SZÜKSÉG VAN PLASZTIKÁRA? | TRIÓ! EPISODE #052

TRIÓ! Podcast

130 E megtekintés17

  Kövess minket Spotify-on: open.spotify.com/show/1ZlZmMVTVUiCR7yShKUNgj
  Instagram: atriopodcast
  Elérhetőség: barna.abosi@hotmail.com
  Készítik:
  Barni: abosibarni
  Henry: henrykettner
  Ábel: torokabel

  Közzététel: 7 napja

  Megjegyzés

  1. horváth gergely

   Lili be cameozott

  2. Hanna Katona

   Henry, senkit nem érdekelnek az önajnározó sztorijaid.

  3. Timi Karajz

   Én úgy gondolom, hogy bármiféle szerkesztés a képen torzít, nem a valóságot tükrözi. Azonban nem vagyok a photoshop ellen, nem baj, ha valaki használja azt, mert szebbé, színesebbé lehet tenni a képet. De ha valamit megváltoztatunk a képen akkor az már nem lesz a valóság. Barni nagyon jó érveket hozott fel és nagyon jól meg is tudta indokolni azokat.

  4. Laura Karikás

   Nincs tökéletes ember kinézetre sem, csak emberek vannak akiket egymásnak teremtettek és így tökéletesek ők egymásnak kinézetnél is.

  5. imola kis

   33:29 ha ember lenne amit meg fotoshoppolsz akkor az igen, torzítás. Ahogy mondja Henry, ha megnagyobbítod fotoshop álltal a melled, feneked, szád, karcsúbbá varázsolod a derekadat akkor azt torzításnak számít, mert nem a valódi alakját mutatja meg az a személy. De ha egy természet álltal létrejött dolgot teszel színesebbé, mert valamiért nem tetszik a kép ahogy van akkor azt én nem nevezem torzításnak, mert az nem befolyásolja az emberek önbizalmát, önmegkérdőjelezését az alakjával kapcsolatban, mivel csak egy fáról vagy bármilyen természeti dologról van szó

  6. Lili Vivien Tóth

   Kajdi Csaba/ Cyla a ti emberetek. :D

  7. Adrienn Nagy

   Nyitott kapcsolatról/monogámiáról csináljatok egyszer videót Szerintem nagyot szólna🤣

  8. Bertold Fuchs

   Henry akárhányszor elmondhatja, hogy nem torzítás és akármennyire is fáj neki, így van kitakarsz embereket, miközben ott voltak?! leveszed a villanypóznát vagy a napot, miközben ott van?! Valós képet adsz az adott szituációról? Nem, torz képet adsz. Kicsit túlságosan negatív behatásúvá értelmezték ezt az egészet, valószínű ezért volt ekkora ellenkezés a bal tájon.

  9. Krisztina Csépány

   Zenei ízlésről típusokról is csináltok?

  10. Zsomac

   Nagyon királyak a podcastek! Egy ötlet a sok kameraleállás és a liveban való több kamerás nézet megoldására egyszerűen: Elgato Cam Link Pro! (4 kamerát bele lehet kötni, és egyszerre tud minegyikről felvételt csinálni, így nem fog leállni a felvétel mindig)

   1. Screen Peter

    Wow Te itt?

  11. Siimox

   17:31 Lili háttérben :D

  12. János Ákos Bolla

   Sziasztok Srácok! Az elején leszögezném, hogy imádlak titeket, ez csak tényleg a minőség javításának érdekében írom. A minap hallgattalak titeket a Manna FM péntek délutáni/esti adásában, és annyira benne voltatok a témában, hogy egymás szavába vágtatok.(Istenes Bencével volt éppen azthiszem az adás) Ezzel nem is lenne gond, de számomra ez az egész egy nagy fejkapkodással járt. Ha esetleg tudnátok arra figyelni, hogy minél kivehetőbben beszéltek meg egy adott témát olyan szempontból, hogy figyeltek a beszéd sebességére, sokkal élvezhetőbbé tenné! De ezt leszámítva hatalmas RESPEKT minden egyes adásért!

