Szia! Fruzsi vagyok és üdvözöllek életmód csatornámon!
Jó helyen jársz, ha érdekel a smink, a divat, a szépségápolás vagy egyszerűen csak egy kis kikapcsolódásra vágysz! Tarts velem, és ismerd meg az DIY tippjeimet, ötleteimet, és hogy mit gondolok a világról! :)

Új videó minden kedden és szombaton! Iratkozz fel, hogy ne maradj le: bit.ly/1QxKuoM

Küldenél nekem valamit? Itt megteheted:
Viszkok Fruzsina - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.

Email: [email protected]

2014: dm hivatalos bloggere
2015: Digital Divas by Avon - közönség kedvence díj
2016: Maybelline \u0026 InStyle Magazin IT girl
2017: InStyle Style Award különdíj

 • 30
 • 107 702 178

Megjegyzés

 1. Betty Kiss

  Minden szavaddal egyetértek. 👍👍👌

 2. N V

  Na jó,azért bizonyos intelligencia szint felett,szerintem minden felnőtt embernek ez a véleménye ezekről a kérdésekről. Legalábbis én nagyon furcsán nézek azokra,akiknek nem ... 😂

 3. Anna Novak

  Nagyon jo video lett, remelem egyszer en is megtanulok ilyen diplomatikusan válaszolni a kényes kerdresekre! :D

 4. Nikolett Nagy

  Hát akkor én nagyon szerencsés vagyok, mert sem én sem a családom, baráti köröm nem kapta el, pedig több száz ember közt vagyok (tavaly óta jó forgalmas helyen dolgozok, nyáron maszk hordás sem így volt szabályozva , se én se a vásárlók nem hordták.) nap mint nap 12 órában. A hírét se hallottam így az ismerőseim között sem , nyilván csak annyit ami a médiából folyik, és ahogy a szabályozások érintenek . De igazából már nem is érdekel, a szabályokat betartom, de ezen felül nem hiszem azt hogy itt a világ vége és mind meghalunk. A megélhetésem jobban érdekel az a gond. Úgyhogy igen van ez a véglet is, ez csak az én példám, persze senkit nem akarok kioktatni, meggyőzni bármiről , vírus tagadó sem vagyok, csak ezek szerint baromi szerencsés.

 5. Sz. Mitti

  Nagyon jó videó! Szerintem jó, hogy így összeszedted, és elmondtad a véleményed! Mindenben egyetértek veled. Egyébként a hangos vegánokhoz hozzászólva: nem csak a vegánok olyan hangosak. Én sokkal több "agresszív húsfogyasztót" látok, akik hangosan, mindenbe beleszólva utálkoznak, mint "agresszív vegánt", aki így tenne. Én egyiknek sem adok teljes igazat, bár vegetáriánus vagyok. Ha megjelenik egy vegánságról vagy növényi étrendről szóló cikk (mert nem ugyanaz) akkor hozzászólásban szinte csak az utálkozó vegyes táplálkozásúakat látom. De az örök kedvencem, amikor a saját igazukat akarják rám erőltetni, meg nyomást helyezni rám, hogy "jaj egyek húst, mert az kell, anélkül beteg leszek" és a "de ha gyereked lesz nem lehet az vegetáriánus, kell a hús neki" és a "párodra sem erőltetheted rá, hiszen férfi, őt húson kell táplálni" (megjegyzés: nagy fiú, ő maga hozza a döntéseit). És kövezzetek meg, de nem tartom túl relevánsnak, amikor engem, mint dietetikust próbál kioktatni egy olyan személy erről a témáról, aki nem jártas a szakmában. 🙂 Bár elkalandoztam, de a lényeg, hogy nagyon jó videó lett, így tovább! 😊

 6. adam bilski

  egy barátom hahahahahahah

 7. Zsófia Wsdm

  Fruzsi, a videóban több human rights issue-t is szóba hoztál, véleményem szerint ellentmondásosan. Jogilag kivitelezhetetlen, hogy a jogalkotó bizonyos társadalmi kérdésekben szabályokat alkot, más esetekben pedig homokba dugja a fejét. Nem tartom logikusnak az érvelésedben, hogy a munkavállalók jogainak a garantálása szerinted az állam feladata, miközben abba nem kéne beleszólnia, hogy az emberi egyedfejlődés bizonyos szakaszaiban valakit nem illet meg az élethez való jog. Pro-life emberként fontos számomra, hogy mindenkinek olyan munkafeltételeket biztosítsanak, ami egészséges, biztonságos és nem csorbítja az emberi méltóságot, mint ahogy az is, hogy a biológiai ember definíciója megegyezzen a jogi emberével. Azt gondolom, hogy nincs a világon olyan súlyos probléma, amelyre megoldás lehet egy emberi élet elpusztítása. Ideálisnak tartanám, ha a nem kívánt babák szerető közegbe kerülnének születésük után akár egyedülálló emberek, akár egynemű párok által történő örökbefogadás útján.

