Ön a magyar rendőrség hivatalos HUfast csatornáját látogatja. Az itt közzétett videók a rendőrség munkáját mutatják be. A tájékoztatási, valamint bűn- és balesetmegelőzési céllal közzé tett felvételek tartalmazhatnak erőszakos jeleneteket, bemutathatnak illegális anyagokat. Utóbbiakra figyelemmel egyes videók megtekintését 18+ korosztálynak ajánljuk.

Welcome to the official HUfast channel of the Hungarian Police. The videos here show police activities. Recordings of arrests and seizures may contain violent scenes and display illegal substances. These videos are not recommended under the age of 18.

www.police.hu
twitter.com/police_HU

 • 30
 • 97 992 696

Megjegyzés

 1. Dunn

  "A JELÖLETLEN RENDŐRSÉGI GÉPKOCSIKKAL A VESZÉLYES SOFŐRÖKET SZŰRIK KI" azt azért hozzá tenném a videó alá, hogy vannak kollégák, akik szándékosan hajtanak közel más autók seggébe és villognak - be nem tartva a követési távolságot, veszélyeztetve a forgalmat - hogy gyorsítsanak, majd ha átlépik a sebességkorlátozást megbüntetik, az ilyeneknek üzenem, ha még van gerincük, hogy ne játsszák a megélhetési bűnözőt.

 2. Paulus de Kenezy

  Egy hozzászólás, amivel teljesen egyetértek: "Rohadjanak meg, ezeket is csak feleslegesen etetjük. A 8 éves kislány gyilkosán miért nem térdelt 4 ilyen terminátor ? Ilyenkor ki tudnak vonulni katonai menetoszloppal, amikor a magyar készül az elkerülhetetlenre."

 3. Zoltán Südi

  Csak nálam nincs hang a videó alatt?

 4. Tamás Rábai

  Zsibó István Gáborról információim vannak.Hová írhatok?

 5. Windenberg W.A

  hahó! a kommentek tiltása, hátráltatja az információ áramlását. miért nincs hangja a videóknak? tuskók vagytok mind? azt nem kell szégyellni. simán elfértek a társadalomban, igaz a perifériára szorulva.. alkotmány oktatása ,hogyan kell megvédeni, azt ,amire esküsztök? olyan videó is lehetne! a személyiség és emberi jogokra, meg, úgy is szartok, nagy ívben. ez már igazán nem, oszt ,vagy szoroz! állampolgárilag kérem a hatóságot ,hogy legyen hangja a videóknak, max torzítsák el ,hogy ne lehessen felismerni. a reputáció miatt. előre is köszönöm.

 6. Ferenc G.

  Én kérném azon autósok megbüntetését aki nem tunak csak (M7, M0) középső sávban autózni ! valószínű nem lehet kormányozni azokat az autókat ! És az sem fér a fejemben hogy miért kell satuféket nyomni minden egyes kau alatt ami az autópályákon van ???!! kérném elmondani a barmoknak ha 130 km/h 110 lassít nem kap pénzt :) mert valószínű abban a tévhitben élnek ezek a barmok ill. 130 -140 közt nem lesz kép :) ezt meg csak a hülyék nem vágják ! És javaslom a rendörségnek ha sok pénzt akarnak keresni akkor kicsit ellenőrizni kell azt a nyavojás jobbra tartást Nagy kasza lesz!!

 7. Gida Róbert

  nem tudom hova és mit érdemes. troll sem szeretnék lenni. viszont ezt a videót azért ajánlom figyelmébe a rendszerető embereknek. ezt meg lehet tenni legálisan? ha gyerekről is van szó, de miből lesz a cserebogár? hufast.info/plan/vide/oK_FgcR22nbSn2w

 8. gagnashdiak x

  Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen rémhírterjesztés gyanújával. 2 napja kaptam egy levelet, feladóként "Magyarország Kormánya" szerepel, és valami Soros-tervről fogalmaz meg - szerintem nyilvánvalóan hamis, ám egyúttal félelemkeltésre alkalmas - állításokat. Kérem nyomozás elrendelését.

