Állapotot veszünk, nem kilométert!

186 E megtekintés32

  2006 Honda Accord 566 000km teszt

  Közzététel: 13 napja

  Megjegyzés

  1. Péter D

   Jó tényleg! De senki nem tudja mennyit költöttek rá közben!

   1. Balázs Gaál

    Én tudom.

  2. gyur1

   Igaz is, meg nem is. Nem mindegy venni egy szép állapotú tekert 150000km autót (valójában 500ezer km) 10ezer EUR-ért vagy egy ugyan olyan szép állapotú autót valódi 400ezer km-el 6ezer EUR-ért. Főképpen ha tudjuk az adott modelnek a típushibáit, pl. 1.9 TDI-PD cca 200-250ezer km-nel jelentkeznek a hydrotőkék és ha nincs időben csere akkor kuka nemcsak a hydro, hanem bütykös is, illetve illő cserélni ilyen futás alat a PD alat a tömitő gyűrűket. És ha emberünk abban a hittben van, hogy még van ideje, még van cca 100ezer km a nagy szervízig, akkor hirtelen nagyon pofára eshet.

  3. Attila Horvátth

   Mitsubishi Lancer GLXI 1.5diesel a faterom vette ùjonnan 94 ben,most van benne 433.764 km.Eddig semmi baja 😉

  4. Tamás Molnár

   Tiszteletem. 1 kérdésem lenne. Ha lenne 2000£ -ja. ÉS kocsit kellene venni. Ami praktikus ,komfortos ,jó fogyasztású, És lenne egy újszülött kisbabája ezért a legfontosabb a biztonság . Melyik típusú autót venné. Válaszát előre is köszönöm

  5. PukliJ

   Helló, nekem volt egy Mazda 626 2.0tdi szét volt rohad a de a motor 1,5 állás után második tekerésre beröffent, japán motorok nagyon f... ák

  6. Krisztoforo92 Moto

   hufast.info/plan/vide/a3-Uor6BvJ-sf6s&ab_channel=Krisztoforo92guitar

  7. Katarzis1003

   Az utolsó fél percen szakadok.... xD Az a vigyor hozzá..... :D Halálos!

  8. Katarzis1003

   Egy kérdés: 7:10-nél.... ha dízeled van fontos hogy..... olvastam, hogy kettős tömegű lendkerék nem csak a turbódízel, ill. nem is csak a turbós motorok, hanem szívó benzinesekben is előferdül. ott az 1000-res fordulatról kigyorsítás nem ugyanolyan gond mint a dízenél? Köszi!

  9. Krisztiàn K

   200kp bátyja és indulunk érte.

  10. DS-Peti

   Szép teljesítmény, főleg ugye ha azt nem pályán hanem rossz utakon kell megtenni mert idővel a karosszéria "megpuhul" és elveszti a feszességét, és amikor egy autó mlengéscsillapítójával

  11. Gábor Szamuraj

   Amit mondtál,van benne ráció,táláld ki mennyi km van benne.Takard le a visszajelzést.

  12. HondaMan Vtec

   And it looks 100 times better then mine cl7 thats only gone 160xxx km thats 100.000 miles

  13. Sándor Veres

   Ha palyan volt hasznalva,es normalisan csereltek az olajat,akkor barmelyik auto elmegy ennyit.Menj el vele 10 kilometereket varosban 15 evig, es megnezem 160ekm utan.

  14. gabzorkah

   Bírom ezt a "nem kilométert veszünk, hanem állapotot" szöveget. Ha életed végéig szeretnéd használni az autót, akkor valóban nem szempont a km. Ha viszont 2-3 év múlva újabb autóra cserélnéd az autód, akkor kell nézni a km-t. Mert 300.000 km felett már a kutya sem veszi meg az autódat, vagy ha igen, akkor bőven a piaci ár alatt. Én ezért veszek 200.000 km alatt autót.

   1. Balázs Gaál

    Ezt a kocsit megvették újan, majd 360 ezerrel, aztán 417 ezerrel, most meg 566 ezerrel. Tudod mennyiért? Pontosan piaci áron.

  15. Lakatos Imre Róbert

   Szia! A Honda automata váltójáról mit tudsz? Kényes, érzékeny darab? Van valamilyen durva betegsége, ami jellemző rá?

  16. MrNono5150

   Elmegyünk arra az útra: Penta Kft irodaház előtti útszakasz! :-))) Jó kis cégér egy útépítéssel is foglalkozó cégnek! ;-)

  17. djlaczko

   Hello! Töröltesd már azt a Jégbüfé interjút, mert szerintem Karotta azóta szégyelli magát és a sarokban sír, hogy az anyja milyen kérdésekkel bombázott 😂😂😂

  18. István Vígh

   Most hallatszik......a semmi 😂😂😂

  19. Tamas

   Mi 6 eve hagytuk ott a nemet premium vilagot es ket japan funyirot vettunk. Ha masra nem is volt jo a csere arra igen hogy soha tobbet nem fogok mast venni csak oket... :) 240000 nel tart a CRV gyari kuplunggal. (2007 2.0i) Civic (2014 1.8i) pedig... csak azert veszek bele draga motorrolajat mert nem jo erzes hogy nem koltok ra semmit. :) (es persze az elozo ket nemet premiumra amik 3 evesek voltak az uj civic arat koltottem) Koszonom jol erzem magam a funyiroimmal. :p

  20. Kristian Hornacek

   Ilyen model volt az enyém is... Csak üzemanyag es olaj, filterek kellettek... Következő autóm csakis honda lessz...