  13. B Sz

   Jaj de utálom, amikor ilyen felszínesen beszélnek a plasztikáról... kimerült nekik ennyiben, hogy mell, száj, fenék (max orr). Fogalmatok sincs, hány ember műtteti meg magát úgy, hogy azt észre sem lehet venni (pl elálló fül, nagyobb heg eltávolítása, fogyás utáni bőrfelesleg...) Abszolút abból indultok ki, hogy mindenki kb egyforma és az insta csajok töltetik bizonyos testrészeiket és ennyi a plasztika

   1. TRIÓ! Podcast

    Rangsoroltuk, hogy mi lehet szerintünk a top 3. Főleg arról volt most szó.

   2. B Sz

    @TRIÓ! Podcast ezek nem "egészségügyi" beavatkozások. Ugyanúgy esztétika mindkettő (a nagyobb mell és a bőrfelesleg is) Pl egy orrsövényferdülés (ahol az illető már nem kap levegőt), na az inkább egészségügyi kategória. A többi mind mind esztétika, különbség nincs😉

   3. TRIÓ! Podcast

    Elmondtuk, hogy minden ami egészségügyi beavatkozás azzal szerintünk nincsen gond. Senki nem egyforma. Mi az insta lányokat vettük a végén csak egy példának.

  14. Lubai Péter

   Nem sokára 100 ezer nyomjuk meg

  15. Máté Szabó

   36:30 Én azt gondolom erről, hogy az számít eltorzításnak ha direkt akarod megtéveszteni az embereket azzal, hogy pl. a tested formálod vagy jobb benyomást akarsz ezzel kelteni mint amit valójában tudnál. Ahogy Ábel mondta, egy kép színezése nem szorongást, hanem boldogságot vagy jobb kedvet adhat. Mondjuk így van ez a testrészek nagyobbításánál is de ezek között van különbség..

  16. Kincső Antal

   Jó lett a videó fel vagyok iratkozva rátok?

  17. Kincső Antal

   Szia Barni szia Henry szia Àbel hogy vagy tok. jó lett a videó ügyesek vagytok így tovább!

  18. Péter Mód

   👍👍

  19. zalaza7667

   14:33 🤣🤣🤣🤣🤣

  20. Jankaluca vagyok

   Csak én vettem észre hogy Barni majdnem minden adasban megsimitja az asztalt? (1:16)🤣🤣

  21. Bloody Cica

   Hevesi Krisztát szívesen meghallgatnám Veletek! :)

  22. Bill Géc

   NEM STRIHA HANEM STRIA!!!

  23. ᴋɪᴍʙᴇʀʟʏ ʙ.

   Henry: Hát rájöttem, hogy nagyon nem hiányzik ez a másnaposság... de nem bánom, mert azért hiányzott! What do you mean 😐

  24. Milán -

   17:31 slow

  25. Valahol Valaki

   Szerintem Lakatos Márk is tök jó lenne vendégnek mert ő elég szabadon beszél erről és modellügynökségről

  26. Márk Góg

   17:31

  27. Barbara Francz Sára

   Rebeka posztjában nem csak az a szomorú,hogy ajak feltöltést lehet nyerni hanem az a mennyiségű komment ami a poszt alatt volt.Rengeteg fiatal lány/kislány...

