Obán Viktor: nehéz tél elé nézünk

M1 - Híradó

30 E megtekintés57

  Senki ne tervezzen külföldi utazásokat a sízezonszban! Ezt kérte Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videóban, amelyet azután tett közzé, hogy a brüsszeli uniós [2]csúcson éjszakába nyúlóan tárgyaltak a járványhelyzetről. A miniszterelnök azt mondta: a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk, a magyar egészségügy azonban európai összevetésben egyelőre jól állja a sarat.

  Közzététel: 13 napja

  Megjegyzés

  1. Csongor Gardian

   Ezek az emberek egy totalis, globalis gazdasagi csődre jatszanak ... Plandemic

  2. gisellait

   az europai unio elhatàrozt hogy jàrvàny van ès lesz. Érdekes, minden èvben van influenza jàrvàny ès nem is tobb àldozattal. Ez az uj vilàgrend szervezte vilàgszèlhàmossàg. Meg ha az europai unio mondta akkor az bizos ugy van... szèlhàmos stricik

  3. Szilveszter Urbán

   Maszk??

  4. usernamedefault0000

   coviktor majd eldonti ki mehet kulfoldre

  5. And Saa

   Ez pont olyan mint a parlagfű, nem arra koncentrálunk, hogy lehetnének az emberek ellenálobbak, hanem arra, hogy kiírtsuk mindet. Mindíg lesz olyan valami, ami veszélyezteti, majd, egy szellemileg ugyan fejlett, de fizikálisan elkényelmesedett, ellustúlt társadalmat.

  6. Ferenc Berta

   Vas(covid)függöny!!✋✋✋👨‍✈️👨‍✈️

  7. Attila Bartyik

   Ezek arra jatszanak , hogy mindenkit beoltsanak, kotelezo lesz. Aztan mi lesz abban a vakcinaban meg. ( ? )

  8. Gáb Hern

   Just Maybe.☝.😂

  9. ATTILA KONKOLY

   Zsanett We love You! Scarlett est jaloux ! You are our Wonder Lady!

  10. Peti Dibusz

   Legyen digitális oktatás

  11. Steve Kobzos

   Bullshit bigone

  12. István Grosz

   Miniszterelnök Úr tájékoztatóját, ajánlását vegyük komolyan. Amíg a vírus fogságába vagyunk, addig a prevenció szükségessége mindennek felett. Vigyázzunk magunkra és másokra!

  13. laszlo beleznai

   Aha.Anyádba Viktorkám.Kevesebb adria,több balcsi.Aztán rá két napra lekaptak az adrián😂😂Megvan öreg????Na az agymosott birka szavazoid nézd hülyének!!!!!!!

  14. Bordeco s.r.o.

   😂😂😂

  15. Erszébet Smarandoiu

   Azt mondad 2022ig lesz a nyavaja a virosod mègjobban megnehezited a magyarnèpet ..ki vagy te? Igaz mondò kijász

  16. Martin Hajba

   Winter is ccoming.

  17. leányka kicsi

   Obán Viktor

  18. valéria Straub

   Öngyilkos politika!!!! 98 százalék 2 hét alatt meggyógyul , mit akartok elèrni, teljes csődök? Vagy a bizonytalan vakcinàt eladni? Mi meg szépen lassan megőrülünk

   1. Bernadett Oszikovszki-Babics

    Kedves Valéria. Ez a cél. Próbálj minél kevesebbet ezeket hallgatni, erősítsd immunodat és szeress. A szeretet ellen nem tudnak mit tenni.

  19. Károly Romek

   Könnyen pofázik ez a hülye, hogy nehéz tél jön. Neki, sportolóinak meg a barátainak nem lesz semmivel sem nehezebb. Azoknak lesz nehéz, akik dolgoznak, és ha nem lesz munkájuk, jövedelmük sem lesz, pedig ők állítják elő az árút, ami nélkül semmilyen pénz nem érne semmit. Sz...r, hazaáruló kormány.

  20. Egon Farkas

   Ez a Kurz fiú valamiért nekem ellenszenves, van benne valami .. :) A végzetség(eivel) ami neki van, mit keres ezen poszton , nagyon érdekes. Emlékeztet kissé , a nem túl távoli múltban feltünt ,csúnyán mondva : elődjére, bizonyos értelemben (Lám ,egy szép karrier kezdete, de hol vannak a referenciái (?) Végülis nyugodt vagyok (:D) , a népe támogatja , a kellő hátszél is megvan bőven , ennyi elég is , NEKI :( Más , egy idézem, éjszakába nyúló csús .. Lehet erről több infót is kapni az állampolgár számára ,mint amennyi fentebb elhangzik, gondolom azért volt téma bőven, ja a népnek (szolgáknak ennyi elég is) ! Áldott jó Brüsszel,csak a PROTOKOLL szerint mindent, a TÖBBIT MAJD INTÉZITEK, ahogy mindíg is jól bevált.

  21. Andras Libal

   Hát ha nem hajlandóak a lakosságot rezisztenssé tenni mint a svédek akik 4 hónap alatt lezavarták ezt az influenzával azonos halálozású vírust ... akkor igen, akkor évekig tart majd. A lezárásokkal nem lehet megoldani semmit, nem lesz vége csak akkor amikor a lakosság nagyrésze átesett rajta.

  22. Illés Szilágyi

   Orbán nevét elírták...

