A noÁr egy mozgalom, ami a művészet, párbeszéd és a tettek erejével pozitív változást szeretne elérni.

Célunk, hogy pártpolitikától függetlenül az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek. Egy olyan összetartó közösségért küzdünk, ahol nem félünk kinyilvánítani az érzéseinket, véleményünket és mindenkinek van egy ügye.

Ha tetszik, amit csinálunk, gyere és legyél a szövetségesünk havi rendszeres támogatással: noar.hu/legyel-szovetseges/

Facebook: facebook.com/noarhivatalos
Instagram: instagram.com/noar_official
Honlapunk: noar.hu

 • 30
 • 4 108 023

Megjegyzés

 1. Barnabás Korpás

  Azért a turulmadarat ennyire ne degradáljuk nagyon szépen kérem.

 2. Csaba Szabó

  Politikai propaganda. Fletó szerint szerb vagy nem Magyar és ne szólj bele a politikába. Ja, most itt adózol. Akkor nem tudom mi az álláspont. A migránsok, menekültek, bevándorlókról szóló rész csak az érme egyik oldala.

 3. Tiborné Pintér

  Kis sorosbérenc ripacs

 4. Kriszta Rostás

  Jó szülőket minden gyereknek!

 5. Zoltán Nagy

  Valahogy az első egy perc nem fogott meg, már kapcsoltam volna el, amikor megjött a refrén és elkezdett rázni a hideg, és ittragadtam a zene végéig. Iszonyatosan jó lett, és ebben tényleg benne a van a magyarság, a népdalok, nem úgy mit más nagyonmagyar előadó(k) zenéjében. Több megtekintést érdmelnétek!

 6. AJ Talent Scout

  This is lit. You have great rap skills.

 7. Ákos Jandura

  Rendszeres támogatás elintézve, hisz a noÁr mi vagyunk. Mi tehetünk, mi léphetünk egy szebb holnapért. 👌

 8. Ágnes Virányi

  Egészen meghökkentő, hogy milyen minőséget tudtatok létrehozni, úgy hogy ez nem egy milliós produkció, és nem egy hollywoodi stúdióban készült.... de a vágás, a zene, a szöveg, OMG! Mindenkinek nagyon gratulálok, ment is a feliratkozás és támogatás nektek. ^^

 9. Zoltán Horváth

  LMBTQ = Az undorító 50 árnyalata

 10. foldkutya

  Régóta követem Balatoni Józsefet, kevés ilyen tanár van - sajnos - , aki ennyire szívből és ennyit foglalkozik a gyerekekkel. Bár nincs sem középiskolás gyermekem, én is kinőttem ezt a kort, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy Jocó bácsi van 😊❤️. Áron, nagyon köszönöm ezt a beszélgetést! 🙂

 11. H.Reni

  Nem találok rá szavakat ❤🤍💚

 12. Nimród Roy

  😁👍

 13. Olivér

  Az intro miatt egyből ment a like

 14. Gabor Koever

  Nagyon szép. :-) Sanos ilyenben nekem nem volt részem, örömmel látom, hogy nálad szebb az élet !

 15. NoT sEcReT

  fankadeli ferinek nem tetszik :DDDDDD

 16. Majd Badawi

  Wow, Amazing, you just opened my eyes that there is still a place such time for Meaningful art, not nudity or poisoning teenagers' brains. I loved it and I just read about your activity to increase the awareness of people here, all love and support for you and your team.

 17. End-re Nilgesz

  WOW :)

 18. am_ ryzal

  ➡️ 18cams.xyz ⤵️ B.e.S.T f'u"l'l D.a.T.i.n.G h.o.T G.i.r.L's -L-o-V-e-S-e-X---❤️😘 ..👍 !💖🖤❤️今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもん(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした,. 💖🖤在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。. 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味g食物煮的時候 1617518443

 19. Hajnalka Horák

  Papám a halálos ágyában fekve is régi katona dalokat hallgatott. Nagybátyám katonai temetésén a zenekar vissza hozta kicsit az ő emlékét is... Nem esett messze az alma a fájától!

 20. JR

  Imádom örülten lelkembe szökött köszönjük✌🙏🔥💗💗💗

 21. Tímea Terenyei

  Ez a koncepció nagyon fantasztikus és gyönyörű! Amilyen egyszerű annyira kifejező! Még vizuális művészként is nagyon megihletett! Úgy érzem megint egy jó bőgés vár rám ezzel a klippel 😅

 22. Judit Valent

  Szerencsések vagyunk, hogy ismerhetjük Izsákot a MÜPA koncertekről, ahol a gyerekeket és a szüleiket is elvarázsolták a tehetségükkel, humorukkal, zenei világukkal! Szerencsések vagyunk, hogy ismerhettük zenetanárként a soroksári zeneiskolából, mert valóban mérhetetlen szeretettel tanította a kicsiket! Nagyon örültünk, amikor egy erzsébeti általános iskola meghívását elfogadta, és fellépésével elvarázsolt egy iskolányi gyereket! Rendkívül tehetséges, intelligens, érzékeny, sokoldalú tehetség, akiben a legszerethetőbb az, hogy hiteles! Nagyon örülök, hogy hallhattam! ☺

 23. b0h0c

  Nekem a szöveg és a képi világ továbbra is csak egy kínos és felszínes pózőrködés. Mint amikor valaki a magyarság definícióját egy deák téri matyó babás szuvenír bolt kínálata alapján határozza meg.

