MEGVETTEM AZ ÁLOMAUTÓMAT! 600 lóerős BMW

Bereznay Dani

73 E megtekintés23

  2020 Decemberében megvettem az álomautómat, és mostantól te is kipróbálhatod/megtapasztalhatod. Sokat dolgoztam ezen a teszt/bemutató videón, Magyarországon a kedvenc utamra látogattam el, hogy megmutassam Nektek mit tud a 2015 BMW M4.
  Néhány csábító adat: 0-100: 3.8 mp, 100-200: 6.6 mp - egyszóval: halad!
  Nagyon remélem, hogy tetszett a videó!
  A videó képi- és hanganyaga helyenként szerkesztésen átesett, manipulált. A videó esetleges egyezése a valósággal a véletlen műve. A videó felhasználása írásbeli engedély nélkül TILOS!

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Bereznay Dani

   Az autó kellő tapasztalattal és odafigyeléssel kipróbálható, de legfőképpen a "verseny-taxi" élményre optimalizálom a vállalkozásomat. Mikor én vezetek, nem szükségese a felelősség vállalás, nincs szerződés, és valószínűleg, mivel az én autóm - és a vezetést sem ma kezdtem - sokkal jobban kiautózom, mint bárki más, ezáltal az élmény is nagyobb lesz: a határon táncolva mutatom meg Nektek mit jelent valójában egy 600 lóerős M4-es BMW. Valós G erők, valós illatok, fantasztikus hangok! Bármelyik magyar versenypályán autózhatunk, vagy akár egy egyszerű közúton természetesen teljesen biztonságos körülmények között. Kiváló ajándék, egy remek program akár egyénileg, akár csoportosan. Nem, mint a nagy cégek - én bármilyen egyéni kívánságot is teljesítek: ez egy kis vállalkozás, de ha Te ezt választod azzal engem segítesz, és azt, hogy mégtöbb autót kedvelő arcára csaljak mosolyt... és talán másokra is, mert ez még anyukámnak is hatalmas élmény volt, pedig Ő egyáltaltalán nem érdekelt az autózásban. Ha érdekel keress bátran részletekért FaceBook-on, Instagram-on, vagy email formájában a " kapcsolat@bereznaydani.com " címen. Köszönöm!

   1. László Nagy

    "és a vezetést sem ma kezdtem" - 20 éves vagy tehát legjobb esetben is max 3 éve lehet jogsid...ez vezetési tapasztalat szempontjából édeskevés....én nem szívesen ülnék be melléd boyracer-kedni. "egyszerű közúton természetesen teljesen biztonságos körülmények között" - hogy akarsz te határon táncolva autózgatni közúton? Még ha egy full üres útszakaszon is mész, ahol épp nem jár senki, bármi megtörténhet. Jöhet nyúl/őz, defekt, bármi... Csatlakozom Roland Fehér hozzászólásához, nekem is szimpatikus(abb) voltál még az elején de ma már azt hiszed magadról hogy te vagy az új Ayrton Senna. Próbálod magad eladni valami autószakértőként csak az a baj, hogy a totalcar-os és a speedzone-os srácok ebben sokkal jobbak. Ezen felül nekem kicsit olyan érzésem van, hogy az F1 e-sport karriered is lassan leszálló ágba kerül (mivel semmi sem tart örökké), jönnek majd a tőled fiatalabb és gyorsabb játékosok. Nyilván próbálod meglovagolni még az "5 perc" hírnevet amit megszereztél magadnak de szerintem ha kikerülsz az F1 e-sportból már a kutya nem lesz rád kíváncsi és ez a vállalkozás sem fog működni.

   2. Tesz- Vesz

    majd amikor egy törött lámpaburát kell cserélni, arról is csinálj videót légyszi :) egy motorolajcsere szervízköltséget is. 150 000 lehet? vagy csak 60 ezer?

   3. ladi9727

    sracok, aki negativkodik az mit erez? csak abba gondoljatok bele egy kicsit, hogy ez a srac e-sportolassal megkeresett egy ilyen autora valo osszeget. na ezutan lehet ot fikazni, ne adj isten csinalni utana.