 9. Виктор Чжан

  Azt nem ertem a magyar rendorokben hogy ha elkapnak valakit fel gramm fuvel akkor mi a francert rakjak a majdnem ures pakkot a merlegre. Maga a pakk kb. 1,5 grammot nyom, tehat ha fel gram fuert elkapnak, inkabb maga a majdnem ures 1.5g-os pakkert buntetnek meg es nem a 0.5g-os fuert. El nem hiszem hogy ennyire korrupt a magyar rendorseg. Husztustalanok vagytok!

 10. imiX_ Killer

  Komoly ilyen szemcsések ezek a kinti köztes kamerák?? komoly? mert igy csak azt látni ,hogy egy emberi alak tete + a ruha de leváltja azt keresthetik örökre....vagy csak el van homályosítva? :p

 11. Policja Konna Chorzów

  Jó reggelt, akkor kérjen további képek és videók a lovasbemutatók VII. Országos Rendőr- és Tűzoltónap ? Good morning, can you ask for more pictures or videos from horse shows VII. Országos Rendőr- és Tűzoltónap?

 12. Paulus de Kenezy

  Magyarellenes, cigánymosdató kettős mérce a "Magyar" Rendőrségen: kuruc.info/r/35/172015/

 13. Bukács Zoltán

  segtséget szeretnék kérni egy ismerósóm a cuccaimat (90 000)t csak pénz ellenében akarja vissza adni,,,,,Az irataimat is ....a neve Galyas Timea. a telefomnszamom_:06706586070 kérem önöket hogy sikerüljön elkapni ,köszönöm Bukács Andrea

 14. semmiközöd

  Segít nektek a faszom, majd ha nem vesztek el annyi forgalmit az utakon a szépen megcsinált autók tulajdonosaitól... esetleg akkor. Ezzel együtt a rendőr lányt tiszta szívből nagyon sajnálom, mielőbbi gyors felépülést kívánok neki.

 15. customizer69

  Szánalmas...

 16. Edit Tóth

  farok

 17. Dj Stewie

  hi please help me . ı must learn this accident hour. 2016. július 20. 21:44 Egy motoros vesztette életét a baleset következtében. Egy személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze 2016. július 20-án 17 óra 45 perckor Sülysápon a Pesti út és Úri út kereszteződésében. A baleset következtében a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelést a rendőrök a befejezték, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat. ıf u know this accident hour pls write here.this is for me very important.ı hope my husband not cheated me.

  1. zolis5500

   2016.07.20 17:45 ?

 18. filmtabletta

  A "Villamoson verekedett" -c videóval kapcsolatban, ha már alá nem lehet írni: - Szép munka! Köszönöm!

 19. Szűcs József

  Nyilvántartásuk nem a tökéletes. Mert 2015.12.02-kór Feljelentést tettem egy utazás szervező cég ellen és 2016.06.15.én kaptam egy levelet nevemre és címemre de de nem az én ügyemet zárták le végleg hanem egy más ügyben amihez semmi közöm nem volt. Sajnálatos a nyilvántartásuk. Kérdés milyen lehet komolyabb ügyben a tévedésük...????

 20. Endroo

  Nagyon aranyosan kéritek a lakosság segítségét, de biztos kapnátok is belőle, ha a kommentelést nem tiltottátok volna le, Mr. & Mrs. Rendőrök!

 21. abeaabea

  viva Hungary Police! bless you from Czech !!! thank you for securing our borders!

  1. sointaminn

   +abeaabea They don't protect anything dude. Migrants will pass, because they need to. It's war out there !

 22. jasiek bond

  Pseudo patriotyzmem? To jest atak na Europę.Przeczytaj artykuł w Defence. Nawet reżimowa interia to opublikowała. Jest to atak bronią D czyli demograficzną. To nie są żarty ! Orban broni niepodległości Polski!!!