 24. Krisztián Takács

  Az igazi magyar szívnek szavai!! 😊

 25. Márk Freye

  Hidegrázósan jó lett😊

 26. emberke megmondó

  Az a gond Áron, hogy próbálod összeturmixolni a palacsintát a pörkölttel. Nem biztos, hogy jó ötlet. Értem, hogy nem akarod, hogy pártpolitika legyen a nemzeti érzelem. Ebből nem a fidesz csinált pártpolitikát, hanem az ellenzék. Pl. 2004 decembere amikor GYF azért kampányolt, hogy az erdélyiek ne kapják meg a magyar állampolgárságot... :( Az megint más kérdés, hogy a migránsokat meg befogadna... Az megint nehéz ügy, hogy a szivárványcsalád ellene megy a hagyományőrzésnek. Nem fér össze a kettő. Mellesleg ami baj a szivárványcsaládokkal, hogy olyan mintát kapnak a gyerekek (akiket két azonosnemű nevel) amelyekkel sérülten fog felnőni. Nem kapja meg a létfontosságú apai és/vagy anyai mintákat... sérült gyerekekből sérült nemzet lesz. Ne felejtsd el! Ez pont a projekted mérge. A lelkesedésed, bátorságod az igényességed nagyon szeretem. De egy olyan dologért harcolsz ami nem tükrözi a normalitást teljesen. Épp ezért nem fog soha célbaérni amiért teszel.

 27. Olivér

  Spotifion és a podcastplatformokon hogy teljesít?

 28. Ko vwal

  Köszi hogy megengeded tényleg...

 29. Vankotaurus

  Mit jelent magyarnak lenni? Magyarnak lenni az a csalódottság, amit akkor érzünk, amikor körbenézünk ezen a talpalatnyi földön. Látjuk mire volna méltó. Látjuk mire becsülik lakói. Magyarnak lenni az a tapasztalat, hogy az ember embernek farkasa mondás kiváltképp a magyarokra igaz. Magyarnak lenni az, amikor a külföldi vendégnek büszkén mesélünk, kínáljuk gulyással, mutogatjuk a Balatont, és elmondjuk nincs ennél szebb a Földön, csak az a sok prosztó bunkó magyar ne lenne ott körülötte. Magyarnak lenni azt jelenti, hogy nem lehet szabad véleményed, hanem muszáj választanod a listák alapján, átfedés véletlenül sincs: elkötelezetten végletekig ismételgesd az oldalad mantráit, mindenben egyetértve társaiddal, mindenben megtagadva más társaid, kitagadva őket a magyarságból is. Ezt jelenti ma magyarnak lenni, nem vagányság.

 30. Arrow Best

  Egyetértek: Talpra magyar!

 31. Gergő Óvári

  Szuper a zene, isteni videóklip és szívet lobbantó szöveg.... Köszönöm! Minden tísztelettem, és így tovább előre :)

 32. Péter Ferencz

  Gratulálok nektek! Minden szuper!

 33. Katalin Martinkovics

  köszönöm!

 34. Cselédes Viktor

  🥶🥶

 35. László Leveles

  De jó és igaz! Gratulálok! :)

 36. Katalin Magyar

  Noár mester szép rímeivel folyamatosan próbálja betolni kis hazánkba a trójai falovat!

  1. Katalin Magyar

   @András Rácz Te gondolatolvasó!:)))) De mi másra is gondolhatnék...:)

  2. András Rácz

   A magas kultúra trójai falovát? Vagy mire gondolsz?

 37. Lakatos-Tóth Olivér

  Őszintén sajnálom, hogy egyelőre ilyen kevés rá a megtekintés. :(

 38. Zoltán Attila Nagy

  Hallottál már arról, hogy non profit szervezet??? Túl sokszor hangzik el a "támogass minket" kifejezés a noÁr videóiban. Ezért túl anyagiasnak tűnik ez a szerveződés.

 39. Bence Joó

  Iszonyatosan szar...

  1. Bence Joó

   Ez roppant humors volt tényleg

  2. Istvan H.

   Neked lehet az Egy az Isten való XD

 40. Adrian Szabo

  Te hallgatod magad?

