács

   A legfontosabb kérdés!Honnan van a pólód?

  13. Balazs Sonnevend

   hogy egy klasszikust idézzünk: "állapotot veszünk, nem kmóraállást", ugyebár! :D

  14. Harkonnen Vladimir

   Hajtottam régen egy Seat Inca-t. Az automatikusan állt nullára 299999 után. Igaz kissé magyarázkodnom kellett a cégnél, hogy mi történt. Ami az érdekes, hogy abból egy viszonylag egyszerű trükkel ki lehetett olvasni, hogy hányszor fordult át az óra. Ez utóbbi pl. a Suzuki esetében szite lehetetlen aminek a mechanikus számlálója 100 ezrenként átfordul. :)

  15. Zo Zo

   "0" kiló méteres 2-es Priuszt vennék ,nem baj ha használt :D :D Ott a like !

  16. Zsolt Kohut

   100ezer feliratkozo! Király!💪

  17. YELLOW

   Nem igazán értem digitális korban ez miért probléma. Vagy azt hitték többet nem megy el az autó? Nálunk 300ezerig tartott az "örökélet" ? Egy SW frissítéssel nem lehetett volna megoldani? Gyanítom más autókból más egységből olvassák ki a km-t, ahol írja, csak éppen kijelezve nincs. Sőt gyanítom a műszercsoport is tárolja, csak kiírni nem írja ki valamiért.

  18. Dani Kiss

   VÁLTSÁL KATEGORIÁT KOPASZ$$$

  19. Orgoványi Barni

   TEMERAFTANA

  20. Orgoványi Barni

   TEDD LE A KAMERÁT FOGLALKOZZ A CSOTRPGÁNYAIDDAL KOPASZ🚗

  21. Zoltán Schaffler

   Hol csinálnak ilyen óra visszaállítást ? egyébként ha beállatják 300.001 - re akkor sem számolna tovább ? bár ha a óra vezérlő szoftvere ilyen fos akkor sem számolna mert nem tud...hmmm , ez legyen a legnagyobb baja . Más autóknak jóval nagyobb és drágább bajaik vannak :)

  22. smyle

   Ahhoz képest, hogy régen tekertél, elég rutinosan ment...

  23. István Juhász

   Azok a régi szép idők, jól esik egy kis nosztalgia!

  24. Tibdar Gubola

   Mi volt ez?Hol volt az óra visszaállítás?Szétkapjuk a müszerfalat,majd összerakjuk és közben a Toyota szelleme lenullázza a km órát?Ez a video nem a maga színvonala volt.Elég szomorú,hogy maga is a reklámpénzekért a béka s.... alá tette a mércéi!

  25. madogery

   Rakerult a TUV papir, onnantol ismet jo! 👍😉

  26. G. K.

   eladó a nullkilométeres sas? :D

  27. Takaro Laszlo

   a km-óra vibrálása is típushiba, vagy csak a kamerafelvétel teszi?

   1. Becsületesnepper

    Kamera

  28. Ákos Makrányi

   GRATULÁLOK A 100000 FELÍRATKOZÓHOZ

  29. FDToth2x

   Ha toyotaba viszed muszakiztatni, oda ahol szervizeles kb kezdetek ota, akkor is van abbol problema h megallat” nekem taavla decemberben allt meg, de tudtam h meg fog, uh a b trip mutatja az azota megtett km#eket.

  30. LenryNmQ

   qué? ha megáll az óra (illetve két vizsga közt nem mutat mást az óra) az bukás, de ha tolatsz vele 150.000-et az nem? mennyire elbaszott rendszer ez?

  31. istvan juhasz

   Jégvarázs 3 előzetes: hufast.info/plan/vide/l5etgdtu0oCRg4E

  32. Sándor Demeter

   Azért az első km-re kíváncsi lettem volna :)

  33. 133col

   100k sub, gratula!

  34. Balázs Soltész

   Eladó egy suzuki swift 0km óra állással 2000 ben gyártott! Lehet licitálni

  35. V Sz

   Világbajnok vagy, Becsületesnepper. Hasznosabbak és érdekesebbek a videóid, mint a legtöbb influenceré. Meg legalább nem álszent filantrópként rejtegeted, ha benéztél valamit. Hozzáteszem, az ilyen hengerfej/olajevés problémákat nem lehet próbakörön, meg szemrevételezéssel kiszűrni egy használt autó vásárlásakor, szóval ez így életszerű.