   4. Bereznay Dani

    @Márk Németh azt mondom hogy jobban ki tudom autozni, mint az ugyfeleim es nem azt hogy TELJES MERTEKBEN EZREDRE SZAZVSZAZALEKRA

   5. Márk Németh

    Üdv! Az,hogy kitudnád autózni,több mint merész kijelentés.Ez egy álat autó,és hiába voltál pálya napon,meg hiába csinálsz bármit,megkockáztatom,hogy még urambocsá' de Michelisz se tudná ki autózni,ha már folyton hozzá hasonlítod magad.

  2. Turbucz Máté

   Hidd el, hogy azzal, hogy nem a szülőktől kapsz ilyenekt, hanem Te a saját teljesítményedből, a saját munkádból szerzel meg valamit az mindennél többet jelent. A sikeres emberek ismérve, hogy általában nem a szüleik vesznek nekik autót/lakást bármit. Gratulálok!

  3. István Farkas

   Szép is a Bükk télen,főleg Lillafüred.De az út ilyen autóval még nyáron is huncut. :)

  4. End D.

   Indexkèpben pár köteg pénz, miközben ilyen-olyan kölcsönből vásárolva az autó.. menőség!! Ha ennyire lehet számítani egy értelmesnek tűnő sráctól, mit várhatunk az átlagtól? Biztos nekem sem volt több eszem 20 évesen, de youtube híján legalább nem tudtam közszemlére tenni.

  5. Richárd Botos

   Gratulálok az autóhoz, sok balesetmentes km-et kívánok! Ha esetleg nincs ennyire kiemelve hogy mennyire drága és mennyire fiatalon érted ezt el több alkalommal is, hogy másban kialakítsa az érzést hogy mennyivel több vagy ezzel a szép autóval ilyen fiatalon a másiknál! Szubjektív gondolatom. Sikeres életet kívánok!

  6. A. Z.

   Úgy gondolom, hogy a "BMW a vezetés élménye" szlogen nálad igencsak mélyre ült! Bravó a marketingrészlegnek!

  7. Dávid Kovács

   Ez egy anyagi csöd az üzemorás retek motorjával ne legyen igazam de ez nem fog sok pénzt hozni többet költesz rá kitartás

  8. Richard Szabó

   El se tudom képzelni milyen jó érzés lehet ilyen fiatalon egy ilyen autót birtokolni. Gratulálok hozzá! Feliratkoztam mert jó a content és értelmes embernek tűnsz.

  9. Gymlaci

   Csak a szívó motor,ha már élmény. Ja,hogy a legtöbb ember nem tud szívó motoros autót vezetni,mert ahoz már tudás is kell hogy kihozd belőle a legjobbat,és akkor ott van már élmény.

  10. Erik Fekete

   Nemrossz,csak hiányzik róla a csillag.

  11. Varga Szabolcs

   Gratula dani csak figyelj az utakon nehogy baleset érjen

  12. FreeK Daking

   Szerelős videó mikor lesz?

  13. Stevie Smith

   A tengelytáv nem jobb és bal kerék közötti távolságot jelöli, hanem az első és hátsó tengely közötti távolságot. És még valami: a tető és az összes többi elem nem karbon, hanem karbon-kompozit. Mivel a karbon az csak szenet jelent. De amúgy szép az autó! 👍💪

   1. Bereznay Dani

    Nyomtavot szerettem volna mondani, es koszonom a pontositast! :)

  14. Stark Panzer

   Gratula hozzá, legjobb választás :D Tekintve, hogy mit értél el eddig ezt megérdemled.

  15. Győri Bence

   Szerintem a kis japán autók közül a supra fossá verné ezt a bmw_t. Ember maradjunk már a realitás talján gekko köszi

   1. Bereznay Dani

    es nezz meg egy suprat belulrol ehhez kepest. es nezz meg egy suprat KANYARBAN ehhez kepest :) nem minden az egyenes... de meg az ido es a sebesseg sem minden szamomra a nemetekhez kepest ezek a Japan csodak (fantasztikus technologia, elekepeszto teljesitmeny) de erzetre ugyan ugy jatekautok maradnak

  16. Brúnó Király

   Gratulálok hozzá, jó volt a vidi. Tiszteld, mert amint az megszünik megbüntet!