  28. Szabó Beatrix

   A képek megszerkesztése, a hangulat változtatása igen, kreatív folyamat, de torzító hatású (nekem). Tegyük fel, hogy van egy kép, amin a színekkel játszotok egy kicsit pl. Balatonon. Elutazik oda egy olyan ember aki tegyük fel soha nem járt még ott, arra számít, hogy egy gyönyörű, kék színű, hamvas látványban lesz része, majd csalódik egy hatalmasat. Úgy hogy én Barnival értek egyet abban, hogy tud negatív hatással lenni az, ha csak a képnek a hangulatát alakítjátok:)

   1. Lil Blasie

    látszik egy képen ha szerkesztve van a csalodas meg az elet resze

  29. BAJAX

   17:30 azért az asszony még át surrant xd

  30. Longisquama

   50:40 I agree

  31. Zsuzsanna Szabó

   Ez egy igen jó adás volt! Sokszor nem értek veletek egyet, sőt volt már hogy dislikoltam adást mert kifejezetten nem tetszett.Sőt, egyszer már le is iratkoztam korábban. De ez most ütősre sikerült! Gratula srácok!😁💕

  32. Maja Kutasy

   Megvan az az érzés amikor a HUfast 23 órával ezelőtt írja ki a videó idejét, de a komik nagy részére pedig 1 napja?

  33. Turcsányi Róbert

   Erdekes mar egyiknel se talalom a plasztikas insta postot...

  34. Eszter Broly Molnar

   Henry kb. úgy nézhetett ki mint sasuke 😂

  35. Márk Fehér

   hopp ott a háttérben egy szellem ment el :O (17:25)

  36. Hangya

   Hali, a Markó Rebekának egy ilyen videójára reagált a Fókusz csoport :D

  37. Kende Igmándi

   Szerintem dobna az adáson, hogy ha lenne egy olyan kamera ami külön venné Henryt és akkor mindenkit külön kamera venne

  38. Rics0917

   8:40 amúgy picsagatya🤣

  39. FeLKLBeNi

   Lakatos Márkot lehetne hívni

  40. Neleta

   MINDEN, ami nem a valóság, az csalás, ez a valóság eltorzítása, de, nagyon is jó szó. :) Ezzel nem azt gondolom, hogy egy képet nem lehet picit szépre, vagy akár művészire megszerkeszteni. Ugyanakkor mikor mutatsz egy tájat és felteszed rá a kontrasztot, élesítést, telítettséget, szép, de az sem az igazi. Aztán igaziból látod később a valóságot, emiatt csalódás érhet, mert te akkor nem is olyannak láttad. Másik, mikor úgy fotózol, hogy élő ember nincs pl. egy strandon, aztán kiderül, valójában tele van velük a strand. Ez is pl. vetítés. Amit még mindenképpen megjegyeznék ezzel kapcsolatban, ha már nem szerkeszted a képeid, akkor sokszor meg se nézik. Manapság sajnos már elvárássá vált a "torzítás". A most élő fiatalokat pedig nem irigylem, nagyon nem normális világot élünk. Mindenhol csak elvárásokba botlanak a közösségi oldalakon. Örülök, hogy én nem ebben nőttem fel.

   1. Neleta

    @Dsupin Lilla amerikai képeknek én se változtattam, max. Kontrasztot, esetleg telítettséget, mert a telefon nem profi fényképezőgép, amivel készítettem. Kar lett volna elrontani, alapból gyönyörűek a helyek.

   2. Dsupin Lilla

    arról nem is beszélve, hogy általában ők olyan gyönyörű természeti helyeken járnak, aminél semmi szükség szerkesztésre (szerintem). arról nem is beszélve, hogy mind a három fiú feedje számomra, aki a valódi színeket és úgy általában a filtermentes dolgokat élvezi, egész egyszerűen értékelhetetlen, élvezhetetlen. pont ezért nem is követem egyikőjüket sem. nem gondolom, hogyha elkezdenének szerkesztetlen, önmagukban, egyszerűen szép képeket megosztani akkor hirtelen tizedjére csökkene a követőtáboruk... sőt. szerintem frissítően hatna azokra, akik nap mint nap a túlszerkesztett és túlszínezett képeket pörgetik a feedjükben, mert az általuk kedvelt influencer az egyhangúságot, "összeillő képeket" választja a változatosság helyett.

  41. Mátyás Varga

   47:26🤣 Aha hát ezt viszont tényleg megfogom figyelni

  42. Andonisz Kocolárisz

   POV:Nincs.

