VezetősVlog | 2021, JÖVÜNK!

Isti Szalay

36 E megtekintés6

  ISTI x BTQ: goo.gl/j65b4Q
  █ Facebook: goo.gl/ry8IBd
  █ Gameplay csatorna: goo.gl/cRcxMk
  █ Instagram: goo.gl/y8cpmq
  █ Intro muzsika: Gege (Rímbiózis) - Isti rap

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Bence Wootsch

   15:51 * Benipowa xd

   1. javier escuella

    @Rákos Bálint köszi

   2. Miki Baranyay

    Hol

   3. Dzeba Balazs

    Nahh jahh

   4. Rákos Bálint

    @javier escuella Nincs ott csak Beni csatornáját törték fel nem Barniét.

   5. javier escuella

    @Isti Szalay hol van èn nem làtom

  2. szilárd kovács

   sziasztok én az exitlaggot próbáltam ki és nem ajánlom senkinek mert a tűzfalamon próbált át jutni aki ezek ellenére is ki próbálj az egy állat és a proceszor 40%-át használta és kb 6 fájlt csinált magának a gépemben és alig birtam le törölni

  3. Kopócsi András

   Ne is mondd.. Velem tavaly történt, hogy nem voltam figyelmes. Chrome-on a keresőben felül a link mellett ott szokott lenni a kis lakat, vagy éppen egy háromszög felkiáltójellel, hogy biztonságos, vagy nem biztonságos. Na erre nem figyeltem, csak azzal törődtem hogy milyen jó áron van a termék. Be is rendeltem négyet ugyanazon termékből, és ezeket általában utánvéttel teszem. Na én nem voltam otthon, a futár megérkezett, itthon átvették a megrendelést, csak hogy a négy helyett egyet küldtek ki négy áráért. Aki átvette az pedig nem tudta hogy én négyet rendeltem be, ráadásul a címkén 1 volt feltüntetve. Szerencsére el volt mentve az elektronikus számla, + küldtem fotót a bontatlan csomagról, és jól látható képet a címkéről. Plusz kicsit fenyegetőztem is, mert utánanéztem a cégnek, és több telephelyüket is megbírságolták, + volt olyan is azok között amit már felszámolás alatt tartottak nyilván. Ez itt nem a reklám helye, de az emag is undorítóan üzemel, és az alza is. :D Emagról rendeltem 3 terméket, és három különböző helyről szerezték be, ezért háromszorosan kellett futárdíjat kifizetnem... Ráadásul mindkét webshop drágábban adja el a termékeket, mintha máshonnan szerezném be. Nekem ez a tapasztalatom.

  4. Gergely F.

   18:00 és sok csaj aki ugye kamerával online munkanélküli nem fogja fel,ha képeket küldözget másnak,azt kb pillanatok alatt benyúlható,pláne az online adattárolókból . De az ilyen meg érdemli.. Mindig figyelni kell.. Ha nincs fejléc egy e-mailen akkor az nem hivatalos. Rendőrség tud valamit kezdeni? Igen ha 18 elmúltál és egyéni vállalkozóként vagy regisztrálva. Értsd: számlaképes és adóképes vagy. (Pl Józsikát hd egy regisztrált cég)

  5. Gergely F.

   Firmware update kell neki és megoldja a fagyást. Ez nem az eladó hibája,hanem a gopro-é . Értsd este/sötétben a stabilizátor kikapcsol,dobálja a fókuszt stb. Ezt úgy ha update-eled a rendszert nem tudod megoldani mert egy új rendszer kell rá. Persze ezt nem nehéz meg oldani,ha gari van rajta akkor mázli,de amúgy 10 perces dologért van hogy el kérnek több 10.000 ft-t de ez minden terméknél szinte ,és ez azért szomorú .

  6. Erik Mészáros

   isti maj eltudod mondani hogy eggy gopró hiró s5 bocs nemtudom hogyan kell irni mennyi be ker ül mert akkor csinálhacc egy vidit hogy mien kameráid vannak és akkor elmond hatod hogy menyibe kerül köszi.

  7. lacika keresztely

   @Isti Szalay milyen goprot vettel? koszi a valaszod elore is.

  8. Zsoltesz

   NEEE nem hiszem el hogy ilyen közel voltál hozzám ott mentél el a Bercsényi nél az a hang tonpito mellett lakom

  9. Kálmán Góman

   DEJO!! Tök jók ezek a video sorozatok az egyik kedvencem ! Isti ha lehet, belsö nezetből is csinalj vezetös vlogot úgy jobban át jön...