  36. Bela Kiss

   5:55-nél még régi elfelejtett lézerkardok is vannak! :)

   1. Doni Loki

    Fénykard! :D

  37. Kocsándi Antal

   Nekem az lenne a kérdésem, bár nem idevág, hogy a németből behozott autó magyar papirosítása után még az átírást is be kell fizetnem, vagy az benne van a honosítás költségeiben? Nekem 260 ezerért intézik a papírokat hogy minden oké legyen, de csak az a kérdésem maradt, hogy utána még az átírás költségeit is fizetnem kell?

  38. György Puskás

   Azt hiszem 3-as golfokban is elkövették ezt a hibát a németek!De lehet rosszul emlékszem, és nem 3-as golf volt!

   1. ferenc várhegyi

    Annyi történik ,h. lenulláz, és a kis "total" felirat eltünik.

   2. LenryNmQ

    de, jól emlékszel, bár ott asszem ez nem hiba volt, hanem 300.000-nél lenullázódott magától, de talán valami kis jelzés bekapcsolt a számlálónál, ami mutatta, hogy ez már a második kör

  39. TheGabor1973

   A srác milyen gyorsan dolgozik a kocsiban.......

  40. Andras Bakai

   Ez kurvajó :D (Mármint a story abszurditása)

  41. Tamas Voros

   Megvan a 100 ezer feliratkozó! Gratulálok!

  42. Cat Charmy

   Műszakiná nem vezetik a futott kilómétert?

  43. Viktor Scheidel

   Ez a leg”Clickbait”-esebb videòcím, amit egy becsületes nepper adhat. Nehèz lesz felülmùlni xd

  44. Asztalos László

   "...évtizedek után!" Akkor ez egy véletlen beismerés? :D :)

  45. Dániel Galambos

   Látjátok mennyivel modernebb volt az első régi suzukim? 5 számjegyes volt az óra, 99 999 után egyszerűen átfordult. Értelmetlen óráttekerni benne, a kérdés, hogy hányasat mond elé a kereskedő :D

  46. Alex

   100ezer feliratkozónál megkarcolsz egy Honda Jazzt?! Xd

  47. pal koszo

   Ennyi ipari lehúzós hulladékot amelyek így-úgy futkosnak útjainkon elképesztő. A minőség etelonjai a Toyota és a Volkswagen egyre több költséges hulladékot termel. Számomra a Dél-Koreai autók amelyek még minőségben üzemeltetésben jól működnek, ezen belül a Rexton egy ikon. Kopasz bácsi barátomnak szívesen be-megmutatnám egy szakértésre. Nyomhatna egy kövér gázt.

  48. Endre Szűki

   A Peugeot Boxerek km számlálója is csak 399999-ig számol. Utána kirak 6 vízszintes kis kötőjelet.

  49. Szilárd Pap

   A "precíz" japán autó xd

  50. Tamás Molnár

   Van eredeti Ray Ban - m eladó!!

  51. Náczi Lacika

   de nem te tekertet hanem valakinek leadtad... aki szoftveresen nullázta... szóval ..

  52. narancs5

   Meg kell hirdetni. "Mintha most jött volna ki a szalonból. A minőségellenőr ujjlenyomata még ott van az elemeken. Ebbe Te finghatsz bele először. GARANTÁLT KILOMÉTER!!!!" ( garantáltan nem valódi )

  53. Richard

   Most akkor nem tud 300 főlé menni az óra? Ha jól értem... Tehát nem lehett volna 420ra állítani? pl

  54. Levente Sanduj

   egyszer egy évben "megengedett" .😆😆😀👍

  55. Szilárd Szita

   Mennyibe csinaltak teljes motorgeneralt?

  56. zozo76hun

   magas mernoki tervezesre utal hogy az egesz muszerfalat le kell bontani a kilometer szamlalo miatt... szep.

   1. narancs5

    Ez van, amikor az eladhatóság szempontjából már mellékes a szerelhetőség, de ha látszik egy csavar, az rossz pont a vásárló szemében.

   2. shark473

    Ennyi erővel a klímaboxot is rossz cserélni minden autóban. Kb ugyanaz a meghibásodási hajlam.