  43. Árendás Dávid

   44:40 Kajdi Csaba

  44. Deez ```

   Az adás jó volt, de 1-2 dolog téves volt: Akármennyit edzhetsz hasra, nincs hatása a felette lévő zsírrétegre. Nincs lokális zsírégetés, azért hasazol nem fogsz hasról fogyni. A kalóradeficit az, amivel manipulálhatod a zsírréteget magadon, és mindenkinek más a genetikája, mindenki máshonnan fog először fogyni. Valaki hasból először, valaki utoljára. Henry mondta, hogy nem tud hízni, mert olyan a genetikája. Tény, hogy vannak ectomorphok akik nehezen szednek fel tömeget, de ez nem azt jelenti hogy nem tud. Mindenki tud hízni, csak nekik sokkal magasabb kalóriával kell számolniuk.

  45. Lilla Mészáros

   szerintem az hogyha megszinezitek a képeket vagy kivesztek embereket azzal csak a körülötted lévő dolgokat és tájat szépítitek

  46. Viktória Vas

   Érettségire készülve mi más menne a háttérben?! 😂💪🥰

  47. Veronika Zhuk

   interesting, I am a foreigner who is learning Hungarian, and I find it extremely useful to listen to your talks :D

  48. Troppauer Hümér

   Gondolat 30 percnél levő vitánál: Szerintem ez is probléma. Azzal, hogy menő lemenő napfényt, vagy szebb megvilágítást szerkesztetek a képre, hosszútávon káros a nézőkre. Hiszen tudat alatt kialakul bennük egy olyan érzet, gondolat, hogy nektek tökéletes az életetek, és ezután a tökéletesség után fognak vágyakozni. Mert sehol sincs kiírva, semmi nem utal arra, hogy az adott kép egy teljesen naturális kép, és nincsenek megszínezve, vagy kivágva róla emberek. Azt tudom még javasolni Henrynek, hogy kicsit indokolja meg a gondolatait, és ne csak érvényesítse azokat. De amúgy jó, hogy témákat vettek fel, és üktöztetitek a véleményeteket, és remélhetőleg fejlődtök is ebben. Üdv.: Hümér

  49. Troppauer Hümér

   A bizonyos helyen fogyás egy baromság. Nincs ilyen, hogy hasazol, és akkor ott fogsz fogyni. A szervezet a zsír formájában raktározódott energiát nem a megdolgoztatott izom feletti részből használja el ((pláne nem alakítja át izommá)), hanem mindenhonnan. Az ember genetikája részben meghatározza, hogy hol marad meg legttovább/legtöbb zsír, és ezen nem nagyon lehet változtatni. Ez egy marketingfogás a fitness világában, igazából nincsen helyi fogyás. Csak ennyit akartam, hogy ezt tisztázzuk le.

  50. VBala

   A kövi téma lehetne alvás paralízissal kapcsolatban

   1. Dávid Kovács

    Na, az baromi jó ötlet.

  51. Kadlicskó Balázs

   Tanulom magamtól a srác (xd) meghallja ezt a videót hogy nem beszéltek nagyon a hétvégéről mert nem nagyon emlékeztek rá hogy mi volt akkor megint videó készül róla hogy alkoholisták vagytok..... xd

  52. Dávid Kovács

   Szerintem csinálhatnátok egy környezetvédelem/mezőgazdaság/természet témáról egy Podcastet.

   1. Dávid Kovács

    Vagy akár egy Podcastet barátnőitekkel. Ha nem szeretnének videóban lenni, esetleg lehetnek Discordon.

  53. M'lady

   nekem nincs bajom a plasztikával.. de szerintem nem kéne a kiskorú nézőinek ezt reklámozni.. mert ha ilyen csinos lányok nincsenek megelégedve magukkal mit fognak gondolni a kislányok?..