   1. cápa orr

    És tényleg🤣🤣🤣

   2. norbo kovacs

    XD

  23. I Nagy

   Magyarországon naponta ezer +/- kétszáz fő a megbetegedés. Azért ennyi már egy ideje mert ennyit tudnak ellenőrizni. A viktorunk megmondta. "Most másképp védekezünk" Focimeccs, rendezvények ...........tarts be a másfél métert, használj maszkot mert a tízmillió hazai magyar embernek a tizennyolc százaléka szerint nem állhat le az ország. Ez még rendben is lenne hisz aki hónapról hónapra él és tavasszal elkoptatta a családi tartalékot az le fog térdelni és semmilyen segítségre nem számíthat az országtól. Mert ugye okos vezetőink: ÚGY SEGÍTJÜK AZ EMBEREKET HOGY KEDVEZMÉNYES HITELHEZ JUTTATUNK MINDENKIT AKINEK CSAK SZÜKSÉGE VAN RÁ. Lecsökkent a bevétel de vegyél fel hitelt. Ejha!!! Persze állig felfegyverezve várja a kormány a vírust csak azt nem tudja hogy melyik irányba kéne lőni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jelenlegi tendencia mellett 10 naponta közel háromszáz ember fog meghalni. És ez csak rosszabb lesz!!! orbán viktor: Aki elkapja a betegséget, meg fogjuk gyógyítani. A nagy duma az megy ismét csak éppen toporognak mint a szaró galamb. A politikai és gazdasági érdek jelenleg felülírja az emberi életet. Hozzáteszem, azokat sem értem akik azért sírnak hogy "jaaaaj idén nem tudtam nyaralni vagy síelni..." De kinek mi a legfontosabb.

  24. T T

   Jobb cím lenne a nehéz tél elé néztek.

   1. GÁBOR BOGDÁN

    szerintem is...

  25. Kristo Istvan

   Németországban is többen halnak meg,Atya ég hát Németországban nem annyi ember lakik hanem bő 8szorosa

   1. Kristo Istvan

    @Hungar italian hidd el Németországban élek és nem halnak azért olyan sokan meg

   2. Hungar italian

    @Kristo Istvan Csakhogy egy ilyen statisztika megállapításánál a terület/lakosság arányt is figyelembe veszik.

   3. Kristo Istvan

    Azaz 82millio normális hogy több ember hal meg

  26. Judit L

   A múlt héten már arra is célzást tett, hogy a jövő évi nyárra se tervezzünk nyaralást,,,

   1. Judit L

    @pmiki Miért? Október 9-én arról nyilatkozott, hogy jó esetben csak a jövő év első felében lesz vakcina! Miként lehet ezt másként értelmezni, mint a koronahiszti intézkedések további fenntartását a vakcina megszületéséig?

   2. pmiki

    Hazudsz!

  27. János Pelyhe

   egy nagy kacsa az egész

   1. GÁBOR BOGDÁN

    szerintem liba...

   2. János Pelyhe

    miért beszél a miniszter úr többes számba neki nemlesz nehéz tele bezzeg akinek nincs tüzelője meg enni valója az igen az nehéz tél elénéz valóban!!!

  28. Katalin Óvári

   Tessék mondani a Balatonra mehetünk fakutyázni????

   1. GÁBOR BOGDÁN

    dedós inkább síelni a dombokra..

  29. Point Rac.

   1:14 " ne tervezzen senki......" Azért érdeklődve várom , hogy ezt polítikai vezetőink is be fogják e tartani , vagy az " éj leple alatt " elmennek ide oda , vakácíózni , hamár a köznép elött minden le lesz zárva , így senkítől és semmítől zavartatva vígan élhetik kiváltságos életüket

  30. mr.csapó andrás

   Mert bizony augusztusban kellett volna jobban odafigyelni. Ezt tudták Cilike és Viktor.

  31. József Dobi

   Csak haza mennék a családomhoz, lassan egy éve nem láttam őket

   1. Gabor Fejes

    @GÁBOR BOGDÁN semmit egyszerűen , nem lehet ez miatt a COVID miatt kivitelezni ,ez van

   2. GÁBOR BOGDÁN

    @Gabor Fejes mit követtetek el...

   3. EndyGmothafuckaz-K43lA

    Hazamegyek decemberben 2 hétre és intézkedni is fogok. Muszáj. Az élet nem fog vigyázba állni a covid őrület elött.

   4. Gabor Fejes

    Sajnos én is majd nem 1 éve ,

  32. Shelby Boy

   Mintha minden magyar ember megengedhetné magának, hogy elmenjen síelni :D

   1. GÁBOR BOGDÁN

    úgy járjak mint a SUMI...

   2. Judit Tabi

    Hát ez az!

   3. Sándor Tóth

    Amugy sokan mennek síelni az utobbi 10 évben ...Bármilyen hihetetlen...

   4. Agnes Metlagel

    🤣🤣igy igaz

  33. Mrs Kensington

   Úúú,aztaaa,itt a világvége!!!!🥺🥺🥺

  34. Margaret Salisbury

   Can anyone translate this for me please thank you

   1. Margaret Salisbury

    @Roby1151 ok I see thank you

   2. Roby1151

    Briefly: we're going to face a difficult period and even more difficult winter

  35. Katalin Óvári

   Már régen nem tervezünk semmit most meg pláne. Ausztria a labor. Ami onnan jön az a tuti. De van kerítésünk , katonáink, rendőreink,orvosaink, ápolóink,kórházaink, operatív tájékoztatásuk nem kell félni. Jön a "vak cina" is. "hajrá magyarok" együtt megcsináljuk. A miniszterünk arca nagyon meggyötört.