  17. Patrik Gieszinger

   Szia Dani! Olyan kérdésem lenne, hogy ha lesz időd és affinitásod, akkor nem-e lenne kedved legendás F1-es történeteket bemutatni? Legyen az Schaher pályafutása vagy a Brawn GP legendája szakmai szempontból? Nézegettem ilyen videókat, de az mind külföldi, többnyire angol és eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy ilyen fajta átvilágítás, bemutatás, stb. magyar nyelven. Nem tudok róla, hogy bármi ilyesmi lenne, ha vannak ilyenek, akkor örülnék egy linknek 😀, de szerintem feldobná a csatorna hangulatát egy csöppet. Én minden esetre vevő lennék ilyesmikre.

  18. szil va

   Szia Dani. Gartulálok a BMW-hez. Sok baleset mentes kilómétert kivánok!!

  19. Péter Kincses-Hajdú

   Gratulálok szép hogy teljesíted az álmaidat👍👍

  20. Dominik Rózsa

   Azért a Supra még mindig jobb mint a BMW😀

  21. WolFyß

   még mindig nem mondtad el 20 évesen hogy gyűjtötted össze

  22. Róbert Farkas

   Szia dani ez mennyit eszik?

  23. Krisztian Peter Recsko

   20 eves szimulatorhuszar marketing videoja,akinek nem huzzak jobbra a Tinderen😬good luck a bussinesshez meg a csajozashoz....🤘

   1. Bereznay Dani

    Nem kell. mivel mar egy ideje egyutt vagyok szerelmemmel :)

  24. Richard Gabor

   Akármennyire M4, tucatauto

  25. Gábor Kiss

   azért annak részvétem aki ezt tankolni fogja

  26. Gábor Kiss

   meglátjuk mit mondasz 100 k km után de inkább 200 k után nem ezt fogod mondani amit most !!

  27. F R

   Most akkor hány lóerős valójában? Padon mértétek?

  28. keydee

   "Nekem a vezetés élménye a legfontosabb" *vesz egy automata váltós autót*👁👄👁💧

   1. Bereznay Dani

    szamomra nem a valtas adja a vezetes elmenyst hanem miklr hataron tancolva kigyorsitok egy kanyarbol, belevaltok a drift-be (amit manual eleg nehez) es megszakitas nelkul gyorsulok es nem en vagyok a gyenge ponz mert nincs olyan ember aki csak negyede olyan gyorsan tud valtani mint egy jol megirt dct

  29. fan half life

   1:36 hej megy a barack a fejedre öcskös

  30. Patrik Turai

   2 méter 2 cm vagy

  31. DAVIDOFF 10

   580 lóerőre fel van húzva (200nál tilt)😂😂

  32. Хенрик Затрок

   1:25 mármint szélesített nyomtáv. A tengelytáv max hosszított lehet...

   1. Bereznay Dani

    jol tetted, szeretem ezeket a javitasokat koszi a kommentet! 😎

   2. Хенрик Затрок

    @Bereznay Dani tudom, h tisztában vagy vele, csak rosszul mondtad. Nem is azért írtam, hanem valaki nehogy ebből tanulja meg “rosszul”, aztán vagánykodjon a haverok előtt, hogy kiszélesítette a zsigulin a tengelytávot 😀

   3. Bereznay Dani

    igen, arra gondoltam! :)

  33. István Szalai

   Gratulálok Dani! Nagyon tisztelem a munkásságodat és csak jót kívánok neked és jó versenyeket!

  34. Pit The

   Hú de király 600 lóerő a hót szar aszfaltokon :D

  35. Balázs Noll

   Szuper☺Gratulálok ☺Tisźtelett☺💪👍👑☺☺én is ismerem a Bmwvét ☺és fannya vagyok☺☺sokat tanulmámyoztam a motorlyaitt☺☺én az Angyalosi Bmwel tartom a kapcsolatott☺ha szükségem lenne akkor nekik nyugottan szólhatók ☺☺☺sok sikert kivánok a vállalkozásodhoz☺☺maradj mindig optimista mindörökre és bármiáron☺nyugottan csekkold a csatornámon egyik videómat egy motivacióként tettem fel ☺igaz történetŕöl van szó fel is használhatód ☺☺

  36. 11 ALFA

   Gratulálok szép autó egyébként jó lett a videó

  37. adamfesto

   Remélem sokáig örömödet leled benne! Ha Szfváron jársz vele, ugorj be hozzám egy kajára, fényképezkedésre!