  10. Iván Bosnyák

   Azok a budapesti utak még mindig elképesztőek! Ott vannak azok a gyönyörű történelmi épületek, és mellé a kátyús, okádék aszfalt. :D

  11. Xxpvpxx2005 Markpilat

   Beniipowa

  12. Nimród Meskó

   isty wazét használ

  13. humulus lupulus

   ennnnnnyyyyire rosszak az utak budapesten? azta pi...csa. egy centinyi normális utat nem láttam a videoban.

  14. Máté Soma Toldi Takács

   Nekem is volt hogy rendeltünk egy r6s bábut és sehol semmi 1 éve szóval ja.

  15. András Gibizer

   Tuti kamu volt ez az adományozós megkeresés. Ez a felsorolás hogy kiknek... és 1 milliót? Kórháznak? Egy gépet nem vesznek annyiból. Jó, segitség meg minden, de akkor inkább irok 30 youtubernek és magasabbra teszem a lécet. Vissza meg semmit nekik.. az óriási baromság. Minek? Nem azért állnak mögé, segitenek, hogy tömjék a saját zsebük. Mennyire álszent lenne. Én a helyedbe már csak azért elküldtem volna a jó francba. Minek néz?!?

  16. Takács Zalán

   Ezt már nagyon vártam.

  17. Péter Sándor

   Reg volt mar vez vlog

  18. kis csaba

   Tobi kia Színtere D

  19. Marci Varga

   Nyomtam rajta szerverfrissitest lett majdnem :D

  20. Kristóf Daniel Anton Demeter

   Nagyon jó ez a két kamera állás a többi vezwtös vlog is lehetne ilyen kamera állásban olyan mint ha a kocsiban ülnék nagyon jó!!!

  21. Mackó

   Nagyon jók ezek a vezetős vlogok, lehetne minden héten egy.

  22. Pintér Gábor

   Nem szeretnel ujra szakallat?

  23. János Molnár

   Amúgy 50-es táblánál 71-el menni csemege a rendőrségnek :D

  24. János Molnár

   Autómosó zárva volt?

   1. András Gibizer

    ez kit izgat, végre csinált ide is videót

  25. Smoke King

   Figyeltem amiket elmondtál de azért így Angliából honvágy csillapításként jól jött ez a Pesten vezetös videó köszi! 😊

  26. turbo Tiga

   Jézusom te még élsz?Mármint konkrétan élsz?

  27. Dzeba Balazs

   Viszont akkor ,hogy lehet az ,hogy vannak tartalomgyártók HUfast-on,Twitchen akik napi szinten készítik a beszélgetős,véleménykifejtős anyagokat?

  28. gabix 01

   Milyen autód van?

  29. Zsatyesz

   21:32 Tobi Kia Stingere :D

  30. kozakoHUN

   Az elkorcsosulása a világnak sajnos ahogy Isti 8:45-től alig meri kimondani hogy inkább a gyerekeknek segítene mint az állatoknak...bánom hogy ennyire húzni kell a száját emiatt és félnie hogy meglincselik a radikálisok miatta..

  31. Kovàcs Gergő

   Szia Isti! Mandalorian második évadáról meg ugy az egészről láttad már vagy lesz belőle dagi-duma vagy valami kibeszélő?

  32. Kőszeghy Levente

   Van olyan eladó aki csak és kizárólag előre utalást fogad el teljesen mindegy, hogy milyen termék azzal az indokkal van csak utalásos fizetés, hogy utánvéttel biztosan nem veszed át és fizetni kell a postát meg stb.

  33. Renato Simon

   Hogy lehet az, hogy 12:55nél ha jól megfigyelitek a facecam bal oldalán látszik már hogy Isti elindult az autóval viszont a külső kamerán meg ugye látod, hogy még egy helyben és s rá 2-3 másodperccel indul el! Érti valaki, hogy mit mondok? Hogyan lehetséges ez? Gondolom nehéz volt összehangolni a 2 kamerát.

  34. Panyi Péter

   Végre vezetős vlog nagyon jó lett még több ilyet :-)

  35. Barnabás Horváth

   Jó lett a vidi a goprokkal. Lehetne még nhl gameplay

  36. Sándor Gyovai

   Nem szoktam feleslegesen írkálni de muszáj erre reagálnom...Isti hidd el én is ugyanolyan jóhiszemű, lelkiismeretes vagyok mint te, de én az ilyen adakozzunk dolgokból már rég megjöttem... és ez most mindenkinek szól...nem akarok senkire se rábeszélni semmit, de ha még 1x ilyen jön veletek szembe h adományozzatok a nem tom kinek...egy dolog jusson eszetekbe...rajtatok ki fog segíteni amikor ti lesztek szorult helyzetben? senki... senki nem lesz attól kevesebb ha épp nem tudsz adományozni ... vagy ha nem akarsz mert neked ez kényelmetlen...neten a legkönnyebb az ilyeneket elhajtani :D de mindenki maga dönti el h kinek adja a saját nehezen megkeresett pénzét :)

  37. Lajos Hajdú

   hol lakol ???