 23. jasiek bond

  Polak - Węgier dwa bratanki! My Polacy jesteśmy z wami. Brawo Orban! Zatrzymać te muzłumańską chołotę!!

  1. LuftWafel1946

   @jasiek bond to mam prośbę. Nie używaj jakichś porównań do postaci historycznych bo za bardzo wali od tego pseudopatriotyzmem niż kluczową postawą. Potraktuj to jako głos rosądku

  2. jasiek bond

   @LuftWafel1946 Tak wiem i ich popieram. Niestety nie znam ich "kosmicznie" trudnego języka. Ale jeżeli będzie trzeba to pojadę bronić ich kraju tak jak Generał Bem!!!

  3. LuftWafel1946

   ty wiesz że piszesz na profilu węgierskiej policji?

 24. HelloWorld!

  Hey Hungarian Police, i'm not an Hungarian or a European but i salute you for doing your job. Kudos to all of you and to all Hungarians! You have the right and responsibility to implement the law in your country. :) The media is so biased when reporting. So, fuck them.

 25. Tristan van Oosten

  Thank you for showing us how ungrateful these "refugees" are.

 26. lulubeloo

  Kudos Hungarian Police! I can only hope we can learn from your kindness, even though some people don't deserve it!

  1. lulubeloo

   i agree, and i can see that happening too. It's hard to help those who really need it because of those rotten apples. Unfortunately they are not few in numbers.

  2. sointaminn

   +lulubeloo Yeah, they are so cool. I mean, rape is all the fault of the victims, and migrants want to steal us, not to actually FLEE A DEADLY CONFLICT AND JOIN GERMANY.

 27. Bauppi

  Sad to see the help beign ignored, or those "migrants" beign so demanding...Go Hungary!

 28. Aaron Zachary Grey

  Would someone, since I speak no hungarian, post me the Video(or send me the link) of the girl which get blamed for her rape. I need it for a scientific paper, about violence against women and how it is structurally integrated in societies. I would be really happy if you could help me out with your language skill :)

  1. sointaminn

   +Aaron Zachary Grey It has been made private.

 29. Kornél Kovács

  Azt szeretném megkérdezni hogy A (Kék Halál) Miért van/Előre is köszönöm!

 30. funkjoker

  intresting video of the lambo huracan - driver and co-driver had been rescued and sent to hospital after their accident at about 330 kmh. but poor car burnt to death, caus of silly speeding.

 31. Queeny

  Are you serious? The police can do a video like your fucking selfie?? Really, shame on you. You disgrace the police

 32. Alois

  You guys are criminals. Damn fucking rapist criminals. Shame on you.

 33. Asaki44

  Shame on you.

 34. NinjutsuBudapest Önvédelem

  Ez úton szeretnénk Gratulálni a Selfie Klipphez! Zseniális Gerilla Marketing húzás volt. Nem tudom, hogy direkt így volt-e tervezve, de azt el kell ismernem, hogy elérte a célját, hiszen felhívta a figyelmet egy komoly problémára! Bár sokan kifargatták az üzenetet, és épp az ellenkezőjét próbálják sulykolni a társadalomba, írtunk egy cikket is tisztelgésül a Videó és készítői előtt! Le a kalappal! ninjutsubudapest.com/nem-tehetsz-rola-de-tehetsz-ellene/

  1. Balázs Viczán

   igazából legjobb lenne 0-ra csökkenteni az erőszak esélyét és otthon maradni mindenkinek

  2. Orsolya Kun

   Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen aki így gondolkodik a videóról, és látja benne a valódi üzenetet. A cikk nagyon tetszett, köszönöm a megosztást.

 35. 99matate99

  Realmente cobarde el bloquear las calificaciones y comentarios de su campaña que criminaliza a las victimas.

 36. Zlatan Onkovic

  Selfie Klip? WTF?! This is exactly how rapist think!!! Shame on you!!

