Megjegyzés

 1. E-Feladatok

  Nem te vagy az egyetlen, mai napig összerándulok, amikor meghallom azt a szót, hogy Márta. Baráti körömben csak úgy hivatkozok a BvS-re, hogy a Martha-s film és olyan szerepben van, mint valami mumus. Kösz hogy felhánytorgattad, megint Kent asszonyról fogok egy kellemeset rémálmodni :D. Amúgy kövezzetek meg, de én jobban szerettem az előző Whedon változatot. Whedon változatával alapvetően négy probléma van: Okádék látvány, op superman, kihasználatlan flash és papírvékony főgonosz. Ezzel szemben Snyder változatában van: 2 órányi bónusz lassítás, drámázás drámai fedezet nélkül, a marsbéli fejvadász irritáló kameói, Batman álmaival való hitegetés (mert hogy az injustice-t nem fogják megjátszani az zihher), amik teljesen oda nem illőek. Valahogy úgy érzem, hogy Whedon-é nem vette magát komolyan és nem is volt az (egy kellemes body movei), Snyder-é komolyan vette magát, de nem volt elég komoly (mert ilyenkor már feljönnek az olyan szintű a kérdések is, mint az elkomolyodott Harry Potter és a revolverek kapcsolata)

 2. Ákos Ragályi

  Az egész film összefoglalható azzal, hogy "JOBB lett, de nem lett JÓ."

 3. András Baróti

  A sok lassításra reagálva, ez nem mozifilm verzió, értelemszerűen, ha ez került volna moziba, akkor sokkal kevesebb lett volna belőle, és nem énekelgetnek Aquaman után. Mivel ez nem egy moziverzió volt, ezért lett minden felesleges is belepakolva, mivel nem volt szükség kivágni semmit, a rajongóknak készült. Aki akarja hobbivágásként szerkesztheti, és kivehet belőle 1 órát. Cyborg karakterének kibontására szükség volt, és értelmet nyertek a kockák, ahogy volt értelme az apjának is, mivel miatta találják meg újra. Valamint itt végre volt vér is, nem gyerekverzió.

 4. Ferencz Péter

  Kiszámolták. 30 percnyi lassítás van a filmben.

 5. Péter Csaba Fekete

  Raid Shadow Legends... Csalódtam...🙄😢

 6. Péter Ferencz

  Remélem sok pénzt kapsz ezért a reklámért, mert borzasztó volt... :D tudom valamiből meg kell élni...

 7. amonra73

  Az a leg-JOBB, hogy ilyen sűrűn újra látunk, Greg!

 8. Benjámin Kurilla

  Baszod Gergő, ezt a reklámot a Raid-nek!!! Csillagos ötös :P

 9. Sándor Oláh

  Hali! Találtam egy jó kis válogatást, (bár a címe erős egy kicsit) de tényleg egész érdekes filmeket mutat, és olyan érzés mindegyik fim, mintha alig jutott volna el Magyarországra. Akár tömbösített kritika is lehetne az ilyen filmekből, bár nem gondolnám hogy nagyon belefér az idődbe, csak egy ötlet :D hufast.info/plan/vide/lI-TqbOg3n6phoE&ab_channel=KinoCheckInternational

 10. Bence Bakos

  Csak azt a lényegre törő dolgot hagytad ki belőle hogy nem azért nem ölte meg Batman Supermant mert ugyanaz az anyjuk neve hanem mert neki is meghaltak a szülei és ezt nem szerette volna senkinek az égvilágon se hogy átélje! Mert véletlen hogy egy az anyjuk neve ez van!

