Ne kövesedj bele a szerepedbe! - Kowalsky és Szabó Péter beszélgetése - Teremtsd Újra Önmagad!

Szabó Péter

86 E megtekintés19

  Újra indul a "Teremtsd újra önmagad beszélgetéssorozat egy kicsit másképp.Ebben az első beszélgetésben egy nagyon példaértékű emberrel beszélgetek, sokatok kedvencével, Kowával, a Kowalsky meg a Vega együttes frontemberével.

  --

  Ha érdeklődsz Szabó Péter munkássága iránt, és szeretnél részt venni a következő előadások, tréningek valamelyikén, látogass el a www.motievents.hu oldalra.

  További tartalmak: szabo-peter.hu
  Facebook: szabopetermotivacio/
  Instagram: szabopeter.attores
  MotiBooks - Motivációs könyvek webáruháza: www.motibooks.hu
  MotiMedia - Az önfejlesztő médiatár: www.motimedia.hu

  #SzabóPéter #Kowalsky #TeremtsdÚjraÖnmagad

  Közzététel: 28 napja

  Megjegyzés

  1. Margit Vailla

   Nagyon örülök hogy el mondta ezeket a dolgokat! Mint ha egy bölcs tanitót hallgattam volna! Sokmindent tanultam , megértettem és elfogadom.Biztatnam hogy merjen beszelni ezekről a dolgokról.Egy tanitó szintjét siman elérheti.El éri! Egy Isten áldása.Kívánom hogy sok elme nyíljék meg az ő megtapasztalásainak megosztása során! Köszönöm hogy vagy! Sok sikert !

  2. Krisztofer k

   Tisztelt Kowalsky! Örülök annak hogy te egy nagyon bölcs ember vagy még most is eröt adnak nehéz pillanataimba zenéid kösz hogy meg tisztelted a közönséget és azt is tudom hogy nem csak azért teted meg ezt a lépést hogy találkoz a (Szabó Péter el) hanem hogy a közönségednek a rajongoidnak is üzenetet külgy és erőt agy akiknek eddig is eröt a tál kérlek válaszolj az uzenetedel meg tisztelnél ével köszi tov szép napot kowa

  3. icaanyo

   Minden szavát csak köszönöm ❤️💖💝

  4. Éva Csőváriné Horváth

   Köszönöm szépen, hogy meghallgathattam. 🙏

  5. Ferenc Juhasz

   Megjegyzem, Szabó Péter sok esetben (ha nem mindig), jól nyúl a témákhoz, jól választja ki a riportalanyokat. Kowát pedig csak dicsérni tudom mint embert (itt látom először így megnyílni) és mint előadó egyszerűen felülmúlhatatlan. Mindketten nálam az év emberei.

  6. Zoltán Szabó

   "Nem keresem már a szavakat, attól szép a világ - hogy tudom hogy benne vagy ..... " No comment .... "Akinek van füle a hallásra " - annak van más érzékszerve is a szeretetre ! Ismeretlen ;)

  7. Schmidt Csaba

   Valaki meg tudja mondani nekem az első 1 percben a háttérzene címet? Nagyon hálás lennék.

  8. Zsolt Király

   Köszönöm szépen Igen köszönöm Köszönöm Köszönöm 😇

  9. Ferenc Gyurácz

   Ott a szíve fölött a magyar címer a Szentkoronával, és közben kiderül, hogy krisnás. Hát akkor még van mit dolgozni a problémán, mert ez így nem passzol össze.

  10. Veronika Mag

   Imádom, annyira csodálatos ez a beszélgetés. Ilyen embereket, Fényeket🌟🌟 sokat-sokat ♥️❤️

  11. Attila Vaszil

   Hálás köszönet a beszélgetés ért. Szerintem igazán építő jellegű 😀

  12. Henrietta Molnár

   Mind kettőjüket nagyon szeretem. Bölcsek, s a tanításuk, mondatuk, szavaik igazán elismerőek. Büszke vagyok rátok! 😘Legyünk jó emberek, segítsünk másokon, s tudatosan gondolkodjunk, éljünk!!!!