  54. Tamara Bereczki

   Forro nadrag=picsa nadrag

  55. Szabolcs Kis

   Ha megkérdezhetném,milyen applikációkat használtok a képek színezéséhez?Mert engem nagyon érdekelne,és köszi szépen a választ

  56. András Csorvási

   Fogtok egy teljes adásnyit majd beszélni a szexről?

  57. Petra Szávai

   17:25 lili a háttérbe 😂

   1. Bálint Bőle

    @Alex Nagy ez neked minek?amugy csak lili

   2. Alex Nagy

    Mi az igazi teljes neve?

   3. Bálint Bőle

    végre nem kellett leirnom

  58. ShanChan

   amikor elterjedtek a manuális színes fényképezőgépek a verseny a piacon abból állt, hogy ki tud a lehető leg valósabb színeket előállítani az előhívandó papíron. Kivéve a Nicont és a Canont, akik direkt ráhúztak, élinkítettek és kontrasztosították, hogy a kép előhívásakor sokkal erőteljesebb legyen, mint a valós, látott kép.... szóval nem mai találmány az insta filter :D

  59. YTM DrussYT

   Beszéljetek a paranormális dolgokról

  60. Réka J.

   Ha valamin változtatsz az mindenképp "torz" képet ad,mivel nem az eredeti... Igaza van Barninak :D abban is hogy ez nem baj. De mindenképp torzítás.

  61. Berta Feher

   Egyetertek a fiúkkal! Túlzás volt Rebeka, Timi! 😐

  62. Bence Stomp

   36:00 igaza van végig Barninak😉

  63. Ferenc Váradi

   Zseniális lett az adás, nagy jó lett tényleg. (Nem akarja valamelyikőtök odadni a genetikáját? Én is akarok úgy enni hogy nem hízok)

  64. Johanna Gyimesi

   a kövi adásban már új lesz a helyszín??

  65. lucadóra somogyi

   Figyeljétek Ábel feje mögött az ajtót- 20:46 percnél!!!

  66. levivagyoook

   1 podcast ereéjig adnék egy 360° kamerát😃

  67. Rebeka Kószó

   17:30 atsuhan egy kém inkognitoban😎

  68. akos oltyan

   Most jkut eszembe,hogy a logó belsejében egy jó habos Soproni van! XD

  69. Máté Tóth

   Mondjuk szerintem az egy kicsit merész ötlet hogy 97 ezer feliratkozónál benyomjátok a streamet és 100-ig menni fog. Mi van akkor ha az a 3 ezer ember több mint 24 óran keresztül nem lesz meg?

  70. Norman Zoltán Szöllősi

   Srácok, a havi videókkal mi lett? 😂❤️

  71. Lavender

   47:05 Na azután amit Ábel mond, lehet megfigyelni a srácok kezeit....😀

  72. Zolzám Turi

   A kép torzításában Barnival egyetértek, hogy ez nehéz kérdés mert természetesen amit képet csináltok az javítva teszitek ki és igaz hogy nem azt hazudjátok hogy 30cm a farkatok, de mégis nem a natural képet festi le az adott helyről... és lehet ahogy Henry mondta meghozza a kedvet a képről és ez nem csalás, de ha valaki kimegy oda és nem azt a hangulatot kapja amit ti a képpel közvetítetek, akkor már csalódott lesz az az illető.... Viszont a másik az hogy amennyi szem annyi világkép, és a kamera se tudja mindig át adni azt amit ti akartok, akkor ajánlatos a photoshop ami javítja a képeket. Ez tényleg olyan dolog hogy a festőket se baszták le mert valaki expressionista vagy impressionista képet festet le. Ha kategóriába lehet sorolni, akkor a kamu mell kamu segg az Cringe, amit ti csináltok a fényeléssel, stb azok inkább olyan hogy nem lesz tőle sem nem lesz jobb se nem rosszabb az életem, ha kiélitek magatokat művészileg! És Henry kérlek... fogadd el mások véleményét pls... nagyon cringe volt hogy Barni próbálja elmagyarázni mire gondol és EZ NEM CSALÁS NEM CSALÁS... nem arról beszélt Barni hogy ez csalás vagy sem... na mindegy Amúgy Fókuszcsoportból Ádám is beszélt erről a plasztikákról, hogy mennyire kurva nyomasztó dolog (nem csak rólatok beszélt... chhh), ugyanúgy károsnak tartotta, és az adás másik felében pszichológus hallgatók véleményét hallgattuk meg, miért rossz ezt közvetíteni a fiataloknak .

