RetroShock hivatalos csatornája. Retró filmek humoros bemutatása, minden, ami az emberi képzelet sötét sikátoraiban valaha is megfogant. A színház senkit sem kímél.
Emellett itt üzemel a Gépszínház is.

Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!

EMAIL: [email protected]
facebook.com/RetroShockChannel
facebook.com/antifaces19

Patreon: www.patreon.com/RetroShock

 • 30
 • 25 786 045

Megjegyzés

 1. Zöld M4cska

  2:08 harmadik bolygó legénysége? :D

 2. Riddick Haegemonia

  Heló mindenki hasonló játékkal játszottam mint a Volfied csak abba fordítva volt a játékmenet te voltál belül a szörnyek meg kívül ha valamit megnyomtál már nem tudom mit ugyan úgy bekellett "szorítani" a pálya szélén közlekedő szörnyeket úgy lehetett megölni kilöttél ilyen karmokat és azzal "feleződött" a pálya/kis rész a pályából természettesen ha a szörny miközbe a karom lement addig sebezhető vagy ha jól emlékszem nah ezt a játékot keresem évek óta XD és emlékeim szerint több száz pályája volt

 3. Illegalquantity

  The Mandalorian IS NOT Star Wars! Star Wars universe without the Jedi? Oh, no thanks. I don't like it because of that. Ahsoka isn't a Jedi - and Rosario Dawson isn't Ahsoka, right? Ahsoka is completely different. I like her as she was in Rebels. And, I never liked the mandalorians even Boba Fett in Star Wars. Star Wars new trilogy is fine. I like every movies which are part of the saga. I like the Clone Wars, and the Rebels. But I don't like this shit. I look forward to the Kenobi series.

 4. Vivien Varga

  Sziasztok keresek egy filmet amiben fura világban éltek az emberek és volt egy fiú benne aki hírvivő volt és elszökött egy gömb alakű űrhajó vagy valami járgány nem tudom🤷‍♀️

 5. Laszlo Kreisch

  Megnézném a robotninját.

 6. LV426Acheron1

  Valaki segítsen már kérlek titeket, mi a legutolsó zeneszám, ami a creditsnél megy? Sok helyen hallottam már de nem találom :( Előre is köszönöm.

  1. LV426Acheron1

   @RetroShock! annyi baj legyen, így is köszönöm szépen.

  2. LV426Acheron1

   @RetroShock! nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Szenzációs hogy ilyen minőségi videók mellett, a rajongóknak is van időd és érkezésed válaszolni! Első idők óta követlek, és azóta se romlik a minőség. Köszönöm tehát válaszod, és ezt is. További jó munkát :)

 7. Iharosi Péter

  Most esik le: Ezek a kalandorok elmentek a Koponya-szigetre. Láttak ott mindenféle fenevadat, ami szem-szájnak ingere: minden belátható indok nélkül is húst evő mocsári huruttyot, koponyarágó hurkatöltőt, türanniszaurusz rexet és még megannyi őshüllőt, melyeket elfelejtettek tájékoztatni 65+ millió évvel ezelőtti kihalásukról... És mit visznek haza? Na mit visznek haza? A sziget *egyetlen* olyan lényét, ami _tökéletes mása_ egy már jó ideje ismert és teljesen normálisnak tekintett állatnak, csak nagyobb.

 8. zsolt jámbor

  Az a tábornok kiköpött horthy miklós

 9. Gyula Kis

  Ez nagyon szép volt!! Nem is tudok ennél többet mondani..

 10. Sándor Boros

  Sziasztok. Én egy dokumentumfilmet keresek. Egy fiktív bolygón két önjáró lebegő szonda fedezi fel az ottani élővilágot. Arra emlékszem hogy az egyik robot kék, a másik sárga volt. Annó ezt magyarul néztem valamelyik ismeretterjesztő csatornán, talán Discovery Science.