  13. Klementina Vasné Deák

   Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos beszélgetést . Hála Érte Áldás.🥰🥰🥰 Fantasztikusak vagytok mind a ketten köszönjük hogy vagytok ÁLDJON MEG A JÓ ISTEN TITEKET .❤❤❤❤❤❤

  14. Zsuzsa Silaghi

   Hálás köszönet 💗 🙏 🤗

  15. Barbara Krapfel

   Hála köszönöm 🙏

  16. Anasztázia Széber - Magyarics

   Élmény volt hallgatni ezt a beszélgetést!🙏 Péter téged "ismerlek" minden munkádat, így ez az interwiew is tökéletes lett.💖 Eddig nem követtem Kova munkásságát, bár már hallottam tőle számokat, azok tetszettek, azonban most MICSODA BÖLCS EMBERT ismertem meg, minden elismerésem! Jógáját pedig mindenképpen követni fogom. Köszönöm Péter ezt beszélgetést❣

  17. Spoon Spoon

   Bármennyire fodrozódik a vįz ha elég mélyre mész és bírod a nyomást őt csend van és nyugalom én így gondolom.

  18. Spoon Spoon

   A bölcsesség szerintem ott mutatkozik aki bár tudna mit mondani de nem szól mert nem kérték a vélemênyét amikor pedig szól a véleménye fàj annak kihez szólt .

  19. Soulone Fonix

   Szeretlek Titeket! 🤗

  20. Barbara Szikora

   Ez egy igazán mély és tartalmas interjú volt!:-) Imádom Kowat!:-) A számai nem csak zeneileg érintenek meg. Jó volt őt jobban megismerni, köszönet érte!

  21. Andi Szandi

   Hála, köszönet!🙏🏻

  22. Ilona Szabóné Dankó

   Hálás szeretettel köszönöm nektek ezt a sok hasznos tanítást .❤🙏

  23. Mária Brekli

   Várom már ezt a fél éves együtt gyakorlást. Én szívesen részt vennék rajta. ❤️

  24. Márton a György

   ,,az egyik legjobb módja ma a szolgálatnak az üzleti élet˝...szerintem az üzlet és a szolgálat az merőben ellentéte egymásnak. A szolgálatnak azért szolgálat a neve mert nem vársz érte semmit, önként szabad akaratból szolgálsz valakinek, mert szereted. Amikor ezt beviszed az üzletbe ott már pénzt vársz érte és kapsz is. Tehát pénzért teszel meg dolgokat valakinek. De hát én és az önálló véleményem egy ismert emberével szemben.

  25. Csilla Geszti

   Hello Kowa! a vallást és hitet úgysem tudod megmagyarázni a 99%-nak. Minden jelenlegi vallás a világ legnagyobb hazugsága, félelemben tartás egy formája. A tudás mindenben ott van, bármit megtudhatsz amire szükséged van. Namost A HIT. TE VAGY A TEREMTŐ. MI VAGYUNK EMBEREK A TEREMTŐK. és ezt egy bigott vallási szentfazékkal, áhitatos imádkozóval a büdös életben nem fogod, mert nem lehet megértetni. Ácsingóznak szakállas bácsiról, meg mindenféle idióta szertartásokat tartanak, ez mind mind a vallás borzalma. Azt mondod nem vittek nagy dolgokat végbe? Jajj. A vallás nevében hány millióan haltak meg hiába? A középkor stimmel, entrópia zajlik, a többinek meg olyan mindegy. Amikor már átlátod az EGÉSZet és tudod, hogy MINDEN EGY, minőségében, dimenzionálisan változik meg az ÉLET. Mert az nem élet, hogy dógozik! mint robot, tévét néz, megnősül vallásos tiltásokhoz igazodva, él mint a többi, vagyis vegetál. Tudjuk. SZERETET. A SZERETETNEK NINCS POLARITÁSA, ÍGY NEM NEVEZHETŐ ENERGIÁNAK. A ZENE AZ EMBERISÉG EGYIK LEGNAGYOBB ADOMÁNYA, MERT A LEGCSÍRÁBB IS KINYÍLHAT, HA MEGÉRINTI A BIZSERGÉS. Visszajöttem nem egyszer. odaát fény, végtelen béke és szeretet. Mindenki onnan érkezik aki LÉLEK. Senkit nem lehet megváltoztatni, egyszer majd kibújnak a fényre. nem dolgod, nem felelősséged. A saját életed megismerése és lehető legjobban leélése a dolgod, mert oda át semmit nem visz senki csak a szeretetet. Egyszerű: semmi más nem számít, csak az, hogy mennyire szerettél és téged mennyire szerettek. ez van a 21 grammban :) AZ ÉLET ÉL ÉS ÉLNI AKAR. MINDIG.