  38. Robert Nagy

   Húszéves kölyöknek nem való még ilyen! Főleg így hogy meg sem dolgozott érte rendesen mert így nem tudja értékelni mennyi is az ára! Oké hogy a szimulátor után át akarja élni a vezetés élményét de abba nem gondol bele hogy ha kicsúszik vagy nekimegy valakinek megöl egy családot vagy lebénúl 240 el akkor annak milyen súlyos következménye lesz! Nem csak annyi hogy újraindítja a játékot! Majd ha a mentők szednek ki belőle ha neki mész a fának akkor nem fogsz úgy vigyorogni!

  39. B. BENETT

   Én Audi gan vok, de azért ezt elfogadnám! A hangja mindent elmomd sztem

  40. Kiss Balázs és a vasút világa

   Dani!! Gyönyörű kocsi, grat, de egy Bugatti Chiron vagy egy Laferrari jobb lett volna :D na de viccen kívül balesetmentes kilométereket.

  41. Patrik Petényi

   Biztos a két kezi munkájával rakta össze 😁🤔🤷‍♂️

  42. Antal Török

   Irigység vagy sem de megnézném h aktív munkával, fizikai vagy lehet gyári munka hogy tudna ien kocsit venni, különben a kocsi gyönyörű, de egy másodpercet nem dolgozott érte

   1. YouTube Boss

    Nem előnyös ilyen videót készíteni,ez vagánykodásnak tűnik!

  43. Lakatos Richard

   Legyen még sok ilyen kocsid tesó!

  44. HP Addict

   A kakucson milyen időt sikerült menned?

  45. Zonic96

   Ezekre az utakra vettél volna inkább egy Lada Nivát amit kb az átlag 20 éves meg tud fizetni.. Hosszu távon, 100.000 km alatt lehet, hogy mindkét veséd megmaradna nem csak az egyik.

  46. Márton Forgács

   Nagyon gyönyörű, erős autó. Azok az ívek gyönyörűk. Nagyon gratulálok. Sok Km-t hozzá 👏🏻

  47. Nagy Dominik

   Szia Dani! Gratulálok! Hát ez a gép valami állat! Én mondjuk egy szívó autót vettem volna, na de ez a gép elvarázsolt! 😍

  48. Csaba Pál

   Azért 4.-be 200-nál elváltani 5.- be igen jó érzés lehet!! Gratulálok dani.. remélem egyszer beülhetek melléd ebbe a csodába :D

  49. Ferenc Kovacs

   Dani, Miskolci vagy? :)

  50. Yorkclub _

   Balesetmentes kilométereket kívánok!

  51. lendrax0001

   Gratulálok hozzá, azt hiszem, jó helyre került azaz autó! :)

  52. krisztián Kecskés

   EZ EGY FRICH UNIOS SZEMÉT KUPAC ÁTMENÉK RAJTA A JOHN DERE-ALL SEMI NEM MARADNA EBBŐL AZ IPARI HULLADÉKBÓL

  53. máté bandoli

   Brutális nekem is ez az egyik álmom de ez az út nagyon megfogott ez merre található?

  54. VV Xefande Bajsza

   Nem szimpatizalok annyira veled, de gratulálok az autódhoz! Én is majd valami ilyesmi autót szeretnék, ha az élet úgy hozza!😅

  55. Benkő Malis

   BMW Alfaromeos pulcsiba? Az igen😎

  56. Zoltán Bakos

   Balesetmentes közlekedést. Szép szép az autó mondjuk személy szerint nem szeretem a BMW-étDe gratula.

  57. Dani Kovács

   Az eleje nagyon undorító

  58. ma yo

   vegyel akkor sport autot

  59. Kanalas family

   Mindjárt jön az Ibiza és a sinka bazdmeg

  60. Gábor Csonka

   Mibol?

  61. Balázs Tárkányi

   Sok sikert az élményautóztató vállalkozáshoz, remélem megvan a megfelelő alkatrész és szerelői háttér az autó karbantartásához, mert a teljesítményt kiautózva rendkívül gyorsan kopnak szét ezek a gépek.