  73. Máté Tóth

   Én Henryvel vagyok. Ha most én fentebb viszem a sárga fényt a képemen hogy szebb legyen és jobban látszódjon hogy süt a nap az nem torzítás de amikor valaki 4x akkor a segget csinál magának az már az

   1. Lil Blasie

    nincs baj ezekkel

  74. Márk Gál

   Lakatos Mark elegge benne van ebben az oltozkodesi stilusa temaban, szerintem erdemes lenne Ot meghivni. Szivesen latnam!

  75. Barbara Katona

   Hát, én nem tudom ki mivel szokott fotózni, de nekem eddig minden telefonom, illetve a fényképezőgépem is úgy adja vissza a képeim színeit, mintha levenné azokat, tehát fakóbbak, mint amilyenek a valóságban ahogy a saját szemeimmel szoktam látni, tehát a füvet zöldebbnek, élénkebbnek látom amikor ránézek a szememmel, de amikor lefotózom, sokkal fakóbb. Lehet csak szar készülékeim vannak, nem tudom, de emiatt én is fel szoktam kicsit élénkíteni a színeket, mert pont ez fogja tükrözni a valóságot, a fakóbb meg pont, hogy kamu. De ez csak az én tapasztalatom. 🤷🏻‍♀️ Egyébként most komolyan, ez akkora nagy probléma? Ne legyünk már álszentek, gyakorlatilag maga a sminkelés nagyobb torzítása a valóságnak, mint az, hogy életet viszünk egy képnek a színeibe, mert amíg lányok százai csinálnak maguknak új arcot, addig a zöld az zöld marad, csak élénkebb lesz. 🤓

   1. Lil Blasie

    szerkesztessel nincs baj szerintem a fotozas muveszet ott pedig nincs valosag

   2. Júlia

    Teljesen egyetértek veled, viszont a sminkelésben is vannak szintek vagy rétegek nem mindenki visz fel kiló sminket. 😀 A fotóknál ha természet kénytelen vagyok hozzányúlni a színekhez, mert a nyers képformátum igényli az utómunkát. 😀 10 éve hobbi szinten fotózom. 😊 Telefonnal már keveset szoktam mert sokszor túlszínezi a képet a kamera okosrendszere.

   3. Lavender

    Nem a te telefonoddal van a gond. A profi fotósok 300 ezres gépeivel készült képek se adják át teljesen a valóságot. Úgyhogy még a profik is megszokták ezeket az alap beállításokat csinálni, mint pl. a színek felhúzása.

  76. Ákos

   Hivjátok el alekoszt

  77. 0riáska 87

   Nempont ide illo, de egyszer egy nyari vakacion volt egy csaj, akire raseneznek napkozbe, masnap reggel, mikor meglatam frissen felkelve, instant belezugtam. Tulsokvolt a festek rajta :D

  78. dominika csöndör

   Èrettsègiről, ballagàsròl beszèljetek egyszer szerintem sok embert èrdekelnè higy ti hogyan eltetek meg ezzeket es most pont aktualis tema.

  79. Márton Leleszi

   Hát szerintem az is torzitátásnak számít amikor a színt változtatod meg a képen csak nem feltétlen negatív irányba. Mert nem a puszta valóságot adod ki, hanem egy olyan képet amin valamit változtattál, hogy jobb legyen. Ezek ugye lehetnek negatív és pozitív változtatádok, de attol még ez ugyan úgy a valóság elváltoztatása lesz.