  21. Péter Márkus

   Nincsen szetbarmolva? 😀

  22. Ste Ker

   Ez nagyon durva ! Én is most szeretnék ilyen autót venni , és sajnos a legtöbbet ugyan ennyi km van ... Nekem egy 96 is kis civicen van és 240ezer.km. De már aznis sok én számomra....

  23. Szakàl Roland

   Ezt a sok demagógiát... Ford Mondeóban is elment 400ezret a lendkerék, sőt a 600ezer km es Škoda SuperB nek por száraz volt a motorja.... Viszont ezekhez 1/3 árba n van az alkatrész a japánokhoz főleg a, Hondához meg aranyáron

   1. Balázs Gaál

    Melyik alkatrész van aranyáron?

  24. kocsis zoltán

   Ez egy teszt!!!!.......:D:D

  25. kocsis zoltán

   Jó kis reklám a neppernek, hogy vedd meg nyugodtan a lepukkantott szart, majd egy éven belül rálocsolsz 6 kilót. Állapotot vegyél és belelátsz a váltóba, motorba és minden kopó alkatrész állapotára......de a kárpit szép. VEGYÉTEK!!!!

   1. Balázs Gaál

    @kocsis zoltán Fekete öves fogalmatlan vagy, barátom. Te úgy szoktál kritikát megfogalmazni, hogy az illető dolognak a közelében sem jártál? Megkérdeztem, hogy az általad amúgy csak képről látott konkrét autó mitől lepukkant szar, te azzal magyarázod meg, hogy CSAK. Jelen esetben a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te milyen autót vennél, továbbá te nem a véleményedet írtad le, hanem állítottál egy TÉNYT, amit aztán jó fotelszakértő módjára semmivel sem támasztottál alá. A film nem reklám, mivel a feltöltésekor a kocsi már elkelt, valamint egyetlen szóval sem említette senki, hogy MINDEN ennyit futott autó ilyen állapotú, tehát ebben a kérdésben saját magaddal vitatkozol. Mivel az autókhoz a látottak szerint annyit értesz, mint tyúk az abc-hez, jó leszek hozzád és elmondom hogy miért JÓ az adott kocsi. Ez egy magyarországi autó, ennek okán és a gondos ápolásnak köszönhetően (nem nagy dolog : télen, sós-latyakos időben le kell mosni, az alját is) nem rozsdásodik, tehát az autó legdrágább része (karosszéria) hibátlan, ez tehát pipa. Mivel egy közepes képességű óvodásnak is egyértelmű a belső tér állapotából, hogy ezt nem ovijáratban használták, olyannyira, hogy városban szinte semmit sem futott, megfejtésnek marad a rendszeres hosszú távú igénybevétel. Kis számolással magad is rájöhettél volna, hogy napi átlagban 110 kilométert futott a kocsi, de azt remélem te se gondolod, hogy a forgalomba helyezéstől minden nap mentek vele, tehát ennél is több adódik a használatban töltött napokra. Ez azt jelenti, hogy a kocsi szinte a teljes futásteljesítményét üzemmeleg motorral, vízzel, olajjal tette meg, zömmel autópályán, ahol 2200-2800-as fordulaton, a 140 lóerőből 40-et igénybe véve a hajtás élettartama konvergál a végtelenhez. 520 ezer kilométerig ment benne a gyári kuplung. Én 417 ezerrel adtam el, addig a féken, gumin kívül 1 db csapágyat kellett cserélni az egyik szíjfeszítőben, egy hátsó stabilizátor szilentet, egy generátor szabadonfutót (gar.) és néhány izzót. Gyári (és hibátlan) volt az összes futóműalkatrész, lengéscsillapítók, kerékcsapágyak, még a xenon égők is. A sok kavicsfelverődés miatt a géptetőt fényeztettem, illetve kérdéses volt a klímahűtő (szintén emiatt), de azt nem cseréltük, mert hibája nem volt, ha lett volna, kb. 70 000 forintos tétel. Honda márkaszervizben történt minden karbantartás, ahol senkinek a szeme se rebbent, mivel ennél többet futott Accordokat is rendszeresen szervizeltek. A típus alkatrészellátása jó, ha nagyon aggódós vagy, hozatsz egy donort Angliából egy új Iphone áráért, aztán elteszed a kert végébe, de nem nagyon lesz rá szükség. A felesleges pénzkidobás nem ez, hanem az új autó megvásárlása. Szerintem 1 millió forint körül mehetett most el, ami egy hasonló új kocsi fél évi értékvesztése és abba először bele kell tolni még 10 milliót, ennyibe kerül a biztosításod. Te csak eldobós autókat ismersz, de ez nem jelenti azt, hogy a (szűk) horizontodon túl nincsenek jó autók.

   2. kocsis zoltán

    @Balázs Gaál Sajnálom, hogy a szeretett autódat kritika érte, de én a véleményemet írtam le. Semmilyen formában nem vennék 4-5-6-7 százezer kilométerrel autót.Felesleges pénzkidobásnak tekintem a jövőre nézve. Nekem ez a film egy reklámnak minősül. hogy nyugodtan vedd meg az autót, ami kétszer megkerülte a holdat,mert jó.Most lehet, hogy kivételesen a szerencsétől vezérelve kibírt gond nélkül ennyit te autód , de nem ez NEM vonatkozik MINDEN autóra, még típusra bontva sem.Számomra MINDEN 5-6-7 százezer kilométert futott autó lepukkant szar.