  26. Anikó Deáková

   Nagyon szép beszélgetés, köszönöm✨ 🙏🏻✨

  27. Molnár Lászlóné

   Nagyon ott van!

  28. Lola

   Imádom Kowa-t. Hozzá jártam jógázni, a legjobb jóga tanárom volt egészen idáig! Fantasztikus ember!

  29. Detti Nagy

   💖💖💖

  30. Zsolt Sütő

   Nagyon szép beszélgetés, köszönöm! 🙏 ✨

  31. Meszaros Szilvia

   Megéri az egy órát rászánni, igazi gyöngyszem. Köszönet!

  32. ZSOLT VÁTA

   Köszönöm szépen ☺

  33. Network MarketKing

   Ugy szeretnek veletek egyszer beszelgetni

  34. Network MarketKing

   😁👈

  35. Network MarketKing

   En a fiataloknak azt mondanam kovesedjetek bele a szerepetekbe es teremtsetek ujra magatokat KRISTALYOK SEGITSEGEVEL

  36. Network MarketKing

   Isten nyelve

  37. Network MarketKing

   En a szamoknak hiszek

  38. Network MarketKing

   Milyen véletlenek

  39. Network MarketKing

   4:32 kor nallam

  40. Network MarketKing

   14:32 mi az elet ertelme? Valasz: felugrik a hirdetes szendrei adam, nem csak hogy meglehet keresni havi egy millio forintot hanem felre is lehet tenni... A feny ura nezzenek oda 432 😂😂😂😂😂

  41. Alexandra Borbély

   Ez egy különleges beszélgetés, minden egyes szóval egyet értek. Imádom! Köszönöm szépen!

  42. Tamas Veres

   Imádunk! Ne az "árnyékban maradás"-t válaszd, sôt, azzal a felelôsseggel tartozol, hogy arra törekedj, minél több emberhez eljusson a bölcsesseged! Köszi!

  43. Pálné Vozár

   Nagyon szépen köszönöm! Hálás vagyok érte!