  1. Sándor Boros

   @RetroShock! Köszönöm Keny. Hogy én ezt mennyi ideje kerestem már. Ahogy a képeket nézem róla, a memóriám szépítette a látványt. a CGI elég érdekesen néz ki, de nem baj. Annó imádtam ezt. A Spirit és az Oportunity marsjáró párosra emlékeztetett engem annó a két filmben lévő szonda.

  2. RetroShock!

   Idegen Bolygó, Alien PLanet www.imdb.com/title/tt0453446/?ref_=tt_mv_close

 11. Szergely

  Keresek egy filmet. Amire emlékszem belőle. Amire emlékszem a filmből: Van egy nő, akinek a házába egy vagy több ember be akar törni. A betörőt a nő leüti és meghal. Valamiért nem hívja ki a rendőrséget és férjének se szól. Fogja a hullát és fel darabolja, majd apró részenként le fagyasztja és a kutyájával eteti meg. Hihetetlen de vígjátéknak van be sorolva. Hosszú évekkel ezelőtt láttam. kb.. 10-15 éve

 12. Nóri Erdős

  Ez a videó négy évvel ezelőtt megváltoztatott engem, az életem, azt, ahogy a világot látom és befogadom. Köszönöm.

 13. Dere Stalker

  Ezüst nyíl ember! Ezüst nyíl! Hát ez páákhh mekkora anime te jó ég! Mennyi régi emlék, érzelem, de jó, hogy elővetted!

 14. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó

  [email protected]! Eszem megáll! Köszi ezt az összefoglalót. Én véletlenül néztem meg a Prometheust. Nem tudtam mi az. A végén volt döbbenet. És hihetetlen, hogy a végén feltett kérdésre nem lett folytatás. Vagy azóta készült? A sztori nekem lebilincselő volt. Imádom a sci-fit. Mondjuk az ilyen horrorisztikus részeket nem. Éppolyan hihetetlen, hogy nem vitték tovább a remek sztorit, mint a The Expanse - A térség c. sorozatot. Számomra az egy szuper izgalmas sorozat volt. És sci-fi ugyan, de teljesen hihető, nem volt benne semmi egetrengető, se fura idegen, se más hasonló. Csak az a cucc ami megölte a csajt. De csökkent a nézettség ezért nem folytatták. Nagyon bántam.

 15. zoltan telepoczki

  ez a világ egyik legjobb filmje. minden szögből

 16. Viszlai Aron

  menő

 17. Hadar Gergely

  Ami filmet keresek az egy angol film azt hiszem. Talán a kilencvenes évek végén 2000es évek eleji a film. Egy kövérebb angol kisfiúról szól akinek lesz egy haverja egy fehér idősebb pasi aki megvédi őt eleinte aztán szárnyai alá veszi de később miután a nővére kikosarazza a fiú ellen fordul és az apja lesz az aki leszállítja róla ezt az elmebajost.

 18. Krump M. Lee

  Mekkora tripp ezeket újranézni xd

 19. David

  Aztán ilyenkor gondolkodom azon, hogy van-e értelme gyereket szülni ebbe a világba 😕

 20. Csikász

  S.T.A.L.K.E.R. by Netflix The Annihilation

 21. Miklos Kiss

  Nekem volt már ilyen ismétlődő időben részem. Nem hazudok többször is. Igaz 🥦 használtam előtte de nagyon para abban a pillanatban teljesen megvoltam győződve, hogy örökké benne maradtam abban a kis ismétlődő 1-2 percben és folyamatosan újra és újra megtörtént nem is tudom elmondani hányszor és miután megkérdeztem azokat az embereket akik "ott voltak velem az ismétlődésben" ők nem értették miről beszélek szóval csak képzeltem valószínűleg az agyam játszott velem de nagyon durva még most is visszagondolni. Kb hetekig ezen gondolkodtam a történtek után, hogy hogy volt ez lehetséges.

 22. MRKchallenger

  Full Pacific Rim érzésem volt sok esetben mikor néztem...