   1. donodalas

    Kapott odakint akkora fejmosást, amitől már nem maradt kedve poénkodni. Sebaj, hazafelé Grazban tárt karokkal várják 😉

  36. László Földvári

   Viktór olyan alpári a déd mamám okosabb nem tudom ki írja ezeket neki debírkáb a birkánál

  37. Ervin László Horváth

   Különös ez a járvány. Mintha felkészítés lenne egy sokkal veszélyesebb járványra. MINTHA. Most ez rettenetes, de lehet, hogy ez a "vakcina" az emberiségnek, ha sokkal halálosabb betegség jelenik meg. Csak gondolom. Ha meg nincs szerencsénk, akkor EZ az a járvány, ami egyre halálosabbá és gazdaságilag is pusztítóbbá válik az egyre újabb hullámokkal. Ugyanakkor gondolkozzunk el a késői hatásokon, leginkább az emberi (és ezen belül is elsősorban az európai) civilizáció jövőjére gyakorolt hatáson. A LEGFONTOSABB, AMIT MEG KELL MENTENI, AZ MAGA A CIVILIZÁCIÓ. Ha a történelemben korábban létezett ősi civilizációkra (főleg városállamokra) gondolunk a Föld valamennyi pontján, akkor fel kell hogy tűnjön: MINTHA működne a Földön valami rejtélyes erő / hatás / akármi, amely minden felemelkedő társadalmat/civilizációt tönkretesz, elpusztít. Szinte kivétel nélkül ezekből csak néma kövek maradtak, az egyetlen jól dokumerntált lehanyatlás a Római Birodalomé, de még ennek a tönkremenetelét sem értjük. Ha csak ez a virus lenne, akkor ezt nem írtam volna le. De ezernyi más hatás is működik (idegen vadak bezúdulása, környezetvédelmi álarcba bújtatott hazudozás-tombolás, "liberalizmus"-ként (tévesen de elterjedten) ismert anarchista-nihilista tendenciák/törekvések) és mindez az AMÚGYIS NEHÉZ IDŐSZAKBAN, amikor az emberiségnek súlyos feladatokat kellene megoldani, és ehhez töretlenül szárnyaló gazdaságra, összetartó társadalmakra, sok intelligens és kreatív kutatóra lenne szüksége. Nagyon nem jól van ez. Nekem nem tetszik, ami itt folyik. Túlságosan egy irányba mutatnak egymástól látszólag távoli történések. Vajon van-e valaki a Földön, aki tudja, hogy mi történik és fel meri vállalni a harcot a rejtélyes valami ellen?

   1. Zsolt László

    A természet ellen forduló és hazugságokból építkező civilizációk tüntek/tünnek el. Nem a relytélyes valami ellen kell harcolnunk, hanem őszintének kell lennünk elsősoron önmagunkhoz...

   2. GÁBOR BOGDÁN

    az európai civilizáció tönkretétele a hordák beözönlésével látható és a virusokkal láthatatlan......

   3. donodalas

    👍

  38. Mátrai Ferenc

   Ismét hazudik a párttitkár. Kevesebb Schladming több Kékestető.

   1. Mátrai Ferenc

    @Boogey man Jó várakozást😂

   2. Boogey man

    @Mátrai Ferenc Azt meg még mindig várom hogy leírd mi az a kommunista.

   3. Mátrai Ferenc

    @Boogey manMi a baj? Sok a krumpli? Nehéz megpucolni?

   4. Boogey man

    Írd már le mi az a kommunista.

   5. Boogey man

    Mit hazudott?

  39. Zoltán Boldijar

   Ez az Orbán kutya mehet mindenhova! Ő nem kapja el!

  40. Tibor Simon

   A WHO elemezte a szennyvizet több országban és az mintákból arra következtet, hogy rengeteg a fertőzött, ehhez képest kevés a haláleset. EZ MÁR A SZABADSÁGJOGOK SÁRBA TIPRÁSA. A határokat meg kell nyitni és mindenkinek mindenhol maszkot kellene viselnie mert ellenkező esetben úgy járunk mint az USA, jöhet egy élelmiszer válság ami aztán majd tényleg ember életeket követel majd.

   1. Boogey man

    Mivel zömmel fiatalok fertőződnek meg akik enyhe tünetekkel kiheverik. Ez nem a szabadságjogok sárba tiprása, hanem a járvány fékezése. Ha az időseket ismét eléri a fertőzés, az egyenlő intenzív ellátás, elhalálozás. Ha tömegesen fertőződnek meg, az leterheli a kórházakat és ismét kihat a gazdaságra. Még ezután fog bekapcsolódni az influenza. A határokat pedig zárva kell tartani, hogy a vírus ne kapjon utánpótlást.

  41. Endre Pápa

   Olyan bölcs dolgokat mond ami nekünk halandóknak eszunkbe se jutna.

   1. Endre Pápa

    @Lászlóné ZieglerÚgy gondolom a hívő tagozat oszlopos tagja vagy ehhez persze semmi közöm ez legyen te a problémád - és ne menj síelni ahogy a főnök parancsolja.