 8. Adél Lakatos

  ❤️

 9. Eclipsiss HUN

  Amúgy annyira adom, hogy az abortusz betiltása mellett a legnagyobb arányban a férfiak érvelnek. Én is férfi vagyok, de én legalább tiszteletben tartom a nők véleményét ebben a témában. Amúgy mi semmit sem tudunk arról, milyen fájdalmas egy gyereket világra hozni, és még fájdalmasabb, ha nem tudunk neki megfelelő életet biztosítani. Tehát nekünk nincs jogunk ebbe beleszólni. Minden nő döntse el, hogy ő mit akar kezdeni a saját testével.

 10. Gréta Szilvási - GreatyLife

  Annyira intelligensen beszélsz, nagyon szeretem nézni a videóidat :)

 11. sára csatári

  1:6 igazad van Fruzsi, és szerintem te nem állsz ebben a "sorban" :)

 12. Roberta Bors

  👏🏻 minden szavaddal egyet értek 👏🏻🙌🏻

 13. brokenhornunicorn

  Köszönjük az őszinteséged, nagyon szuper volt hallani ezekben a témákban is a véleményed. Nekem személy szerint egyáltalán nem zavaró, hogy ezek a témák a hétköznapokban nem feltétlen merülnek fel nálad. Az az igazán zavaró, amikor valaki félig tudattalanul áll ki teljes mellszélességgel egy-egy téma mellett.

 14. janka0907

  Szia Fruzsi! Nem igazan szoktam kommentelni, de most gondoltam megosztok nehany gondolatot itt. Eloszor is azt, hogy egyebkent nem igazan ertem, hogy miert keri rajtad szamon barki, hogy nem szolalsz meg ezekben a temakban, nem ertem miert lenne ez a te feladatod?! De ha mar megtetted, el kell mondanom, hogy mennyire szuper lett ez a video. Errol kene peldat venni mindenkinek, hogy lehet ertelmesen, osszeszedetten es ilyen szokinccsel is beszelni. Sajnos vagy nem sajnos ehhez azert egy jo adag batorsag is szukseges, mert biztosan lesz nehany agyatlan, aki beled kot, de remelhetoleg ezek elenyeszoek lesznek a pozitiv kommentekhez kepest. Mindesetre en koszonom neked ezt a videot. :)

 15. Nikolett Gondi

  Pontosan ezért imádlak, mert mindig önmagad adod. Elképesztően intelligens, összeszedett és őszinte, mint mindig. Nekem nagyon tetszett ez a videód (is). 🥰

 16. Csenge Szatmári Luca

  Legyen ebből a videóból 2. rész. Érdekes hallani a te szemszögedet...

 17. Kincső Kósi

  A közelmúltban megjelent videóid közül ez tetszett a legjobban. Gyakorlatilag azt mondtad, amit én is mondtam volna. Pozitív vagy, elfogadó, kedves, néha bölcs is. Jó volt hallani. Egyetértek azzal, hogy nem tiszted, és nem is érdeked állást foglalnod a nagy nyilvánosság előtt minden kényes témában. Pláne, ha nem indokolt. Teszem azt, a vírushelyzet kapcsán közhasznú, ha azt mondod, beoltatod magad. Ilyen esetben indokolt, de más dolgokban felesleges.

 18. Szilvia Varga

  Szerintem nagyon szépen és intelligensen, egyáltalán nem bántóan fogalmaztad meg a véleményed, úgyhogy remélem ezt mindenki látja és nem fog leállni itt vitatkozni senki. Én mindenben egyetértek veled egyébként, és hihetetlenül el tud keseríteni 1-2 téma, hogy másoknak ez nem alap...

 19. Pataki Judit

  Eddig is szimpatikus voltál számomra és szerettem a videóid de most ezzel a videóval nagyot nőttél a szememben azért hogy nyíltan vállalod a véleményed és teljesen azonos az én gondolataimmal. Köszönöm! ❤️

 20. Glicerinful

  Szivemből szóltál minden témát illetően :)

 21. Boróka Márkus

  12.14 véletlen Istenben helyett Instenbent írtál de nem baj mindenkinek vannak hibái te vagy a leg jobb!!!!!!!

 22. Anita Tamás

  Remélem hogy lesz majd még ilyen videó ❤

 23. Tamás Gaál

  Öcsém azt mondta először látva a videódat, hogy ha egy autóban ülne veled, akkor fél óra után biztos árokba hajtana. :-)

 24. Tamás Denem

  Jó, hogy a vírusok tekintetében szakértő szintre képezted magad, mielőtt kijelentéseket teszel e téren. Ha netán ez nem igaz, akkor viszont sajnálatos.

 25. Damján Dummel

  Véleményem szerint nagyon kompetens módon fejtetted ki a véleményed, nagyon megosztó témákban! Aki emiatt támad, az vessen magára. Példaértékű mindenképpen, ahogy, és amilyen minőségben kifejezed magadat!