 41. Ka Na

  Ilyen is van?! TÖKÉLETES!

 42. Tiborné Vankó

  Szerintem ez a hazafiasság

 43. Süni

  Ez nagyon szép. Elsírtam magam. Művészetis vagyok, átérzem a helyzetetek. Veletek vagytok.

 44. Ádi

  A zenei stílus nem tetszik, de a mondanivaló annál inkább.

 45. Tímea Szabados

  "Fiatal koromban szőke voltam és népitáncos." (Parti Nagy Lajos: Ibusár) Magam is űztem ezt a "sportot" anno, csak akkor még nem tudtam, hogy majdan etnofitnesznek nevezik (bénán modernkedve) a néptánckincsünk legszebb hagyományait. Ez a klip más szemléletű, nem magyarkodós, hanem üdítően magyar (pölö piros csizmás finom utalás, lásd Sárga rózsa és a nemzeti sztereotípiák). Gratulálok minden alkotónak, szerfelett jólesett, táncra perdülni támadt kedvem tőle hirtelen. Régen éreztem ilyet. Köszönöm szépen.

 46. Edit Fazekas

  A dal nagyon jó! Végig azt éreztem valami hibádzik! Nem elég ugyan oda állítani,ugyan azt a mozdulatot csinálni,a szem magasságot kellett volna mérvadónak venni,oldalnézetben pedig a fej magasságát. Szerintem úgy lett volna eredményesebb! Az csergető emberkéről nagyon jó a felvétel,hozzá rakva a normál tempónak!

 47. Peredi Márton

  Megmondom őszintén, nekem nem tetszik maga a stílus. De ez szubjektív. Ettől függetlenül szeretnék elismerően szólni két dolog miatt is. Egyrészt a jó szándékot abszolút kiértem a zenéből, a szándékát annak, hogy emlékezzünk a nemzeti örökségünkre, melyre méltán lehetünk büszkék. Másrészt tudom, hogy sokak számára pont ezzel a mai hangzású stílussal lehet eljuttatni bizonyos üzeneteket. Úgyhogy bár nekem a zene nem tetszik, mégis elismeréssel méltatom.

 48. Erzsike Ráczné

  Gratulálok

 49. Erzsike Ráczné

  Fantasztikus műsor. Gratulálok

 50. Ágnes Fülöp

  Nagyon tetszik

 51. Aron Domonkos

  👑

 52. Erika Katona

  Hamis a szó barátom. Ha valóban fontos lenne a magyarságod, nem támogatnál olyanokat, akik a 7-es cikkelyt kérték, megszavazták a hazádra. Akik Európai Egyesült Államokba olvasztanának be minket. Nem, te nem vagy magyar a szívedben, csak magyarul beszélsz. Ez az igazság.

 53. sirtos

  Óriási vagy noÁr! Egy húzóerő, reménysugár!

 54. Gonzo

  libsik meg a "magyar" identitás tszigányokkal az élen, pazar! :DDD

  1. Ko vwal

   Többet ne várj. Magyarnak lenni "vagány" meg hasonló gondolatok. Egyszerűen már csak kínos.

 55. Bartholomew-Scott Blair

  Tehát a magyarság ne legyen egyenlő a ge......el!

 56. Sándor Nagy

  Nagyszerű! Jobb zenélni mint inni igaz Matyi? Viccelek :)❤

 57. Tibor Berta

  Jó zene

 58. Medveczky György

  Zseniális lett!

 59. Szabina Nagy

  ❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 60. Zoltán Bereczki

  A mímelt és öcélú magamutogatásra használt magyarkodás visszataszító. A szöveg szájbarágós, demagóg és közhelyes.

 61. Zsuzsa Gelencser

  Imádom a látás módodat, szövegedet noÁr✌🏻👍🏻👏🏻😍. Köszönet mindenkinek aki résztvett a szövegbe /zenei alapba /klipbe... Hatalmas gratula 👏🏻🤞🏻🤟🏻

 62. Tamás Borbás

  Többedjére végignézve rájöttem, hogy mi volt az az egyetlen dolog, ami hiányzott nekem belőle. A többi videótokban szerintem gyakrabban "felszólal" az összes szereplő, és nem csak Áron. Ha az elején is végig vittétek volna azt a vonalat, ami a vége felé megjelenik ( hufast.info/plan/vide/m4vJrc2kypfbZas ), hogy a többiek is mondják a szöveget (ha a hangjuk esetleg nem is hallatszik), akkor az megadta volna nekem azt a pluszt, hogy ne 100%-os, hanem 120%-os legyen az élmény. Így is fantasztikus munkát végeztetek, csak gondoltam megosztom, hátha jól jön plusz egy gondolat :-)

 63. 100as

  hufast.info/plan/vide/n4mPn7iJuqaaaGQ A szint, amit meg kellene ugrani, ha már nemzeti hip-hoposkodás....