   2. pmiki

    @Lászlóné Ziegler bar gondolom várja mar a csokirudakat......

   3. Lászlóné Ziegler

    @Boogey man Például, neked. Ez is még sok minden más is.

   4. Boogey man

    Olvasva a kommenteket még a járvány is magas labda egyeseknek.

  42. Takàcs József

   Rendorokben lehet is, az jön be aki nem akar.

   1. Attila Bartyik

    Takacs Jozsef a hatart vedok nagyresze alkalmatlan , nemtorodom , hanyag, erejtelen, felos. A parancsnokotol a vegrehajto allomanyig. Bizonyara vannak kivetelek.

  43. Zsolt László

   Jó, legyen. Nem megyek síelni az idén. 😷 Idén sem...

   1. GÁBOR BOGDÁN

    személyiségi zavaraim vannak mert nem mehetek sielni inkább megyek teniszezni ott megvan a biztos távolság is...

   2. Gooo !!!

    Én sem .és előtte sem voltam soha! Az a gazdagok "sportja"!

  44. Ilona Csóka

   Nem hinném hogy Ordán miniszter elnök úrnak bármilyen TÉL nehézséget okozna ! 🤔. Egyébként tulajdon képen miért vakcinázásban gindolkodik amikor van más bevált gyógyszer is !!!! 👿?????

   1. Ferenc Tóth

    @Ilona Csóka Grat!

   2. Ilona Csóka

    @pmiki lehetséges hogy becsületesebben tenném és az se kizát hogy okosabban is . Nem nyalnámki Putyin segggggét és titokban nemszolgálnámki a globalizációs eröket és így Sorost se !!! Egyébként gratulálok a hosszú nyelvéhez mert valoszinüleg sok Fideszes segget tisztítottki vele 👏👏👏👏!!!

   3. pmiki

    Ilona..ennyi ésszel miért nem az MTA rendes tagja magácska? Fényes jövőnk lenne, ha a magafajta vezetné az országot.....ja nem!

   4. Mátrai Ferenc

    Neki nem is probléma semmi hisz fociöltözőkben nőtt fel.

   5. Boogey man

    Ahogyan másnak sem. A vakcina ad védettséget.

  45. Attila Janicsek

   Ez a szarházi maga a vírus :-)

   1. Boogey man

    Mert?

  46. Laszlo Kovacs

   Elmegy a picsaba az osszes politikus

  47. Zoli Brenner

   tekintettel a magyarok erős hajlamára az összevissza pofázásra meg hazudozásra a következő szavazáson rendhagyó módon először életemben részt veszek. mivel dzsingisz kán vezetése alatt látom biztosítottnak a sötét nyáj kivezetését a fényre

  48. Ferenc Tóth

   Naponta 50(!) Magyar Ember hal meg a gyógyszarok mellékhatàsai és a hamis diagnózisok következményeként! Ezzel miért nem foglalkozik méltósàgod? ( költői), mert a vàlaszt ismerjük! " nix ugri bugri" Az én vàlaszom; Rudyard Kipling- Szabó Lőrinc - Ha.. , vagy József Attila- Hazàm, Màrai Sàndor- Olyan vilàg jön, Petőfi Sàndor- Dicsőséges nagyurak című versek!

   1. pmiki

    @Jucus S. ok jucus! Akkor olvass egy kis édesvízes könyveket!

   2. Jucus S.

    @pmiki Kedves @pmiki én nem foglak ócsárolni, mert nem süllyedek a te szintedre, és vitába szállni sem fogok, mert eddig úgy vettem észre, hogy egyetlen önálló értelmes véleményed sem volt. A szókincsed és a kommentelésed mindenhol kimerül abban, hogy "Hazudsz", meg az ellenséges trágár szavakban, de ez csak téged minősít. Ezen a "rögtön nyomod a gyógyszert" -en is csak nevetni tudok, nagyon tévedsz. Nekem SAJÁT tapasztalataim vannak mind a gyógyszerek, mind pedig a természetes dolgok terén. Az utóbbiak nekem eddig még mindig jobban beváltak és a környezetemben sok tanácsot tudunk adni egymásnak. EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, mindenki szabadon dönthet, ezt is írtam. Folyamatosan tájékozódom én is. És ha te tudsz egy konkrét példát mondani, ami neked bevállt gyógyszer, akkor én elfogadom. Jó tanács: nem kell, hogy minden embernek egyezzen a véleménye, nem is lenne jó, hiszen a konkrét tapasztalatcserékből sokat tanulhatunk, és szerintem ez az egyik lényege a kommenteléseknek, nem pedig mások becsmérlése, kivéve ha eleve az a célod, hogy mindenki utáljon!

   3. Lászlóné Ziegler

    @pmiki Szövegértési problémád van, én az oltásról beszéltem és az tény hogy 1952-ben tették kötelezővé és akkor szocializmus volt.

   4. pmiki

    @Ferenc Tóth ez csak egy elütés volt fecó??? Pája? Mert ha azt írod, hogy pálxa, akkor az tényleg elütés.....de ez pája!!!! Általános 3. osztály! Vagy osztáj???

   5. Ferenc Tóth

    @pmiki Hm.., csak ennyi?!