   3. Balázs Gaál

    @kocsis zoltán Nekem úgy rémlik, hogy a videóban elhangzott az a szó, hogy "eladtuk". Itt a t betű a múlt idő jele, tehát a film irreleváns az autó piaci lehetőségeit tekintve, mivel már letették érte a pénzt. Kérdeztem már, de nem fejtetted ki, hogy melyik része lepukkantott az autónak, amiről így ismeretlenül is meg tudtál győződni onnét a messzi távolból.

   4. Becsületesnepper

    @Balázs Gaál :-)))

   5. kocsis zoltán

    @Becsületesnepper Ez nagyon elmés volt, de lényegtelen a véleményem szempontjából....csak, hogy Te is megértsd: nem változott.

  26. Dizel87

   A legnagyobb probléma itthon az, hogy ha sok is a km benne, akkor is vissza van tekerve. :D Szóval marhára nem garancia, hogy ha 400.000km van a kocsiba, akkor az nem 700.000.... :) Erre kár játszani.

  27. Dávid Gere

   Üdv! Szakdolgozatomhoz végzek egy anonim véleményfelmérést a bioüzemanyagokkal kapcsolatban. Már csak pár kitöltőre van szükségem, ha van kedved elmondani a véleményed ezen a linken megteheted: @t Köszönöm szépen Mindenkinek, aki szán rá időt! :)

  28. Alex

   Nem baj. Az a fontos hogy legyen a tulajban is legalább 600000 km. Jó egészséget!!

  29. Tamás Kisignácz

   A 2.2 dízelek valamiért beválltak 2004-2010 között és nem csak a japánoknál.

  30. Hiuz

   Nekem egy facelift előtti van, ha egyszer nyugdíjba vonul a károsanyag kibocsájtása miatt, felrakom a falra. Jól esett a lelkecskémnek ez a videó, a Speedzone-ban a Tourerről is, illetve akármelyik szerelőhöz v. gumishoz megyek vele, mindig megkapom, hogy "ez a kocsi ez egy nagyon klassz kis kocsi". :) 2005-ös, jelenleg 336e km van benne, tökéletesen működik, mint az óramű. Euro 4-es besorolást tudja, nincs benne DPF amit regenerálgatni kell. Ja, és ezeket még az őshazában rakták össze, amikor párhuzamosan a 8gen civiceket már kiszervezték az angoloknak. De a tisztán látás végett azért neki is vannak típushibái, szerencsére nem a motort érintik de szóval: - központizár aktuátorok néha random feladhatják a harcot (ez a kb. 3-4e Ft kateg.) - hátsó féknyergek előbb-utóbb valamiért be tudnak szorulni (felújított vagy u.gy-ra csere, egy ilyen sztori normális szervizben kb. 100e Ft) - szervócső szeret elrepedni (gyári cső kb. 100e Ft, hidraulikással meg lehet csináltatni jóval olcsóbban is azért, de ezt egyre kevesebben vállalják már) - kuplung gyorsan fogy/kopik, ezért aztán meg is lepődtem mikor a gyári kuplungszett anekdota meg lett említve, de simán lehet, hogy rossz használat miatt van ez (ez kb. 100e Ft csak a kuplung, munkadíj nélkül) - bal hátsó ajtó alja képes rohadni belülről, csak ha lehajolsz akkor látod, egyébként a kocsi nem rohadós fajta - facelift előttire külön jellemző (visszahívás is volt anno) a leömlő repedés, ezek kb. 35-40e Ft-tól indulnak, munkadíját nem tudom - az igaz, valszeg aki már jó sokat használta, mind kicserélte. - facelifteseknél a gázpedál jeladó tud még idegesítő hiba lenni, az nem tudom milyen árban van Mégegyszer mondom én imádom ezt az autót, de nyilván vannak itt is dolgok amikre figyelni kell. Gyakori az üzemanyagszűrő csereperiódusa, nem szabad tőle sajnálni a prémium gázolajat sem. Ja és alapból nem romlik el ez tény, de ha igen, akkor az sokba fog fájni, mivel sok alkatrészhez nincs utángyártott, japán alkatrész árak meg ugye nem a suzuki alkatrészárakat jelentik. :)

  31. Robert Kiraly

   Allapotot veszunk es japan autot Szuper Honda motor draga kincs....

  32. fec012

   Az első "komoly" autónk egy 1994-es 1.6-os Mitsubishi Lancer volt, csak hülye fejjel eladtuk, mert kellet egy nagyobb és vettünk 1997-es B Vectra-t. Amíg nem vettük meg az Opel én azt sem tudtam, hogy egy autónak a motorját szét is lehet bontani. Na ott megtanultam. Annál nem telt el úgy egy év sem, hogy ne kelljen valamire költeni. Ok hogy a Mitsubishi nem Honda, vagy Toyota, de az is össze volt rakva rendesen. 4 évig volt meg, cseréltünk egy vezérlést, meg a többi kötelezőt mikor megvettük aztán már csak 10000-ként olajat + szűrőket. Egy fillért nem költöttem rá, mert nem kellett. Mondjon bárki bármit a japán az japán.

  33. Blazs H

   lényeg h a km állás 200k alatt legyen

  34. Péter Bertók-Varga

   A műhelypornóba nem merted elvinni... :)

  35. KYZRRR

   Műhelypornóban a helye!