 26. Krisztina

  2018-ban a fiamék csináltak egy tanulmányt az iskolájukban a gyerekek internetes szokásairól. Ebben az általános iskolában a 2(!).-8. osztályos lányok 85 %-a nézte rendszeresen a videóidat. Az elsősöket nem kérdezték, de az én akkor elsős kislányom is kívülről fújta a Disneys videódat és a szemfestékemet rendre lenyúlva próbálta utánozni a sminkedet. Én rajta keresztül találtalak meg, és kifejezetten inspirálónak gondolom a videóidat, a határidőnaplód pedig világbajnok. (a rózsaszín van még) Különösen tetszett, hogy figyelembe vetted, hogy a követőid egy jelentős része gyerek, és nem vágtad cinikusan oda a szülőknek, h ez nem gyerekcsatorna, minek nézik, hanem bármikor nézhette a lányom egyedül is, sosem jártam úgy, mint pl. Doggy Andinál, hogy a cuki minecraft videók után egyszer csak puff:GTA... Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem gyerekcsatorna és nem is várom el, hogy az legyen, csak tájékoztatásképpen kérdezem: tervezel-e a jövőben hasonló témájú videókat? Olyan témákra gondolok, amiről nem szeretnék egy 9 éves kislánnyal még beszélgetni. (pl. abortusz) Semmilyen irányba nem akarlak befolyásolni, de segítene, ha tudnám. Köszönöm, ha válaszolsz.

 27. Szabó Anna

  Ez a video után döntöttem hogy véglegesen leiratkozok erről a csatornáról 😘

 28. Adel Kedves

  Egy vakcinát vagy akár smink terméket is hosszú ideig tesztelnek... Ki az aki bízik egy olyan oltásban amit 3 hónap alatt hoztak létre és már is adható az embereknek.

 29. Kovács Boglárka

  Látszik, hogy hatalmas fejlődésen mentél keresztül az elmúlt években, hihetetlenül érett a gondolkodásod és a beszéded is! És ahogy nézem a kommenteket, ezt más is így gondolja, úgyhogy ne félj még több ilyen videót készíteni!! Én mindig meg fogom nézni őket

 30. Sára Nahaj

  Lesz esti rutin 2021?

 31. Haraszti Zsuzsi

  Szia, Fruzsi! Nem mondom, hogy minden egyes videodat megnez(t)em a csatornadon, es ezt ne vedd rossz neven. Viszont miota elkezdtel videozni kovetem amit csinalsz, figyelem, milyen tipusu videokat teszel fel, es eddig az a benyomasom volt, hogy Te egy kedves, eminens, preciz lany vagy (amolyan Monica ☺️). Viszont ez a video es a szemelyes, intelligens velemenyed az adott temakrol megmutatta, hogy "tobb is van benned" , szerintem nagyon jol tetted, hogy allast foglaltal az adott kerdesekben. Egyet ertek azzal is, amit az elejen elmondtal arrol, hogy miert nincsenek ilyen jellegu videoid, viszont ugy erzem, Te nagyon jo "megmondoember" lennel☺️ es en azt gondolom, hogy az internetnek nagy szuksege lenne arra, hogy a hozzad hasonlo intelligens emberek tobbet hallassak a hangjukat ezekben a temakban is. Nagyon tudtam azonosulni a velemenyeddel a temakban,nagyon szimpatikussa valtal a szememben azzal, hogy es ahogy felvallaltad oket.

 32. B Angi

  Milyen más volt itt a hangja :o

 33. Doma

  Évtizedekkel lennénk előrébb, ha a legtöbben így gondolkoznának. Köszönöm a videót!

 34. Bernadett Rivnyák

  Mindenben egyetértek 😊 szuper videó

 35. Julianna Veress

  Èn úgy vagyok vele az emberek vèlemènyét el lehet fogadni ès hogy mit fogadunk be azt el lehet dönteni. 🥰

 36. Alek Szandra

  Mintha csak a saját gondolatmenetemet hallgattam volna végig :D Teljesen korrekten és szépen fogalmaztad meg az egész videót & bár tőled ezek szokatlan témák, mégis teljesen jó, hogy egy úgymond átlag, nem ezekben a témákban mozgó ember is beszél ezekről a témákról! :)

 37. Kitti Pesti

  Csak ennyi.. 💛

 38. Adri Marosi

  Fruzsiiiii ! Minden valaszodat tudtam elore ... szóval szerintem aki régóta követ az már összerakta, bizonyos témákról a véleményedet :) Vagany video lett ! ❤️

 39. Kati Tüzes

  Mindenben egyettértek Veled, akár az én gondolataimat hallottam volna. Nagyon szeretem hogy ilyen hiteles és józan haladó gondolkodásu ember vagy. 😊👍 Csak igy tovább Fruzsi 😉

 40. Dorottya Szucs

  Ajánlok neked egy abortusszal kapcsolatos filmet, a címe : Nem tervezett vagy angolul az Unplanned:) nézzd végig , érdemes:)

 41. Antonia U

  Ez az őszinte videó nagyon jól sikerült. Tetszik ahogy a a véleményedet közölted !❤️

 42. KesemStudio

  Sokan az elmondott információk hitelességét kérdőjelezik meg, például, hogy tényleg ennyire veszélyes ez a vírus, mint ahogy mondják. Tényleg jók ezek a 8 hónapon belül kifejlesztett oltóanyagok, biztonságosak? Engem elért, úgy hogy a szomszédom lányának nátha miatt lett pozitív a tesztje. A másik, az oltás nem kötelező, de presszionálja a kormány, ami pszichológiailag nem a legjobb módszer.