  49. Ferenc Tóth

   Nem kérdés, hogy meghalunk, hiszen aki születik,az előbb utóbb tàvozni is fog. A lênyeg azon van, hogy a köztes időben hogyan viselkedik az ember! Mert igazàból csakis ez szàmit, hogy Ember tudtàl e maradni minden körülmények között! Hànyan mondhatjàk el ezt ma magukról?( költői)

  50. kristel Transrock

   Akkor keszitse a honalj gami csizmakat keresztpapi,sitalpakat a terdmellenyt,meg a roka bor sapkat..aztan irany a nagy siugro sanc..majd biztos lesznek alul rajongok akik kiabalnak..pull

  51. Ilse Köhler

   Olyan érdekes ha amikor én írok be egy kommentet csúnya szavak nélkül normálisan kimoderál a youtube, itt meg a legordenárébb sértegetések is maradnak, ilyenkor hol az algoritmus?

   1. Bordeco s.r.o.

    Az anyjába 🤭

   2. Gooo !!!

    Ilse Köhler@Detto igy járok én is ...szinte napi töbszöri szinten!! Szerintem abba az"algoritmusban" már a Neveink vannak beletáplálva!!

   3. Evelin HUN

    Ilse Köhler, ez az új érzékenyített youtube algoritmus, a demokratikus szólászabadság zászlaja alatt. Liberális, kisebbségi, langymeleg, magyarellenes. Ha nem ezek valamelyikén állsz törlik a szavad.

   4. MÁNYOKI VAZUL FEJEDELEM

    Google AI !

   5. Ferenc Tóth

    Ilse Köhler:) Mocskolódni lehet, de " ha igazat szólsz, betörik a fejed."

  52. Zoli Brenner

   nehéz a tököm. ezenkívül semmi nehézséget nem látok. majd csak megunják a félelem keltést. a szuper magyarország, a szuper egészségügyével meg a remek intézkedéseivel. de említhetném a szuper úthálózatot is. magyarország a legszuperebb szuper ország..

   1. Zoli Brenner

    @Lászlóné Ziegler dehogy baba

   2. Lászlóné Ziegler

    Ugye, ezt viccnek szántad?

  53. Janos Tuza

   igaz, veled egyre nehezebb.. mert veled nincs út a magyaroknak európába.

   1. Tibor Tóth

    @Janos Tuza Hát szerintem a dolgok se itt se nyugaton nem megy jó irányba.Ó migráns új migráns.

   2. Janos Tuza

    @Tibor Tóth ugyan hagyjad már ezt... Ukrajnában szervezetten torborozzák magyarországra a migráncsokat dolgozni.. a magyar kormány amit mond és amit csinál az sohasem ugyanaz. hülyének nézik a magyarokat. már a kereszténységük is csak propaganda mert fizetnek a papoknak azért, h kereszténynek prédikálják őket. ezért hagyjuk ezeket a nagy dumákat... amiről én beszélek az az.. h a magyarok európa minden országában jól élnek munkából.. csak magyarországon nem engedik őket élni. ellopták a felzárkóztatási támogatásainkat, az Alkotmány hatályon kívül helyezésével elvették az Emberi Jogainkat ... egyszerüen elvették a magyarok esélyét az európai életszinvonaltól és visszabunkózták őket ázsiába.

   3. Tibor Tóth

    @Janos Tuza Szerinted de ezért indultunk mi csak piacnak kellettünk.A nagy EU ba vannak jogaik az embereknek leírják,hogy mit csinálnak a betolakodók és bilincsbe viszik őket meg kapják a nagy büntiket aki kimer menni tüntettni a betolakodók ellen az meg náci.

   4. Boogey man

    @Lászlóné Ziegler Neked komoly segítségre van szükséged.

   5. Lászlóné Ziegler

    @Boogey man Ezt mondták a kormány médiában. Te meg elhitted 🤣🤣🤣

  54. Juliana Obis

   Hàt nagyon nagy cècòt kavart ez a virus historia de az bisztos hogy meg 2023 ban is maszkot fogunk viselni ami szart sem er 🤭😡

   1. GÁBOR BOGDÁN

    nem hiszem mert a maszktól nem lehet csatlakoztatni a lélegeztető gépet...

   2. EndyGmothafuckaz-K43lA

    @Juliana Obis Hagyja csak a ninja arcot hadd vergődjön. Lol

   3. GÁBOR BOGDÁN

    @pmiki ez tetszik

   4. Bernadett Oszikovszki-Babics

    Igen, én is hallottam.

   5. pmiki

    @Juliana Obis nyihaha

  55. Pull It Larry

   Orban sokat oregedett, amire minden oka megvan. O is reszese az osszeeskuvesnek, s ha a magyaroknak maradt meg egy kis esze, elkuldik oda ahova valo. (A baratja melle, ..rahellbe.)

   1. Pull It Larry

    @Tibor Tóth Legjobb valasz.

   2. Dániel Hudu

    @Boogey man Maga is elmehet innen.🤣🤣🤣🤣

   3. Tibor Tóth

    Aha és kit raknál a helyibe?

   4. Boogey man

    Inkább te menj vissza a kriptádba vén szr.

  56. Baldorsss

   Is she single? She is just stunning

   1. Alföldi Magyar

    why? do you want to marry her TF?