  62. Laci Szigeti

   Aztán miből is van a vas véve 20 évesen?

   1. Bereznay Dani

    Elmondtam a videoban :)

  63. adamejavelin

   Audi , Merci? Szóba se kerülhetett? Köszi ha válaszolsz :)

   1. Bereznay Dani

    Audi csak osszkerek szoval nem, Mercedes igen, de ilyen idosen nem talaltam eleg konnyu nem osszkerekes autot ennyiert ami tetszik. De szeretek jonehany Mercedest csak meg nem ez az arkategoria.

  64. Csaba Mácsai

   Gratula, sok sikert a vállalkozáshoz!

  65. Dávid Balogh

   Gratulálok nagyon szép szerintem elöre egy carbon koptatót szerez be úgy elég vad lene 👌🏽👌🏽

  66. Levente Simonyi

   1:56 szerintem az dkg akart lenni😉

  67. nyiri István

   Jó kocsi de attol nem vagy több ember ki szállsz ugyanaz a szar vagy 😀

  68. nyiri István

   Vagánykodás az megy!

   1. Dávid Őszi

    Nagy jampi lett.

  69. Viktor Sikur

   20 éves? Nem 40 ?

  70. Kristof Gaming

   Szia Gratula a kocsihoz de ha szabad kérdeznem hány cm magas vagy?

   1. Bereznay Dani

    202 cm

  71. Akos Kosa

   Ha nem a BMW által előírt “long life” szervízt kapja akkor hosszú életű lesz 😄

  72. Csutor Borisz

   Programokról csinálsz majd egy videót?

  73. Gergő Széll

   A pulcsid jobban tetszik mint az autó! Pacsi✌🏽

  74. Gery_ HUB

   Bereznay Dani strici és szootatás .KFT

  75. Szilárd Gurbai

   Még mindig ez az egyik legszebb autó a szememben.

  76. Bence Gordos

   Szerintem egy Alfa Giulia QV-vel is megnéztelek volna. Az is 510le, Árkategóriába mozog ezzel 2017 gyártású van 15-17 körül. Turbós is és hátsókerék. Egy chip tuninggal laza 600lóerő. Kár érte..

  77. gábor tóth

   "Kis Japán játékautó" val szerintem sok embernek a szívébe markoltál.......

   1. JägerMárTon

    Főleg, hogy a szóban forgó kamu légbeömlős kis japán játékautó majdnem felannyi teljesítménnyel csaknem 10 másodpercet adott a nürburgringen az egyébként teljes funkcionalitású aerodinamikai elemekkel ellátott német prémiumnak :))

   2. JägerMárTon

    20 évesen rengeteg mérnöki tapasztalattal és szakvéleménnyel rendelkezhet az úriember, nézd el neki..

   3. Ferenc Szanto

    Sztem pedig az álfás pulóver el ...

  78. gábor tóth

   "Kis Japán játékautó" ...val szerintem sok embernek a szívébe markoltál....

  79. Bálint Gergő

   6:45 2 turbós motor van benne?🤔

  80. Zsolt Szabó

   Értelmes mazsola vagy a japán játékautó tuning nélkül lehagyja.

   1. sj Ahg

    @Zsolt Szabó Jaja persze.... Megnézném azt, ahogyan egy mx-5 lehagyja ezt.... vagy egy tuning nélküli Supra (az mk4-es Supra gyárilag 220 le, és még akkor nem beszéltünk a többi dologról amiben a BMW sokkal jobb) A játszós autó alatt az emberek többsége (és szerintem Dani is így értette), nem a GT-R féle kocsikat érti, hanem az olyan tipikus játszós autókat, amiket az átlag ember is meg tud fizetni, vagy legalább nem olyan drága mint pl ez. Ilyenek pl.: a Mazda MX-5, Suzuki Cappuccino, Honda S2000 stb. Ezeket pedig mind megkúpolja gyárilag. Arról nem is beszélve, hogy a 0-100 csak 1 adat a sok közül. Ez tipikusan egy olyan faszméregetős adat, ami sok minden mutat, de egy dolgot biztos, hogy nem,....hogy milyen gyors a kocsi. Csak azért mutatják ilyen fontosnak ezt az adatot, mert ez egy olyan adat, amit még a világ legegyszerűbb emberei is megértenek.