  38. Lajos Hajdú

   Hello te vagy a kedvencem 2éve nézlek!!!!!!!

  39. patesze

   FiveM pff Maradjunk a SeeMTA-nál, mert ez a GTA 5 rp még mindig egy vicc és nagyon kezdetleges állapotba van még csak.. Ha meg ilyenek történnek én inkább törölném is le az egészet.

  40. Dániel Jónás

   Ha jól emlékszem Isti te nem laksz vagy laktál messze a kelenföldi aluljárótól, elég csak odáig elmenned, hogy lásd, hogy használják ki az emberek jóhiszeműségét... Rendszeresen vannak ott kamualapítvány gyűjtögetők, piaszagú "segítsabeteggyerekeknek" csávók, meg a "minden nap otthon hagyja a pénztárcáját és csak egy vonatjegyre kéne de az nem jó ha te veszed meg neki" emberkék. Nagyon kellemetlen, hogy még ehhez is van pofája sokaknak, de egyáltalán nem ritka, sajnos.

   1. Gábor Megyesi

    @Dave Dave Nekem volt olyanban részem,hogy az Örs vezér terén egy lány odalép hozzám miközben megyek haza és megállok kivenni a hátitáskámból a vizes pet palckot inni. Odalép hozzám a lány és azt kérdezi, hogy: "Adsz egy kis vizet?" Erre azt válaszolom neki, hogy: "Ne haragudj, de ez az enyém." Ha télleg odaadtam volna neki, akkor benne lett volna a pakliban, hogy az utoló cseppig megissza. Azért csak nem adok a saját vizemből idegen járókelőknek. Nem szabad mindent elhinni.

   2. Dave Dave

    Mas városban is jellemzo sajna. Valamelyik nap egy srac odajott hozzam hogy haza akar menni adjak mar neki 1500 at buszjegyre. Mondom ember tisztaban vagy azzal hogy ezert a pénzért valaki 1-1,5 orat dolgozik? Nem gondolod hogy majd idegennek adok ennyit. Életerős 25 éves fiatalok szörnyű hogy inkább keregetnek munka helyett.

   3. Gábor Megyesi

    Nemcsak a Kelenföldi pályaudvarnál van piaszagú "segítaabeteggyerekkeknek" csávók. Örs vezér terén is van, Keleti pályaudvarnál is.

  41. Attila Fekete

   1:13 itt szoktam jobbra kanyarodni XV ker ❤️

  42. Kocsis Ádám

   Szia Isti.... Ha lehet 1 kérdésem... Nincs kedved Patrikkal valamilyen vezetős vlog videót tolni? A térképea videó anno nagyon tetszett

  43. Gém Pléj

   Isti fuvar

  44. Paul Joseph

   Ne viccelj Isti! Hogyne lenne fontosabb egy beteg kisgyerek élete mint egy “szegény állaté”. Mondd ki nyugodtan a véleményed! ;) Ne érdekeljen mit mondanak mások, lassan már minden hülyeséget, rossz nézeteket stb.. le akarnak nyomni az ember torkán, nem szabad engednünk. Nem kívánok most itt politizálni, biztos értik többen.

   1. Kopócsi András

    Igaz.. Manapság már nem létező fogalom a tisztelet. Az hogy mások véleményét elfogadjuk, és tiszteletben tartjuk, még ha saját véleményünk ellentettje.

   2. András Gibizer

    Sok emberi dolognál szivesebben adakoznék állatokért, de a beteg gyerekek szerintem is előrébb valók. Ők ártatlanok és a súlyos betegek kezelését nem tudják fizetni a családok.

  45. Benedek Fecó

   Vártam már a VEZETŐS VLOGOT. Sikerült a garancia?

  46. norbyy

   Vártuk már nagyon a vezetős vlogokat! A kinti kamera baszó! Így tovább!

  47. newnt55

   Az utak minősége még mindig kiváló... aztakurva.

  48. darada

   Nah, és sikerült megjavítaniuk a GOPRO-t a Médiában?