  36. Tamás Zsoldos

   Ezt nem tudjak a nemetek..... te joooo isten. A nemetek talaltak fel mindent, amit a senki japanok lekopiznak. Meg javaban a bugyiautomatanal alltak a japanok egy szippantasert, amikor a nemet mar az IPART csinalta. Majdnem.minden szabadalom a nemetektol jon. Japanok rossz viccek

   1. Karoly Toth

    @Balázs Gaál ennyi😁

   2. Balázs Gaál

    @Karoly Toth Mulatok az ilyeneken, nem mérgelődök😁😁

   3. Karoly Toth

    @Balázs Gaál nem éri meg ezen mergelodni, a szamok mindent alátámasztanak..

   4. Balázs Gaál

    Nem is értem, miért nincs a világ legnagyobb darabszámban eladott autói között német. Az a sok ember mind a másolatokat veszi meg, ki érti ezt... www.statista.com/statistics/239229/most-sold-car-models-worldwide/

   5. Karoly Toth

    Nézd már meg a japán meg a nemet hasznaltautokat 10+evesen te szerencsétlen... Mielőtt ilyen baromsagokat itt böfögsz...

  37. Tamás Zsoldos

   "Ezt nem tudjak a nemetek" micsoda boszmeseg......barhogy fenyezed, ez egy alantas japan fos. Csipem a vasarlos videoidat, csak ezt a japan nyalohatast ne eroltessuk.

   1. Balázs Gaál

    "Alantas..." Jó szó, jegyezzük meg.

  38. The19750716

   Imádom!!A Honda az isten!!!!! Accord 2;0i 16v 133 ló.31 év.Tökéletes!

  39. q0w1e2r3t4y5

   Hölgyeim és uraim, lájk akinek feláll! :D

  40. Vamuzze x Caari MusicProd

   Mindenki a sajat lovát dicséri :)

   1. kari karadicska

    😃 lol!

  41. Andras Barabas

   Az alja is ilyen patika? Rozsdával mi a szituáció?

   1. Balázs Gaál

    Magyarországi, mi lenne?

  42. Turulka

   Tényleg nagyon csöndes maradt azon a rossz úton, audinknak nagyobb hangja szokott lenni, ha pedig a régi F astraval mentünk arra konkrétan ki akartunk esni az autóból 🤣

  43. waress 44

   6:00 ez igaz a VW re is. 🤣

  44. Dani TV

   Karban volt tartva, meg egy Hondáról beszélünk. Ennyi a titok.

  45. Gyula PANCZEL

   "Le lett javítva" - a nepper nepper marad :-)

   1. tirgod100

    ezert jar a jozan esz lakk merovel autotnezni es OBD2 olvasoval..

  46. Joos Balazs

   Tekintettel arra, hogy egy adott kilométer és egy másik között több ezerszeres szorzó lehet amortizáció szempontjából, ezért én nem lepődök meg... Az óraállás SEMMIT nem árul el a kocsi állapotáról...

   1. Balázs Gaál

    Ez a videó címe...

  47. hasevash

   Az alacsony fordulaton való terhelés dízelnél is rendkívül nagy mértékben növeli a dugattyúkra ható oldalirányú nyomóerőt. Erről Gajdán tanár úr nagyon érthető és érdekes videót készített. Emelkedőn és aktív gyorsításkor vissza kell kapcsolni, mert sokkal megnöveled a motor élettartamát. hufast.info/plan/vide/goaViauWq5nXamw

  48. Slim Shady

   A külső állapot szerencse kérdése is. Meghúzzák, megnyomják, kőfelverődés stb. Nem mindig csak a tulajdonoson múlik. Vagy újrafényezteted minden alkalommal ha meghúzzák....az elemeket... Ha pedig egy autót jórészt pályán használtak, bemelegedett motorral, az sokkal jobb állapotú marad. Jobb az aszfalt minősége is, nem kell váltogatni stb. Városban ugyanez az autó ennyit nem menne el...

  49. Balázs Mészáros

   Nekünk is volt japán autónk egy Mazda 626-os 2,2 benzin. Azért lett kivonva a forgalomból, mert a kasztni megadta magát, és nem lett volna értelme már megcsinálni. Viszont a motorban 620.000 km volt, bontatlan és hibàtlanul működött.

  50. Pál Horvath

   404.000!!km es accordom van.1.8 benya....2005ota gázos....2016ota nálam 232.000el vettem.kotelezo szervizek kívül semmi hiba....hollandba járok...sok km kevés város.....1300euroert vettem....ha lesz lé rav4re...ugyanennyiert adom el....ha nem viszik el ..marad.....még 4evig

  51. Harsányi Zoltán

   Még alánéztem volna, hogy az a közel 600 ezer km mennyire ette meg a rohadós japán vasat. Lehet totálkár.

   1. Balázs Gaál

    Semennyire.

  52. sixpack540i

   Andersen :)))

  53. Majka Papa

   Köszi Nepi! De mi ujság a Mercikkel?

  54. Norbert Csontos

   Lehetne majd egyszer Civic vs Accord kombi használt tesztet kérni? Gondolok itt a 2012 felettiekre. Azt látom, hogy az Accord jobban tartja az árát mint a Civic. Annyival jobb lenne?