  44. Balázs Dóri

   Áldás az ilyen emberekért 🙏 nagyon köszönöm 🙏😊🥰

  45. Virág Bánatos

   Kő keményen haldoklom,egy olyan betegségben amit még mindig nem tudnak gyógyitani!A betegség neve:IDIOPÁTIÁS TÜDŐFIBRÓZIS! Ehhez a sok szófosáshoz amit itt elő adsz nem kis anyagi javakért,oly annyira irritál,hogy simán szét tudnám verni azt a nagy arcodat! TE ne celebecskéket intrjuvolj,századrangú hozzád hasonló kis senkikkel,hanem merítkez meg a nyomor bugyraiba,mivel ott is emberek léteznek-mert azt ahogy vannak nem lehet életnek hívni. Hidd el önmagad hangkába szerelmes Szabó,tudnék ennyi baromságot összepofázni ha lenne a tüdőmben annyi kapacitás,hogy spontán,lélegeztető gép nélkül tudnék közölni. Biztos,hogy egy életre megjegyeznéd,hogy alázattal kéne az életről-változásokról beszélni. Szívből kívánom,hogy az összes ilyen felfuvalkodott fallokrata ezerszer kapja meg azt a szenvedést amiről olyan bölcsen kijelenti ha dolgozol rajta minden jóra fordul! A ló füle!-valaki haldoklik az nem fog még a te ál tudományos dumád ellenére sem felgyógyulni,hallelujázni,elképeszt,hogy nálad klasszisokkal komolyabb emberek is úgy nyalják a tenyeredből a lózungot,hogy nem akarom elhinni,hogy képes vagy ennyi embert megvezetni. Számomra hiteltelen figura vagy!-ha van valaki aki ezt az egész cirkuszt mnt világ rendezi jól pofán ver!

  46. Tamás Sipos

   Kowa nem minden napi figura az biztos! Hihetetlenül bölcs és nem véletlenül jöttek létre azok a bizonyos dalszövegek! Magyarországon nincs még egy ingyen zenenekar akik ilyen szovegvilaggal rendelkeznek!

  47. Katalin Fenyvesi

   Kedves Péter, évekkel ezelőtt találkoztam először egy videóddal, és majd frászt kaptam tőle. Semmi nem tetszett, sem a téma, sem a stílus. Azután időről-időre mégis meghallgattam egy újabb, majd még egy újabb videódat. Gőzöm sincs miért. :) A szemem előtt változtál. Sosem gondoltam, hogy Daubner Bélát látom majd veled beszélgetni. Nyilván nem mértékadó a véleményem, de egy vélemény. Gratulálok az irányért, a remek interjúkért, és a szeretetteljes mosolyodért, amivel a vendégeidet megajándékozod. Csak így tovább. :)

   1. Szabó Péter

    Hálásan köszönöm, kedves Katalin! :-)

  48. Szandra Kerekes

   Nagy vagy Kowa. Jó volt hallgatni. Péternek köszönet, hogy meghívta és beszéltette.

  49. Dóra Falusi

   Nagyon szépen köszönöm, hogy ez a videó létre jött. 🙏 Eddig is tudtam, hogy Kowa egy hihetetlenül mély érzésű, intelligens ember. Mindkét személy számomra a férfiasság gerince, a hitelesség képviselői, igazi nagy betűs példák minden generációnak. Bár több ilyen híresség lenne mint Ők, akik építők, a társadalomra is jobbító hatàssal vannak. ❤️ Kíváncsian várom a Jógàt is! 😉 Még egyszer KÖSZÖNÖM! 😊

  50. Bennem Él Atyám

   Nagyon tanulságos beszélgetés , Köszönöm 🙏

  51. András Attila Spinyhért

   Most megértettem, hogy szükséges birtokba venni a személyközi belső hatékonyságot. Kiderült, hogy most! Most kell transzformálni a korrigálható magadba beruházási megtérülést. Érthető, hogy a legfontosabb prioritás: lefoglalni az extenzív intermodalitást. És ehhez nincs más dolgunk, mint iterálni az ütemes sémákat, a saját életünkre vetítve.

  52. Így Aztán

   Tegnap találkoztam egy emberrel, azt mondta, nem fog tetszeni ez a beszélgetés. De elkezdtem nézni és nagyon tetszett!

  53. Andrea Molnár

   Köszönöm!

  54. Adam Tobias

   Elképesztően köszönöm nektek hogy ez a beszélgetés megvalosult!! Minden egyes perce hatalmas élmény volt!!!❤️ "Az ember az életben soha nem kap annál nagyobb pofont, mint amekkorát már nem tudna elviselni" Soha fel nem adni és csak előre!