  49. Márk Brekócki

   8:50 a vegánok nem kedvelnek szerintem 😂

  50. Szabó László

   A Toyota auris az Andrássy útra kanyarodva 12:40 nél szépen átment a piroson.🙃🤨

   1. global ball

    Mert neki van zöld, mint ahogy az előtte lévőknek, másik útról kanyarodott be és rá nem vonatkozik a piros. Remélem, azért jogsid nincs.

   2. Patrikb

    Szerintem szabályos volt 🙃🤨

  51. xAnyOneZ ツ

   BENIIPOWA-t törték fel, nem Barni.-t.

  52. Lyne

   Szia Isti! A kinti go pro hányas? Mármint hero 6-7-8, vagy melyik?

  53. román jozsu

   zöld lámpa miért kék? mikor a kuka meg bicó zöld maradt :)

  54. Rendszerhiba

   AZ KEMÉNY!

  55. Sándor Erdös

   szia isti lesz fifa videó patrikal vagy egyedül

  56. Barnabás Góber

   15:41 A modulo Love

  57. Andor Fazekas

   5:17 Ez az általad említett "Google által kiadott jelszók" dolog hogyan zajlott egész pontosan? Hol tudtad megnézni, csak mert ez lehet sokaknak segítene.

   1. Andor Fazekas

    @Fatal Senpai Ezt az oldalt ismertem, de a másikat, hogy a böngésző szól pont nem, köszönöm!

   2. Fatal Senpai

    haveibeenpwned.com de az avastnak is van sajat szolgaltatasa erre. Ezek nem a google altal kiadott jelszavak hanem kulonbozo data breachek alatt ellopott jelszavak amik kikerulnek publikus adatbazisokba. A google es a chromium bongeszokbe bekerult funkcio ezeket ellenorzi es szol ha kompromitalva vagy.

  58. Bence Szilagyi

   nagyon vártam a videodat

  59. marek djane

   Ezt hol írta neked, hogy nyilvánosak a jelszavaid? Ezeket merre találom?

   1. marek djane

    @Kevin Nagy Ja valszeg rosszul írtam, nem vagyok kíváncsi a jelszavaira, csak azt, hogy ezeket alap esetben hol írja a google chrome, meg akarom nézni a sajátaim.

   2. Kevin Nagy

    Mit akarsz velük?

  60. Gergő Szabó

   Amúgy aki olyan hülye hogy google driveos dolgokat tőlt le egy idegentől az meg is érdemli hogy feltőjék :D

  61. Gergő Szabó

   Szurkolok a fogyásodhoz!

  62. Csanád Nemes

   Én alkalmanként alkatrészeket Szoktam vásárolni Használtan a kerekesszékhez De mivel Ezek az alkatrészek Elektronikusak Így én is mindig Kipróbálom őket Nem vagyok Szívbajos Csak egy kis Baja is van Már Lentebb is ment Az ár Szerencsére Egy autóvillamossági szerelő Mellett lakom És Jobban is vagyunk Szokott édesapámnak is Segíteni Az autójával Kicsit számomra a kisebb hiba Elfogadható De mindenképpen Lejjebb viszi az árat

  63. Bálint Baranyó

   Ez nagyon menő volt Isti^^

  64. Kalmár Ákos

   Isti, nem Beni csatornáját törték fel? :D

  65. Tamás Dósa

   Szia István végre újra vezetös video

  66. Lőrinc Kiss

   végre újra vezetős vlogok! Az összes régi/újabb vezetős vlogokat ronggyá néztem már.

  67. Dezider Borsanyi

   Búék, Isti🍾🍾🍾🥂🙂

  68. Kevin Bakos

   Jók a videóid

  69. Erik Erdei

   Imádom a vezetős. Vlogot Én is hamarosan idén el kezdem a jogsit. 👌👌🙂🚗🚗🚗

   1. Benedek Fecó

    Sok sikert előre is.

  70. Levi Molnar

   nagyon vártam már az isti videókat

  71. Gamer Hun2021

   Top 1000-ben❤️

  72. Richárd Rácz

   istii jó vagy

  73. Gyurcsány Ferenc

   Nagyon eltaláltad ezt a goprós cuccost😉

  74. Ali 126

   hello isti

  75. Bence Wootsch

   Nagyon basszó az új kinti gopro! :D

   1. TheRedBird23

    @Lajos Hajdú ???

   2. Lajos Hajdú

    én ezt még nem tudom mert kezdő vagyok.

  76. Bulcsú Barta

   Isti hunt?

  77. Rol& MyR

   Úhhh, vezetős vlog. 2021 már most jobb mint 2020😅