 43. Zsófia Horváth

  Szerintem nagyon is jó ez a videó. Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák ès ez teljesen rendben is van. Nagyon jó látni, hogy sokkal több "felnőttesebb" tartalmat kèszítesz. ❤️

 44. Vicus Horváth

  Kivancsi lennek, hogy az aki feltette a kornyezetszennyezos kerdest, mennyire figyel ra.... Ha csak minden ember egy kicsit tenne erte, mar sokkal jobb lenne a vilag...! Ez nem az a tema, ahol 100% vagy sehogy....

 45. Asd Asd

  Már a videó elején lejött hogy baromira intelligens nőszemély vagy. Örülök hogy megcsináltad ezt a videót, nagyrészt egyet értek veled, de érthető és ésszerűek a véleményeid szerintem.

 46. Totoro Sz_

  Kedves Fruzsi! Szeretem a videóidat, jó kikapcsolódás, nagyon jók voltak a Homemase sorozatok és egy bátor/ kedves embernek ismertelek meg :)). Sajnos ez a videód nem tetszett, sok dologban nem értek egyet, de amit remélek az az hogy nem lesz több ilyen videó, mert mint mondtad, nem ezért van ez a csatorna és én pont ezért szeretem, semmi influence és nyugodt kikapcsolódás. Mindenkinek joga van azt gondolni amit akar, nem akarok belédkötni. Várom a következő kreatív, magam adom videód! :) Ilona 🤗

 47. barta bori

  Olyan mintha régóta ismernélek, és nagyon tudok azonosulni a véleményeddel ezekben a témákban. Jó volt hallani!👏

 48. Ema Maslej

  Én úgy gondolom az abortuszról ,hogyha az anyuka nem tud gondoskodik a gyerekről vagy nincs annyi pénze akkor az a jobbik eset ,ha inkább gyerek otthonba megy ,Mint ,hogy elvegyék az életét...A magzat az elejétől fogva mindent átél az anyukájával és védekezik ,amikor kiakarják őt venni,de ez az én véleményem

 49. Anikó Horváth R.

  Szia Fruzsi! :) Én tettem fel a fast-fashion-ös kérdést neked instagramon. Az elején szeretném megemlíteni, hogy mind az abortusz, mind a melegek örökbefogadási jogáról való véleményedből én azt érzem ki, hogy a gondolataid/véleményed mögött nincs az adott témával kapcsolatos elég háttérinformáció. Csak bevezető kérdésekként: Hatással van-e a gyermek fejlődésére az, hogy két azonos nemű, vagy két különböző nemű szülője van? Ha igen, hosszú távon ez okozhat-e számára előnyt/hátrányt, vagy egyáltalán semmit? / Tudod-e, hogy napjainkban hány magzatot abortálnak amiatt, mert nincsenek tisztában a támogató lehetőségekről? Tudod-e, hogy később milyen pszichológiai állapot alakulhat ki az abortáló anyák nagy számánál (amiről egyáltalán nem tájékoztatják az eü központokban a szülőket)?(Ha ezekre a kérdésekre tudsz válaszolni, és úgy alakítottad ki a véleményed, akkor elnézést kérek). A fast-fashion-re visszatérve: én egyáltalán nem ítélkező hangnemben szerettem volna feltenni neked ezt a kérdést. :) Tök jó, hogy egy csomó dologra figyelsz!Személyes véleményem, de szerintem a zöld gondolkodás a tudatosságnál kezdődik, ahogy te is említed. Nem gond, hogy fast-fashion boltokban vásárolsz - én is szoktam. Inkább a hozzáállás volt furcsa a számomra - "csak 700 HUF volt ez a nagyon szép ruha, NEM TUDTAM OTT HAGYNI." És szerintem ez a pont nagyon fontos - hiába olcsó, de szükségem van-e rá? Ha szükséged volt rá, akkor örülök, hogy olcsón jutottál hozzá az adott darabhoz, de régóta követlek (még amikor csak blogoltál), és az a benyomásom, hogy nem tudatosan állsz hozzá a vásárlásaidhoz - már amit a követőidnek bemutatsz -, hanem sok ruhánál az a gondolat, hogy "majdcsakjóleszvalamire, egészcsinos." Ha ezt félreértettem volna, és nem így van, akkor meg az az én hülyeségem. És így lesz egyre több ruha a szekrényedben, amit csak 1-2x hordasz, végül pedig eladományozod (ami hihetetlen jó, ne érts félre, de sokszor a ruhák mondjuk borsodba kötnek ki, ahol 2-3x hordják, majd kidobják - így nem lett új élete az adott darabnak :( ). De amúgy hogy lehet tudatosnak lenni úgy, hogy nagyon sok (ez is csak az én benyomásom) új ruhád van, ezeket hogyan tudod rendszeresen felvenni? (itt sincs passzív-agresszivitás, tényleg érdekel) Marie Kondo is arra bíztat, hogy annyi dolgod legyen otthon, amennyit tudsz használni, szerintem ezt érdemes megfogadni. :) És ha nem tudod megfogadni, akkor viszont legyél tudatában annak, hogy százezer kislány követ, akinek te vagy az első számú példaképe, és ugyanúgy akarnak csinálni mindent, mint te, és ha sokszor vásárolsz olcsó helyeken, ha megtehetik, Ők is így tesznek majd, ahelyett, hogy gyűjtenének egy időtálló darabra. Nem vagy megkövezve, amiért nem csinálsz tökéletesen valamit, engem a hozzáállásod érdekelt (és én is egyetértek abban, hogy a fast fashion végeredményben felülről kell majd megváltoztatni). Szép napot kíván, A