 23. Julcsi Hidasnémeti

  Amikor a végén elsötétült a képernyő, és egyedül maradtam a saját tükörképemre bámulva, az azért ütött. Köszönöm Kenny

 24. György Balogh

  Keresek egy filmet. Üdv. A történet arról szól, hogy valamilyen foci kupa döntő van a börtönrabok nem nézhetik meg mert a börtön igazgató nem engedi. Ezér Ők sztrájkolnak, esőben az udvaron álnak. Ha jól emlékszem akkor egy rablást akarnak ezzel fedezni.

 25. Marcell Mlecsenkov

  a főszereplőt patternek hívják

 26. Solomon Mr.

  Ez a cipőfűző parád vicces, mindenkinek megvan a maga cipőfűzője..

 27. Solomon Mr.

  Te egy Zseni vagy

 28. Viking Mr.

  Szerintem a két sztrugackij minden könyve csodás és megérdemelne egy filmes adaptációt.

 29. mMarlie2000

  pele (főnév) Rágcsáló emlősállat, amely a mókushoz hasonlít, de annál kisebb. Feje többé-kevésbé hegyes, egérszerű. Farka hosszú. Afrikában, Ázsiában és Európában él. A mérsékelt égövön élők téli álmot alszanak. A pelék több fajhoz tartoznak. A pele nappal búvóhelyén alszik, és csak az esti órákban kezd el mozogni. A legtöbb pele gyümölcsöket és magokat eszik, de van olyan is, amelyik rovarokkal táplálkozik. Eredet [pele < ómagyar: pele < ősmagyar: pelye, pöle, pölye, pölyü (pele) < szláv: belka (mókus) < belij (fehér)]

 30. mMarlie2000

  nem is tudtam hogy ennyi minden belefér egy filmbe. :O

 31. Róbert Csákó

  Ott lesz Blendán a szörny ként 7:36

 32. ً

  Annyira jó látni hogy végre észrevették az emberek a retroshock csatornát!

 33. Smith Xylic

  Nagyon ottvan 😀

 34. Zoltán Dévény

  A Narutot kihagytad a felsorolásból.

  1. RetroShock!

   Hát mert nem néztem soha.

 35. MrAkimov

  Még mindig dübörög

 36. janos horváth

  Egy fiatal társaság a pinceben idogepet csinalnak nem sokta emlegszem de annyi megmaradt h aztan vissza mennek az idoben es kijatszva megnyerik a lottót meg ilyenek

  1. White Wolf

   Az Almanach projekt 2014

 37. Hatem i

  Hogy birod ezeket végignézni?

 38. Barnabás Balogh

  Coherence : most néztem meg és nekem nagyon tetszett köszi az ajánlását.

 39. János Pribilla

  Köszönöm. Mindig aktuális. -János Pribilla

 40. NASSH

  Keresek egy filmet! Hogy őszinte legyek szerintem 1996 és 2004 közti lehet. Valami autós film volt. Gyerek voltam , csak foszlányok vannak de tudom hogy érdekes sztori volt, egy fiatal srác bravúrozott a verdájával aminek fém halálfejes volt a váltója. Aztán felbukott egy kanyarban. A kocsiból csak a váltógomb maradt. Kesobb a srac visszater vagy nem is tudom... 😂 Tenyleg ennyi, meg hogy egy csajjal beszélget és megmutatja neki a váltót. Sős ha jobban belegondolok, lehet hogy a csaj miatt bukott fel mert épp az anyósról kényeztette.... pls Help mar kb 10 eve keresem 😂😂💪🏽✋🏼✋🏼

 41. Balázs Péczely

  "El lehetne nyújtani a film elejét a végéig...." ezt most 2021.04.28-án ki merem jelenteni ,hogy az év poénja volt! Köszönöm! :D

 42. Viktor Kiss

  ma már 3x néztem meg ezt a videót mert ennyi igazságot egy videóban nem hallottam...soha

 43. LV426Acheron1

  Úristen!!! Kenny valaki olvassa Miéviille-t! És ki más mint te! Köszönöm! A Perdido Pályaudvar és az Armada iszonyat nagy kedvencem! Köszönöm ezt a videót, és a tudatot is hogy valaki ismeri rajtam kívül ezt a lenyűgöző könyveket....