 37. Claire-myriam MARTON

  Is this what the Hungarian police thinks about raped girls and women? It has to be, because the video has obviously no connection to the reality of rape. You should give women real pieces of advice for self-defense, rather than blaming it on the alcohol, clothes and attitude. When a victim comes to you to denounce a rape, do you show them that video? Do you tell them they should be dressed in another way? You're only oppressing women, resolving nothing.

 38. Seb Tranle

  Stupid faschists rapists! Shame on you! You are just giving the wrong image for our great country!

  1. Paulus de Kenezy

   I agree. They save Jewish and Gypsy people only, they are against of the Hungarians. They have rules from Jewish bosses and they are do them.

 39. ferdinand huegel

  You backward sick assholes

 40. DevotionsVisage

  Undorítóak vagytok, szégyellhetitek magatokat! Se rendőrnek se magyarnak ne nevezze magát aki egy erőszakolásnál a nőt hibáztatja és ilyen fertelmes videókat készít "bűnmegelőzés" céljából! SZÁNALMASAK VAGYTOK, ne csodálkozzatok ha arcon köp titeket minden jóérzésű ember!

 41. Anita S

  Az áldozat hibáztatásával annyit lehet elérni, hogy még kevesebben jelentik be a nemi erőszakot.

 42. Marek Poláček

  a "Selfie" videok iszonyatosan ostobak! tessek tenni ellene! "azt a szereplőt kell kiemelni, aki 'tehet róla', az nem az erőszak áldozata, hanem az erőszakot elkövető bűnöző." 444.hu/2014/11/22/tudod-mit-uzen-neked-a-rendorseg-ha-egy-buli-utan-megeroszakolnak-tehetsz-rola/

 43. Dr. Csaby

  Egy rendőr gondolatai Azt élem meg minden nap, amit te félsz megélni, A szomorú - borzasztó valósággal szembenézni. Azt látom a világból, amit te nem akarsz vagy nem látsz, Azt teszem minden nap amit tőlem elvársz. Segítségem mindig, minden helyzetben önzetlen volt, Úgy cselekedtem, hogy becsületemen ne essen folt. Minden igyekezetem mégis csak hiába, Fájdalmam kiáltom e sorokkal a világba. Elvárod, hogy mindig mindenhol ott legyek, Hogy érted és jogaidért mindent megtegyek. De mit kapok én mert életem áldozom ha kell, érted? Se megbecsülést se elismerést senkitől, de már nem is kérek. ÁVÓ-s, fakabát, bunkó, haszontalan rendőrnek nézel, De a bajban az jár eszedben, neked rendőri segítség kell. S bár leköpsz, lenézel, és még embernek sem tartasz, Én ott leszek és segítek neked, bátran megnyugodhatsz. Tudom kedves állampolgár te túl gyorsan felejtesz, S miután segítettem másnap már lenézel kinevetsz. Sokszor úgy gondolod, nem jól végzem a munkám, De itt a jelvényem és a pisztolyom, álld meg te a helyed az utcán. S ha majd a helyembe lépsz, és egy AIDS-es köpete csorog arcodon, Ha majd garázdákkal, betörőkkel intézkedsz, elgondolkodsz harcomon. Ha társakat látsz szolgálatban hősi halált halni, Akkor kezdj el végre logikusan, előítéletek nélkül gondolkodni. Ha embereket látsz az utcán lassan meghalni, Síró gyerekeket, megvadult szüleik elől elfutni, Egy autó roncsai alatt, fiatal lány összetört testét, Többet nem akarsz átélni rendőrként se nappalt se estét. Ha megéled azt, amit nap mint nap megélek, Ha belátod, nem egésznap egy irodában vagy kocsiban henyélek, Ha ráébredsz az engem nyomó teher hatalmas súlyára, Megbecsüléssel nézel az utca rendőrére és hivatására.

  1. imiX_ Killer

   ha ez igaz akkor egy ölést csak súlyos testi sérülés????