  57. Zoltán Németh

   👍👌

  58. Mr Ford Shelby

   Eddig minden télen a Kanári szigeteken teleltem, és így fogok tenni most is, nehogy már ti döntsétek el...

   1. Lászlóné Ziegler

    @Boogey man Dolgoznak, kevés pénzért sokat. Alacsony az átlagbér.

   2. Boogey man

    @Lászlóné Ziegler És miért nem dolgoznak?

   3. Boogey man

    @József Czigány Ezt Mr Ford-nak írd ne nekem.

   4. Zoltán Kecse

    A Kanári nagyon király! Mi is voltunk már többször is. Hmm, az a klíma meg levegő! Csodálatos. Na és az a nyugalom a reggeli órákban, az a csend.....páratlan!

   5. Takàcs József

    Úgy sajnalunk, te magyar vagy , neked ne mondja meg senki!!! Mi a f...ért laksz Magyarországon?

  59. Magyar Emese

   HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ FIDESZ!

   1. Dániel Hudu

    @József Czigány Jól megoldják, csak folyamatosan probléma van mindennel🤣🤣🤣

   2. Zoli Brenner

    @MÁNYOKI VAZUL FEJEDELEM 😀

   3. József Czigány

    Szerintem is jól megoldják. Sajnos ha megint leállítanak mindent, akkor sajnos sok embernek nagy kiesés lesz, a magyar gazdaságnak szintén.

   4. MÁNYOKI VAZUL FEJEDELEM

    Naaaa! Kiengedtek??🤣🤣🤣

  60. Krisztián B.

   OOOOBÁN🤣🤦‍♂️

   1. Boogey man

    @Dániel Hudu De csak a te kis borult elmédnek.

   2. Dániel Hudu

    @Boogey man Hasznosabb mint a maga véleménye😂😂😂

   3. Boogey man

    Fantasztikus humor.

  61. Lajos ifj Drázsnyák

   Nagy fa...k vagytok mint mindig! Megengedtétek a koncerteket Sopronban, mikor már a 2. hullám rég itt volt!! G... banda!!

   1. Ferenc Tóth

    Ez egy intelligens vírus! Tudja, hogy meccsekre nem mehet be, éttermekbe sem, de a boltokba, buszmegàllókba, vonatokra igen. Nyàron lapit, hogy döljö a lé, aztàn összel, vagy amikor akarjàk a fürtösök újra éled. A zenét is kedveli ha a góré úgy dönt. Akkor ez egy politikai virus! Csak egy parazita, tovàbbra is, amit politi kussnak hivnak, ami szereti az osstobàkat, hiszen ők is rajonganak érte.

   2. Boogey man

    Mert a zenészeknek is élniük kell valamiből. Felnőtt emberek tudnak magukra vigyázni.

  62. Lászlóné Ziegler

   Csak addig nehéz amíg ez a korrupt, hazug, hozzá nem értő kormány van hatalmon.

   1. Lászlóné Ziegler

    @E. S. EipertNem az én dolgom a kormányzás. Én csak szenvedő alanya vagyok a kormány rossz intézkedéseinek.

   2. Boogey man

    Ezt jourovával is megbeszélted? Írjál a korrupcióról meg a hazugságról.

   3. E. S. Eipert

    ? Kifejtenéd te mit csinálnál jobban?

  63. donodalas

   Ha járvány lenne, nem dugták volna össze a kis buksijukat, hogy meddig tartson a kamujárvány.... 😉

   1. Boogey man

    @Alföldi Magyar Nem, viszont a nagyon idióta saját kárán tanul, azáltal remélhetőleg befejezi mások hülyítését.

   2. Alföldi Magyar

    @pmiki Azzal neked jobb lesz pumukli?

   3. donodalas

    @pmiki Úgy legyen! 😉

   4. pmiki

    Akkor te nyaljál covidot! Remélem a csaladod elkapja......

  64. Alföldi Magyar

   Akkor szólj az embereidnek is, hogy ők se utazzanak el, mint pl Szíjjártó tette a nyáron! Egy 82 milliós országban logikus, hogy többen hunynak el mint egy 9,5 milliósban ,nagyon megnyugtattad a birkáidat!

   1. Linett Gidai

    @Alföldi Magyar Egyre több vita műsor kerül fel a netre érdemes ezeket végig hallgatni, több szempontból kap mindenki információt a várható jövőnkről, engem nem a botrány politizálás érdekel !

   2. Orange Bulldog

    @Lászlóné Ziegler Nem baj, kihalsz mint a dinoszauruszok!

   3. GÁBOR BOGDÁN

    @Alföldi Magyar miért akarsz rávenni olyanra amit te szoktál csinálni...

   4. GÁBOR BOGDÁN

    Gyagya

   5. Lászlóné Ziegler

    @GÁBOR BOGDÁN Mi az a plicsa?

  65. Róbert Havasi

   😂 Na akkor hova lehet menni?Ja és mikor?Bodrogkeresztúr 40 cm kilátó oda szabad? Napi ingázás,heti,vagy havi a meló végett az lehet?

   1. Peti Dibusz

    Legyen digitális oktatás

   2. Peti Dibusz

    Legyen digitális oktatás

   3. istván gazsi

    @GamerKing69 ott születtem 😁

   4. Judit Erika Farkas

    Tamási, Hévíz, Zalakaros, Pilis, pécs, stb, és még a megfázást és a kéz- lábtörést is megúszom.