   2. Zsolt Szabó

    @sj Ahg az a baj mindegyik

   3. sj Ahg

    Melyik ? Azokból van egy pár.

  81. Krisztián Bncz

   Egyszerűen jó láttni hogy milyen örömöt tud okozni egy ilyen szépség én végig mosolyogva nézztem a videót melesleg még az autót is nagyon jól bemutatátok Gratulálok!!

  82. USB-kun

   Erős volt a "Japán játékautó" hasonlat, nem tudom mikre gondoltál azalatt, van egy pár japán "játékautó" ami röhögve gyűrné maga alá az M4-et és nem az "1300Hp stock Suprárol" van szó.🤷🏻‍♂️ Minden esetre Sok balesetmentest, jó kanyarvadászatot!

   1. sj Ahg

    @USB-kun Lehet, de a gyorsulási adat önmagában szinte semmit sem jelent. Ez tipikusan az az adat, ami sok mindent mutat, de egy dolgot biztos, hogy nem.... hogy milyen gyors az autó. Hiába tud egy autó gyorsan menni egyenesben, ha a kanyarban szenved, így max a váci út királya lesz az ember. A Supra típusú autók az én szememben pl. alapból kiesnek (bár ezt te is mondtad), mert gyárilag relative gyengék (mk4 Supra-220le), tuningolva, meg már pont az nem Supra bennük ami miatt fényezik a Suprákat.... a teljesítmény. Márpedig szerintem tuning autót csak tuning autóval szabad összehasonlítani. Habár ez a kocsi is tuningautó bizonyos szempontból nézve, de szerintem azért a chiptuning (szerintem ezen csak az van) messze nem hasonlítható össze a Supra féle motortuningal, ugyanis a chiptuningnál általában nem kell a motort megbontani és minden alkatrész a gyári marad, a Supra féle tuningnál pedig a motorblokkot leszámítva szinte semmi sem. Az mx-5 ára pedig tényleg már egy vicc, múltkor megnéztem és még a szétrohadt bontó szökevényekért is minimum 700 ezreket kérnek el. Azért az viccnek kicsit erős.

   2. USB-kun

    Én se egy MX5re értettem, viszont van jópár az M4nél jóval idősebb kocsi, ami röhögve hadja ott. Tény, az MX5 az olyan mint a Simson, az autót körül ölelő kultusz miatt drágul.

   3. sj Ahg

    Gondolom nem a GT-R-okra értette ezt, hanem az mx-5 kategóriájú autókra, amiket a tulajaik szeretnek Bugattiként bemutatni. Amúgy abban sem lennék biztos, hogy egy gyári GT-R megverné. A gyorsulás sajnos csak 1 adat a sok közül.

  83. Dani Radics

   De azért a pulóvereden ott az alfa🔥 gratula hozzá gyönyörű darab🙂

  84. Vivien Csordas

   Mennyibe került

  85. Vivien Csordas

   Jó kis verda

  86. Norbert Szabó

   Itt az a baj, hogy csak egy eleted van es nem kezdheted ujra a jatekot nehogy elnezd a rajzot egyszer

  87. Krisztian Karoy

   1:37 “Ez már nem az a kis japán játék autó” Haver 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️👎🏻