  2. Paulus de Kenezy

   kuruc.info/r/35/172015/

  3. HardWankinMan

   merthát ugye nem surikenről meg nundzsakukról van szó még csak nem is less-lethalokról (beanbag meg pepperball) hanem a villámlóbotról, a virtus rákfenéjéről ( a középkori egyház a nyílpuskát is tiltotta 'keresztényietlen' mivolta miatt, igaz csak más 'keresztény' célpontok ellen...) dehát ez kell az üzlethez és főleg a hatalomhoz, hogy egymást írtsa az ember, így akarja ezt a mindenkori ironmonger lobbi, nem okozott soha különösebb lelkiismereti problémákat a (sohasem létezett) 'bipoláris' világ egyik oldalának sem......

  4. HardWankinMan

   meg úgy általában, ha már még a 'fegyveres erők' név is utalván hogy ők a patriarchális falusszimbólum felruházott hordozói... vagy lehet itt is balkán/usa/közelkelet/stb bár ehez elég satnya a populáció, kituggya talán ez egy természetes evolúciós folyamat, rostálódási faktora aminek most jött el az ideje...

  5. HardWankinMan

   na ez a fegyverraktáras affér már az amerikanizálódásnak a jele, de hát nem pont ezt akarták? Csak jó lenne ha vki megmondaná a mi El Presidenténknek hogy amerikában ez a rendszer úgy működik hogy a lakosság képes megszervezni magát, és nyomatékosítani vagy HARCOLNI az akaratáért, mert mindenkinek van fegyvere és tudja is használni... itt is lehet birodalmast játszani meg sasokat tenni a zászlórúdra mint a hülyegyerekek, a karhatalom kiépítése is erre mutat, de minden érmének két oldala van, egyébként meg szép vers de lehet el kéne gondolkodni hogy a társadalom mit vár a rendőröktől mondjuk egy népnyomorító gyáva áruló rendszer idején...

 44. l Polaris l

  A "Tehetsz ròla, vagy tehetsz ellene" se nem szolgàlat se nem védelem !

 45. DévToons

  jó sokat lenyultatok a ne légy áldozat programmal gratula! :D hogy rendőrség sikkasszon elképesztő :D

 46. jenci szekus

  Megmondom őszintén csalódtam a rendőrségben! A ma esti tüntetés utáni rendbontás ami lezajlott....,és a rendőrök csak pipogyáskodtak ott,engedték,hogy a tüntetők tőrjenek zúzzanak a Lendvay utcai székházban is....Miért nem tudtak olyan kemények és határozottak lenni mint 2006-ban???? Szégyen!

 47. János Nagy

  Felháboritó ami a 40 kiskutyával történt. Viszont szivesen fogadnánk be a kiskutyákból , vidéki kertes családi házunkba. Kivel tudnánk ezt megbeszélni ?

 48. Jerzy Żuraw

  >Nagyon köszönöm ezt az érdekes videót. I believe that the police in Hungary is very good

 49. gábor Borongics

  miért nincs egyik videon sem hang

 50. Rick

  mért volt ennyire drága a film? ezt én is meg tudom csinálni INGYEN.

 51. sándor kádár

  Nem lehet a videókhoz hozzászólni,itt kérdezném meg. Mindennaposak a "trafikrablások",sokat el is fogtak közülük... Tessék mondani!!! Ítéltek már el egyet is közülük??? Ha igen,mennyi időre??? Mennyi jár egy FEGYVERES rablásért??? Ha annyi,amennyi szerintem járna-8-10 év-,miért nem"reklámozzák"??? Nem gondolják,hogy visszatartó ereje lenne??? Vagy csak "viccnek"veszik és nem is ítélik őket letöltendőre??? (Köszönöm,ha válaszolnak! :) )

 52. Szilvia Horváth

  SZÁJBA ki - be baszott Rendőrök!