 44. Antal Farkas

  Keresek egy filmet.... A filmben egy különc "rendőr" tevékenykedik, a film azt hiszem úgy kezdődik hogy pár fiatal egy kocsival száguldozik, a rendőr szép lassan utánuk ment, persze a fiatalok már balesetet szenvedtek, a rendőr átkutatja őket, talál egy LSD bélyeget és lenyalja. Maffia is van a filmben, meg egy fiatal rendőrt is megölnek. Köszi ha tudtok segíteni. Valami "guard" van a címében.

 45. VoXoN

  I Have Spoken

 46. Torba Attila

  Covid-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19-19

 47. Völgyi Neander

  Legalább 40-szer néztem meg és még mindig megunhatatlan.:)

 48. Balazs László

  Pp

 49. András Gál

  keresek egy filmet kb 10 évesen láttam az 2000 ben volt tehát ez elötti fiatal srácok ellopnak egy hot dogos kocsit és ahogy menekülnek vele egy aluljáróba guritják egy embert kinyírnak ezzel ezután azt hiszem javitóba jutnak sajna más nincs meg

  1. András Gál

   @Nagy Andor ezazzzz köszi

  2. Nagy Andor

   Pokoli Lecke - 1996

 50. Lord Arthur

  Huh baszki ez még most is odabasz

 51. László Varga

  A storyra emlékszek de a címre nem de azért meg nézném mégegyszer mert már nem olyan friss az emlék. a lényeg azt hiszem az volt, hogy pár ember egy mezőn (ébredt) bekötött szájjal és előttük ott volt egy fa doboz amit mikor kinyitottak egy disznó volt benne azt hiszem és abba a dobozba volt a kulcs is amivel le tudták szedni a "szájzárat" Miután leszedték mindenkinek vettek fel fegyvereket a dobozból amit nem írtam előbb (volt az is benne) és mikor mentek volna elfelé elkezdtek rájuk lőni. Az egész olyan volt, mintha vadásztak volna rájuk. És naggyából ennyire emlékszem.

  1. White Wolf

   @László Varga Vadászat 2020

  2. László Varga

   Ja és "Keresek egy filmet" Ez lemaradt bocsi

 52. Király Dávid

  Pszichedelikus - rock - sci-fi - dráma ---> FLCL :D

 53. Éva Presser

  Komolyan kicsordult a könnyem.