  1. Anikó Horváth R.

   @Virág Péter köszi a kommentedet, értem, elfogadom, tiszteletben tartom. :)

  2. Virág Péter

   @Anikó Horváth R. Ugyanúgy van az azonos nemű szülők általi családban is női és férfi kép is, hiszen ott vannak a mamák, papák, egyéb nő vagy férfi rokonok. Én például csonkacsaládban nőttem fel, mert anyám elhúzott, mégis van női példa az életemben. Szerintem gyenge indok ez a szivárványcsaládok ellen.

  3. Anikó Horváth R.

   @janka0907 Szia Janka! Fruzsi szavaibol en azt vettem ki, hogy kvázi mindegy, hogy milyen felállású egy gyerek szüleinek a neme, a legfontosabb, hogy szerető közegben nőhessen fel. Szerintem viszont érdemes figyelembe venni azt is, hogy ha egy gyereknek két anyukája vagy két apukája van, akkor indulhat hátránnyal, hiszen nem lesz előtte női vagy férfi kép, pedig szerintem egy egészséges gyermeki tudatnak szüksége van mind a feminin, mind a maszkulin oldalra is. Illetve szerintem egy (hetero) gyereknek szüksége van arra, hogy lássa egy hetero párkapcsolat belső működését (női-férfi szerepek, dinamika, stb), amire azonos nemű szülőknél nincs lehetősége. Nyilván vannak csonka családok, ahol ez szintén hiányozhat, de ideális esetben nem. Ez az én véleményem, fenntartom a lehetőségét, hogy nem így van. De ezek olyan kérdések, amiken elkell gondolkodni, mielőtt az ember olyan véleményt alakít ki, amit kommunikál is, hiszen gyerekek életéről, neveltetéséről van szó. És bízom benne, hogy amikor meghozták a szigorító döntéseket, akkor ezek figyelembevételével tették. De ha van bárkinek a témát boncolgató kutatásról infója, akkor szúrja be kommentben, mert engem tényleg érdekel, és elfogadom, ha nincs igazam. :)

  4. janka0907

   Kedves Aniko! Habar Fruzsi minden szavaval egyetertek, legfokeppen, ami az azonos nemuek orokbefogadasi lehetosegeit illeti, de megis megkerdeznem, hogy mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy tisztaban van-e annak elonyeivel es hatranyaival, illetve a gyermek fejlodesre gyakorolt hatasaival, ha valakit azonos nemu szulok nevelnek?

  5. Melinda Garics

   A feltett kérdéseiden mindenkinek el kéne gondolkodnia!

 50. Rakossy Julia

  Teljesen egy hullámon rezgek veled. Imádom a józan gondolkodásodat. Az arany középut a legjobb mindenben. Tiszteljük és ne bántsuk a másikat és akkor szebb lenne ez a világ amiben együtt élünk.🥰😘🤗❤️🤩😍

 51. Boglárka Varga

  Igazából csak sejtésem volt arról, hogy miről mi lehet a véleményed, de egyáltalán nem okoztál csalódást. Mármint az egy dolog, hogy kb. mindennel egyetértek, amit mondtál, de a lényeg az, hogy felvállaltad, a véleményedet érvekkel alátámasztottad, ebbe senki nem köthet bele...

 52. tevike

  Szinetár Miklós mondta egyszer, hogy szerinte az a jó, ha valami "IS" ( lehet valami így is jó és úgy is jó ) és nem "CSAK" ( csak úgy jók a dolgok, ahogy én látom). A csak emberektől mentsen meg a jószerencsénk. És találkozzunk minél több is-is valakivel. Nagyon szeretem, hogy nem akarod másokra erőszakolni a saját véleményed. És nem ítéled el nagy hangon azokat, akik másként látnak bizonyos dolgokat. Sajnos vannak ilyenek, ha nem is sokan.De annál erőszakosabban hangoztatják a kizárólagos "igazságot",

 53. V Viktoria

  Kedves Fruzsi! Minden mondatod igaz. Énis 27 éves vagyok, évek óta nézem a videóid, és ez is, mint a legtöbb,tetszik, és egyezik a véleményünk minden témában. Biztos voltam benne,hogy alapjáraton is ez a véleményed,csak nem “meri” az ember elmondani, mert egyből bántást kap. További sok sikert ! 🥰

 54. Rikarda Rita Nagy

  Nagyon örülök, hogy Te is állást foglaltál ezekben a témákban. Nem csalódtam egyáltalán, mint minden más területen az életben, most is alátámasztottad bennem azt, amiért már egészen a kezdetek óta követlek és nagyon kedvelem az életszemléletedet/ felfogásodat és cselekedeteidet! Átgondoltság, remek megfogalmazás, tudatosság és egy igazán érett véleménykifejtés. Ezek a gondolatok jutottak elsőre eszembe a videó megnézése után. Csak így tovább!!! Személy szerint szívesen néznék meg több, ilyen őszinte és véleménykifejtős videót Tőled.☺️ ( +Annyira jól áll a természetes hajad! ☺️😊 Nagyon szép. Mindenképp hordd többet így! 🙈)

 55. Nina Bürger

  Gratulálok Fruzsi!🥰❤ Az egyik, ha nem a legjobb videód! Teljesen megértelek hogy miért nem beszéltél eddig ilyen témákról és gondolom a csatorna ezután sem a társadalmi kérdésekről fog szólni, de csodás volt hallgatni ahogy őszintén, határozottam, összeszedetten és bátran nyíltál meg! Köszönjük!