  1. 100as

   @m a ja, friendly fire volt, bocs. Igen, minden atomjában gagyi, izzadságszagúan próbálnak valami olcsó, nemzetieskedő valamit előadni, ami minden, csak nem hiteles. Néztem a klipet és az volt az érzésem, hogy motiváltak nagyon, csak a szív hiányzik a dologból.

  2. m a

   @100as dehogy a belga!ez a noár gyerek!azért is esett a választásuk a hiphip műfajra mert az most trendi a fiatalok körében!de nagyon bénán hozza a repper karaktert!nem valami jó színész!

  3. 100as

   @m a A Belga politkai propaganda? Muhahahaha,

  4. m a

   Ez nem nemzeti hip hopposkodás!inkább politikai propagandáskodás!

 64. Attila Hajnal

  Egyrészről nagyon jó, buzdító, megindító, forradalmár.....másrészről még mindig azt gondolom, hogy ezzel a nacionalizmussal nagyon vékony jégen jártok....sajnos a történelem is bizonyíték arra, hogy a nacionalizmus könnyedén képes átcsapni fasizmusba, amit nem akarhattok....ez egy kétélű fegyver, és veszélyes forgatni....a forradalmi hangulattal, a "talpra magyarral" egyetértek teljesen de szerintem helytelen eszköztárat használtok....

  1. Attila Hajnal

   @András Rácz Ez a része igen...de nem ennyiből áll az egész.

  2. András Rácz

   @Attila Hajnal „én magyar vagyok, te is magyar vagy, ő is magyar - fogjunk össze, ne bántsuk egymást!” szerintem ez elég valid

  3. Attila Hajnal

   @András Rácz Hát értelek, de szeritnem ebben több a megmagyarázom rész. :) Ahogy fogalmaztam ez még nem veszélyes, de nagyon vékony jég...innen már csak 1-2 lépés....ha már összefogásra buzdítunk, akkor miért fókuszálunk arra hogy "én magyar vagyok" és hasonlók....

  4. András Rácz

   A fasizmus a kirekesztő, „mi VS ők” nacionalizmusból lesz. Ez pedig inkább inkluzív, befogadó nacionalizmus, ebből nehéz fasizmust csinálni. Szerintem.

 65. Tamás Borbás

  Le a kalappal 🇭🇺

 66. Róbert Szűcs

  Szuper lett!! Gratulákok a csapatnak. A legjobb amikor osztott az idő egy térben...😊😊 Zseniális.

 67. Ildikó Kovács

  imadom!!!!❤️❤️❤️

 68. Nándor Muzsik

  Ez igen!

 69. Máté Molnár

  Nagyon király lett!

 70. Andras Benarik

  <3

 71. ger fis

  gagyi.

 72. Mrs. Smith

  Nagyon jó lett a dal, de tanuljuk már meg azt a szerencsétlen kokárdát helyesen hordani! Az ország zászlót belülről kifelé adja meg, magyarul a közepe piros, aztán fehér és a külső a zöld! Nem igaz, hogy sok nagy magyarnak vallott egyén nem tudja, hogy kell helyesen használni! Engem rohadtul frusztrál!

  1. András Rácz

   A frusztráció meg rólad szól; szerintem felesleges idegeskedés helyett gondolkozz el azon, hogy ez miért akadt be neked ennyire

  2. András Rácz

   A kokárdát úgy hordjuk, ahogy évtizedek óta szokás, nem pedig ahogy a XIX. századi szokás alapján te elő akarod írni. Sajnálom hogy ez neked nem tetszik, de a hagyomány így működik.

  3. Janka Katona

   Köszönöm, hogy végre valaki erről is beszél!!

 73. Mona Diósyné

  ❤️❤️❤️

 74. Kristóf Pavlík

  na várjunk........ ez egy a magyarságról szóló szám és én nem hányok???? (funfact hogy határon tuli vagyok szóval az ingerkuszöböm még alacsonyabb mert a Nélküleden szocializalodtam)

 75. vjkazz

  Már nagyon rég nem voltam libabőrös valami hazafias erzület hatására! .. köszönöm noÁr 🙏🤗

 76. GBIGBIGBI

  szuper lett a videó! Hajrá, csak így tovább!

 77. levi

  Azért ez így elég hidegrázós lett!

 78. Ewolius

  A klip hatalmas lett srácok! Grat nektek!

 79. 91 WMS

  Mindig lenyűgöz, hogy a jó témaválasztás mellett, milyen technikai megoldásokkal készül el egy videó. Egyszerűen párja nincs, hogy milyen munkát készítetek el minden alkalommal.