 54. Deák Gál László

  Részben egyetértek a suspense zenét és a jump scare-eket illető véleményeddel. Viszont azt nem lehet megtagadni a filmtől, hogy ésszel és kimérten adagolta be nekünk a szörnyek jelenlétét. A katasztrófa után először csak egy furcsa hangot hallunk, majd később kapjuk meg a bébi szörnyet, azután a dörömbölés a mentőkabin oldalán, majd még mindig csak nagyon gyorsan felvillanó sziluettek, és a séta elején is inkább csak azt lehet sejteni, hogy jelen vannak, de nem tudjuk, hogy hol, mennyien, és mikor fognak felbukkanni. Azt viszont tudjuk, hogy fel fognak, és akkor kitör a pokol. Cthulhu csúnya ikertestvérét pedig egészen a film végéig tartogatják, annak ellenére, hogy mind tudjuk, hogy a kisebb szörnyek nem okozhatnak ekkora kárt több állomásban is, és maguk a karakterek is erősen megkérdőjelezik, hogy földrengés okozta-e. Nekem még az is belefért, hogy a hölgyike a fináléban három színes csíkkal robbantotta fel az állomás reaktorát. Nyilván nem a legelegánsabb módszer a rendező/író részéről, de úgy voltam vele, hogy egye fene. Ha belegondolsz, Ripley is felrobbantotta a Nostromo-t azzal, hogy meghúzott három kart és kivett négy csövet a padlóból. Nyilván bonyolultabb, mint három színes csík, de egyikhez sem volt szükség mérnöki csodára. Nekem mondjuk nem tűnt Alien ripoffnak a film. Inkább a fanservice/easter egg kategóriába sorolnám azt a néhány dolgot, amiben hasonlít. Gondolok itt a bébi szörnyre az asztalon, a "kapitány kúszik az üregben" jumpscare-re, vagy akár a fehérneműre is. Az mondjuk felesleges volt, nem is tudták értelmesen megmagyarázni, nem hiányzott. De számomra nem is vett el a film élvezhetőségéből. Ha fehérnemű, hát legyen az. Ezeket számomra egyértelműen omázsnak szánták, mert amúgy nem túlzottan hasonlít a forgatókönyv az Alien-ére. Inkább jópofa kikacsintások ezek akár Ridley Scott filmjére, akár Lovecraft munkájára (Lovecraftian - TIAN Corporation). A set design-nak és a rengeteg praktikus elemnek nagyon örültem, annak pedig különösen, hogy semmi sem nézett ki úgy, mintha most jött volna le a gyártósorról. Mindenen lehetett érezni, hogy ebben éltek, használták, javították, koptatták. Szerintem sokkal hihetőbbé és befogadhatóbbá tette ezt a vízalatti világot. A karakterek papírvékonyságával viszont nem egészen értek egyet. Rögtön a főszereplő első jelenetében láthatjuk, hogy ő maga a pók számára egy elképzelhetetlen és mérhetetlen erőt képvisel, amit a pók egyáltalán felfogni sem képes. Egy mozdulattal megölhette volna akár rossz szándékból, akár érdektelenségből, de mégis úgy döntött, hogy megmenti, mert tudott azonosulni a helyzetével. Ő is egy felfoghatatlan erő fogságában él, amely, ha úgy dönt, minden további nélkül félresöpörheti és összezúzhatja anélkül, hogy minimálisan is törődne vele. Vegyük még hozzá a halott vőlegényét, akit a tenger vett el tőle, és mindjárt teljesen érthető, hogy miért akar mindenkit megmenteni, ha lehetősége adódik rá. Senkinek sem kívánja ugyanazt a sorsot, példaként a kapitánnyal is hamarabb halna meg együtt, mint hogy úgy döntsön, hogy elengedi. Ez a tulajdonsága kihat a többi karakterrel való kapcsolatára, mondjuk amikor Rodrigo a két megmaradt sisakból szándékosan a sérültet tartja meg, csak azért, hogy meghálálja, hogy megmentette a film elején. Vagy akár amikor a fináléban szinte harcolnia kell azért, hogy ő maradjon az állomáson, csak hogy a többiek túlélhessék. A többi karakter sajnos nincs ennyire kidolgozva, de róluk is megtudunk annyit, amennyit a játékidő megenged. Egy másfél órás szörnyes vízalatti túlélőfilmről beszélünk, és szomorú, de nincs idő egy ekkora csapat minden egyes tagját mélységeiben (höhö) megismerni. Én is jobban örültem volna, ha kap még fél óra játékidőt, és még jobban megismerhetjük a túlélőket, de akkor se jutott volna a Trónok Harca (első 4 évad) szintjére. Ez egy ilyen műfaj, helyén kell kezelni. Azt is meg kell adni nekik, hogy a tucathorrorokkal ellentétben nagyon racionálisan viselkedtek. Mindig próbálták a legésszerűbb megoldást megtalálni, mindenki próbált segíteni a másikon, akár még a saját életének az árán is, és alapvetően gyorsan hoztak döntést a legtöbb helyzetben. Gondolj csak arra, amikor TJ Miller karakterét visszarántja a szörny az alagútban. Próbálják visszahúzni, és amikor látják, hogy víz alá fog kerülni, az első dolguk az, hogy ráadják a sisakot. Vagy amikor ő és Liam kimennek megvizsgálni a mentőkabint, és úgy döntenek, hogy kiviszik a szögbelövő pisztolyokat. Lehet, hogy földrengés volt, de valószínűbb, hogy nem. És