  80. Nóra Szabó

   36:30 Szerintem Henry nagyon fent akadt azon, hogy Barni a torzítás szót használta az elején, viszont a végén inkább azt mondta, hogy változtatás. Én is azzal értek egyet, hogy nincs feltétlenül negatív hatással a kép színezése, esetleg nap, eső, stb. beillesztése, viszont az már tényleg nem a valóság, és véleményem szerint egy kis színezés is nagyon sokat változtat, és olyankor mondom magamban, hogy "tök szép, meg minden, de Nóri jusson eszedbe, hogy ez élőben eléggé máshogy néz ki" (és itt még mindig a színezésre gondolok). Szóval szerintem nagyon sokat számít még egy kis effekt is, persze nincs baj a használatukkal, csak fontosnak tartom ilyenkor azt tisztázni, hogy ez valójában nem ilyen szép színű, nem így néz ki. Én is szeretek "kísérletezgetni" a színekkel, csak az a lényeg, hogy tudatomban legyen, hogy ez a valóságban nem éppen ilyen😊 fontos, hogy ez s SAJÁT VÉLEMÉNYEM. köszi annak, aki eddig elolvasta a kommentemet❤

   1. Lavender

    Teljesen egyetértek veled.💜👌

  81. Bence Kálmán

   Sziasztok Srácok! Szerintem a ruhás adásnál jó lenne Lakatos Márkot elhívni.

  82. Edmond Bokkon

   @17:31 biiip biippp

  83. Horváth Csenge

   A photoshop és a torzítás két külön fogalom. Az előbbi maga a fotóművészet része, míg az utóbbi egy hamis kép kialakítását segíti elő, ami nem csak másokra nézve káros, de a torzítást végző ember önképét is rombolja.

  84. Benedek Pinke

   Hívjátok be dablty t

  85. Marcello

   baszki srácok,szinte mindegyik epizódot megnéztem/meghallgattam...és mindig úgy hallgatom,hogy közben mintha ott lennék "én is hozzászólok a témához"(bár szerintem ezzel kb mindenki így van:D) és Henry mintha a szavakat a számból venne ki 100% osan XD... mintha kajak ott lennék Henry személyében :D... De igazából mindenkivel annyira jól tudok azonosulni..Ábel néha átvált komoly értelmiségibe mint én is szoktam..folyamatosan mutogat..mint én is szoktam...annyira adlak titeket srácok :D

  86. Ábel Dénes

   17:30 A HÁTTÉRBE A KOMMANDÓS xd

  87. Donát Ilyés

   14:22 nezzetek meg 0,25x lassitasba🤣🤣🤣🤣 mintha be lennenek szivva😂😂😂

  88. ChrisTyna

   Végre valaki hangot mer adni ezeknek a problémáknak. Farkas Timi tipikusan az a zsé kategóriás szemfényvesztés, aminek nem lenne szabad utat engedni a mai tinik felé. Ezt a lányt rengetegen követik pedig nem sok eredeti alkatrésze lesz lassan. Cici, száj, haj stb... Természetesen kommentelni nem lehet már nála, ami csak még hiteltelenebbé teszi az egész farkastimi jelenséget. Mindemellett egy végtelenül buta és primitív lény, így duplán káros a követőire nézve. Nagyon sajnálom, hogy egy generáció ezen nő fel és ezt érzi követendő példának. Ne tanulj, mert az hülyeség, inkább tartson el a social media közössége, hiszen ez olyan kézenfekvő. Az összemosolygott pénzed meg költsd tatarozásra, hogy még több legyen a lóvé kevesebb mosolygásért is. Nagyon kevés influenszer tesz le valós és követendő értéket az asztalra és Timike sajnos a lista közelében sincs.

   1. ChrisTyna

    @Hajna Official elég sok videónyi beszélgetést és megnyilvánulást látott már tőle ország-világ ahhoz, hogy ne tartsak igényt rá. Az ilyen “ influenszerek”, mint Timi meg Bish Barbie és társai elhiszik, hogy azért követik őket sokan, mert ekkora a szeretet és ennyire érdemes odafigyelni rájuk, közben semmi más nem érdekli az embereket csak a botrány körülöttük. Egy dolognak jók ezek a lányok: ELRETTENTŐ PÉLDÁNAK.