 11. Furyzeal

  Turbék! Turbék! Van Gogh-ot sem szidja senki, hogy mi a TETVért vonalakkal és foltocskákkal készített képeket...az ő stílusa, amiben ki tudta fejezni önmagát. Mindannyian tudjuk, hogy Snyder színszűrőkkel és lassításokkal operál legjobban. Valahogy a DC ezen hőseit lassítások nélkül el sem tudnám képzelni :/ ezek nem mellékszálakon tenyésző hősök, nekik a stadion méretű heroikus szobor is kevés lenne, ők istenek a maguk univerzumában. Jár nekik a totálban pózolás a legbrutálisabb pózokban és lassítással, éreznünk kell, hogy élő szobrok, mert sosem fog a hatalmasságuk megtörni. ÚRISTEN DE BELELOVALTAM MAGAM! Most képzeld magad elé a 300 legikonikusabb, lassított jeleneteit slow mo nélkül. Nem vagyok DC fan, egy percig sem, de a snyder cut képes volt elszorítani a torkom és öröm/bánat könnyeket csalni a szemeimbe. A boldog, mellkasrebegtető felnevetés, mikor Superman felélesztését hozzák fel, vagy az mosolygós könnycsatorna árasztás, mikor újra találkozik Clark az édesanyjával. És a vigyorogva HÁH!, mikor Martian Manhuntert beleszőtték a filmbe. Jó lett, szerettem és sajnálom, hogy nem lesz több. ja igen...az első verzió okádék volt, ott rendesen utáltam Cyborg-ot és ez itt megfordult. Na jó lesz már hagyjam már ABBA ...hufast.info/plan/vide/qqTIr8uanJidf30

 12. Sándor Oláh

  Azt hittem már, a bevezetőből, hogy egy ASZMR videót készítessz.

 13. hallak65

  Synder kapott plusz 70 milliót, hogy befejezze a filmet és önként mondott le a fizetéséről, csak mondom. Ajánlom inkább a DCAU-s filmeket, ha valaki badass DC történeteket akar.

 14. Szabolcs Kovács

  Jobb, de nem jó.

 15. Réka D.

  Nekem két ok miatt(na jó, nagyon sok ok miatt, azonban egy idő után már nem bírtam számontartani, eluralkodott a csalódottság) nem tetszett a film, one: minden jelenet, ahol Gadot lassítva sétált/futott/ki volt merevítve egy ki<insert your favorite káromkodás> parfümreklám volt! Kettő: Miért. Promózol. A. Blue Monday-el. Ha. Utána. Cseszedbelrakniafilmbe?!?!?!??!?/??3?4 Ja, és a kislányt még tényleg nem látta senki :/ <3 Köszi, a kiordibálást, Greg, a szívemből szóltál.

 16. ekyra2011

  Aquamannek semmi értelmes mondata nem volt (miután csatlakozott a csapathoz), csak ilyen lényegtelen benyögések. Ha egyetlen egy szót se szólt volna, semmit nem változtatott volna a történeten :D

 17. Bernát

  Ha majd kijön az öngyilkos osztag folytatása akkor arról lesz kritika?

 18. deaksa

  A promo annyira gáz volt, majdnem leállítottam a videót.

 19. stuntface

  Nekem az első rész *5 volt, ez meg 1.5.... Nem tudom teljesen érthetetlen kapkodásnak tűnik az egész. Ebből kiindulva Aquaman folytatása se igér túl sok jót. Lehet a DC-nek felkéne hagynia a filmek gyártásával és stremaing platformra gyártani a sorozatokat ahol képesek kifejteni a karaktereket mert nincsennek időhöz kötve. Pl: Falsh egészet beletolták volna egy 2 filmbe értlemtlen katyvasz lett volna, de így tetszetős sorozattá formálódott.

 20. MrGoku995

  Tényleg sváb vagy ? Mert ha igen akkor mostmár tudom miért hasonlítasz egy ismerősömre aki sváb 😃😃😃😃👉🤚

 21. Levente Grafl

  Úgy tűnik a DC-nél még mindig nem tanulták meg, hogy nem lehet úgy jó csapatfilmet csinálni, hogy semmit nem tudunk a karakterekről! Lásd új suicide squad

 22. stuntface

  Warnernek állítólag 60 milliójába került a "Snyder Cut". Szerintem sokkal többet szakítottak vele a streaming platformon. Az, hogy egy rendezőnek nem fizettek ezért már pofátlanság. Maradjunk annyiban, hogy ebből moziba küldött "szemétből" a mesternek sikerült kihoznia egy "teljesen okés" filmet. Még nem jó, de így már rendben van. Azért online formában sorozatként megnéztem volna a Snyder álltal megálmodott másik 2 részt is. Lehet nagyobb sikere lett volna ha kitudják bontani a karaktereket és a motivációjukat, fejlődésüket.