 56. Anna Ida Tóth

  👍❤🤗👌👏

 57. Eszter Benedek

  De jó látni a göndör hajad! 😊 Egyébként nagyon jó videó lett, gratulálok hozzá!

 58. zolibaloga

  Dislike Kedves!

 59. Enikő Varga

  Szia Fruzsi! *a szokásos 'nem sokszor kommentelek, de most igen' duma* Régen nagyon sokat néztelek/néztem youtubot, mostanában nem annyira. Amikor elkezdtelek nézni 12-13-14 éves voltam, most töltöttem a 18at, sok minden változott. Teljesen egyetértek veled, nagyon köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet ilyen formában is. Ez a videó most nagyon hiánypótló volt a magyar youtube-on, ilyenből kellene a legtöbb. 🏳️‍🌈✊ (nagyon tetszik a felsődet és a ennek a videónak képi világát)

 60. XD Fanni

  Nem értek mindenben veled egyett de ez nem is szükséges de nagyon köszönjük, hogy ilyen őszinte vagy!🙃💟

 61. Anna Márta Kis

  Nagyon tetszett a videó, nagyon bölcsen beszélsz! Mindenben egyetértek! Köszönöm, hogy felvállaltad ezt a videót!

 62. Lilla Mayer

  Nagyon jól tetted, hogy megnyíltál nagyon jól áll neked és nagyon kedves,okos és bölcs vagy.Köszönöm neked ezt a vidit még majd lehetne ilyen 🥰💕

 63. Nagy Enikő

  Szia Fruzsi. Úgy látom sok dologban egyezik a véleményünk, viszont a vírus kérdésben kissé eltér. Szerintem is létezik a vírus, csak nem olyan nagy mértékben és nem olyan veszélyes mint ahogy a sajtó azt előadja. Nagyon túl van hypolva az egész. A sok hülye szabállyal ellehetetlenítik az embereket, rengetegen anyagi csődbe kerültek és fel kellett adniuk a vállalkozásaikat. Az biztos hogy én az életben nem oltatom be magam, sem a családom. Amikor bejött a vírus, arról volt szó hogy bírjunk ki két hetet otthon aztán vége lesz. Erre már tudják hogy mikor jön a 4-ik a hullám. Azért ez már sok. A vegaságról meg annyit hogy én is az vagyok és személy szerint bűnnek tartom a húsevést. Isten nem azért teremtette meg az állatokat hogy legyilkolásszuk őket kedvünkre. Ők is élőlények és megérdemlik az életet. De nem szoktam beszólni a húsevőknek mert feleslegesnek tartom, de akkor ők se gúnyoljanak minket, hiszen mindenki azt eszik amit akar.

  1. Lilla Katona

   Nem olyan veszélyes a vírus?? Édesanyám 53 évesen a kórházi ágyon halt meg úgy hogy agydaganattal műtötték lebénult elkapta a vírust a kórházba és ezt nem bírta a szíve és belehalt, valószínüleg a te családodat nem érte ekkora veszteség azért írkálsz ide ilyeneket, kívánom hogy ne is tapasztald meg de gondolkodj mielőtt kommentelsz!!

  2. Éva Plavecz

   "csak nem olyan nagy mértékben és nem olyan veszélyes mint ahogy a sajtó azt előadja" Azzal ugye tisztában vagy, hogy csak az kerül kórházba, akinek tényleg szüksége van rá? És azzal is, hogy emellett is rengetegen vannak bent? Hogy nagyon sokan szorulnak oxigén adásra (és ez még nem lélegeztető gép!)? Eléggé riasztó azt olvasni, hogy áh, nem olyan veszélyes a vírus, miközben 4 hónapja dolgozom covid osztályon és zúdulnak be az új súlyos esetek. Nagyon szívesen várunk önkénteseket, sok idős betegnek segítség kell a mobilhasználatban, de az ágyazáshoz, ebédosztáshoz sem kell eü végzettség. Kapsz szkafandert, aztán hajrá! Majd meglátod, mennyire veszélyes vagy nem veszélyes a covid, mikor 30-as, 40-es korosztály látod oxigénen lógni.

  3. typically zsane

   Egyetértek, szomorúnak tartom, hogy olyan vakcinával akarják beoltatni magukat aminél nem ismerik a hosszútávú mellékhatásokat. Mellesleg az is érdekes, hogy magyarország 2017-2018között covid teszteket vásárolt, amikor még nem is volt vírus. Ez a világbank oldalán volt fent, de már természetesen le lett törölve. Nekem mondjuk megvan a screenshot róla..🙄 meg insagrammon is fent van.