   1. sj Ahg

    @Norbert Tanyi Jaaaaj, már megint egy Supra fan..... könyörgöm, egy gyári MK4-es Supra csak 220 le. Egy ilyen BMW gyárilag 425 le. Na vajon melyik a gyorsabb ? Persze lehet jönni a széttuningolt 1500 lovas Suprákkal, de ahogyan Vályi Pista is mondta, tuning autót csak tuning autóval hasonlítunk össze. Persze lehet mondani, hogy ez is tuning autó a chiptuning miatt, de valljuk be, egy chiptuning messze nem hasonlítható össze az 1500 lovas Suprák motortuningjával, ugyanis egyrészt a BMW chiptuning ára aprópénz a Supra motortuning árához képest és a chiptuningnál nem kell a motort megbontani és nem kell semmilyen alkatrészt kicserélni benne, ellentétben a Supra motortuningnál. Arról nem is beszélve, hogy ez az autó teljesen legálisan utcára mehet, de a tuningolt supra csak addig legális, amíg nem mérnek rajta egy károsanyag kibocsájtást (főleg, hogy a legtöbb ilyen Suprában még katalizátor sincs). A másik érdekesség, hogy egy jó állapotú gyári mk4-es Supra ára gyakran eléri a BMW árát is és akkor még nem számoltuk bele a több milliós motortuningot. És akkor még ott van az is, hogy tudod, hogy egy tuningolt Supra meddig megy jól ? Az első kanyarig. A Suprások nagyon vigyorognak az egyenesben, de sírnak a kanyarokban. Persze lehet venni jobb futóművet meg még egyéb alkatrészeket, de akkor annak a "Suprának" annyi köze lesz a Suprához, mint egy WRC Volkswagen Polo-nak a közutakon látható Polokhoz képest (segítek, semennyi). Csak az a helyzet, hogy a BMW gyárilag jó ezekben, nem pedig tuningolva. Az a baj, hogy a Supra fanok és Tesla fanok mindig elfelejtik, hogy a gyorsulás csak 1 adat a sok közül. Erről ajánlom ezt a cikket: totalcar.hu/magazin/velemeny/2016/04/06/0-100-as_ostobasag/ (Amúgy nem vagyok BMW-s)

   2. sj Ahg

    @ツAlex "bár tudnám miért van sok bömös a Type-S civicem visszapillantójában.. 🤷‍♀️" most ez komoly ? :D a type s civic (a gyári 1.8-as) mindössze 140 le. Most erre vered magad ? Ezzel max az olyan BMW-ket gyorsulod le, amiket a BMW nem is arra tervezett, hogy nyomják neki, hanem arra, hogy elvigyen A-ból B-be. Egy csak harmad ilyen erős BMW-t is max akkor tudnál megelőzni, hogyha a BMW-s nem nyomná a gázt és mellé még a kéziféket is behúzva hagyná :D Még ha a type s civic le is gyorsulna csak egy harmad ilyen erős BMW-t, akkor sem jelentene sokat, hiszen a gyorsulás csak 1 adat a sok közül. Erről ajánlom ezt a cikket: totalcar.hu/magazin/velemeny/2016/04/06/0-100-as_ostobasag/ (Amúgy nem vagyok BMW-s)

   3. Norbert Tanyi

    Egy supra ellen megnézném mit kezdene. Mikor Dani beváltsa a kettest addigra a supra leparkol a cél utáni parkolóba.

   4. ツAlex

    Pont ezen akadt fent nekem is a fülem... Kicsit felvágott a fiú... Most BMW-s lett, letojhat bármit.. , bár tudnám miért van sok bömös a Type-S civicem visszapillantójában.. 🤷‍♀️

  88. Kevin Kádár

   Jó a pulcsi CSAK AZ ALFA ROMEO

  89. Tusz Milán

   Ha te voltál miskolcon a napokban láttalak. :D

  90. Ármin Tóth

   Tarján. Na én ott lakok

  91. ViceLikeGnu3519

   Gratulálok!!! Gyönyörű autó, habár nem Giulia de ez is pont olyan mosolyt csal az arcodra. :)

  92. David Biro

   Szívből gratulálok, hogy elérhetted az álmodat! Sok baleset mentes kilómétert kívánok! Egyébként jó lett a videó😊

  93. Márton Soós

   Szar a zene

  94. vas janos

   Dani! Ha a japán játszós autókat említetted, a pályán a játszós TypeR ezt megenné :D

   1. vas janos

    @Bereznay Dani nagyon jó autód van, tudom nem gyàri :) csak rosszul esett, hogy ledegradaltad a japán autókat, vagy úgy tűnt :)

   2. Bereznay Dani

    Bevallom nem gondoltam volna, hogy ennyire jo idot megy a Typer, ugyanakkor ez az auto, amit latsz nem gyari - es jelen formajaban kizartnak tartom hogy egy meretes palyan jobb kort menjen a Typer

   3. vas janos

    @Bereznay Dani nekem 3 evig volt fk8 am, nemreg adtam el, tobb mint 100ezer kmert mentem vele, tudom mit tud az autó. Álló helyzetből hátrányban van mert elkapar, de ha már mozog sok bajorból dobták a like jelet. A kanyar stabilitása meg fenomenális.