 23. Márton Weinper

  Azért tegyük hozzá a film unalmasságához, hogy egy 3+ órás filmnél azért elég nagy nehezítő körülmény, hogy mindenki látta a 70%-át már egyszer...

 24. András .Belanka

  0:50 Az alvás a gyengék kávéja! :D

 25. zebrazulu78

  Köszi a videót ! Az első feléhez annyit csak,hogy szerintem teljesen jól hozta a nyolcvanas évek fílingjét😉 Ha belegondolunk akkoriban ilyen koncepcióval alkottak. Nekem tetszett. A karantén részhez annyit tennék hozzá,hogy Black Widow, tavaly óta várjuk azurammal ,hogy megnézhessük a moziban, vagy akár már itthon is streamen. Csak legyen már.

 26. Levente Fazekas

  Ez az eddigi legjobb Raid reklam. De majd csak a Dark Souls update-nel fontolom meg a letolteset. MERT AZ A HARD COORE! XDXDXD

 27. Zoltán Toplak

  Érdekes, nők alig voltak benne. Mellyes férfipótlékoktól hemzsegett a film, de nőiesek csak Superman édesanyja és szerelme voltak a számomra. Stephenwolfot viszont nagyon bírtam. Nagyon férfias, követhető, tiszta és logikus karakter volt. Sajnos, hogy embertelen indítékai voltak, simán szuperhős lenne a szememben, ha nem leigázni akarna, hanem felépíteni egy civilizációt. A főnökének való megfelelni akarás, és a bocsánat elnyerése iránti vágy is nagyon emberivé tette a szememben.

 28. Levente Fazekas

  Kedves Gergo, te azt mondodd Jobb? En felelek, hogy Jobbabb.

 29. Prolitológus

  Én a mémekből konkrétan azt látom, hogy a WB-t hibáztatja mindenki, de facebookom dobja fel a mémeket szóval lehet véleménybuborék.

 30. Lőrinc Máté

  Kérlek nagyon kérlek fejezd be a gyorsítást és valahol oszd meg!!

 31. Szilard Olvedi

  Amikor mentél a sarkkörre akkor azt mondtad hogy nem vagy hajlandó ezt a mobil gamet reklámozni és hogy semmilyen mobil játékkal nem játszol. Mi változott?

 32. jo gur

  What's your name? Rey Rey who? Rai d Shadow Legends

 33. Alex Tikász

  Szia, Gergő! Remélem jól bírod a mostani karantén helyzetet. Egy fontos dolgot szeretnék kérdezni. Az utóbbi időben sokat gondolkodtam a Mary Sue-Gary Stu szindrómán, és rájöttem, hogy létezik magyar Gary Stu. Ő pedig nem más, mint Hári János a Hári János által kitalált sztoriban. Te mit gondolsz erről?

 34. Bori Korom

  Nagyidnak jobbulást!

 35. Dániel Hovanyecz

  ... BAL!!!

 36. János Kovács

  IGEN IGEN IGEN! Renkívüli módon igaz a kritika! Számomra még Cyborg múltba révedős fociruhában sétálós, kicsit dokumentum filmes részei voltak a Slow motion és persze a Wonder Woman betétdal nyávogtatása után a leggázabb, és leg gagyibb momentumai a filmnek. :D :D

 37. Sirly

  Én az a fajta arc vagyok aki folyamatosan nézi a videóidat. Csak így benyomok egy részt a tv-n a recommended listából és hagyom hogy jöjjön aminek jönnie kell a továbbiakban. Nem tudom ezért e vagy valami másért de nekem ezek a videók amik úgy kb. a Game of Thrones után készültek valahogy laposabbak mint a régebbiek. Nem akarok átmenni a "régen minden jobb volt" nyavajgásba, ezért itt abba is hagyom és kikérném a szerkesztőség tagjainak a véleményét. A topic a rossz, Gergő ég lassan kifele, esetleg csak nekem nem jönnek át a poénok, a szekrény hiánya lenne, kevesebb az editelés, vagy esetleg mind egyszerre? Beszélgessünk egyet!