   2. Hajna Official

    Azert ajanlanam neked hogy Timi 10 percet beszelgessen veled , es nem írnál ilyet róla….

   3. vivjej

    Teljesen egyetértek! Szomorú hogy a csücsörítő, buta picsák a "trend".... :/ :/

   4. Narancs

    Szívemből szóltál, teljesen igazad van!❤️

  89. Attila Andrásik

   Legyen a Marsi utazásról is videó please 🙏❤️❤️így tovább!

  90. Mátyás Varga

   Aki tud értelmesen és HOSSZASAN vitázni az egy érett intelligens ember Hat én még csak értelmesen tudok nem hosszasan

  91. buczujf

   Én egyetértek Barnival. Ha átszínezel egy képet akkor torzítod a valóságot.(ez természetesen lehet jó és rossz hatással is arra aki megnézi azt a képet)

  92. Rapolti Erhard

   Itt Trunk Tamás(DablyT)-re lesz szükség. Ajánlom a srácot, ha stillóról van szó.

  93. Zsolt Hun

   17:31 Lili!

  94. Mátyás Varga

   Sztm fiuknal jo ha sportol es csinál valamit ha azért rendesen nézki Lányoknál annyira nem van aki csak úgy Úgy nézki fuuu😂

  95. Levente Farkas

   A vitátokkal kapcsolatban: ha például a testedet alakítod át, vagy elmész egy helyre ahol k*rva nagy tömeg van de te le photoshoppolod őket a képről akkor az emberek azt fogják gondolni, hogy ez egy gyönyörű hely ahol nincs sok ember. Erre odamegy, hatalmas tömegbe és rájön, hogy átbaszták.

   1. gemz

    @imola kis ez is igaz

   2. imola kis

    de ki hinné el azt, hogy az a hely ahol ők vannak mások nem tudják, hogy létezik, ugyan már

   3. gemz

    Attól függ mekkora tömegről beszélünk, mert pl 4-5 embert lehet photoshopolni de 4-5 nem is baj. Viszont ha nagyon sok ember van akkor azt nem lehet le photoshopolni úgy hogy az jól is nézzen ki. Véleményem szerint ez a példa kicsit hülyeség, viszont a gondolatmeneteddel egyet értek!

  96. Sára Mogyorósi

   Inez Hilda Papp a plasztikai műtétek terén az egyik legjobb példa, aki gondolkozik rajta hogy szeretne sztem előtte nézzen rá Inez csatornájára. Nagyon jól látha a csaj a dolgokat, és fontos infókat is elmond. Egyébként köszi srácok a vidit, végre volt mire mosogatnom😂

   1. Lőrinc

    Szerintem, a legjobb példa a plasztikázásta a fókuazcsoport csatorna, aki kivesézi a témát, és jogosan mondja, hogy nem youtubera való, mert az ilyen(nagyon igényes, és egyedi khmm...) csatornákat, kislányok nézik, akiknek ez nem jó példa.

   2. Júlia

    Így van, ezzel egyetértek! 😀

  97. Zsofi Lexa

   44:18 Kajdi Csaba / Cyla ( neki egy modellügynöksége van , ha valaki nem tudta :))

  98. Alíz Krekács

   Egyéni látásmód?? :)

  99. marek botond

   A következő epizódban beszéljetek a BSW új zenéjéről

  100. Gabor Lovei

   Szerintem Barninak igaza van a torzitos nem torzitos temaban. Lefotozod a valosagot, megszerkeszted, szoval mar nem azt adod tovabb amit lefotoztal,(mert szar) aztan hozza nyulsz es hopp, mar jo kep lett belole. Magyarul megvaltozott a kep. Ez csak az en velemenyem.