bármi is van odakint, még a szögbelövő is jobb, vagy legalább megnyugtatóbb, mintha teljesen védtelenek lennének. Senkiről sem tudnám azt mondani, hogy gonoszak, áskálódóak, vagy buták lettek volna. Nem volt a cégnek vagy egy konkurensének beépített embere, nem volt egy holdkóros félőrült se, aki a külső fenyegetés mellé felesleges belső viszályt generált volna. Miller poénjai valóban bosszantóak voltak néha, kivételként talán azt tudnám felhozni, amikor viccet mesélt. Azt konkrétan azért csinálta, hogy oldja a feszültséget, mert mindenkin látszott, hogy mennyire idegesek és félnek. De alapvetően a film szimpatikus karakterekkel operált, akikért nagyon könnyű volt aggódni és a helyükbe képzelni magunkat. Nem szeretném, hogy akár csak fele ilyen rossz helyzetbe kerüljek az életben, de ha elképzelem, hogy milyen lenne túlélni bármit a jelenlegi vagy volt kollégáimmal, hát inkább lennék az óceán legmélyebb pontján ebben a csapatban. Még mindig a karaktereket illetően, de azzal sem értek egyet, hogy egy túlélő horrorban nem lehet azonosulni velük. Személyes példa, talán érthetőbbé válik: nem szeretem a Wolf Street farkasát. A főhőssel nem tudtam azonosulni, nem érdekelt, hogy mi történik vele, vagy mi lesz a sorsa. Az egyetlen motivációja az volt, hogy kapzsi. Én is pénzből élek, de van egy helye az értékrendemben, ami távol áll az elsőtől. És ha pisztolyt tartottak volna a fejemhez, akkor sem tudok azonosulni a karakterrel, vagy bármit érezni iránta. Egyszerűen egy olyan műfajban (tudom, hogy életrajzi film, de dráma) játszódott, ahol el lehet különíteni az érdekes és érdektelen, a jó, a rossz, vagy a morálisan szürke karaktereket. És ha nem tudok azonosulni a főhős értékrendjével és tetteivel, akkor a film elásta magát a szememben. Végignézem, ha már elkezdtem, de nem fog bennem megmaradni. Viszont a túlélő horror más műfaj. Életben maradni alapvető emberi ösztön. Nem kell ismerned a karaktereket, hogy átérezd a helyzetüket. Nem kell tudnod, hogy ki vesztette el a szerelmét, a gyermekét, ki miért van ott, ki mire vágyik, mik a céljai, a vágyai, az álmai. A film világában ők élő emberi lények, akiknek a túlélésért kell küzdeniük. Az ilyen filmekben ösztönösen elkezdünk aggódni a karakterek sorsát illetően, és maximum akkor nem fogjuk sajnálni őket, ha a saját mérhetetlen hülyeségük vagy rossz szándékuk miatt kerülnek bajba. Lásd Ash vagy Burke az Alien szériából, vagy az egész legénység a Prometheusból vagy az Alien Covenant-ből. (Igen, abban a kettőben borzasztóan hülye, átgondolatlan, irracionális kerektereket írtak nekünk, hogy végigszenvedjük. Sorra hozzák a rosszabbnál rosszabb döntéseket, minden egyes halálesetnél egyszerűen csak azt tudod érezni, hogy haver, ezt megérdemelted. Kiharcoltad magadnak.) Az Árokban (ahogyan korábban is leírtam) nem találsz teljesen idióta vagy ártó szándékú karaktereket. Mindenki arra hajt, hogy túlélje ezt az elképzelhetetlen helyzetet, és senkinek még csak eszébe sem jut, hogy a másikon taposson keresztül ezért. Pontosan ezért nyerik el a szimpátiánkat, és pontosan ezért aggódunk értük a film végéig. A finálé a piros csíkos hülyeséget leszámítva pedig nagyon szépen bekapcsolódik a nyitó jelenetbe. Hiába érzi magát a főhős kicsinek és tehetetlennek egy ilyen elképzelhetetlen erővel szemben, mégis megteszi, amit meg tud. Így is, úgy is meg fog halni. De boldogan hal meg, mert tudja, hogy az utolsó cselekedete legalább számított, hogy annyit még meg tudott tenni, hogy megmenti a barátait (és talán az emberiséget? Nem derül ki, hogy a szörnyeknek muszáj-e a mélytengerben maradniuk, vagy sekélyebb vízben is megélnek, a nagyról nem is beszélve, de ez részletkérdés). Szerintem egy teljesen korrektül összerakott film volt az Underwater, a hibái ellenére is. De nyilván embere válogatja. (Zárásul: Régóta követem már a munkádat, és fogom ezután is. Nyilván nem ismerlek személyesen, de az alapján, amit a videóid átadnak a személyiségedből, nem hiszem, hogy személyes támadásnak fogod venni ezt a középhosszú kommentet. Inkább csak a véleményem és gondolataim elég rendezetlen tömkelegének, hiszen annak is szántam. Nem nagyon szoktam hozzászólni a videóidhoz, inkább csendesen követlek, és imádom a tartalmat, amit nekünk gyártasz. Szerintem ez az első hozzászólásom itt, ezt is csak azért írtam, mert úgy éreztem, hogy kissé unfair voltál a filmmel. Kíváncsi vagyok, hogy így majd' másfél év távlatából eljut-e ez hozzád, és ha igen, vajon változtat-e valamennyit a véleményeden.) Továbbra is várom a videóidat, csak így tovább!