  55. GFuA FtH

   Nekem is 2006-os Accordom volt annyi különbséggel, hogy fekete volt és kombi. 7 évig volt nálam, de nem tudnék róla ilyen pozitívan beszélni. Ha gazdája van az autónak, nem pedig használója, akkor a legszarabb motorral is több százezret el tudnak menni. Én 6 éve váltottam E46-ra, nem mondom, hogy ég és föld, de speciel nekem a BMW sokkal jobban tetszik mind beltér, mind külsőleg is. Azóta F30-ra váltottam, de az E46 tovabbra is a családban maradt.

  56. zippofcy

   Az e46-nak lehet nincs ilyen "váltóérzete" de cserébe minden alkatrész tizedáron van hozzá. :P nepitelet.hu/autok/bmw/3_1998/olcson_fenntarthato_presztizs_auto/

   1. Balázs Gaál

    320d-ben a negyedik szívósor lenne, ha jól számolom :-))))

   2. Balázs Gaál

    Minden alkatrész tizedáron? Mondanál egyet? meszlenyiauto.hu/mely-autok-fenntartasara-kell-kolteni-a-legtobbet-es-a-legkevesebbet/

  57. Roland3pont

   Azért ez most nagyon gáz volt. Értem, hogy nem kilométert veszünk de ez azért már nagyon a ló túlsó oldala.. még nem esett szijjel a verda, de az utolsó csavarig agyon van már használva minden rohadt szerkezeti elem. Most ezt majd megveszi valaki elkezdi nem autópálya tempomat stílusban használni a mindennapokban és garantáltan összedől a gépészet 1-2 éven belül és szerencsétlen autónak annyi lesz. Azért nem kéne túltolni..

  58. frank drebin

   Nagyon sokszor elmondjátok, hogy állapotot veszünk és nem km-t, de ez nem igaz. Az utóbbi 10 évben több autót cseréltem, mindig minden számlát eltettem, gondos gazdája voltam. Egyetlen nepper sem foglalkozott semmivel! Az egyetlen kérdés az volt, hány km van benne! Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy pont a kereskedők nem foglalkoznak azzal, amit ti mindig hangsúlyoztok. És ez igaz mind az autószalonokra, mind a használtautókereskedőkre. Hiába vigyázok az autóimra, semmit nem törődtek vele, csak a km-t nézték. Volt, ahol ki sem nyitotta az ajtót a kereskedő, csak megkérdezte a km óra állását. Akkor hogy van ez?!

  59. Zénó Pokorny

   Hát azt azért ne mondjuk hogy jobb a jabán mint a német. A Német autók sokkal jobbak!

   1. Easy Driver

    GIGALOL :DDDDD

  60. Gabor Kovacs

   Szerintem meg egyszerre nézzük az állapotot és a km óraállást.

   1. Balázs Gaál

    Gatya állapotot mennyi kilométerrel jó megvenni?

  61. SZ Z

   Mercedes és Jaguar gyári ülőlap 30e huf. Súlyom miatt rendszeresen cserélem. Szóval ne bénázzunk farigcsálással.

  62. Inhof Balázs

   Egy Műhelypornót megérne.

  63. Dávid Kaszás

   Sziasztok. Tavaly volt hirdetve egy 2007-es Magyarországon forgalomba helyezett gép 651 e km-rel.

   1. Sovcsik Lászó

    Láttam ilyen Accordot már 800.000 is, végig magyart, nem behozott.

  64. Bogdányi Ferenc

   Tudtommal kijavítunk hibát, és nem le....

  65. viktor bujnyik

   Meg a gyújtas elosztó tömités !"Opel" Honda valóban összerakottabb .

  66. SkywalkerTibor

   "ezt nem tudják a németek" :DDD A német kultúra és az ipar egy fél mondattal nullára írva Kopasz által. Szép ütés volt!

   1. Andras Szell

    @Tony Rashad Yushif Tony Japanok es Nemetek sokmindent elcsesztek, nem lehet kijelenteni, h az egyik jobb a masiknal. Konkret tipusokat kell nezni.

   2. Tony Rashad Yushif Tony

    @Harsányi Zoltán te igen hülye vagy, nem èrtesz az autókhoz csak üres frázisokat puffogsz...

   3. Balázs Gaál

    @norbert terelmes Azok a hibátlan autót is megjavítják, nem?

   4. Balázs Gaál

    @Harsányi Zoltán Te melyik planétán élsz, ember? en.wikipedia.org/wiki/List_of_Toyota_engines Lementem a kommentedet, engedelmeddel :-))))))))))))

   5. Harsányi Zoltán

    Akkor tedd meg, hogy utánanézel, hogy a nagy Toyota hány saját fejlesztésű motort használ...😂🤣 Bmw-vel, psa- val kellett társulni... A dízel nem ment nekik... 2,2 d4d. Mint ahogy hírlik a benzines sem...😂🤣

  67. SkywalkerTibor

   Hát nem tudom.. Én is extra módon vigyázok az autómra, meg rengeteg időt töltök a takarításával, karbantartásával, már sokallják is eléggé a családban... De ennyire nem néz ki újnak és még 200000 km sincs benne. Szóval kíváncsi vagyok milyen áldozatot kell hozni tulajként ahhoz hogy ilyen patika maradjon... Az már szerintem beteges. Szerintem...

   1. Balázs Gaál

    @SkywalkerTibor 5 perc egy porszívózás, 20 meg a mosás. Ha nincs szükség takarításra, akkor semennyi. Nekem minden autóm így nézett ki, pedig egyiket se nyalogattam.