 38. 45h dodk

  sziasztok! mi ez a videó eleji szponzorációs duma már?! :D XD

 39. Katherine18641

  Én másfél órát bírtam ebből a filmből végignézni, de majdnem elaludtam rajta, olyan unalmas volt xd

 40. Dávid Kalmár

  Bocsi a ( 6 éves ) késésért, nagyon tetszett a videó, de lenne egy kérdésem. Soha nem értettem, hogy miért nem foglalkozott senki azzal, hogy az egész filmben miért csak neki voltak férfi és női érzelmei ? Vagy ez csak a komikum kedvéért van így és semmi jelentősége ?

 41. Ádám Virovecz

  Ha belasítottad volna az outrót sokkal jobb videó lett volna...

 42. Bobekoffical

  Neeeee, mobil hírdatés, neeeee XD

 43. Mike Oxmaul

  A Joss Whedon mellett a raid shadow is bekaphatja.

 44. Melinda Kósik

  Szétröhögtem magam! Hát ez régóta a legjobb rész! Motherf* *ker! Vóó! ❤️❤️🕊️Galamb!

 45. boyler boyler

  Gergő, te sváb titán! You are inevitable.

 46. cebenbb

  Fejlődik a humorod fiam. Látszik hogy a kimaradás alatt is rengeteget kovácsolódtál.

 47. Omar Yousif

  Borzalom hogy minden elreklámosodik :\@

 48. saihulud

  Ha nem lenne covid és nem lennénk kiéhezve a filmekre, nem lett volna ekkora visszhangja. Szerintem 1 órát nyogodtan ki lehetett volna vágni belőle. Nekem amúgy tetszett, de indokolatlanul hosszú volt.

 49. Imre Farkas

  Megérte NEM leiratkozni👌👏👏

 50. Gergely Horváth

  - Tudod mi hiányzik az új videók végéről? - ÉRTÉKELJÜNK!!

 51. DosE

  Na ezek szerint nem csak én kaptam agyérgörcsöt mikor 15ödjére csendült fel csudajánynál az a vocal. Összességében jobb film lett. de egy 16:9es olyan 2 órára szabott verziót meglesnék belőle :D UI: Whedon csak elérte hogy kikulcsold azt a kék hátteret :D

  1. István Köbli

   Szerintem meg az a vicces, hogy az avanzsálok végunalom filmben, az avangers theme kb(és most nem túlzok) olyan ötvenszer felcsendült. És érdekes az senkit sem zavart. Pedig k.baszott idegesítő volt, ráadásul annak a filmnek a zenéje is xar, úgy összességében. Dehát ugye az Marvel, arról rosszat nem mondunk. 😁

 52. Máté Murányi

  Sváb titán 😂😂😂

 53. saihulud

  Nem nem fizettek Snydernek, hanem azért, hogy egyáltalán ne szóljanak bele a kreatív döntésekbe, lemondott róla. Ez szerintem nem ugyanaz. Mellesleg, gondolom az eredeti munkáját annó kifizették, nem?

 54. Krisztián László

  Ez volt a legfogyaszthatobb rész talán, nagyon jól szórakoztam csak a Warner kritizálását nem értem, mármint te is bedobsz egy reklámot, amivel még annak ellenére sincs problémám,hogy fizetem a prémiumot, de akkor ne ezért vegyünk elő egy céget mert profitorientált. Greg sokkal érettebb és profibb lett és talán ez minden előnye és hátránya is a jelenlegi hírügynökségnék! On:. Hát a Cyborg mekkora szar volt,köszönöm hogy kimondta valaki🙏

 55. Garai Péter

  Értem én, hogy jól jön a zöldhasú, de miért azt a fos Raid-et, ami minden csapból folyik és egy borzasztó játék? Örülnék egy minőségibb promotionnek....