 55. Noel Hőgye

  Kötöm😁

 56. László Bokor

  A dalszöveg milliószor tartalmasabb, mint a mai előadók dalai.. Tele van értelemmel, érzéssel és igazsággal. És adtál ihletet egy dalszövegvázlatomhoz 😁

 57. Bindair Dundat

  Szerintem két álló Kaijut sem bírna el egy emberi anyahajó.

 58. Péter Vágvölgyi

  FORRÓ SZÉL

 59. Botond Batta

  Még most is jó 🤣

 60. Bianka Forgács

  Sziasztok ismét keresek egy filmet amiben van egy lány aki fiúnak beöltözik hogy elmennyen egy XY nevű személyhez vagy valami ilyesmi és találkozik egy fiúval aki nem mondja el hogy ő a király . Azt hiszem hogy Keira Knightley szerepel benne de a goog-ön kerestem ezt a filmet. Remélem azért valaki ebből kitudja venni miről van szó. Előre is köszönöm a választ!❤️❤️❤️❤️

 61. Longisquama

  hoppá

 62. Goreczky Zsigmond

  Ezt a videót miért csak 100 000 ember látta?

 63. Heaven Crashing

  Az Armadához annyit, hogy Miéville nem szokványos regényeket ír, a főszereplői nem világmegmentő kiválasztottak mint Neo... Bellis egyszerűen egy átlagos ember, akit az igazi főszereplők vezetnek meg, csapnak be a történet során, az igazi "főszereplők" a mellékszereplők. Ezért is sokkal érdekesebb minden más a könyvben, rajta kívül, ő az ilyen alap elbeszélő, de fontosabb dolgokat nem tesz... csak úgy van. Nem tudom, engem nem zavart a dolog. A nyelvi dolgok is pont jók voltak ahogy voltak, mert ugye ők kalózok, tolvajok, hát persze hogy ott az argo.