   2. SkywalkerTibor

    @Balázs Gaál Azt tartom, hogy perverz módon imádni kell az autót, hogy fél millió kilométerrel közel szalonállapotú legyen. Napi több órát töltesz az autóban, ennek ellenére neked még van kedved és időd hetente porszívózni, mosni, meg a többi dolgot megcsinálni. Ezt kb. akkor teheted meg ha se kutyád, se macskád nincsen. Vagy másra bízod ezeket, de akkor meg vinni, hozni kell és jól látható pénzmennyiséget hagyni az autókozmetikában és a szervizben. Nincs ezzel baj, de nem szabad álszerénynek lenni, ha valaki csodálkozik az autó állapotán a megtett kilométerek fényében.

   3. Balázs Gaál

    @SkywalkerTibor Mit tartasz? Mégis mit kellett tenni szerinted ezen kívűl?

   4. SkywalkerTibor

    @Balázs Gaál Tartom.

   5. Balázs Gaál

    @SkywalkerTibor Az enyém volt korábban, és így csináltam.

  68. hazafi2007

   Pappas autónál adnak nem kiült üléses autót. 400.000km az 400.000km. Nem venném meg sehogy se.

  69. Szabi 56

   Hiába ez a melléduma,ha szétszedném a motort,vagy megnéznénk az egész hajtásláncot azon már látszana az a fél millió kilométer.Oké hogy a karosszéria rendben a beltér rendben meg ami kívülről látszik rendben de az nem minden.Hiába veszed meg ha 2 hónap múlva mehet a szervizbe.

  70. Rózsai István

   Ez egy tipikus nepper duma,hogy beépüljön a köztudatba és a sok kilómétert futott autóikat is el tudják adni. totalcar.hu/magazin/technika/2017/06/21/futasteljesitmeny_vagy_allapot/

  71. YELLOW

   A lendkereket el tudom hinni, de a kuplungot kizártnak tartom. Az már 1x legalább féltávon volt cserélve. Japán így, japán úgy, de a kinyomó csapágy is elfárad. Vagy ezzel marha sok hosszútávot mentek, ami valószínűsíthető, ezért nincs szétmenve az ülés, mert lehet 500km-ként 1x szálltak ki belőle és vissza, míg más autókban, 10-30x is megtörténik ugyanezen táv alatt. De hát egy dízel erre való. Ledolgozta az árát az biztos.

   1. YELLOW

    @Balázs Gaál eddig is értettem, csak hihetetlen. :D

   2. Balázs Gaál

    @YELLOW Én adtam ezt el 417 ezerrel, így már érted?

   3. YELLOW

    @Balázs Gaál ha hivatalos szervizben cserélték korábban, akkor gyári lesz benne. Csak dátum árulkodna.

   4. Balázs Gaál

    @YELLOW 417 ezernél még a gyári volt benne.

   5. YELLOW

    @Balázs Gaál úgy értettem én is, nem csak tárcsát. Azért 300-tól nem nagyon megy el többet egy kuplung sem. Én így gondolom. ;-)

  72. Dallos Zsolt

   Tényleg impozáns. Csak ehhez legendásan drága az alkatrész. Aki megveszi jobb ha félretesz egy turbó + nagynyomású szivattyú cserére olyan 1 milliót + munkadíj.

   1. Balázs Gaál

    Ezt hol olvastad? www.turbo.hu/arak/honda/accord/140/729125-0007/

  73. tai shudai

   Nem éri meg ilyen autókat gyártani:)

  74. MN72

   Alul milyen lehet?...ez nem rozsdásodik, min a civic?

   1. Balázs Gaál

    @Fail Fiesta Magyarországi?

   2. Fail Fiesta

    Ugyan ilyenem van (évjárat, még színre is), csak 2.0 benzin és most kezdett el szépen rohadni:/ A fényező szerint váljak meg tőle, pedig ennek ellenére nagyon szeretem. 3 éve van nálam, műszakilag semmi baja nem volt soha....csak ez a nyamvadt rozsda most....

  75. Csaba Vekszli

   Gratulálok. Szinta összes videodat nézem, pazar. Ilyenekre van nagy szükség, a sok mellébeszélés helyett. További sok sikert👍

  76. thaifold

   Nem sokkal jobb mint egy vadiúj német prémium.

   1. thaifold

    @Slim Shady Tökéletes definíció!

   2. Slim Shady

    A vadiúj német prémiumra pár éven belül ráköltöd a temetési költséget.....is...

  77. thomas Admiral

   nálunk a sok idióta, 200ezer felett kocsit sem vesz !!! eladhatatlan ez is nem?? hiába tiptop

  78. F1Gomez

   Állapotot veszünk, nem km óra állást. Igen, ez nagyon igaz, viszont a nepper videóiban csak azt látni, hogy körbeméri, és ha nem volt még fényezve az autó, akkor az szerinte jó állapotú. Más csatornákon szerencsére a MŰSZAKI ÁLLAPOT vizsgálatára is fordítanak időt, elvégre a lutri abban van, nem a fényezés és a beltér szépségében. Utóbbiak miatt ritkán fordul elő, hogy az autó nem indul, út szélén hagy, és százezrek röpködnek a szervízben.

  79. F1Gomez

   Egy másodpercre legyünk objektívek, és válaszoljuk meg magunkban a kérdést: ha ez az Accord városban futott volna 600 ezret, akkor is ugyanígy nézne ki?