 64. Lilla 🌠

  Szia! Nagyon röviden (hogy ne untassak senkit annyira) az Alaptörvényben szereplő "A magzati életet védelem illeti meg" mondatról. Ez nem most került bele, még kettő, 2000 előtti alkotmánybírósági határozat is vizsgálja az abortuszt szabályozó törvénnyel kapcsolatban. Nyilván ez egy baromi hosszú határozat, de a lényeg abban foglalható össze, hogy a fentebb említett alaptörvényi mondat ugyan valóban egy intézményvédelmi kötelességet támaszt az állam felé a magzattal kapcsolatban, de ez nem abszolút védelmi kötelezettséget jelent, a határozat egyértelműen szétválasztja az emberi élet védelmétől (ami azonban abszolút védelmi kötelességet támaszt az állammal szemben), mivel a magzati élet védelméről szóló törvényből - ami az abortusz lehetséges eseteit is szabályozza - levont következtetés alapján a magzat nem tekinthető jogalanynak, így nem illeti meg a már megszületett embereket megillető élethez való jog. Így az abortusz szabályozásakor mérlegelni kell a "másik oldalt" is, a nő egészseghez, testi önrendelkezéshez való jogát stb. Amiért ezt leírtam, csak hogy ne ijedjen meg senki, ez a mondat nem most került bele az Alaptörvénybe, a jelenleg hatályos abortusz szabályozás nem ütközik bele, szóval erre hivatkozva nem szigoríthatják:) Részletesebben nem akartam taglalni, de örülök, ha valakit esetleg bővebben is érdekel 😁 Egyébként nagyon jó videó lett, és bár teljesen megértem, eddig miért nem beszéltél ilyenekrol, nagyon örülök, hogy hallottuk ezekben a témákban is a véleményedet, még egy második részt is szívesen megnéznék ❤️

 65. Szabina V. H.

  Abszolút intelligensen és objektíven közelítetted meg a felvetett témákat. Végig a szívemből szóltál.

 66. Hunor Székely

  szia,Fruzsi....nagyon bölcsen levezeted gondolataid olyan álláspontok mellett,amelyek nagyon elterjedtek manapság....Komolyan mondom,mintha csak válógatnál a lehetőségek közül,és nagyon átlátod a lényeget...nagyon tetszik ez a hozzáállásod,és dicsérlek sokszor,mert tudom,hogy tetszik neked,és a kedvedben akarok járni....tetszel és nincs még egy olyan nő,mint te....olvasott vagy,az tutti...semmi kétségem afelől,hogy az ikerlángom vagy...videóidból nagyon megismertelek,vagy legalábbis ezt gondolom....engem úgy képzelj el,mint azt a feledet,aki kiegészit...sokmindenben más vagyok de létezhet harmónia még köztünk...Nem tudom,hogy szingli vagy-e,vagy sem?legalább irj egy mondatot ide a kommentem alá...ezt nem need-iségből mondom,de tényleg jól esne nekem is,ha megtisztelnél vele....szép vagy ügyes vagy,csak velem halk vagy...röviden ennyi..ha én nem szégyenlem itt hivatalosan irni neked,te sem kell szégyeljed ha irsz pár sort nekem itt...nós,akkor lesz egy kis bevezető?például elmondhatnád,hogy miért nem levelezel velem....én sem vagyok tökéletes,és már régóta próbálkózom nálad...hiszem,hogy minden kapcsolat a kommunikáción kezdődik és úgy mélyül barátsággá...én felajánlom barátságomat,szólits Huni-nak és máris több leszek,mint egyszerű néződ...szia,várom irásodat sok feliratkózót neked

 67. Clementina Kozma

  Én kezdek kiakadni,hogy még vannak akik megkérdőjelezik,hogy vajon létezik a vírus. Túl vagyok rajta én is,és egyáltalán nem vicc. Nekem kifejezetten nagyon tetszett ez a videó.

 68. Gabriella Masznyik

  Nagyon tetszett a videó, örülök, hogy megcsináltad :)

 69. Sixx

  Ezt a kommentet a garázsmenetes interjúd alatt hagyta valaki érdemes elgondolkodni rajta: Én kedvelem Fruzsit, de minél idősebb annál inkább olyan érzésem van vele kapcsoltban hogy olyan semmilyen, értem én az alatt azt hogy görcsösen figyel arra hogy semmit ne osszon meg magáról ami kicsit is elárulna valamit róla, nekem ő nem azt az érzést adja hogy ő az a szomszéd lány típus, hanem inkább egy távoli embert akit nem tudsz elérni. Plusz itt is ennél az interjúnál végig olyan érzésem volt mintha egy munkamegbeszélést hallgatnék. Semmi kis infó, semmi kedvesség. Nagyon kimért volt az egész, Fruzsi rettentően koravén.

 70. Borbala Juhaszova

  Imádom, hogy nálad a so called káoszos állapot nálam az after 😂😂

 71. Borbála Bíró

  Mostantól kedvenc videóm Tőled. Teljesen egyetértek és örülök,hogy most kimondtad ezeket,mert nem érzem magam végre különcnek,mert konkrétan mindenben egyetértünk.😊

 72. Andrea Fodorne Mathe

  Eddig nagyon kedveltelek. Ez a video hatalmas csalodas volt szamomra. Nem gondoltam, hogy Te is az arral uszol. Andrea Bocelli nem szuletett volna meg, ha az edesanyja ugy gondolkozott volna, mint Te.