   5. József Czigány

    @GamerKing69 az szép város.

  66. Mar Kot

   Jo lenne mar a szavakat komoly tettek kovatnek, mert ami az emberiseggel tortenik az borzalom ,es felelmetes.

   1. Lászlóné Ziegler

    @GÁBOR BOGDÁN Bagoly mondja verébnek.

   2. GÁBOR BOGDÁN

    @Lászlóné Ziegler RITKA HÜLYE KOMCSI LIBER VAGY..

   3. GÁBOR BOGDÁN

    azt teszi az amerikai háttér kormány...

   4. Boogey man

    @Lászlóné Ziegler Jó veszek. Na ég áldjon.

   5. Lászlóné Ziegler

    @Boogey man Neked? Vegyél magadnak!

  67. Bazsi.

   Nem is tudtam hogy Viktor innentől Obán lett, nem Orbán

   1. József Czigány

    Kis elírás. Belefér.

  68. donodalas

   Szóval megbeszélték, hogy meddig hüjíccsék' a népet. Nagyon köszönjük. Hálánk nem fog elmaradni... 😉

   1. Boogey man

    @Attila C Hogy lop a Fidesz?

   2. Boogey man

    @Attila C Írd már le mi az a kommunista. Azt is, hogy tömik ki magukat.

   3. Orange Bulldog

    @Attila C Ha tudsz konkrét bűncselekményt, azt jelentsd mert a hallgatás bűnpártolás ami bűncselekmény!

   4. Orange Bulldog

    @Attila C Sajnos még nem, rengeteg szemetet befújt a szél!

   5. Attila C

    @Orange Bulldog most is 100%-otok van hisz nem volt rendszerváltás, egy alom az egész, és mind csak lopni jött, ezért megy el egy ország élete, látjuk örülsz ceaucescunk sikerének

  69. soni mindegy

   Azt hittem mi magyarok okosabbak vagyunk es atlatunk a szitan. Ez a jarvanyorulet mar tul megy mindenen. Orvosok szerte a vilagban mondjak nekunk, hogy ne legyunk birkak, mert nincs itt semmi veszelyes jarvany csak hiszteria. A vedooltasok meg csak gyengitik az immunrendszeret az embereknek es nagyon artalmas lehet a szervezetre. Persze oket nem haljuk, mert nem engedik mediakozelbe oket. Mi meg csak mint jol idomitott birkak szot fogadunk es megyunk a levesbe. Gratula!

   1. Orange Bulldog

    @soni mindegy A bulldog abbahagyja? Soha!!! 🍊🐶😉

   2. soni mindegy

    @Orange Bulldog Abba hagynad? Ha neked kell a vedooltas akkor szedd be az osszeset amit eled raknak, de nekem mas a velemenyem. Az eletvitel fontosabb az egeszseg szempontjabol, minthogy teszek az egeszre mert ugy is lesz mindenre vedooltas es az majd meg ved. Mas velemenyen vagyunk, de en nem csesztetlek.

   3. Orange Bulldog

    @Boogey man Mindegy, az írásaidat szeretem! Szia!

   4. Boogey man

    @Orange Bulldog Szia. Nem.

   5. Orange Bulldog

    @soni mindegy Ezt alá is támasztottad érvekkel, ugye?

  70. Gergely

   Orbán nem tud síelni , ennyi a riport lényege 😂🙈

   1. Boogey man

    @emanacio - Mr.Fusion Te márcsak tudod.

   2. emanacio - Mr.Fusion

    Ha tud, ha nem Svájci bankba is viszi a pénzt.

   3. Dániel Hudu

    @pmiki Magának nincs humorérzéke

   4. Boogey man

    @Gergely Honnan tudod?

   5. Lászlóné Ziegler

    Gergely Ez egy szuper poén volt!😂

  71. Boogey man

   Mindenki tartsa be a járvány elleni védekezés szabályait (maszk, védőtávolság, kézfertőtlenítés stb.). A járvány megfékezése nagyban a mi (lakosság) fegyelmezettségünktől függ.

   1. Pedro Chimp

    @pmiki Pontosan. En egy utolso senki rabszolga vagyok csakugy mint te.................kettonk kozott annyi a kulonbseg hogy en nem eljenzem a kifosztoimat.

   2. Boogey man

    @Dániel Hudu Igen, merkel nagyon okos. Telenyomta No-ot mig-sal akiket eltarthat (adófizetők) amíg nem lesznek annyian, hogy elzavarják a pcsába.

   3. Dániel Hudu

    @Boogey man Szerencsére Merkel értelmesebb mint Orbán

   4. Denes Olah

    Boogey man. Te vagy a legbalfaszabb és legbutább a hozzászólók közül. Jártál egyáltalán Svédbe? Mert én itt élek és nem hordják kamionnal a halottakat és még csak maszk sem kötelező. A temetkezési cégeknek szarabbul megy mint tavaly. Zárkozz be otthon és fullasszad magad a maszkoddal miközben milliók vállnak földönfutóvá a világban ez az eltúlozott Covidnak nevezett influenza miatt hüje gyerek. Több barátom ismerősöm kapta el és otthon két hét alatt gyógyúlt ki a Covidból köztük 70 éves is. Ja vagy az nem elég öreg. A te ismerőseid közül hányan haltak bele a vírusba? Nézz körbe előbb reálisan ehez nem kell egyetem. Téged sem az eszedért fognak el lopni.