  1. Cickányfiú

   Az egyik oka az lehet, hogy 3*-4* annyit fizetnek mint egy átlagos szponzor... Amúgy szerintem nem egy borzasztó játék, hanem bizonyos dolgokban kifejezetten kiemelkedő. A marketing nem valami szerethető, én sem bírom, de ettől a játék még nem lesz rossz... Akik utálják, többnyire a marketing miatt utálják. Különben a játék mikrotranzakciók nélkül is élvezhető, sok konkurenciát földhözver összetettségben és tartalomban.

 56. Attila Molnár

  Odavert!

 57. Hunor Fodor

  Turbék turbék kedves Gergő gondoltál arra hogy sorozatokat netán anime-król csinálnál kritikát (köhöm attack on titan) ?

 58. jani g2a

  Mondta már pár videós Szirmaival kapcsolatban hogy csak akkor csinál már videót amikor jön valami szponzor, mondtam magamba jovan hagyjanak már.. aztán tényleg így van. :D Ráadásul a Shadow Raid Legends ami egy szinten van a bongó reklámokkal kb. :P

  1. Cickányfiú

   @jani g2a Szerintem is jobb lenne amúgy, hogyha Greg bekapcsolná a támogatási lehetőséget és kevesebb szponzort vállalna, ebben egyet tudok érteni azokkal akik kritizálják. De nem gondolom, hogy a videói a szponzorációk miatt készülnének el, hiszen akkor nem lennének ennyire átgondoltak. Én inkább azt gondolom, hogy simán ha nem lennének a szponzorációk, akkor nem tudná folytatni ezt az egész HUfastos karriert... Erre lenne megoldás valamilyen közösségi finanszírozás.

  2. jani g2a

   @Cickányfiú Ja rájuk gondoltam, meg a Fokuszcsoport is említette, de nem is a Shadow Raid reklámon volt a hangsúly. Amúgy meg rohadt sokat fizetnek, millió fölött , nehéz nemet mondani..

  3. Cickányfiú

   “Mondta már pár videós” Gondolom a Bandira meg a Bálnára gondolsz... Szerintem nem jogos kritika ez a részükről, mivel Bálna is elvállalta ezt a szponzorációt... Sőt a legutóbbi CringeBaitben mondta is, hogy főleg az a leggázabb a Raid szponzorációkban, hogy milyen formátumban kérik, mindenképpen. Ennek ellenére, Ő aki tényleg játszott is vele hosszú ideig is, s tudott volna készíteni rendes szponzorációs tartalmat, -mivel azt nem engedték- elvállalta olyan formátumban amilyenben amúgy elítéli. Gergő pedig egy teljesen más formátumban vállalta el, valamiért neki engedték így is...

 59. Bálint Tóth

  Te hány zenét írtál filmhez, hogy az ne legyen "idegesítő"?

  1. staLker1202hu

   Rosszabbul meg se tudnád közelíteni ezt a dolgot...

 60. bitbandita

  Hát nem is tudom, szerintem Flash karaktere még idegesítőbb lett mint volt.

 61. Anita Szabó

  Nekem tetszett, hogy ilyen lassú a film. Kimozdított az alapállapotomból, csak úgy lelassultam és belemerültem... és ráadásul így két estére szét tudtam osztani :) a végtelen karanténban ez nem lebecsülendő! Köszönöm a videódat, nagyon élveztem :)

 62. Márk Vízkelety

  Cyborg nyomora annyira engem sem érdekelt,mikor a bolygónk sorsa a tét!