  57. Frank Drebin

   Az ilyen hibákra szokás visszahívást csinálni, úgy látszik ez a hiba nem ütötte meg a Toyota ingerküszöbét.

  58. Gábor Biró

   Nyugodtan lehet aludni, nem bűncselekmény. Csak akkor lesz az, ha “jogtalan haszonszerzés végett” lett megtekerve. (Nekem is ilyen nullázott Priusom van. Én vittem szervizbe beállíttatni.)

   1. György Puskás

    Mondasz valamit😁

  59. Laszlo Ordasi

   Ez nem óratekerés. Ez időutazás!

  60. Balázs Török

   "Dobozos motor" és a "Szatyros motor" életérzést csak azok ismerik akik legalább 1x már szétszedtek motort :) .A kalandvágyók átépítés miatt,a többiek kényszerből...

  61. Gergő Gombás

   -Ez ha jó alkatrészekből van összerakva, örökélet Apám! -És ez abból van? -Nem, de mindig cserélem, hogy meglegyen a tuti kombináció. A motorról ez jutott eszembe:D :D

   1. Mátyás Nyirő

    Ugyan ez jutott eszembe, az Üvegtigrises poén után vártam, hogy majd ezt is mondja a kopasz. 😀

   2. Tamás Jenes

    Papírkutyák. Hát esküszöm ezzel a hozzászólásoddal feldobtad a napom. :D

  62. Nádasdi Zoltán

   Remélem hogy azért beírod majd a hírdetésbe hogy tekerve lett az óra és körülbelül 430.000km van benne.

  63. motoros222

   Érdekes , hogy igazolással nem számlál az óra...! Ki hitte volna , hogy ilyen szoros(szaros) kapcsolat létezik a gyári igazolás és a vekker között-pontosabban nem létezik ! Azok a japánok....

  64. Torpedo Bahamas

   jó nagy fos lehet ez a prius ha 2x kellett benne motort cserélni . 450 ezer km-ert bármilyen autó elmegy 2 motorcserével, nem tudom mire föl sztráolják .. a darkfly csatornán is hengerfejes volt a prius taxi

   1. laca laca

    @shark473 ebben nem.elektromos a vízpumpa. Az a 3-as szériában elektromos.

   2. shark473

    Az elektromos vízpumpa hal meg 300 ezernél. Ismert hiba, ki kell cserélni. Biztos értő szerelőhöz vitték. Eszi az olajat, vajon jó olajat töltöttek bele? Olyan Olcsó Jánosról is hallottam, aki 10W40-et rakott bele, mert Toyota és bírja. Simán lehet, hogy az is csoda, hogy eddig bírta.

   3. Balázs Gaál

    Fos, persze. www.autonavigator.hu/cikkek/egymillio-kilometer-hiba-nelkul-a-taxi-toyota-priusban/

  65. Volksi rajongo

   Teljesen legalis, mert uj (ket ossze kutyult) motorral egyutt, egyszerre indul a 0 km-es ora is! Vagy inkabb ossze kellene adni a 2 motor osszesen megtett kilometeret es 1 milliora allitani az orat!

  66. Péter Varga

   Kedvenc óra tekerős storym: volt 2 quadom egy 500-as és egy 650-es min a kettő amerikai. Gyárilag egyiknek sem volt km órája. Egyszer csak kitalálták műszakin, hogy ettől az évtől kötelező. -Mondom és azt, hogy? Hisz nincs gyárilag hozzá. - Tegyek rá egy Decathlonos biciklis km számlálót, működnie nem kell de legyen rajta mert kötelező, monták a vizsgabiztosok. Megvettem felszereltem (természetesen semmit nem mért) majd amikor ismét mentem mondták, hogy na így már jó👍🏻 és beírták 0km-esnek a 10 éves quadokat... Mondom ennek annyi értelme volt mint szarnak egy pofon... 😂

   1. Péter Varga

    @Dávid Sutta Ez sajnos így van, a szabályok nem megkérdőjelezése nem mindíg ésszerű.

   2. Dávid Sutta

    Csak a tipikus tekintélyelvű droid gondolkodás. Így csináljuk, mert ez a szabály/ezt mondta a főnök/így írta az újság, de, hogy van-e értelme, azon egy pillanatig sem gondolkodunk el. (És ezzel nem a vizsgahelyet akarom szidni.)

  67. András Arányi

   A fene egyen meg miattad nem tudok aludni.

  68. Vincent Vega

   ÜDV! SOKAN KÉRDEZGETIK, EZÉRT ÍROM LE IDE IS KÜLÖN. Kopaszék most nem fognak indulni a 24h-s versenyen. A VERSENY NEM NYIRÁDON LESZ, HANEM KECELEN és nézők is engedélyezettek a korábbi "csak a versenyzők" verzióhoz képest!!! Vályi Pistáék (Speedzone) és Olajsáriék (BZ tesójáék, Laptiming) indulnak. Itt egy app telóra (Android), telefonon lehet majd követni a verseny állását. play.google.com/store/apps/details?id=com.race.a24hoursofracing_live Speedzone-ék ígértek élő közvetítést itt a YT-on a Speedzone csatornájukon.

   1. Vincent Vega

    @Istvan Botos Ha jobban utána számolsz, akkor én 3 csapatot említettem... A kommentem írásának pillanatában erről a 3 csapatról volt infóm. Egyébként meg... Szívesen!

   2. Istvan Botos

    2 indulo lesz, vagy a tobbiek csak diszletnek lesznek a "sztarok" mellett?

  69. DS-Peti

   Újabb 300.000 kilométerre nincs gond, legalábbis a km számlálóval :D

  70. Sándor Zsolt Csefregi

   Szia, nekem Opel insignia kocsimban a motor felújítás után ( teljes generál ) 0 km-re állítottuk! Az Opelnel nézték is! Én megtartom nem adom el !!!!

  71. otto8509

   Mint videó jó. De hát ez a fos nem tudja ujra kezdeni sem a számolást mintha átfordult volna. Pedig nem is annyira új hogy ennyire szar legyen. Úgylátszik a japánok megelőzték a kort . Ráadásul a nagy legendás motor is (a kadettal szemben a multkori videóban) 3 x cseréltük csak mi. hát minek vele vesződni?

  72. Zsolt Takács

   600ért indulok érte most!!

   1. Zoltan Benedek

    0 kilóméteres autót annyiért nem fogsz kapni 🤪🤯🙈😂

  73. Pázmándi Péter

   A remek Toyoták amik sosem romlanak el.

   1. István Varjú

    @shark473 A hármasban elektromos a vízpumpa. A kettesben ékszíjas.

   2. Pázmándi Péter

    Megismételném, maradjunk a videóban látható Toyotánál ami sosem romlik el.

   3. Zoltan Benedek

    @Pázmándi Péter mivel szarabb mint az n47d20, n45, 2.0 pd tdi, 1.4/1.8/2.0 tsi, prince motor, 1.2 thp? Nem védem a Toyotát, mert sok abból is a messze nem hibamentes darab, de több 300000 km pluszos Priust láttam mint a fent említett VW konszernes vagy BMW-s fost

   4. shark473

    Az elektromos vízpumpa hal meg 300 ezernél. Ismert hiba, ki kell cserélni. Biztos értő szerelőhöz vitték. Eszi az olajat, vajon jó olajat töltöttek bele? Olyan Olcsó Jánosról is hallottam, aki 10W40-et rakott bele, mert Toyota és bírja. Simán lehet, hogy az is csoda, hogy eddig bírta.

   5. Pázmándi Péter

    Maradjunk a videóban látott 2 motorcserénél.

  74. Raul Alejandro Bastilla Pedro

   Ez valami Toyota betegség akkor,mert Kanadában a Pontiac Vibe(2003-2008)és testvérmodell Toyota Matrix(2002-2007 első generáció) ugyanettől a betegségtől szenvednek.Pont ugyanígy megáll az óra 299999 km--nél.

  75. Toto Dr.

   Túra közbe ne a telefont nyomkodni.....😜

  76. Norbi

   Pedig nagyon priust akartam venni.. Akkor marad a Ford... 😂😂😂

  77. Peter Kovacs

   Véged van Kopasz, mint a botnak. Jogodban áll hallgatni :D

  78. Ferike Tóth

   Ahh...irigylem azt, akinek ilyen turelme van szetszedni valamit..jah...es ossze is rakja! :))...

  79. jocking3

   Az ilyen videókat hívják úgy, hogy bizonyíték. :)

   1. Levente Proksa

    Amíg nem titkolja el hogy legjobb tudomása szerint mennyi van benne (szervízkönyv), tájékoztatja a vevőt a tényről, addig nem lehet belőle gondja. Az óratekerés onnantól bűncselekmény, hogy te a 300-as autót visszatolod 100-ra és el is adod annyiért, mintha 100-at ment volna csak.

   2. Balázs Gaál

    Mire?

  80. László Szunyi

   Nekem csak az a furcsa, hogy egy bus-rendszeres autóból miért kellett kivenni az órát? Mert elvileg obd-n keresztül is tudnak számlálót állítani.

   1. pVer

    Vannak dolgok amiket az OBD nem enged. Igazából módosítást elég keveset enged Firmware unlock nélkül, inkább csak olvasni lehet. Pont azért hogy ne írhasd fölül az autó kódját/logját. Ellenben ha tudod hogy hol keresd, hardwaresen tudod "nullázni" a memóriát, csak ehhez hozzá kell férni

   2. shark473

    Priusban? Lehet, közvetlenül kell írni a memóriába

  81. iday iday

   Gratula. Meglehet csináltatni legálisan 30pénzért. Papirt is kapsz róla. A motor gányolásod meg... Ez az egész nem illik a nevedhez.

   1. lmksien

    Saját autója. A motor gányolás alatt mit értesz pontosan?

  82. Bölcskei Anna

   hex-cim? faktor/offset?

  83. Norbert Benko

   ügyesen visszarakta a műszerfalat és rohadtgyorsan

  84. romolusz77

   azért az mindennek a legalja amikor a nepper már a saját autóját is visszatekeri. :)

  85. Miklós Áfra

   Kösz az infót, erről még nem hallottam, de most már tudom, mire kell majd számítani kb. 50.000 km múlva. :)

  86. Pig is eating slop

   Mikor láthatunk új nepperturnét?

  87. István Farkas

   Óra átállitás holnap lesz és hivatalos. Egyébként minden nepper csak azt az óraállást hiszi el amit Ő teker vissza

  88. László Bognár

   Pár év múlva el lehet adni 50 ezer kilométerrel 😁

  89. Zoltán Hartung

   Őszinte videó! Persze azért ott a nem őszinte vigyor az arcodon :D Ha újra Salzburg vagy környéken vagy jelentkezz, ha tudok segítek ha nem, akkor max a vendégeim vagytok egy kv-ra, vagy sörre, vagy egy jó kis pörköltre 😁

  90. Géza Géza Géza

   Úgy is itt van az óraátállítás ideje,lehet ez egy emlékeztető videó is!

  91. MrCadillacv8 cadillacv8

   Nekem automata NEPPERKILLER óracsoportom van ...minden 99999 mérföld után nullázóDIK....ha most elköltök 1,7 millát benzinre akkor a hátralévő 48E km után nullázódik..na megyek is tankolni azt lejárom gyorsan DDDDD

  92. B.i.L B.i.L

   Ez nagyon ütős volt,gratulálok - nagyon jó lett 🤜🤛 “Tedd,vagy ne tedd...de semmiképp ne próbáld !” Yoda 😎

  93. Zsolt Kohut

   Nullára tekerni ez már pofatlanság😂😂

  94. Janos Szikszai

   Minden kiderült csak az nem ami a videó címe, tudom nem rakhatod bele de az érdekelt igazán hogyan! Ettől eltekintve, ezt most visszük 😄😄😄 Tényleg mikor lesz már túra videó?

  95. kopasznyaku

   ... ugyanitt nullkilóméteres kettes Prius eladó 😂

   1. Gábor Biró

    Na, így lesz bcs. 🤣

  96. driver szabi

   A totalcaros Dani már megtette a jogi lépéseket szerintem...😂

  97. lászló somogyi

   Toyota nem kell ,klumpert...

  98. Aladár Nagy

   Jó tudni ezt a km/h-ás dolgot. Nekem kb. 2 évig nem volt jó a sebesség jeladó, nem számolt km-t és a sebességet se mutatta. Műszakin egy k.va szót nem szóltak érte...

  99. Vercingetorix

   A jégbüfé, szívén ütött. Nehéz lesz ugyan úgy nézni téged,de megpróbálom!

  100. Viktor Palotai

   Háttérben szép az a Fiat bravo II . Pistának ajánlom egy használtautó tesztre!!!