 53. Adrienn Burányi

  Tisztelt Szegedi Rendőrfőkapitányság! A közelmúltban a szegedi belvárosban elkérték a személyi okmányaimat, de ez előtt te egy hívatalos helyről léptem ki. A félelmem tárgya az, hogy nem sok idővel ezelőtt én olyan helyen dolgoztam, ahol sok rendezvénynek adott helyet, és a személyi okmányaimat elkérő rendőrök közül néhány számomra ismerős volt ezekről a rendezvényekről is.Mivel a volt főnökségtől nagyon félek, nagyon szépen megkérem Önöket, hogy semmiképpen, ha lehet, ne tudjon meg rólam semmit a volt főnökség,ahol dolgoztam.

 54. David Danyik

  Ilyenkor szégyellem látni...hogy ezek a rendőrök magyarok. Szégyent hoznak az országra és a népre is. Ahelyett hogy bűnözőket hajszolnának, az ártatlan embereket zargatják. Ezt már én is tapasztaltam haza fele jövet. Annyi bűntanya van, amiről tudnak, mégis az idősekre törik az ajtót. Ha félnek a bűnözőktől...minek megy rendőrnek? Mert akik az ártatlan embert zargatják és teszik pokollá az életét...azok a bűnözők. Szóval nálunk úgy látszik két bűnözői réteg van már. Csak ez egyik mögött, a legizmosabb maffia áll, a kormány, a törvény erejével. Ideje tovább állni az országból...S megsiratni régi dicső nemzetünk haldokló árnyékát.

 55. FakeDeath - Gaming and Tech

  Rajtaütöttek a házi fegyverraktáron? Milyen házi fegyverraktár, az az 1 puska? Szóval ha azt mondom a rendőrségnek,hogy rakétákat rejteget a szomszéd (igazából pedig mondjuk csak szilveszterre petárdát és rakétát), akkor kimegy a TEK, rárúgja az ajtót és volt nincs nem szeretett szomszéd. Ez azért vicc emberek...Szégyen az egész... Ki se vizsgálják az esetet, csak rádrúgják az ajtót majd lecsuknak, ennyi. Szegény bácsi meg mégis hogy védekezzen, ha nem lehet se áramot, se semmit vezetnie a kerítésbe, a kutya is esélytelen, riasztóra talán kifáradnak a rendőrök, addigra meg már mindegy. Gondolom így kevesebb nyugdíjat kell majd fizetni...ügyes.

 56. HatredResurface

  fuck da police!

  1. HatredResurface

   te aztán tudod.

  2. Jerzy Żuraw

   >Without the police Your life would not be comfortable

 57. Áron Sándor

  A célközönségre abszolút hatástalan ez a film, a célját még a legdebilebb célegyednél sem fogja elérni (ez egészen biztos).... Hiteltelen, alpári, kókler, barbár munka. Mind a kreatív része, mint a stáb munkája. ELKÉPESZTŐEN ROSSZ (mondjuk én azt nem vagyok hajlandó elhinni hogy erre a filmre pár ezer forintnál többet szántak, mert ha az emlegetett összeg 99%át 1 per 1 el is lopják, a maradékból még mindig meg lehet profin csinálni... 1%ot meg már csak rááldoznának :D szóval ez szerintem tuti kamu, de ettól függetlenül a projekt imázsán ez mit sem javít XD

 58. Boros András

  Nagyon szépen köszönöm Magyarország rendőrségének, a youtube-ra feltöltött "Csak egy szippantás"-koncepciójú videókat! Ha nem mondom el senkinek, hogy ez a költségvetés nem teljesen kóser, kapok én is részesedést?

 59. Ferenc Bablena

  Szeretném a helyi fiatalok és a szomszédos település színjátszósainak munkájának eredményét a figyelmükbe ajánlani! I love Kati 4/1 Ezt a kisfilmet (négy részletben van feltöltve a youtube-ra) mi ÖSSZESEN 250.000 Ft-ból megoldottuk... Remélem legközelebb okosabban költik (szórják el) a pénzt! Szívesen segítünk.

  1. Ferenc Bablena

   @Áron Sándor A lényeg, hogy mi hasonló minőségű filmet az ő költségvetésük 1%-ból hoztunk létre. A miénk gyenge vágási minőségének ez az egyik oka, és azért túl hosszú a film, mert kevés idő volt megcsinálni.

  2. Áron Sándor

   öcsém hallod, ti azért csak ne segítsetek, mert ez is elképesztően amatőr :D hát nézz már rá a filmedre :D a sztorit meg a színészeket azt nem tudom, de hogy mint film nagyon-nagyon amatőr azt egy vágásból meg lehet állíptani (én azért vagy 10 vágásig megnéztem ) :D soha nem értettem hogy az amatőrök miért 200.000 perces filmeket akarnak csinálni :D ebből 5 perc is elég lett volna :D és ahogy elnézem a hozzáértés szintjét 5 percből is bőven lett volna mit leszűrni mint tapasztalat :D

 60. TAD 1

  Jó napot! Én 100 millióból megcsinálom szívesen az "oktató" filmeket. Nokiás dobozt vigyek? :-)))

 61. In Ferus Film

  A fikciós filmek minősége egyszerűen katasztrofális. Koncepciótlan, rendezetlen, íratlan, ötlettelen, unalmas, lapos, stb.! Leginkább nevetség tárgyaként keringenek az interneten a "Csak egy szippantás" és ehhez hasonló kisfilmeknek nevezett amatőr VIDEÓK! (ilyen módon kötöttünk ki ezen a YT csatornán is!!!) Ha esetleg egy kicsit komolyabb hangvételt akarna megütni a mélyen tisztelt Magyar Rendőrség, kérjük keressenek fel minket. Kis filmes stábunk leginkább a mozgókép-médiaművészetben tevékenykedő és dolgozó (diákok) társulata akik egy ilyen lehetőségre várnak.

  1. TAD 1

   Nyilván valakinek a haverja csinálta ezeket a videókat. Kapott ő is pénzt az ajánlásért, mindenki jól járt. Ez a fehérgalléros bűnözés tipikus esete, egy ilyen videó elkészítése 500 Ft-ból megvan.

 62. HungarianMovies&Series

  Négerek vagytok mind.

 63. MILIK MARCI

  Úgy látom manapság nagy divat lett dohányboltot rabolni, eléggé oda kell figyelniük a dohányboltban dolgozóknak, mert ennek így nem lesz jó vége...

 64. Ottó Steigervald

  Nekem tetszik az oldal!

 65. Sándor Krepcsik

  Nyugodtan lehet segíteni akár egy megosztással is!

 66. Katona Zoltán

  Még jó, hogy a Tarisznyán is van kamera. Az viszont nem jó, hogy a pénztárt nem igazán látja - illetve rossz szögből - a kamera. :(

 67. danielbaraHUN

  Gameplay akarunk !

 68. joan ellen oswald

  Just saw the video from the rescue of the Dogs who were used for fighting,GREAT ! Heartbreaking, but great work from the Hungarian Police I hope that this will not be just a one time razzia but all these Dog fighting criminals be put behind bars and forgotten.Thank you ! More animal protection in Hungary and stop the dogs being killed in shelters.

 69. Zsolt Takács

  Jó ez, legalább kerül fel ide egy-két elrettentő felvétel is.

 70. Vadász Orv

  Végre. Az emberek is haladnak a korral. Nem feltétlenül káros dolog ez.

 71. Uba Dau

  huha 10 gramm fuvel elkaptak oket? az mar buncslekmeny!! pf

 72. DJ Santa Claus

  Szép munka srácok.

 73. Zoli049

  Az elfogás helye Csepel, a Fejér megyeiek nyomoztak az ügyben. Nekem így lejön logikusan. :-)

 74. Levente Fülöp

  Most Fejér megye vagy Csepel?