 63. András Bíró

  A film totálisan nem tud érdekelni, ahogy a többi DC szenvedés se, viszont arra kíváncsi voltam, hogy Joss Whedon hogyan tudot ekkora szart csinálni, miközben egy nagyon jó rendező. Így most már értem.

 64. Henrik Ambrusz

  Én csak itt ülök és várok a Love Death & Robots kritikára. (Egyébként ha már blue screen elött csinálod a felvételt, bevághatnád a régi studiót mögéd).

 65. Ákos Dringó

  Kár hogy nem lett 4 órás a videó :((((((((

 66. Miyakocchi

  Ez a Raid promó legendás lett, imádom😂😂😂😂👏

 67. Bálint Tóth

  És még midig csak az, hogy milyen szar, de hasonlót akár picibe megcsinálni sem tudsz ... Ha nem tudok festeni, ne fikázzam azt, akinek a képei milliókért kelnek el. Nem így van?

  1. Worry

   Nem.

 68. Dawiid

  A videó eleje ironikus a snydercutos videó után

 69. Peter Sziraki

  Joss Wheadon-t valamiért sokan utálják most, pedig ő csak beugró volt, értem én, hogy neki köszönhetően kapott nagyobb ösztönzést egy rendes deepfake technológia kifejlesztése, de attól még ő csak befejezett valamit, amit más elkezdett és kb 70%-ig be is fejezett. Nekem tetszett az előző JL is (az vesse rám ezért az első követ, akinek Martha az anyja!), de ez sokkal jobb lett.

 70. Tamas Csupity

  Amint kimondta hogy: "JOBB", összeestem a röhögéstől.

 71. Gergő Radeczki

  A Raid Shadow Legends hirdetésnél vesztette el az összes mondanivalód a hitelességét.

  1. Gergő

   Nem is értelek, a videónak csak a fele a reklám.

 72. Person

  Amikor a film kritika előtt pont annak az előzetese megy -1:09 a Genshin Impact jobb Nekem nagyon tetszett ez a film~

 73. Silent Warrior

  Snydert nem kisemmizte a WB, hanem saját maga mondta, hogy nem kér pénzt a munkájáért, hogy ne legyen senki, aki beleszólhat abba, hogy mit csinál. "I'm not getting paid. I didn't want to be beholden to anyone, and it allowed me to keep my negotiating powers with these people pretty strong." - Z.S. A RSL szponzoráció meg... inkább hagyjuk...

 74. zsofia petra nemeth

  hmm még mindig nem értem mi baja volt mindenkinek a batman v supermannel, tekintve hogy az a film (mármint az ultimate cut obviously) nemcsak hogy a legjobb valaha volt szuperhős film, de ott van a top 10 Legjobb Any Kind of Film kategóriában is..... na mindegy, az emberek furák (és úgy tűnik kicsit buták is, i guess)

 75. Tóth Gergely

  Az volt számomra meglepő (de talán nem is annyira), hogy WW bankos jelenete jobban felcsigázott engem, mint az egész WW84 film.

 76. Péter Szabó

  Ennél kínosabb out of context szponzorációt még életemben nem láttam...

 77. Pepepapesz

  Nekem már csak 1 kérdésem maradt a videóval kapcsolatban... 8:10 nél miért van a háttérben egy hulla random Blackpink MV a TV-ben?

 78. Bálint Tóth

  2és fél percig lányfiú vagy. Egy reklám lmbqfas tudjami módja. Nem a reklám a baj, az előadás szörnyű. Legközelebb mi lesz? Fiúk! Puszilózzatok fiúkkal vagy traktorokkal? Kérlek, ne válts ebbe az irányba... Még mindíg hiszem, kellesz ide. Nézd végig az első videókat, próbáld előről. TE IS LESZEL ÖREG (ha meg nem halsz fiatalon...) ÉS TE IS ILYEN SZ..UL ALHATSZ MAJD. NE fikázd az öregeket. Nem tudod, te hova jutsz.

 79. Csodálatos Macsó

  Cyborgnak van előzménye a Doom Patrolban. (bocs-bocs :D)