  55. Ro Ta

   várjál,szerintem ezt te is tudod nem az a kis vírus állította le a földi életet,ezt a vírus rendezői csinálták.itt most per pillanat a vírus mögött iszonyat erő sorakozott fel,ami manipulálja most ezt az egész hisztériát.

  56. Andrea Chambers

   Hello. Thanks for posting this video, my Hungarian husband seemed to really enjoy it. My only request is that your videos have English captions... I could only understand select words. Thanks 😁

  57. M K

   Rubint Réka DVDk teremtsd újra önmagad is tetszett 😂😂 jó 5-10 éve ! De ez a beszélgetés nagyon super lett ! Köszönöm nektek

  58. Renáta Berènyi

   Hù, nem gondoltam, hogy ez az ember ilyen bölcs. Minden elismerésem. 🙏

  59. Ildikó Szabó

   Húúú... ez gyönyörű! Sajnos elkellett múlnom fél évszázadosnak ahhoz, hogy pontosan értsem miről beszélgetnek a fiúk! Eddig a jóga is csak testi gyakorlat volt! Elmelyedni, látni magam kívülröl, látni a környezetem, a lényeget,ez következik most! Köszönöm Kowa! Mindig szerettem a jóga óráidat és nem azért mert híres lettél, hanem azért mert ránk figyeltél minden egyes ászanánál!

  60. Éva Vass

   Köszönöm szépen, Hála Áldás

  61. Mónika Hirka

   👍🏻❣️👍🏻❣️👍🏻❣️

  62. Ép Test Ép lélek-Hello Life

   Igaz...A Hála nem divat, sajna.....

  63. Varga Éva

   Köszönöm nektek🙏❤

  64. Rebeka Farkas

   Sziasztok. Én egy 17 éves elégé vallásos személyiség vagyok. Édesapám halála után egy kicsit megrebbentem. Miután megéztem ezt az "interiut" szó nélkül maradtam. Rájottem hogy hálát kell adnom minden percért amiért éltek. Nagyon feltőltöt ez a kis bészelgetés köszönetet szeretnek mondani nektek. Köszönöm❤

   1. Csilla Geszti

    kedves Rebeka! Te EMBER vagy és nem személyiség. :) a vallás boldogtalanná tesz, komolyan félelemben akarsz élni egy életen át? tudod én visszajöttem. nincs szakállas bácsi. mindannyian a forrásból érkezünk. te vagy a teremtő. a csoda benned van. születünk és meghalunk, merj nevetni, merj sírni, merj ÉLNI! AZ ÉLET ÉL ÉS ÉLNI AKAR! mondd adott neked bárki születésed előtt bármilyen szabálykönyvet? Rebeka ilyen nincs! ÖRÜLNI JÖTTÜNK E FÖLDRE. csak mondom, akik igazán szerettek, már átmentek. ha elveszítjük azt, akit szeretünk, bizony nagyon nehéz elengedni. értsd meg, nem arról van szó, hogy felejtsd el, nem véletlen az 1-3 gyászév. feldolgozási idő. aztán el kell tenni a képeket, tárgyakat, és ÉLNI. nincs büntető isten. a félelemmel teli emberek valójában önmaguk börtönében vegetálnak. melyik jobb? depisen, szomorúan, félelemben másoknak megfelelve szenvedni, és megváltással a halált várni, vagy örömteli, vidám, boldog felhőtlen nevetésekkel tarkított igazi szeretetben ÉLNI egészségesen, amíg lehet? RAJTAD MÚLIK. A CSODA BENNED VAN MI VAGYUNK A TEREMTŐK.

  65. Klára Molnár

   Hála értetek

  66. Eva Mezeji

   Istenem mennyi bölcsessèg van ebben az emberben.Hatalmas tudással rendelkezik.Ès ami nagyon tetszik az hogy mennyire egyszerūen áll hozzá a lelki tèmákhoz .Koszonom hogy meghivta Pèter.Ūdvözletem Szabadkáról.