   1. Balázs Gaál

    @F1Gomez A konkrét autó jó, de az nem magától értetődő, hogy bármilyen 14 éves így használt autó is ilyen. 5 éves Jazzt, jó áron, ha nem felejted el...

   2. F1Gomez

    @Balázs Gaál Egy konkrét autóról beszélünk, nem arról, hogy a forgalomba helyezett autók hány %-ka dízel. Bocs, de így nem sok értelme van írkálni itt...

   3. Balázs Gaál

    @F1Gomez A többség nem vesz dízel autót, Gomez. Ahhoz pedig, hogy egy autó így nézzen ki esztétikai és műszaki szempontból is, a kíméletes használat szükséges, de nem elégséges feltétel. Ha lesz egy kis időd, lécci mutass pár 2015-ös Jazz GK-t, Comfort felszereletséggel, aminek nem tükröződik az árában hogy Honda. 5 éve 3 999 000 Ft volt a listaára, a metálfényért 99e forintot kértek, mínusz alku.

   4. F1Gomez

    @Balázs Gaál mert ők a többség, nem azok, akik beülnek az autóba, mennek pályán 500 km-t és kiszállnak. Ilyen használat mellett minden autó jól bírja. Ettől még a Honda lehet legjobb a világon, csak kár olyan marhaságokat terjeszteni, hogy 600 ezer km után ilyen egy Accord. Egy nagy lófaszt. Akkor ilyen, ha ideális körülmények közt van használva. Műszakilag is ugyanez igaz: nincs az a kettőstömegű, amelyik kibír 600 ezer km-t átlag használat mellett. Ha ilyen lenne a Honda, akkor a használtpiacon is ez tükröződne az árakban.

   5. Balázs Gaál

    @F1Gomez Azoktól miért kérdezzünk bármit is?

  80. Dani Kiss

   A 10-15 éves 200+ kilóméteres kocsikban is van ennyi , csak a magyarok szeme jobban szereti ha ilyen idős korban 1 és 2-vel kezdődik az óra eleje.

  81. Ádám Bojtos

   Mivel itt megjelennek autókhoz értő emberek is. így felteszek egy kérdést, ami nem a videóhoz vágó. Adott egy Renault megane 2 1.5 dci 106 lóerős autodoc-ról szeretném megrendelni a vezérlés szettet. Eddig a Continental vezérlését néztem ki, de azt mondták problémás a vízpumpája, esetleg valaki aki hozzáértő tudna ajánlani? Voltam márkaszervízben ahol egy 200 000-es ajánlatot kaptám, így ezt inkább kihagynám.

  82. Zoltán Lukátsovics

   Wolswagen 1,9 tdi is tudja ezt.

   1. Zoltán Lukátsovics

    Nekem is van. Igaz még csak 200 000 van benne, de porszáraz motor. Ablaktörlő lapát kellett rá a közelező szervízeken túl.

   2. Balázs Gaál

    Kilincsek, zárak, ablakmosó vezeték is? Porszáraz motor? Van itt a ház előtt, nem csak olvastam...

  83. ovecboy

   Megint jó és szókimondó videó, ahogy megszoktuk tőled. Más: hogy áll a Hacsid? Megnéznék már róla egy driftelős összeállítást akár pályanapon, akár valami eldugott, fél-legál placcon.

  84. Felcsúti Maradona

   Sajnos a balkáni típusú ember szereti magát átverni... Ez van. Ezért van a használtautón mindegyikben max 265 000km

  85. Zsolt Mezei

   A magyar km órát szeretne venni.

   1. AmStream

    Nálam van eladó bontott :D .

  86. Laszlo Nagy

   "na most hallatszik a semmi"🤣

  87. Peter 007

   Hát nem tudom...nekem volt pár 200e km futott Japán benzines és diesel is! Mindegyiken volt olajpára/olajszivárgás itt ott...szelepfedélnél,kartertömítésnél,váltónál! Legyen az nissan vagy mitsubishi...érdekes,hogy 500+ nál így néz ki,vagy már korábban volt cserélve!

   1. Ádám Gyenes

    A Honda meg a Toyota az másabb tészta mint a többi japán. . .

  88. Lengyel László

   "klasszik parkolási sérülés" = a javítás ráér ha már átrohad " nem tulajdonosa, hanem gazdája volt" = festés ,kozmetikai kezelésen átesett Az alját miért nem mutatod ??? Először tedd fel a műhelypornóba ! Az egész parasztvakító dumával menj a picsába !

   1. Balázs Gaál

    @Lengyel László Én egy darab képet láttam a videóban, abból nem könnyű megítélni, hogy mióta volt meghúzva, de kérdezd meg a tulajt.

   2. Lengyel László

    ​@Balázs Gaál Ami a képeken van az nem hetek kérdése :-)))) De sebaj vkinek minden mindegy ...még ha szar is XDDD

   3. Balázs Gaál

    @Lengyel László A csupasz lemez hetek alatt lesz rozsdás, nem évek alatt.

   4. Lengyel László

    @Balázs Gaál Aki rozsdásodásig (nem vakrozsda) kivárja a sérülést az igénytelen és nem lehet rá kifogás .

   5. Balázs Gaál

    Három jó gazdája volt a kocsinak. Mit nem értesz ezen?