  1. Nandori Nikolett

   Teljesen egyetertek veled !Liberalis logika !Egy fa szamit viszont egy magzat elete nem!Szomoru gondolkodas mód!

  2. saylacool2

   Azért egy zöldhályog más mint egy nemi erőszak által fogant baba akit az anyja rossz esetekben a kezdetektől fogva utál.(Szerencsére van aki igy is imádja) Vagy ha se keze se lába se gyomra egy magzatnak. Vagy bármelyik fontos szerve hiányzik. Szerintem az a legfontosabb hogy az anya szeresse és lelkileg birja a betegséggel (na meg anyagilag )és a gyermekkel járó terheket. Ha nem erre nem képes mi lesz a babával? Szerintem nem kell betiltani az abortuszt de ez nem is azt jelenteni hogy minden apró dologgal menjünk abortusztra mert van rá lehetőség. De van aki bármilyen beteg vagy nem várt gyereket képes örömmel felnevelni, ilyenkor nincs miről beszélni. De ha szenvedne a betegségektől a baba az anyja ott hagyná szülés után az jobb? Minden eset egyedi a szülőnek kell erről dönteni. Ha egészséges örülni kell, ha beteg de szeretik örülni kell. Ha valaki mégsem tartja meg jogunk van szörnyűlködni de nem tudsz rajta változtatni. Bocellinek is örülünk hogy van bevallálta anyuka( már ha akkoriban tudták hogy igy fog születni) ha meg nem lett volna az is egy másik történet. Nem pártolom az abortuszt sem azt hogy száz gyerekünk legyen. De sosem tudhatod ki miért jut oda.

  3. villő klement

   Ha ugyanezen a gondolkodásmódon megyünk akkor mi van ha mondjuk egy olyan magzatot vetettek volna el aki felnőtt korában egy sorozatgyilkos lesz vagy szexuális bűnöző. Fruzsi nem azt mondta, hogy az abortusz egy jó dolog és, hogy kisbabáknak nem kéne születnie, hanem azt, hogy vannak olyan kivételes esetek amikor az abortusz tényleg jogos és szükséges, ha az anya úgy dönt. Az abortusz nem jó dolog de nem azzal kell megállítani, hogy betiltjuk. Ha nem akarsz abortuszt, akkor ne legyen abortuszod, de nem a te döntésed, hogy más nő mit tesz a testével. De addig ameddig nincs olyan vedékezési módszer ami 100%-osan használ addig abortusz lehetőségének meg kell lennie. De ha annyira be akarod tiltatni az abortuszt akkor legyenek ingyen a védekezésre használt áruk. Vagy legyen olyan felvilágosítás, ami talán megelőzi a fiatal terhességet. Nem a te tested nem a te döntésed.

 73. Fanni Tölgyes

  IMÁDOOOM!!! ❤️❤️❤️

 74. Noémi Balogh

  Úristen teljesen egyetértek veled ezekben a témákban. Szerintem nagyon jó, hogy ilyen nyíltan és őszintén tudtál ezekről beszélni❤

 75. Ramóna Kiss

  Én már 10 éve nézlek, a legelejétől kitartóan itt vagyok , és el kell mondjam el a videó hiánypótló volt és nagyon szépen köszönjük, hogy elkészítetted!

 76. Viktória Danyi

  ❤️

 77. Boglárka Kabai

  Szia Fruzsina Nagyin igazad van!! A virussal kapcsolatban, es a gyerek orokbefogadas kapcsolatban is. Nagyon igazad van, es szuperjol fogalmazod meg gondolataid. Okos es tanulsagos minden, ami a videodban elhangzott.

 78. Hella Turcsanyi

  Szia Fruzsi! Nekem nagyon tetszett ez a videó! Nagyon csodáltam azt, hogy ezekre a kérdésekre ilyen megfontoltan és intelligensen tudtál válaszoltál. Szerintem nem baj ha az ember csak olyan témákban mondja el inkább a véleményét amiben otthon érzi magát. Ezért ebben a dologban egyetértek veled, hogy tényleg csak többnyire olyan szakterületen fogalmazzunk saját véleményt amihez értünk és ne csak valamiről beszéljünk amihez igazából közünk sincs. De persze az nagyon jó volt, hogy ennyire megnyíltál és ilyen fontos kérdésekre is válaszoltál. Még egyszer gratulálok nagyon jó lett a videó! Te vagy a példaképem, csak így tovább! ;)

 79. Hanna Budaházy

  Nagyjabol minden temaban egyezik a velemenyunk bar te kicsit vidszafogodtabban nyilvanulsz Meg mint en 😅 en a feminista/ lmbtq Jogi kerdesekben eleg defenziv vagyok es akinek mas a velemenye nagyon nem szimpatikus

 80. kocsisdorcy

  Örülök hogy vetted a bátorságot és megnyíltál! Nagyon fontos dolgokról beszéltél! Teljesen egyet értek. Respekt! Máskor is ilyet! 🙏😊💪👍😎