  67. Márió Grégász

   Szèp a tudomàny. Bele kell fektetni az időt. De a szeretet nem szabad eljelejteni.

  68. Erika Borbély

   Hálás köszönet ezért az interjúért!!Felemelő volt hallgatni( többedszer is)❤❤Kiderült(oly sok minden más mellett persze) h.nemcsak Péternek 🙏de Valcsinak 🙏is hálásak lehetünk h.Kowa a reflektor fénybe csalogatható azért !!😊

  69. Nikolett

   Két kedvencem 🥰

  70. Music Answer

   ez jó!

  71. Henrietta Uveges

   Számomra mind a ketten csodálatos Emberek, s hosszú ideje szeretettel figyelem munkássagukat, de így együtt új szinergikus dimenzókat nyit a beszélgetésük - Nemcsak Bennetek/Önökben, hanem Bennünk is! Szeretettel köszönjük ezt az alkalmat - azt a fajta megtapasztalást, amit egy valódi dialógus adhat, miközben átjár maga a tapintható EGYségĚrzés! Isten áldjon mindannyiunkat! Téged/Önt is Tisztelt Olvasó!

  72. Lili Breznyik

   Kedvenc magyar motivációs előadóm és a legimádottabb zenekarom frontembere..Köszönöm, hogy megvalósult ez a beszélgetés❤️❤️

  73. Pálné Vozár

   Üdvözlet és hálás köszönet!

  74. Gabor Kiss

   Öröm volt hallani titeket :) Köszönöm hogy vagytok! :)

  75. Katalin Szabó

   Annyira hálás vagyok, hogy értem és élem amiről beszélgettetek🙏köszönöm, és kívánom mindenkinek ugyanezt az érzést!

  76. Andrea Kertész

   Köszönöm szépen, hogy létrehoztátok és megosztottátok ezt a felvételt! 🙏

  77. Erno Godo

   Köszönöm Kowa, áldás van a tanításon, mindenkinek magának kell megtalálni az utat Teremtőjéhez,... Üdv /Goden köszönöm

  78. TheWakerLion

   Teremtsük újra Önmagunk ? 🤔😐😀😍

  79. Tucsi888

   Hú ! Annyira vártam ezt a beszélgetést és nagyon köszönöm mert nagyon sokat adott. Mindkettőtöket rég próbálom figyelni és Péter előadásaival kezdtem másképp gondolkozni másképp látni és hiszem hogy ez az út vitt el Kowa életről szóló felfogásáig hozzáálásáig megfigyeléséig és ezért nagyon nagyon hálás vagyok a sorsomnak mert azt gondolom hogy ezzel az én életem sokkal jobbá válik és ezért végtelenűl hálás vagyok és Szeretettel köszönöm Nektek.

  80. Dorottya Mile

   Nagyon jó 🥰🥰🥰

  81. Zsuzsa Sas

   Köszönöm! 🙏

  82. Ella Nagy

   Nagyon köszönöm ezt a beszélgetést! Más oldaláról ismertem meg Kowalsskyt! Egy nagyon érző személyt! Az életét a munkásságát szolgálatnak tekinti! Mind kettőtöknek hálásan köszönöm ezt a nagyszerű beszélgetést!🙏♥️

  83. thomassyno

   🙂🙂

  84. Abigél Parti

   Itt mindenkinek lesz mondanivalója! Mert mindkét szereplőnek VAN MINDIG mindanivalója! Különleges Beszélgetés lesz! Ha egyikőjüket nem kedveled, most mindkettőjüket megfogod! Mert mindkettőt SZÍVVEL is kell HALLGATNI! ❤✌

   1. Levente Keresztes

    Mindkettőjüket még jobban rühellem, mint valaha.

   2. Ella Nagy

    Biztosan jó lesz! Én mind a kettőjüket kedvelem!

  85. Ella Nagy

   Kiváncsian várom!

   1. Gergo Kaszas

    Én is megérkeztem (: