A wmn.hu hivatalos csatornája. Élet. Kult. Férfi. Nő.

 • 100
 • 44

Megjegyzés

 1. Andy S. Plank

  What a party spoiler... If you feel uncomfortable with people jumping in your car why do you run a show like this?

 2. SOFI

  Hú de örültem, hogy őt is hallhatom, gratulálok az interjúhoz Kriszta!!! Absolutely loved seeing Shane cheering on the pool-side, awesome energy!!

 3. Dávid Benke

  Rácz Jenővel is legyen meg Sárközi Ákossal a mesterrel

 4. keresetlen

  Lehet, hogy okos ember, de nagyon zavart elmének tűnik, mint aki szedett valamit. El tudnám képzelni, mint egy őrült gyilkos... és kb akkor beszélne emberi sebességgel, ha duplájára gyorsítanám a videó sebességét

 5. nemmem montam

  ...hmmm...és ezt Katinka hogy látja ?

 6. airgabor para

  Kedves DTK, az amerikai vacak oktatatási rendszer nem ugyanaz mint az europai.

 7. Ancsa

  Hát, ez a rész megríkatott. Gratulálok Kriszta, élmény volt megnézni! Zsoltnak pedig köszönöm, és nagyon drukkolok neki! ❤️

 8. Piroska Gáspár

  Kár erre az emberre bármit is mondani, olyan technikával dolgozik a sportolóival, amely az élvonalba viszi őket! Volt Katinka, most mindenki Szoboszlait isteníti, ..

 9. Szilárd Kerkai

  Lehet h bennem van a hiba de ki az a balazs andi??? Bocs nem tudom

 10. Charlie Nyikos

  a hemond orgonàt meg a pollàk milyàly tér magyar ràdiò studiòjàbol szetezte a privatizàciòs korszakban jòban volt az ottani izgatò igazgatòval.

 11. Nikoletta Magyar

  Olyan szép, mikor egy férfi megmutatja, hogy sebezhető, tud szeretni, félni...Nem tudtam nem odafigyelni, mikor hallgattam.

 12. Andrew Shepherd

  Pretty fab to listen to an English version of 'Take a Ride With Me' <3 :D

 13. Zsombor Simon

  Zseniális, hogy Kriszta angolul is ugyanolyan színvonalú interjút készített mint magyarul. Két megjegyzésem van csak: jó lenne ha a felirat nem eredetileg lenne a videón, hanem csak HUfast-on be lehetne kapcsolni. Én például beszélek angolul és néha zavaró volt a felirat, mert az ember önkéntelenül is olvassa néha. Másik, hogy amerikai fociban a quarterback az irányító, így érthetőbb is miért hozta fel Shane.

 14. Cheese

  Csak egyszer éljem meg, hogy a drága honfitársaim ne álljanak bele valakinek az angoljába. Mi még az anyanyelvűt is kioktatjuk, hisz amúgy is arról híres a kis országunk, hogy az átlag ember idegennyelv-tudása súrolja a csillagokat. De amikor a másikat kell elemezni, akkor mindenki Nádasdy Ádámot megszégyenítően szakért. Vicc az egész. :D

 15. airgabor para

  Emancipacifista, feminista a program. A férfiak egyre jobban a háttérbe szorulnak. A hely fantasztikus, profi szervezés. Több beszélgetésnek kellene lenni a férfiakról és a férfi lélekről, emberi kapcsolatokról, az ők életmotivációjukról vagy annak hiánya okáról.

 16. KP Photo&Video

  Kriszta milyen fajtájó a kutyusod?

 17. And Saa

  Azt hitte a Szét Csúszott hogy a Golfban majd lesz valaki, de aki már valaha is Golfozott az tudja, hogy egy rendkívül összetett játékról van szó. A profik közé szinte lehetetlen bekerülni.

 18. Péter Urbán

  Sajnálom, számomra olvashatatlan a fordítás.

 19. airgabor para

  Andrea nagyon jól tette, hogy hazajött.

 20. ; Orgati

  Ez a DTK nem okoz csalódást. Fanni már az elején elmondta, hogy az újságírók csak a drámát nyomták és nem erre lenne szükség. Erre DTK CSAK a drámát nyomja. Tehetségtelen fontoskodó drámaihősnő libsi.

 21. Péter Ragó

  Katinka szerződés tépős performance-ának különleges értéke volt. Számomra azt mutatta, hogy valahol nincs az rendjén, hogy amíg az úszók tönkremennek a medencében, addig vizet csak messziről látott, öltönyös emberkék hülyére keresik magukat a sportolókon, és a szakmán. Ezt ők együtt képviselték (együtt a világ ellen - a medencében, és a felfogásban egyaránt). Amióta külön vannak, látok egy edzőt, aki adott nekünk 3 (olimpiai) aranyat, és mindent megtesz azért, hogy bizonyítson. És látok egy sportolót, aki valószínűleg soha nem fog már olimpiáról elhozni 3 aranyat, viszont lesz saját úszókomplexuma, meg durvánjól megtámogatott filmje, meg aztán ki tudja, még micsoda. Hát, mindenki értékelje ezt úgy, ahogy akarja. Kovács Ági hatását az úszósportra bepozicionálta a teareklám, kettejük mentalitásában viszont nem volt benne az, hogy Katinkának is reklámokkal kell majd reflektorfényben tartania magát. Teareklám nélkül is sokat érhetne az, ha az utánpótlással hatékonyabban tudna foglalkozni majd. Ehhez persze jól jön az úszókomplexum, a film viszont semmi pluszt nem fog hozzátenni.

 22. Tamási László

  Ez ki?

 23. attilamaradi

  Karakter

 24. airgabor para

  Pálfi egy profi alkesz. A Dublin Budapest gépen totál kész volt. Nagykövetként, jujj. Idén visszahívták.

 25. Viola Kovács

  Na és hogy ejtik helyesen a vezetéknevét? Ez végül nem derült ki.

 26. Tamas Amon

  Ez nagyon motiváló volt, egyrészt Shane, másrészt, hogy milyen jól lehet angolul beszélni. Köszi!

 27. Csenge Szabó

  Nem ítélkező pozícióból mondom ezt, de az, hogy Shane-t meg az ő "másságát" és azt, hogy honnan jött nem igazán vették figyelembe, ez nagyon sokakra igaz, akik nem tősgyökeres magyarországi. Határon túli magyarként is pont ez volt (sajnos) a tapasztalatom, és jól esne/esett volna, hogyha nem azt várták volna tőlem, hogy beolvadjak vagy ilyesmi, hanem hagyják, hogy legyek inpulzív, vehemens székely, amilyen vagyok.

 28. zullottrocker

  Rizs majonézzel és cukorral... Olyan mintha megint a kolesz klubbszobájában lennénk ösztöndíj előtt. :D

 29. Sparkling Pom-poms

  Well, this was great! Finally someone who is so positive! Maybe more interviews with foreigners would bring a great balance to this channel.

 30. Lajos Néma

  Kövezettek meg, (nem nézem meg), ő Katinkában, (mindenkiben), csak üzletet és pénzt lát, szerelem, házasság ?? - pénzzel - , nem tudom ezt az embert semmire értékelni, nem hiteles, nekem . . . . . . , hogy mit mond nem érdekel, Katinka tudna mesélni . . . . . ,

 31. Lydia Hopkins

  Great vid, just subbed! Do you know of Smzeus . c o m? It will help you get the subs you deserve!

 32. János Pető

  A műegyetemen tanultak után negyven évvel "Anzselika" magyarázata alapján értettem meg végre a Schrödinger macskáját. 🥴🤪 Hálás köszönetem érte! 😂 🥰 A csengettyűs nyakörv a Schrödingernek eszébe sem jutott!? 😵🐈

 33. Péter

  Courtney, if you are reading this, i am looking for a sport vegan food delivery for ages. Please contact me if you are interested

 34. tvmixhungary1

  Well done, I enjoyed every minute of this - very cool indeed!:)

 35. Windlespoon

  Hát ez SZUPER volt! :)

 36. Werk Stúdió

  Ez volt az egyik legjobb interjúd Kriszta!! Remek íve volt a beszélgetésnek, jók voltak a kérdések! Külön respekt,hogy nem emelted be a Katinka sztorit! Köszi az élményt! Feltöltődtek az akkumulátoraim, patron ez a srác!

 37. Cristina Mizsnyak

  ❤️❤️❤️

 38. Soma Samtab

  Sokat segítene ha nagyobb méretű lenne a felirat vagy külön is elérhető lenne (srt). Esetleg egy szinkronizálás vagy akár csak egy narrátor is jó lenne. Aki aki meg akarja, hallgassa így ahogy most van. Ez, így, ahogy most van, így élvezhetetlen.

 39. Dorooo P

  Much ado about nothing.Talks a lot, saying very little. Az örök amerikai optimizmussal és "everythings's fantastic"-attitűddel.

 40. Attila Babo

  Nagyon tetszik, ahogy tiszta lappal indul a beszélgetés és egy szimpatikus Shane jön le belőle.

 41. László Szabó

  Az elmúlt évek messze legjobb része a sorozatnak!! Tanulságos volt nagyon! Köszönöm, köszönjük!

 42. Eniko Pölcz

  Csak szerintem volt köztük kémia?!

  1. Zoltán Orosz

   Krisztának eléggé nyilvánvaló volt a testbeszéde, egy kis hajcsavarás, egy kis ajak nedvesítés. De szerintem ez aranyos volt.

 43. Csilla Németh

  Akkor most hogyan is kell ejteni a vezetéknevét?🤔 Vagy csak elkerülte a figyelmemet, pedig benne volt?

 44. Éva Ádrián

  Nekem eddig is szimpatikus volt,most méginkább. Rendkívül intelligens és elhivatott. Nagyon jó volt hallgatni.

 45. Dániel Oltványi

  Nekem nagyon átjött! Az külön tettszett, hogy beszélt a korábban rájuk nehezedő nyomásról és arról, hogy még nem volt elég érett, hogy ezt minden szituációban jól viselje. Ilyenkor az ember teljesen ki tud fordulni önmagából. Egyébként nem tudom, hogy milyen szintű megállapodása van Szoboszlaival, de belőle "értékesebb" sportoló lesz, ez szinte biztos! Sokkal több pénz van a fociban. Így jobban el tud tartani olyan szintű coach-okat mint Shane. Biztos vagyok benne, hogy lesznek nála még nagyon komoly sikerek és kívánom is neki!

 46. Diána Lengyel

  Ez egy "nesze semmi , fogd meg jól "interjú lett... Kriszta láthatóan próbált mélyebben bele menni bizonyos témákba, de Shane nem igazán volt ebben partner. Helyette diplomatikus , felszínes válaszokat kaptunk, némi self marketinggel kombinálva.. :( Kár érte...

  1. Veronika Bandur

   @Aniko Hrabovszky Ha kimondja Katinka nevét, most jobban aludnál?

  2. Aniko Hrabovszky

   Egyetértek! 16:00-tól látunk pár percig teljesen őszinte érzéseket Shane-en (végre!) de nem tudom hány évet kell még várni arra, hogy kimondja Katinka nevét....

 47. Éva Horváth

  Jé, sokkal kevésbé undor, mint ahogy eddig láttam.

 48. Mónika Kovács

  Fúúúúú....ez óriási interjú volt! Nagyon hiányzott, hogy végre kicsit jobban megértsük és megismerjük Shane-t.

 49. Mariann Komives

  Minden tiszteletem a fiúnak, vissza jőnni biztos nem volt könnyű de megtette. Egy igazi harcos! Félre lett ismerve szerintem! Minden sportág le van amortizálva, mindig csak a cirkuszok és pénzek elnyelése! Congratulation Shane!

 50. Viktor Chovanecz

  Egy igaz csinos és szeretetre méltó nő, egy imádni való tündér származástól függetlenül. :)

 51. ista

  Hihetetlen, hogy még mindig van, aki hátvédnek fordítja a quarterback-et... Irányító!

 52. Ducsai Gabriella

  🙏Whaaoo🙏 ❤ Shane ❤

 53. Henriett Cserép

  Annyira folytatnàm ezt a beszèlgetèst vele!!!!

 54. Sarolta Nikl

  Értelmes, érdekes, motivált, klassz srác! Jó volt egy picit "megismerni"!

 55. H H

  Az én angolom nem rossz, nem rossz, de azért messze nem anyanyelvi szintű... Szóval, jó, hogy ott van az a felirat, kár, hogy mikroszkopikus méretű betűkkel... Szóval most komolyan gyerekek... Csináljátok már meg nagyobb betűkkel azt a k***a feliratot, ez így egy annyira nevetséges amatőrség, hogy az az eget veri 😡😡😡

 56. Ellen Marton

  Szuper interjú.... ez csak annak lehet unalmas, a csoda Katinkás pletykát várta...

 57. The Gameking

  Katinka tudna mesélni...

  1. Zsolt Ábrahám

   Zero volt a parkapocsolat es minden csak a munkarol szolt, ennyi.

  2. Ellen Marton

   Szerencsére nem hallhattuk...

 58. Blas Chuckblas21

  Megjegyzés a felirathoz: a Quarter Back nem hátvéd!!!!! Ha odaírjátok hogy irányító, az tökéletesen megfelelő. :)

 59. Aliz Szabó

  Hosszu ido ota a kedvenc beszelgetesem volt. Jo volt megismerni picit ezt a fiatalembert, teljesebb lett a kep, picit megmutatta az érem másik oldalat is. ;-)

 60. Kriszta Szerencsés

  Uuuuuu, Kriszta, nagyon koszi ezt az interjút. En is nagyon kíváncsi voltam már Shane-re - gondolom, nem voltam ezzel egyedül - és nagyon élveztem ezt a beszélgetést. Szuper ez a srác, tényleg hordozza azt a mentalitást, amit itt a gyerekek felvesznek már az alapszintű oktatásban is. Pozitív, energikus, építő. Imááááádom! Mo.-on tényleg nem hinnem, hogy ertettek ot anno, mikor Budapestre erkezett eloszor. Tipikus amerikai ,,inside out" srac. Szuper!

 61. Zoltán Kiss-Jakab

  Ez volt az egyik legjobb, legtanulságosabb interjú. Meg kell tanulnunk nem a felületes külsőségek alapján ítélni.

 62. ZTN

  A vegán ételért plusz pont.

 63. Gyöngyi Fekete

  Nagyon inspiráló beszélgetés volt! Köszönöm szépen!

 64. A April

  Az eddigi legjobb beszélgetés volt, amit ezen a csatornán néztem. Minden perce érdekes, tanulságos, belső folyamatokat elindító. Remélem lesz még folytatás.

 65. Valéria Horváth

  Köszönöm nagyon ezt az interjút ! Olyan nagyszerű ,hogy láthattam más nézőpontból ezt az embert!

 66. Páldi Erika

  Megtanulhatna màr magyarul...

  1. Bernadett Soós

   Lehet nem tud magyarul, de többet tett Magyarországért eddig mint Te, Te törzsgyökeres panel-proli (még akkor is, ha kertes házban laksz) :D

  2. Linda Kőműves

   Kérlek sorold fel hány nyelven beszélsz folyékonyan....

 67. MrBogyi1

  Szuper mindkét hölgy :-) Imádom Anett humorát. :-) Élveztem eme beszélgetést.

 68. Linda Kőműves

  Felszínes és semmitmondó interjú? Nem hiszem. Miért mit vártatok? Szaftos sztorikat, amiken a típikus irigy magyarok hetekig csámcsoghatnak? Hogy majd 40 percen keresztül siránkozik, hogy így Katinka, meg úgy Katinka? Passzív-agresszív? Ez is hülyeség. Itthon az emberek negyedében sincs meg az a határozottság, keménység, céltudatosság, mint benne és ez a furcsa Nektek!

 69. K At

  Ha jön valaki és megmutatja, hogy lehet elszántan, eltökélten, céltudatosan élni, akkor ez különféle reakciókat vált ki bizonyos embertípusokból. Akinek kicsi az önbecsülése, netán belefásult az életbe, mert sajnos nem az a munkája, amit a szíve szerint végezne és ettől viszonylag frusztráltak a mindennapjai, az ilyenkor azzal fog szembesülni, hogy ő is tehetné másképp, de nem teszi különféle kifogásokkal élve, így a könnyebb utat választja és mit csinál? ....elkezdi lefelé rángatni azt, aki nála (látszólag) magasabban van. Tudniillik ha lehúzza maga mellé a sárba, akkor már nem fogja annyira cefetül érezni magát (látszólag). Aztán vannak az egészséges önbecsülésű emberek, akik egy ilyen interjú láttán nem érzik [email protected] magukat, mert ők is a helyükön vannak, pontosan tudják mekkora meló oda kerülni és tartani a pozíciót, nem irigyek, nem akarnak belekötni a másikba, hanem gratulálnak és örülnek a másik ember sikerének. Mert valószínű azt is tudják, hogy a siker mint olyan, mást jelent a felszínen és mást amikor a mélyére ásunk és láthatóvá válik a befektetett energia, az alázat, a lemondások, a nehézségek...persze könnyebb a nagy átlagnak csak a mosolyra , a pénzre, az elismerésre irigynek lenni. Bele lehet kötni ebbe a srácba, (ahogy mindannyiunkba is bele lehetne), hogy pl odacsap a térdére vagy mert nem magyarul tolta le az interjút vagy bárakármibe IS bele lehet kötni , abba is, hogy miért nincs rajta sapka. Vagy lehetne tanulni is tőle...és picit elmélyedni abban, hogy miért és pont azt érezzük amit érzünk és mit kéne tanulnunk ebből?! Ő is azt mondja a beszélgetés egy adott pontján, hogy nincs baja a sajtóval sem, mert ők is a dolgukat teszik és inkább megpróbál tanulni ebből a helyzetből is, hogyan lehet fejlődni, haladni tovább, új célokat keresni és piszok nagy melóval beleállni. Nem kívánom általánosítás halmazába vonni a magyar embereket, hogy mi mind irigyek vagyunk és folyton a hibákat, kifogásokat, bűnbakokat keressük és stb...(bár van ebben is igazság és lehetne firtatni, hogy nemeztszinten miért alakult ez így)...talán inkább mégis a fény felé kéne fordulni és egy picit megpróbálni örülni egy másik ember sikerének. Szimplán csak örülni Shane-nek, mert jól végzi a dolgát, a magyar sportolókat tolja előre legjobb tudása szerint, beleteszi valamibe szívét-lelkét, amiből mi is profitálni fogunk, amikor majd a magyar zászlót húzzák a magasba. Vagy tudjátok mit? ..ne is ezért , ne érdekből örüljünk...hanem szimplán 'csak úgy'.... csak mert jó volt meghallgatni ezt az embert, jó volt látni , hogy lehet így is...felállni a nehéz helyzetekből is, akarni csinálni tovább, terveket szőni és boldognak lenni mindenféle nehézség ellenére is. Sokszínű a világ, mindenki jó valamiben, csak meg kéne ismernünk magunkat, elfogadni magunkat, tenni a dolgunkat ...és ha ez sikerült, akkor majd egyszercsak azt vesszük észre, hogy nem bántjuk közben a körülöttünk lévő embereket. Mindenki tart valahol, ki előbbre , ki kicsit hátrébb, van aki fényesebben ragyog, van aki kevésbé, de mindannyian visszük a saját keresztünket és próbálunk túlélni. És ha még egy kis boldogság is jut mindemellé, akkor tanuljunk meg örülni ennek...a másik ember örömének IS! Köszi ezt a beszélgetést Kriszta és Shane , nekem nagyon tetszett :)

  1. Landszmann Mandy

   Ugyanez fogalmazódott meg bennem de ilyen szépen, nem tudtam volna le írni ...💛

  2. ossz13

   Hu!!! Nehéz “megszólalni!” Nem is emlékszem, hogy a közelmúltban találkoztam-e ilyes féle gondolkodás móddal, ítélő képességgel. Bevallom számomra ütött akkorát, mint maga a riport. Pedig nem világi dolgokat soroltál fel, csupán apró gondolatokat, ami önmagában még is rengeteg embernek jelent hatalmas kihívást. Csak ehhez még nagyon sokunknak fel kell nőni! Pedig milyen jó volna ilyen gondolat világgal szembe menni a minden napokban! Ismeretlenül is hatalmas tisztelet neked!🤗 Bocsánat a tegeződésért, de látatlanban idősebb vagyok!😊

  3. Veronika Bandur

   Sok ilyen hozzászólást szeretnék olvasni. 👌

  4. szekibi

   Végre vki érti miről szólt ez 😊

 70. Anikó Mihalecz

  Sajnos úgy érzem, mintha semmiről nem szólt volna ez a beszélgetés :( Nagyon felszínes volt. De most már legalább tudom, hogy a körülmények , meg más emberek hibája volt minden :) :) :)

  1. Veronika Bandur

   Semmiről nem szólt? Mit vártál?

 71. Módos George

  Megnéztem semmi extra,,bár lehet hogy nincs is benne extra..

  1. Agnes Grossman

   szerintem se

 72. ZTN

  Ha át tudja adni az amerikai sport mentalitást, akkor sokat lehet vele nyerni. Így is, úgy is.

 73. CARPOLÓGUS

  Minden rossz indulat nélkül , ha akkora szakember és elismert , akkor miért nem Amerikában edző dollár milliókért ?

  1. Agnes Grossman

   mert az USA nagyobb es konkurencia is.

  2. Kriszta Szerencsés

   Elmondja az interjuban. Hallgasd meg meg egyszer. Benne van.

 74. 01Hmmmm

  Idejött Katinkával, látta itt mi folyik, kijelentette: ez mind rossz, válaszul nekiugrott a teljes úszószakma, aztán kiderült, tényleg rosszul mennek a dolgok. Mára a válogatott gárda színe-java pénzdíjas versenyekre utazik, mint a teniszezők.

 75. Máté Bak

  Jó beszélgetés volt, nagyon érdekes ember. Bár szerintem kicsit egy témán volt a fókusz. Ha valakit érdekel kvázi friss beszélgetés vele, akkor javaslom a következő videót, amiben Tőrös Balázs (Bazska) beszélget vele, és talán egy kicsit jobban érezhető az edzésekhez és sportolókhoz való gyakorlati hozzáállása: hufast.info/plan/vide/g4qjgq2FmGuxY40

 76. Róbert Kanalas

  Na, legközelebb idejövő szînészekkel ...

 77. Ladislav Bonita

  A folyamatos combcsapkodás csak engem idegesít? Olyan szintű arroganciát sugall, amit nehezen tudok elviselni. Egyébként kellemesen csalódtam benne, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez az egész, derűs magabiztosságot sugárzó attitűd valós, vagy csak felvett póz. (Általában ugyanezt érzem az amerikaiakkal kapcsolatban.)

  1. Szilveszter Széles

   Ez aaaz. Szálljunk bele a más kultúrából érkezettbe, nehogy el tudjunk siklani mások számunkra szokatlan szokása felett. Mint az igazi nácik, komolyan.

 78. GeRaPPa

  Szerintem egy remek interjú lett, de mégis az az érzés lett bennem, mintha rehabilitálni próbálnánk valakit,... csak azt nem tudom, hogy megéri - e

  1. Szilveszter Széles

   Mi az amiből rehabilitálni kell egyáltalán? Mit követett el? Semmit. Azon kívül, hogy a begyöpösödött, mindent IS jobban tudó magyar úszóedző társadalmat felrázta a lassú halál folyamatából.

  2. Kriszta Szerencsés

   Ez a magyarok fobiaja. A mentegetozes es a bunbakkereses. Shane megmondta miert jott ide. Kapott egy baromi jo ajanlatot + abban hisz, ha kitarul egy ajto, az ujabb ajtokat fog megnyitni uj lehetosegek felé. Nem kell ezt tul kombinalni. Nem jobban mint amennyi a dolog mogott van.

 79. Zsófia Speigl

  Szerintem nagyon jó interjú, mivel tudok angolul sokszor nem is figyeltem a feliratot de szerintem kicsit nagyobba kellene rátenni mert elég kicsi lett a betűméret. :)

 80. Boo Boo

  cringe.. túl sok a pátosz