  89. x Mark

   Hát ez nagy szöveg ,,olyan mint a tály kurva" 😂😂😂😂

  90. Attila Kolozsi

   Azt akarom kérdezni ha ennyire jól ezek az autók akor németbe miért nèmet autóval jársz? Skoda majd Audi és talán most vettèl egy 2.0 literes crtdi VW -ent köszönöm.

   1. Sly6555

    @Norbert Rózsa Tökön szúrnám magam ebben eltölteni 500xxxkm-t :D

   2. Németh Balázs

    @Péter Bódi Valószínűleg nem japánban rakták össze ;) Az alvázszám általában J betűvel kezdődik, de ha 8-9-10th gen Civic akkor 99%, hogy nem japán összeszerelésű, a videóban szereplő Accord viszont igen.

   3. Tibor Blénesi

    Lehet ezt csavarni akármerre a hondaknak és toyotáknak nem véletlenül magasabb a használtpiaci ára 18 éven keresztül én is csak konszern autó más nem jöhet szóba volt passat skoda seat 2008 ba seat toledot kerestem 1 kereskedő mondta hogy itt egy corolla próbáljam ki még a szine se igazán tetszett formája pláne nem mondta nem kell megvenni csak próbáljam ki nem kerül semmibe tudta mit beszél megvettem az autót azóta csak toyota és Honda

   4. Zolka001

    @Norbert Rózsa látod milyen kevés embernek van jó ízlése? 😁 Még egy Ford Fiestának is izgalmasabb a belseje mint annak a f...nak

   5. Tamás Zsoldos

    @Péter Bódi nem auto az, csak buvarsuivattyu

  91. Szabolcs 83

   Jók a Hondák, de azért ennyi kilóméter után már bármelyik alkatrész elengedheti magát. Én biztos nem venném meg. Szerintem a hasonló koru autók már mind 300-600000 km-ben vannak, csak a nepperek optimalizálják.

  92. Karoly Toth

   Rövid, tömör, lényegretörő, és Honda a tesztalany.. Mi kell még? 😁👏Honda motor és Honda minőség. Ennyi 👍

   1. Tamás Zsoldos

    Azaz egy kalap szar, vodor csavar

  93. joci lele

   Ha gondolod Kopasz,akkor elrettentő példának a km vadászoknak,van egy 20 éves autóm,amit bemutathatsz valós 162.000km-el,viszont városi autó és hát no komment :D

  94. motoros222

   Hülye vagy kopasz , de ezért szeretünk-meg azért , hogy igazad van ! Jól csinálod ! Érdemes odafigyelni arra amit mondasz ! Mifelénk is az dívik , hogy ne csak tulajdonosa legyen az autónak-gazdája is ! Gyönyörü az autó-tipikusan az a helyzet , mikor csukott szemmel(,,...") bele lehet ülni a vezető ülésbe !...

  95. yodamester10

   17 nap alatt kelt el a 2004-es Accordom,nagyon sajnáltam de nem a dízeleké a jövő.

   1. A Cs

    Amit ket nap alatt adsz el azt aron alul adod :)

   2. Carp Antal

    Én 2 nap alatt adtam el a 2015-ös CR-V-t, 2.0 benzin.

  96. Pázmándi Péter

   Az Opel Kadett- et hasonlítva ehhez az Accordhoz ezt nem tudják a németek :DDDD Jaja, nem tudják. Bátran meg lehet nézni egy 2010 utáni 6-700ezret futott német autót aminek gazdája volt, nem használója meg lepusztítója, hogy folyik e a hengerfej alól az olaj...

  97. Tim Tom

   Van egy teljesen egyszerű magyarázat a km-re. Nézd meg a hirdetett autókat maximum 3 éves korig a világon, pár évesen mennyi a km. Nyilván nem lehet minden autót így nézni, de a nagy átlag évente 20-30.000 km között megy. Akkor hogy lehet, hogy a legtöbb 3 éves autóban 60-90.000 van, a 10-15 éves autókban meg 150. Sehogy! A legtöbb autónak jó esetben már 150.000 után eltűnik a szervizkönyve. Aminek megvan abban is mindben van egy kérdőjel. Ritkán láttam olyat, ami tüv papír és egyebek mellett minden passzolt (hobbi autós vagyok, fél évente váltok). Az autók 80%-ban, 10 évesen 200.000-300.000 km van (az igazi). Így jön ki a matek , hogy egy 2003-as Accordban jelenleg van kb 340.000-510.000 km. Persze van aki megy évente csak 10.000-et, de ez a 2006-os viszont ment évi 40.000-et! Ezért is fura, hogy a meghirdetett autókban évjárattól függetlenül majdnem egyezik a km. Fele kamu!

  98. Arnold László

   Nem mehet túl jól a bolt ha még a gatyád is lyukas Pista! :) - bocsánat, nam tudtam kihagyni! :DDDDDD -

  99. Balázs Pálfi

   Milyen Opel?!?....BMW, az okádja az olajat mindenhol. Volt egypár belőle :-) (Láttam nem százat, 15 évig a szervizekben)

   1. Csaba Ispán

    @Papageno Nem azt írta, hogy eszi, hanem, hogy okádja...

   2. Papageno

    Nagy butaságot írtál... Egyik BMW-m sem ette az olajat. Pedig volt pár. Az ismerettségi körömben is van jó pár BMW és egyik sem eszi az olajat. Persze, azokat is gondozni kell, mint ezt a Hondát. Ennyi.