   4. vas janos

    @Bereznay Dani az m4 ideje a nürburgringen 7:50, az fk8 typer ideje 7:43:8

   5. Bereznay Dani

    eleg jo a humorod szoval szerinted a Typer (Amit vezettem) egy elsokerekes 400 loeros auto se, ami nem jelentosen konnyebb mint ez, megenne egy palyan szerintem nezz nehany koridot az autokrol mielott butasagot irsz, ne nevettess

  95. Milán Havrán

   Gratulalok az autohoz!! De egy jo tanacsot fogadj el illetve a tobbi a fiatal videos sracnak is szol! Ha mar addsz az autodra akkor picit adjatok tobbre magatokra is😊 hidd el nagyon hiteltelen es szamomra kurva gaz mikor" de hidd el nem csak szamomra " kiszálltok ilyen autokbol elaludta zsíros hajjal meg pacuhán felöltözve.....tenyleg jo tanacs!

  96. László Kovács

   Szia Dani! Gratulálok! De vigyázz nem koporsót vettél!

  97. fasza Kutya

   Jó magasra nőttél more😂😂😂

  98. Droid GONK

   Lesz majd Nordschleife?👀👀

  99. Tamás Répási

   Szívből gratulálok Dani! Nagyon állat az autó, használd egészséggel és balesetmentesen! Ja és a videó is nagyon jó!

  100. LMPower Garage

   Ez a lóerő mánia, hogy minél több annál jobb, értem bemondható, hogy 600, menő, meg marketing, de lesz aki 650-et mond majd... (stage1 553-ra lett mérve padon, kipuff nem gyári, ez mhd szerint 520) De gts (500) programmal sokkal jobban kezelhető, az is már bőven elég, átvihető még az erő egy új gumin, semislickkel, szárazon, melegben. De e felett közúton kezelhetetlen, ha dscoff és ki akarom használni, hetente lehetne gumizni. (Jön is az új 4wdvel.) Hungaroringen mehet a stage1 is, slick gumival, de pl Pannónián az alap 431 is bőven elég.

   1. LMPower Garage

    @Bereznay Dani szia, pont neked nem kell mondanom, hogy F1 lehetne x ezer lóerő is, ott az aero meg leszorítóerő, odatapadnak esőben is, vagy száradó pályán már slickkel. No de visszatérve gtsel jól elboldogulok, cs progit nem is próbáltam. A durrogast is visszavettem soft és max 1 sec, csak sport módra, a trafo, gyertya nem bírta, szerelőm szerint vanosnak se jó. Azon is csoda hogy lassan 40e km benne van mhdban és pl gyári a benzin pumpa. V10M5 10e km után megadta magát chip után, aztán csere után az új pumpa is, azóta 3. új puma és chip nélkül hibátlan. Szóval ha nem hegyezed ki folyamatosan bírni fogja. Mivel igénybe lesz véve nálad, nálam is csak pályázok vele, szenzoros szervizt/felkészítést csinálok, olaj évente (motor, diffi) váltóban 30e kmként. Javaslom esetleg: burkhart-engineeringpontcomot, futómű, fék, állítható toronycsapágy, stb... Innen szerzek be mindent.

   2. Bereznay Dani

    Szia! Nekem nem gyari a kipuff, ezert mondok 580-at (es ugye felkerekitve cimezem a 600al) Nyaron 70tol kb letapad, rosszabb uton nyilvan valamikor egyaltalan nem de F1-ben meg 1000 loero feletti autokat vezetek mar sok ideje. Szeretem adagolgatni a gazt akar akkor is ha sok helyen eleg a gyengebb, mert az erosebbel ritkan jutok tul akar a 60-70%on. Megis jo, hogy ott van a lehetoseg es a kontrol. Egy driftbe ez igy pl sosem tapad le. Kiszamithatobb. De amugy 500 loeros GTS modban hasznalom 75%ban mert egy gyari programot megis jobban kedvelek egy 14 - 5 millios auton szoval igazad van!