 64. Mister Bates

  Tervben van egy Psycho (talán 1-4ig) kritika? Nem véletlenül néznek ennyien, én nagyon szeretem a kritikáidat, mert a művészi, novella szintű elbeszélés mély gondolatokat, és eszméket takar :)

 65. András Hoós

  Keresek egy filmet :D Valamilyen horror volt :D Valamilyen földönkívüliek vannak benne amik olyasfajta darabos csápokból álltak, és nem voltak láthatók jó sokáig, de valahogy összefüggésbe hozták őket az eletromágnesességgel, és olyankor még valami sárgás színekre emlékszek. És sajna ennyire emlékszem XD

  1. András Hoós

   Sajnos nem. A sárgás szín a földönkívüli, és mintha támadáskor lenne olyan színű.

  2. László Varga

   Esetleg az "Érkezés"?

 66. Völgyi Neander

  2:35 Szerintem még az is jó koncepció lenne ha ezer évet visszamennék az időben és mondjuk azt mutatná be hogy a jedik és a sithek előtt voltak-e erő használók vagy hogy ki volt az első szith vagy valami hasonló.

 67. Ákos Tóth

  Ez nagyon nyomasztó

 68. Dolldress babaruhák

  Keresek egy filmet hufast.info/plan/vide/ha_Rr5loyme0eHk Erre a filmre még gyerek koromból emlékszem. akkor nagyo tetszett, és még mindig megnézném. Jó lenne a teljes változat.

 69. Dolldress babaruhák

  Keresek egy filmet Talán egy régi olasz film volt, az elején egy csinoska lány a földeken dolgozott, majd valaki arra járt, és a lányt felkarolva sztárt csinált belőle. Valamikor a 80'-as években ment a tv-ben. Egy Silver Boy nevű fazon is szerepelt benne, sajna másra nem emlékszem.

 70. annika anna

  spongyabob: szerintem rengeteget ad hozzá az angol hang, és ugyanígy rengeteget vesz el a magyar hang. Tom Kenny a mai legjobb rajzfilmes szinkronszínész. gyakran az ő (és kollégái) hanga hiányában nem bírom nézni a magyar verziót.

 71. Tünde Kulcsár

  Én azt szeretném kérdezni hogy hol lehet megnézni a sorozatot? Ha lehet magyar felirattal

 72. Nagy máte

  Mi az OP zene címe? 0:06

  1. xXxElitManxXx

   Kraftwerk - The Model

 73. Zoltán Csorba

  6:21 Aki ezt gépelte, az a következő Johan Liebert is lehetne

 74. József Varga

  4:14 . Kiégtem :D

 75. Patrik Sarnyai

  Sasageyo

 76. Máté Petrovics

  Van egy ismerősöm aki egyedül és elektronikai eszközök nélkül építette meg a házát. Betonkeverő helyett vödörben keverte a betont, aminek nincs hangja.

 77. Botond Perna

  Ez csalodás volt nekem azért mert nem voltak trolok.

 78. Németh Márton

  Hans Landa? A náci a becstelen brigantikból?

 79. Péter Fejér

  Kik a legemlékezetesebb fő gonoszok: nehéz a kérdés, mert találkoztam életem során olyan emberekkel, aki köröket vernek minden gonoszra (Darth Vader, Joker). Ez két dolgot jelenthet: 1) Annyira nincsenek gonosz fő gonoszok, hogy fiktív antagonisták eltörpülnek az emberi gyarlóság, és sérülékenysége mellet. Vagy... 2) Az ember olyan kegyetlen, és ádáz is tud lenni, hogy az már-már meghaladja az ember képzelőerejét. A gonoszság mértékét nem abban mérem, hogy mennyi és milyen súlyos tettet követett el a karakter, hanem, hogy ez alatt mi járt a fejében, és hány morális gátat döntött le az ügye érdekében.