   5. Denes Olah

    @László Á. László igazad van én itt élek és semmi korlátozás és még így is a turizmus és a vendéglátás fetreng. Csak s sok agymosott vak bírka nem néz szét hogy mi történik a nagyvilágban.

  72. István Veres

   Azte nem szabhatod meglopopi mélopi👹🤬👹🤬

   1. Boogey man

    Írni nem tudsz b+.

   2. pmiki

    Vörös kutya vörös ló vörös pista, egy se jó!

  73. DAROCZI KAROLY

   Mivel télen nem szoktak focizni, így könnyen mondja Viktor, hogy "ne utazzunk sehová" ... -És gondolom, nem fenyegeti az éhezés sem!!!

   1. pmiki

    @DAROCZI KAROLY tehát mi vagyunk a legyek........oké ertjük! Azért ennyire nem kéne túlértékelni magatokat!

   2. Orange Bulldog

    Úgy is kövér vagy, legalább lefogysz!

   3. Boogey man

    @DAROCZI KAROLY Azt írtad le hogy a kommentjeid mind szrok. 😄

   4. Boogey man

    @DAROCZI KAROLY És mást se aki nálad jobban él. Ne éljen más jobban mint te ugye?

   5. DAROCZI KAROLY

    Úgy szeretem a FIDESZ seggnyalóit! Úgy repülnek rá a hozzászólásokra, mint légy a szarra, vagy mint a zsidó a 10$-rra! :-D Ha valaki kritizálja ti Orbánotokat, és ti jól beszóltok, akkor a faszi jobb miniszter lesz??? Nebazzzmán!!! :-D

  74. nyak leves

   Kalács

   1. Lászlóné Ziegler

    @Róbert Havasi De jó lesz köretnek a kenyér és a kolbász mellé.

   2. nyak leves

    @pmiki rípa

   3. pmiki

    @Róbert Havasi káposzta!

   4. Ananda of Sanyasi

    @Róbert HavasiVagy pedig èn vagyok a kakukktojàs.0):-)

   5. Róbert Havasi

    @Ananda of Sanyasi Kiestél nem K-val kezdődik!

  75. Laszlo Antal

   Zsanett gyönyörű mint mindig 😘

   1. T T

    Nincs esélyed hiába irogatsz ilyeneket

   2. Marcell Zákányi

    @Az Egyetlen Akár csak Édesanyádat. Job tvaju maty!

   3. Laszlo Antal

    Gondolom egyes hozzászólók értelmi színvonalát tükrözi a kommentjük .. Én kérek bocsánatot Zsanettől a nevükben mivel ezek a nick name alatt kommentáló egyének erre képtelenek Feltételezem a fogalom hogy Gentleman actually is ismeretlen számukra de arra hogy bunkók legyenek valakivel szemben az genetikailag beléjük van kódolva További szép estét

   4. pmiki

    @Krisztián B. gondolom a bojlertestű dobrevklarikara is.....

   5. pmiki

    @Krisztián B. és @Az Egyetlen Magas műveltségetek megszédít!

  76. Zsuzsanna Walbaum, Levai

   Kedves Zsanett! Önnek itt van egy hodoloja,aki nagyon kivánja önt,ès szeretne önnel lenni!! Gyakran ir itt önnek! Legyen hozzá kedves!! Ö nagyon odáig van önèrt!!

  77. györgy Svelta

   Mi nehéz tél elé nézünk, de a politikusok biztos nem.

   1. Boogey man

    @györgy Svelta Csak szólok, hogy ez 1 bites ballib mantra.

   2. györgy Svelta

    @Boogey man Na még 1 seggnyaló

   3. Pedro Chimp

    @Boogey man A fonokod. Az egesz nep azert dolgozik hogy neki meg az ukunokaja is multimilliardos lehessen. Persze szerinted ez igy is van rendjen.....................

   4. Boogey man

    @GÁBOR BOGDÁN Igazi marxista tempó. De akkor hadd kérdezzem már meg, miért nem tanultál?

   5. Boogey man

    @Pedro Chimp Ki él jobban a te pénzedből, vagy hogy él ez a te fejedben?

  78. Magdalena Vanyova

   Akor csak

  79. Lóránt Farkas

   Nem lesz egyszerű, és tényleg nem lenne szabadna tökölni a vakcinával.

   1. Ferenc Tóth

    @Lászlóné Ziegler Jó a humorod dràga, csak nem értem! De néha jókat szólsz,s ez bőven jó és kàrpótol. Üdv.

   2. GÁBOR BOGDÁN

    @Orange Bulldog ezért mondom butapest

   3. Orange Bulldog

    @GÁBOR BOGDÁN Az, 5 alpolgármester, 41 tanácsadó, ezeknek titkárnő, ingyenes parkolás, autó, benzinkártya, telefon, laptop , a lehetőségek ilyen olyan felügyelő bizottságokban tagság aprópénzért, az információk amiből véletlenül megtudják, hogy hol lesz beruházás, esetleg kisajátításokat akar a főváros, vagy az állam .....

   4. GÁBOR BOGDÁN

    @Orange Bulldog kari geri féle vezetés?

   5. Orange Bulldog

    @GÁBOR BOGDÁN Azért ilyen jó a vezetés......

  80. Godfrey

   nézzél, én nem.